Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad Jaanuar 2022

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 224 )

Teema: Triibupüüdjad Jaanuar 2022

Postitas:
Kägu

Kahjuks läks seekord ikkagi halvasti, hcg on veidi langenud. Ega midagi, vapralt edasi!

C.

Kallid! See on tõsiselt raske ikka..

Minul alustati arsti poolt katkemise uurimisega just, lootus on.. et jõuame tulemusliku tegevusplaanini.

Ära kaota lootust, eks!

Ann.

Mis uuringuid täpsemalt arst hakkab tegema? Kas seniks kuni uuritakse, et millest katkemised on põhjustatud, kas sellel ajal on rangelt keelatud rasestumise proovimine?

Saime saatekirjad – mehele spermogrammi ja mina vereproovidele.
Õnneks mul peale eelmist biokeemilist rasedust ei veninud tsükkel üldse.

Esialgu vaatame esmased näitajad üle(väga pikk nimekiri). Arsti esimene arvamus oli, et probleem võib olla mehepoolne ja rakud pole piisavalt arenenud. Kuna meil on teada varasemast, et seal on ka tegelt probleem..
Aga vaatame üle ja siis teeme järeldused kuidas jätkata.

Ann.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jube raske on nii, et päevad ei hakka. Märgin äpis iga päev, et ei hakanud täna ka…See lükkab aga OV ju kohe edasi, elan nagu teadmatuses 😀 Ov teste proovisin ka teha, aga kui neid peab alustama kindlal tsükli päeval siis noh… mis see tsükkel veel on 😀 Muidugi aega veel on, pillid alles jätsin ära.

Tahaks ju KOHE, nagu me kõik

KB

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jube raske on nii, et päevad ei hakka. Märgin äpis iga päev, et ei hakanud täna ka…See lükkab aga OV ju kohe edasi, elan nagu teadmatuses 😀 Ov teste proovisin ka teha, aga kui neid peab alustama kindlal tsükli päeval siis noh… mis see tsükkel veel on 😀 Muidugi aega veel on, pillid alles jätsin ära.

KB

Mina tegin 2 pakki ühel tsüklil ja alustasin CD7-8 oma 24 päevase tsükliga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

KB

Mina tegin 2 pakki ühel tsüklil ja alustasin CD7-8 oma 24 päevase tsükliga.

Mul pole peale pillide lõpetamist päevi olnud, seega täiesti võimatu on aru saada mis päev on. Pillide järgi ka arvestada ei saa, sest nende ajal olid ka sassis viimastel kuudel.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kahjuks läks seekord ikkagi halvasti, hcg on veidi langenud. Ega midagi, vapralt edasi!

C.

Minul alustati arsti poolt katkemise uurimisega just, lootus on.. et jõuame tulemusliku tegevusplaanini.

Ära kaota lootust, eks!

Ann.

Mis uuringuid täpsemalt arst hakkab tegema? Kas seniks kuni uuritakse, et millest katkemised on põhjustatud, kas sellel ajal on rangelt keelatud rasestumise proovimine?

Esialgu vaatame esmased näitajad üle(väga pikk nimekiri). Arsti esimene arvamus oli, et probleem võib olla mehepoolne ja rakud pole piisavalt arenenud. Kuna meil on teada varasemast, et seal on ka tegelt probleem..

Ann.

Mitu katkemist sul oli enne kui saatekirjad saite? Mul olnud üks peetumine ja üks biokeemiline, ühtegi analüüsi veel teha ei tahetud..

Pärl

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

C.

Ära kaota lootust, eks!

Ann.

Ann.

Mitu katkemist sul oli enne kui saatekirjad saite? Mul olnud üks peetumine ja üks biokeemiline, ühtegi analüüsi veel teha ei tahetud..

Pärl

Hei, Pärl!

Mul oli see esimene biokeemiline katkemine. Meil ka tegelikult näidustus mehe poolt olemas, võimalus ise rasestuda on ligi ca.10% vaid tema näitajatega..lisage sinna juurde veel naise võimalus iga kuu rasestuda..
Me läksime ka arstile sooviga kohe IVFi poole liikuda.

Millise arsti juures sa käid? Äkki peaks viljatusarstile pöörduma?

