Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad detsember 2022

Näitan 9 postitust - vahemik 91 kuni 99 (kokku 99 )

Teema: Triibupüüdjad detsember 2022

Postitas:
Kägu

Mul on kuidagi veider/teistmoodi olemine viimased päevad. Kõhus kisub ja torgib nagu hakkaksid päevad, samad need peaksid tulema alles nädala pärast.

Paksem valge voolus on tekkinud, algul kahtlustasin, et lööb tupeseene välja, aga selleks ka läinud ei ole.

Mari

minul tõi selline voolus triibud 🙂 püsima küll mul ei jäänud aga siiski, seostan ikkagi sellist piimjat värvi voolust rasedusega 🙌

ML

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul täna dpo8 ja tahest tahtmata liiguvad mõtted ainult sinna et tahaks juba testida. Seekord ov tuli nädal varem kui tavaliselt, niiet päevade oletatava aja kohta mul küsimärk aga uuel aastal teen ühe varajase testi ja hoian pöidlaid.

MK

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on kuidagi veider/teistmoodi olemine viimased päevad. Kõhus kisub ja torgib nagu hakkaksid päevad, samad need peaksid tulema alles nädala pärast.

Paksem valge voolus on tekkinud, algul kahtlustasin, et lööb tupeseene välja, aga selleks ka läinud ei ole.

Mari

minul tõi selline voolus triibud 🙂 püsima küll mul ei jäänud aga siiski, seostan ikkagi sellist piimjat värvi voolust rasedusega 🙌

ML

No see oleks ju igavesti tore 🙂 Aga ootan kannatlikult uue aasta ja eeldatava päevade aja ära, pole palju jäänud.

Mari

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju õnne triibulistele.

31, soovime neljandat.

Ma olen natuke aega vaiksem olnud, sest eluolu muutused olid ja veidi nukrutsenud ka. Nüüd tahaks lihtsalt anonüümselt välja elada. Vabandan ette.

Triipe püüdnud tänaseks 2a ja 2 kuud kohe. Olnud üks katkemine märtsis ja vahepeal paar keemilist. Eile ja täna käisin vereproovi andmas. Hcg vastavalt 121.7 ja 176.1 ning proge 48.75 ja 40.02 ja ma ei julge rõõmu tunda. Veel vähem mehele öelda, sest ei taha, et tema kurvastaks, kui jälle õnneks ei lähe. November möödus mõtetega, et kui kevadel oleks püsima jäänud, oleks mu pisike juba kätel. Ja ma ei oska tunnetega toime tulla. Mõistusega võtan küll, et kui ei jää püsima, siis järelikult ei olnud elujõuline, aga emotsionaalselt on täitsa tohuvapohu. 3 päeva olen omaette hoidnud. Teinud oma tööpäeva ära ja läinud lihtsalt voodisse või teise tuppa, et mitte seltskonnas olla.

KS.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mari

ML

No see oleks ju igavesti tore 🙂 Aga ootan kannatlikult uue aasta ja eeldatava päevade aja ära, pole palju jäänud.

Mari

Minul nt iga kuu enne päevi rohkem valget voolust, aga eks see oleneb inimest ka 🙂 Raseduse korral on voolust ekstra palju olnud, koguaeg käisin wc kontrollimas, ega ometi veri pole 😀

Täna cd39 ja hommikune test oli muidugi negatiivne. Pingutades üritasin küll teist triipu leida ja peaaegu isegi kujutasin ette teist varju, aga mida pole seda pole 😀 vaatasin, et nii pikka tsüklit pole ammu olnud, v.a juuni-august, kus peale metformiini löpetamist 40 päevani venis. Muidu max 37p olnud. Ehk need päevad ikka varsti hakkavad ka.

Rahulikku vana-aasta löppu köigile!

C.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul nt iga kuu enne päevi rohkem valget voolust, aga eks see oleneb inimest ka 🙂 Raseduse korral on voolust ekstra palju olnud, koguaeg käisin wc kontrollimas, ega ometi veri pole 😀

Paistab, et mul ka hoopis päevad algamas, täna on kerge punaka alatooniga määrimine. Mul on tsükkel korrapäraselt 28 päeva siiani olnud, nüüd siis tuleb 23 päeva.
Kurb küll, aga mis seal ikka, proovime edasi.

Mari

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paistab, et mul ka hoopis päevad algamas, täna on kerge punaka alatooniga määrimine. Mul on tsükkel korrapäraselt 28 päeva siiani olnud, nüüd siis tuleb 23 päeva.

Kurb küll, aga mis seal ikka, proovime edasi.

Mari

See võib pesastumisest olla kui vaid määrimisega piirdub, enamasti 1-3 päeva.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju õnne triibulistele.

31, soovime neljandat.

Ma olen natuke aega vaiksem olnud, sest eluolu muutused olid ja veidi nukrutsenud ka. Nüüd tahaks lihtsalt anonüümselt välja elada. Vabandan ette.

Triipe püüdnud tänaseks 2a ja 2 kuud kohe. Olnud üks katkemine märtsis ja vahepeal paar keemilist. Eile ja täna käisin vereproovi andmas. Hcg vastavalt 121.7 ja 176.1 ning proge 48.75 ja 40.02 ja ma ei julge rõõmu tunda. Veel vähem mehele öelda, sest ei taha, et tema kurvastaks, kui jälle õnneks ei lähe. November möödus mõtetega, et kui kevadel oleks püsima jäänud, oleks mu pisike juba kätel. Ja ma ei oska tunnetega toime tulla. Mõistusega võtan küll, et kui ei jää püsima, siis järelikult ei olnud elujõuline, aga emotsionaalselt on täitsa tohuvapohu. 3 päeva olen omaette hoidnud. Teinud oma tööpäeva ära ja läinud lihtsalt voodisse või teise tuppa, et mitte seltskonnas olla.

KS.

Mina saan väga hästi aru, mida tunned. Mul oli enne esimese lapse saamist katkemine ning emakaväline ja nüüd teist last saada proovides katkemine ning emakaväline ja lisaks kaks ebaõnnestunud IVFi. Nüüd sain positiivse rasedustesti ning ka hcg näitas rasedust, aga need eelnevad kogemused on mind väga skeptiliseks muutnud. Arst soovis, et teeksin nädala pärast uuesti hcg-proovi, nii et ootan seda. Kui sellega peaks kõik ok olema, siis loodan, et enne esimest arstivisiiti veritsus ei hakka. Kui jõuan arstile, siis loodan südametööd näha. Edasi loodan, et Oscar edukas jne jne. Esimese rasedusega oli samamoodi – mul oli väga kerge ja lihtne rasedus, aga mahti seda nautida polnud, sest olin pidevalt valmis selleks, et kuskilt tuleb mingi pauk.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

N38, kodus 2 poega ja väga unistan väiksest tütrest ka, alati olen unistanud 😍 Kuigi poisid ka nii toredad muidugi. Täna CD 16, CD13. ja CD14. sai nugistatud ja homme peaks OV olema, täna on voolus juba päris korralik.. Loodan siis neile aeglastele tüdruk-ujujatele 😅

miinustajad, bring it oon 🥳

Nuki

🤢

+2
0
Please wait...

Näitan 9 postitust - vahemik 91 kuni 99 (kokku 99 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad detsember 2022