mina ka jälle väljas ikkagi 😞 vähemalt hoiab raha rasedustestide pealt kokku. Teistele ilusaid triipe!
mups
kas sul on koguaeg lutefaas nii lühike, 8 päeva ?
Enne rasedust oli 14 päeva, aga nüüd on nõnda lühike. Usun, et see on seotud imetamisega. Imetan 4-6 korda ööpäevas ja hammaste tulekul ka rohkem mõni kord, seega ma üldiselt ei muretse. Olen jälginud ainult kahte viimast tsüklit, ja mõni kuu tagasi oli tsükli pikkus lausa 38 päeva, aga tundub jah, et just see luteaalfaas on nõnda lühike.
mups
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
26.05.2022 15:41
Vana laps on, et imetad? Kui sul luteaalfaas nii lühike on, siis ei pruugigi sa rasestuda, sest ei jõua pesastuda. Kui imetamise mingi aeg ära jätad ja luteaalfaas ikka nii lühike on, siis soovitan arstile minna. Üldjuhul duphaston pikendab natukene seda pikkust (võetakse 10 päeva), aga eks keha teeb korrektuurid ja ise pead otsustama, kuidas edasi.
Ja kui jääd rasedaks, siis jääd. Ise olen imetamise ajal kaks korda rasedaks jäänud, imetasin öösel rohkem kui sina. 🙂
Vana laps on, et imetad? Kui sul luteaalfaas nii lühike on, siis ei pruugigi sa rasestuda, sest ei jõua pesastuda. Kui imetamise mingi aeg ära jätad ja luteaalfaas ikka nii lühike on, siis soovitan arstile minna. Üldjuhul duphaston pikendab natukene seda pikkust (võetakse 10 päeva), aga eks keha teeb korrektuurid ja ise pead otsustama, kuidas edasi.
Ja kui jääd rasedaks, siis jääd. Ise olen imetamise ajal kaks korda rasedaks jäänud, imetasin öösel rohkem kui sina. 🙂
laps on 11 kuud vana ning ja ma olen täiesti teadlik, et lühikese luteaalfaasiga ei jää, olen seda asja uurinud internetist läbi ja lõhki 😃 usun et luteaalfaas läheb paika tagasi ajapikku, minu kehal lihtsalt võtab see kauem aega. Mõtlesin ka imetamise lõpetamisele mingi hetk, kuid siiski sean prioriteediks olemasoleva lapse ja jätkan. Mõned ei imeta üldse, aga ikka võtab kaua aega et rasestuda, seega on see tõesti individuaalne ja endale sellega stressi rohkem ei tekita. Lõpetan mõneks ajaks “proovimise” üldse ja lasen kehal toimetada nii kuidas soovib🙂
mups
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
26.05.2022 18:23
Mups, mul ei läinudki see enam paika… algul 10p, siis 8, lõpuks 4-5p. Ilma duphata polnud lootustki pikemaks tsükliks. Vahel juhtus, et sain pp pühasid pidada2x kuus. Masendav. 3a ootasin ja ootasin. Lõpuks arst kuulas mind ja tegi testid, määras duphastoni.
Mups, mul ei läinudki see enam paika… algul 10p, siis 8, lõpuks 4-5p. Ilma duphata polnud lootustki pikemaks tsükliks. Vahel juhtus, et sain pp pühasid pidada2x kuus. Masendav. 3a ootasin ja ootasin. Lõpuks arst kuulas mind ja tegi testid, määras duphastoni.
Võib-olla olen tõesti liiga optimistlik, aga loodan väga, et loksub tagasi paika. Eks kui lõpetan toitmise ja ei muutu midagi siis tuleb vutt vutt arstile minna.
mups
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
27.05.2022 01:10
Mina arvasin paar päeva tagasi, et see kuu möödub ovulatsioonita hambavalu ja valuvaigistite võtmise tõttu. Kuiiiid nüüd olen siiski kaks päeva saanud positiivse ov testi! 🙂 Tundub, et siiski lootust on ning vahepealsed mured lükkasid ovulatsiooni õnneks lihtsalt edasi! 🙂
Seljataga 2 ebaõnnestunud siirdamist ja nüüdseks juba üle 10 aasta mitterasestumist.
+2
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
27.05.2022 07:34
Täitsa mingi kuma on. Kas 7.päev peale 5-päevase siirdamist?
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
27.05.2022 08:00
Seitsmes jaa, testi tundlikkus 25.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
27.05.2022 08:25
Mul on täna DPO 13 ja tegin mehe soovil täna siiski testi, mis oli täiesti negatiivne. Algul jättis täitsa tuimaks, sest ma aimasin seda, aga siis jõudis ikkagi suur kurbus ka kohale 🥺 Letrosooliga on nüüd kõik ja juunis on IVF-ks ettevalmistav visiit. Kuna see jääb CD 12 paiku, siis loodan veel ovitrellega proovida, sest IVF-ga saab nagunii alustada alles augustis.