Ann.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kogemusi kellegil livsane riba testiga? Apteegis kiideti seda rasedustesti. Kas kuivamistriip võib tulla 5min peale õiget aega?

Sky

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ma selle testi kohta täpsemalt ei mäleta, aga ma olen teinud palju igasuguseid teste. Minu kogemusel kuivamistriip ei teki 10 min ega pool tundi ega isegi tund peale testi tegemist. Kuivamistriip tekib mitu mitu tundi hiljem, kui test tõesti kuiv on juba. Kui ma olen näinud tund hiljem testil õhkõrna triipu, mida 5 min sees ei olnud, siis olen alati ka rase olnud ja mõne päeva pärast pos testi saanud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ann – peale peetumise tuvastamist suunati mind abordiarstile ja biokeemilisega läksin ise naistekliiniku erakorralisse. Mõlemad arstid ütlesid, et kuna 1 laps olemas ja rasestumisega probleemi pole, siis praegu ei pea nad vajalikuks lisaanalüüse katkemiste põhjuse leidmiseks teha.

Täna on mul 4DPO ja ma ei tea kas suurem hirm on positiivse või negatiivse rasedustesti ees..

Pärl

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kogemusi kellegil livsane riba testiga? Apteegis kiideti seda rasedustesti. Kas kuivamistriip võib tulla 5min peale õiget aega?

Sky

pole selle testiga kordagi saanud kuivamistriipu.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

K. (Biuksu28), perefoorumit pole küll alles, aga on olemas triibufoorum. Seal mõned vanad olijad on alles, kes samuti näiteks juba uuel ringil. 😉 Ma muidugi ei tea, kas oled selle lehega kursis, võib-olla perekooli istub nüüd paremini.

Ja tore, et püüad uut last. Edu ja jõudu!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

1. Säde

2.25a/mees 26a

3. Proovime 6ndat kuud (algus sept 2021)

4. Proovime esimest last

Tere taas kõigile 🙂 Läheb siis kuues kuu proovimist. Olen igasugustest nippidest loobunud ja uuel kuul võtan asja pingevabalt. Olen pettumisest täiesti tüdinenud. Eelmine kuu olin peast eriti rase ja siis tulid päevad. Enam selle õnge ei lähe. Tuleb, siis kui tuleb ja laps on südamest oodatud 🙂 Varajasest testimisest ka loobun ja enne CD28t testi järgi käsi ei siruta.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei! Võtan ka end taas “arvele”

1. Milli93

2. Mina 28, härra 29

3. Soovime esimest last

4. Alustasime kevad 2020 ja alates august 2021 saan viljatusravi (Letrosool 5mg + Ovitrelle)

Olin nii elevil, et pärast pikka-pikka triibupüüdjatele kaasaelamist sain ka lõpuks November 2021 triibupüüdjatega liituda ja kohe ka positiivse testi üle rõõmustada. Kahjuks sain 1. detsembril teada, et see rasedus oli kahjuks peetunud ning tegin detsembris ka tabletiabordi. Ootan nüüd päevade algust, et alustada uuesti. Tõenäoliselt on mul ovulatsioon kas jaanuari lõpus või veebruari alguses, oleneb kui kiiresti päevad kohal on.

Milli93

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui reedel oli livsane testiga õhkõrn teine triip siis esmaspäev peaks ju juba paremini näitama? Ma mõtlen et kas teha esmaspäev või neljapäev, et kumb oleks mõistlikum?

Sky

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu
  • Kui reedel oli livsane testiga õhkõrn teine triip siis esmaspäev peaks ju juba paremini näitama? Ma mõtlen et kas teha esmaspäev või neljapäev, et kumb oleks mõistlikum?

Sky

• Homme peaks juba triip olema tumedam jaa! Mina ise nii kannatamatu, et teeksin kindlasti homme.

P.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui reedel oli livsane testiga õhkõrn teine triip siis esmaspäev peaks ju juba paremini näitama? Ma mõtlen et kas teha esmaspäev või neljapäev, et kumb oleks mõistlikum?

