Tere!
Mina olen teid mitmeid kuid igapäevaselt jälginud. Mõtlesin, et panen ka endast siia märkme maha.
Kõigepealt – nii soe on näha, kui toetavad te üksteisele olete. Minul on ka igakord nii hea tunne sisse tulnud, kui näen, et keegi pikaltüritaja on oma triibud saanud. Loodan, et meid saab juba see kuu palju olema 😊
Kirjutan natuke endast ka. Liitun teiega põhiliselt selleks, et on tekkinud olukordi; kus tahaks kelleltki nõu küsida – tundub, et teie olete need, kellega arutada, uskuda ja loota. Me hakkasime u juulikuust eesmärgipäraselt beebit oma ellu planeerima. Kuigi ei kasutanud ka enne seda veebruarist alates mingeid kaitsevahendeid – mõtlesime, et kui tuleb, siis tuleb. Noh, siiani pole tulnud. Mul on vist üsna pikk tsükkel ka – keskmiselt 36 päeva. Õnneks küll regulaarne, kuid see tsükli pikkuse tõttu ootamine on üsna piinarikas, eks te seda teate isegi.
Praegu on mul tsükli 27.päev, dpo 5. Ootan ka kannatamatult, et saaks ühe ülitundliku testi teha ja ehk juba rõõmustada. 🙂 Sel kuul käisin naistearstil ka, kõik oli ilus. Rääkisin ka talle oma plaanist. Soovitas ovulatsiooniteste. Varem mõõtsin vaid basaali. Ovulatsiooniteste hakkasin kohe peale arstilkäiku tegema (21.jaanuar), siis oli veel negatiivne. 22.01 hommikul tegin ka, oli taas negatiivne, aga õhtupoole tundsin vasakus munasarjas midagi toimuvat, tegin uuesti ov testi ja 22.01 õhtul sain selle positiivse. Kas muidu võib nii olla, et 21.01 arst ütles, et midagi vist vasakus munasarjas on ja 22.01 õhtuks sain juba positiivse testi? Ehk siis ovulatsioon oli 23.01. Arvasin, et võtab rohkem aega 🙂 Nüüd peale ovulatsiooni basaaligraafikut jälgides ma ei saa tegelikult aru, kas on siis temp tõusnud või mitte… kord on kõrgem, kord sama mis enne ov.
Olen tegelikult üsna noor ning kurvaks teeb, et see protsess nii kaua aega võtab. Ei taha mõeldagi, kuidas neil on, kes aastaid ja aastaid proovivad ja ikka ei saa… Kui ka sel kuul ei õnnestu, siis järgmine kuu läheb ka mees arstile ning siis vaatame edasi. Kuidas muidu selle meestearstiga on, kas ta saab ka samamoodi ise aja panna nagu ma naistearstile panen või on meestearsti puhul vaja saatekirja vms? Mees ütles, et kunagi, kui ta käis, tegi perearst talle saatekirja. Kuidas teil kogemused?
kkmm