A.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
27.05.2022 18:50
Hei!
CD 28
Kirjutan ka siis vahepeal mõne rea😀
Nagu varasemalt mainisin siis olen üritanud see kuu vähem mõelda. See on mul väga hästi õnnestunud kusjuures. Olen lausa jõusaalis veits trenni käinud tegemas. Igatahes kalendri järgi toimetasime nagu õigeaegselt koguaeg . Siis aga hakkas mul tihe töögraafik ja sinna see jäi. Alles siis aga tundus, et on ovulatsiooni aeg. 🤔 Seega vist ei õnnestunud. Takkaotsa ütles mu selg üles. Lihas -või närvipõletik nii et olen olnud täitsa teovõimetu. Tänu sellele aga konsulteerisin arstiga, selgitades et üritan rasestuda ja mis ravimeid ma üldse võtta võin ning hakkan nüüd ka tihedamini kilpnäärme alatalitlust kontrollimas käima.
Homme peaksid päevad hakkama nii et eks siis näis. Tüüpilised päevade eelsed tunnused mul igatahes on, nagu rindade valulikkus ja suurenemine ning punnis kõht😀 Muidugi kusjuures üks päev tuli ka roosat vedelikku aga nooo ma ei tea…ei tõsta lootusi üldse praegu.
Nagu varasemalt mainisin siis olen üritanud see kuu vähem mõelda. See on mul väga hästi õnnestunud kusjuures. Olen lausa jõusaalis veits trenni käinud tegemas. Igatahes kalendri järgi toimetasime nagu õigeaegselt koguaeg . Siis aga hakkas mul tihe töögraafik ja sinna see jäi. Alles siis aga tundus, et on ovulatsiooni aeg. 🤔 Seega vist ei õnnestunud. Takkaotsa ütles mu selg üles. Lihas -või närvipõletik nii et olen olnud täitsa teovõimetu. Tänu sellele aga konsulteerisin arstiga, selgitades et üritan rasestuda ja mis ravimeid ma üldse võtta võin ning hakkan nüüd ka tihedamini kilpnäärme alatalitlust kontrollimas käima.
Homme peaksid päevad hakkama nii et eks siis näis. Tüüpilised päevade eelsed tunnused mul igatahes on, nagu rindade valulikkus ja suurenemine ning punnis kõht😀 Muidugi kusjuures üks päev tuli ka roosat vedelikku aga nooo ma ei tea…ei tõsta lootusi üldse praegu.
Aga edu teile kullakesed!! 🤞
KH
Ja nagu eelnevalt mainisid, algasidki täna päevad ilusti õigeaegselt nagu tavaliselt. Seega tänasest taas CD1. Uuel kuul uue hooga.
KH
0
0
Please wait...
Postitas:
Kass123
29.05.2022 00:08
Üle pika aja kirjutan ka. Eelmine kuu algasid päevad 26ndal. Eile lihtsalt määris ja täna tuleb täitsa tükkidena/klimpidena päevad. Et uuel kuul uuesti. Lootus oli küll suur aga eks omal ajal tuleb rasedus 😀
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
29.05.2022 22:39
Pole siin ammu sõna võtnud, viimati kui katkes taas 5 nädala pealt. Hetkel olen juba vaikselt toibunud sellest kõigest. Jätame paariks kuuks vist asja vahele ja lasen kehal taastuda ja eks näis mis saab. Alguses oli plaan 2 tsüklit vahele jätta ja siis taas proovima hakata juulist. Kuid arvatavasti jätan juuli ka vahele ja vaatame augustis edasi seda asja. Käisin ka kontrollis vahepeal kui veritsus lõppes ja öeldi, et kui plaan uuesti proovima hakata siis käiks enne kontrollis ja laseks kontrollida neid näitusid kehas omal üldse.
KR
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
30.05.2022 18:26
Minul DPO5 ja samuti olen suutnud olla ilma mõtlemata, muidugi viljatusarst on kohe kohe ukse ees, ei kujuta ette, mida sealt võin kuulda ja kas rasedaks mitte jäämise taga võisid olla tohutud pinged… nüüd sel kuul on olnud väga pingevaba ōnneks üle pikapika aja. 🙂
Loodan juunis siit paljudel triipe näha, nii hea on vahest lugeda teiste kogemusi.
K.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
31.05.2022 10:44
Ei juhtunud ka seekord ime. Täna CD2, liigun juunikuu tiibupüüdjatesse, juunis FET.