Sky

Wow, kui kannatlik 😀 Ma oleks sinu asemel juba eile teinud uue 😂
C.Mina nii kui õrna triipu nägin, testisin iga päev 😀😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sky

Mul livsane näitas ka (biokeemiline oli) ja ma testiks pea igapäev 😀

Pärl – Eks see vist jah pisut teine juhtum kui 1 laps olemas.. ei teagi kuidas need asjad täpselt sätitud on. Kurb on see, et pead nii pidevalt neid läbi elama 🙁 Kalli sulle!

Nii raske oli pidevalt neid negatiivseid teste teha ja kui see esimene positiivne tuli.. siis noo.. nii raske oli rõõmu tunda, sest see oli nii õrnake 🙁

Ann.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu
  1. Triipe püüdnud detsembrist 2020
  2. Mina 35/ Mees 38
  3. Soovime oma esimest last.

Pärast 9 kuud proovimist pöördusin arstile kontrolli. Seal selgus, et progesteroon madal, määrati duphaston. kasutasin 4 kuud.

Viimased päevad 5.12. Täna hommikune test näitas tugevaid triipe. Tulemas septembribeebi.

K87

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen siin testinud noooooo alates 01.01.22 ja iga päev on varajase testiga kaks triipu. Teine triip paraku tugevamaks pole läinud.

kas see siis tähendab et olukord on pekkis ja esialgne rõõm on asjatu olnud?

virsi

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen siin testinud noooooo alates 01.01.22 ja iga päev on varajase testiga kaks triipu. Teine triip paraku tugevamaks pole läinud.

virsi

Hei! Ma saan aru ja mõistan sind täielikult! Ise ilmselt muretseksin samamoodi 🙂 Küll aga tean, et triip on triip, ükskõik kui hele ta ka on. Mõne naise uriini ei imbugi nii palju HCG hormooni (vms). Seega ei saa kõiki ühe vitsaga võtta 🙂 Loodan ja usun, et sul on kõik kõige paremas korras!

J.K.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks sa iga päev testid? HCG duubeldas ülepäeviti ja kui nii ka testisid, näeksid ilmselt ikka triibu kosumist. Soovitan veretestile minna täna ja siis neljapäeval, soovitavalt samal ajal. 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Brigantine

Hei Hei!

Head uut aastat! Ma nüüd ka tagasi! Jöulude paiku sai väike paus tehtud foorumist. Triipe kahjuks ei saanud. Oleks nii tore olnud, sest OV oli täpselt 25. Detsembril. Hetkel CD5.

1. Triipe püüdnud Mai 2021
  2. Mina 33/ Mees 35
  3. Soovime oma esimest last.

Selleks kuuks tellisin ma Beueri Pearl OT  80. Saab iga päev siis tesida. Saritestijana on see päris rahustav. Täisa huvitav on jägida kuidas homoonid vaikselt töusevad.  Pöidlad pihku, et see kuu önnestub. Ma ei jaksa enam oodata!

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

virsi

Ära kaota lootust Virsi!
Alati on võimalus, et kõik on korras 🙂 Soovitaks käia veretestil, see annab sulle mingi meelerahu.

Hoian sulle tugevalt pöidlaid!

Minul oli triibuke väga õrnake, kahjuks oli biokeemiline siiski.. Ja verejooks tuli 7 päeva peale oodatavat menstruatsiooni algust.

Kuid see ei tähenda, et kõigil nii läheb! Ja ei tähenda ka, et mul uuesti ei õnnestuks!
Tuleb mõelda positiivselt.. kuigi me kipume seda unustama.. 🙂

Ann.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina teeks ka vereproovi, siis saab aimu kas on kõik hästi v mitte 🙂 Minul hakkas 6p peale päevade ärajäämist veritsus.. Loodan, et seekord saab see jama kiiremini läbi. Täna siis 7s päev. Aasta tagasi oli katkemine, siis kestis koos määrimisega kokku üle kolme nädala. Ega ma ei teagi, millal nüüd ov tulema peaks, aga tellisin juba CB testid ära. Nädala pärast lähen kontrolli ja loodan et kõik on okei. Kui uued päevad hakkavad, siis alustan letrosooliga.

C.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

•Mina 34, mees 44

•Proovime esimest

• tsükkel 24-27p, ov tavaliselt 14 päeva paiku

Aitäh kõigile, kes siin kirjutavad. Nii hea, et saab kellegagi samastuda, sest sõbrannad on kõik esimese korraga rasedaks jäänud. Mina aga jätsin tabletid 2020 augustis ära. Paar kuud veel kaitsesime, sest arvasin et peab laskma kehal taastuda. Praegu täiega kahetsen, et kohe ei proovinud, sest ümberringi kõigil õnnestus kohe ja mina ainsa lollina mõtlesin mingi taastumisperioodimpeale. Kas keegi on veel nii mõelnud?

Lisaks on iga tsükkel pettumuse periood üsna pikk, sest juba 5-7 päeva enne päevi hakkavad rinnad valutama ja saan kohe aru, et ka see tsükkel ei õnnestunud. Viimati lausa pea 9 päeva enne päevi. Kas keegi vaatab veel selle järgi ebaõnnestumist?

Järgmisel nädalal lähen viljatusarstile nõustamisele.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

•Mina 34, mees 44

•Proovime esimest

Aitäh kõigile, kes siin kirjutavad. Nii hea, et saab kellegagi samastuda, sest sõbrannad on kõik esimese korraga rasedaks jäänud. Mina aga jätsin tabletid 2020 augustis ära. Paar kuud veel kaitsesime, sest arvasin et peab laskma kehal taastuda. Praegu täiega kahetsen, et kohe ei proovinud, sest ümberringi kõigil õnnestus kohe ja mina ainsa lollina mõtlesin mingi taastumisperioodimpeale. Kas keegi on veel nii mõelnud?

Lisaks on iga tsükkel pettumuse periood üsna pikk, sest juba 5-7 päeva enne päevi hakkavad rinnad valutama ja saan kohe aru, et ka see tsükkel ei õnnestunud. Viimati lausa pea 9 päeva enne päevi. Kas keegi vaatab veel selle järgi ebaõnnestumist?

Minul sama pikk tsükkel, ov 14-15 ja arst peab luteaalfaasi pikkust siiski kohati pisut lühikeseks. Ka paar hormoonanalüüsi olid pisut kõrgemad tavapärasest.

Nädala lõpus saan vastuse, kuidas edasi 🙂

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

•Mina 34, mees 44

•Proovime esimest

Hei! Mina ka kahjuks samamoodi saan juba üks nädal aega varem aru, kui ei õnnestunud. Küll hoopis alakõhuvalude järgi. Mul ühe korra on õnnestunud rasestuda (katkes) ja siis oli hoopis teistmoodi need valud – kuidagi mahedamad ja tuimemad ning lõppesid enne eeldatava menstruatsiooni esimest päeva sootuks ära. Täna on mul dpo 9 ja võin juba peaegu öelda, et taas ebaõnnestus 🥲

J.K.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina saan ka rindade järgi aru, et ei õnnestunud. Mul hakkavad samuti 5-7p enne päevi rinnad valutama, samas kui triibud sain, siis ei valutanud üldse 🙂

C.

+1
0
Please wait...

Postitas:
pillekas_

•Mina 34, mees 44

•Proovime esimest

Olen selle kommentaari algataja. Aitäh vastajatele lohutust pakkumast, et ma pole oma pms sümptomitega üksi.

Vahepeal tekib tunne, et võtaks uuesti nt kuu aega beebipille ja siis kohe prooviks, äkki sel viisil õnnestub. Kas kellegil veel on selline rumal mõte tekkinud?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

•Mina 34, mees 44

•Proovime esimest

Olen selle kommentaari algataja. Aitäh vastajatele lohutust pakkumast, et ma pole oma pms sümptomitega üksi.

Vahepeal tekib tunne, et võtaks uuesti nt kuu aega beebipille ja siis kohe prooviks, äkki sel viisil õnnestub. Kas kellegil veel on selline rumal mõte tekkinud?

Pille isiklikult ei võtaks. Sul normaalse pikkusega tsükkel ka. Õnneks järgmine nädal sul arst ja siis kontrollitakse põhilisemad asjad üle, kas näidud kõik okeid ja ov toimub jms.
C.

+1
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 224 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad Jaanuar 2022