Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad Märts 2022

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 162 )

Teema: Triibupüüdjad Märts 2022

Postitas:
Kägu

Woohoo, cd14 ja ov test positiivne! Kirjutasin juba mehele, et lähen talle tööle järgi ja viin ta koju seksima 😀 😀 😀 Ütles vaid, et nüüd on motivatsiooni tööpäeva lõppu oodata 😀

C.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ov oli 18 märts siis hetkel 21 cd/3dpo? Ma neid lühendeid väga pole varasemalt kasutanud😄Emakaarm teeb kahtlaselt õrnavalu. Sellist tuikamist pole varem tähelepannud. Loodan, et miskit toimub ja saan triibud kuu lõpus 🤞🏼

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul siis cd15 ja täna/homme eeldatav ov 😊 Testid <u class=”_3zM-5″ style=”–ricos-text-color: #2e2e2eff; –ricos-text-color-tuple: 46, 46, 46; –ricos-action-color: #e3b9c1; –ricos-action-color-tuple: 227, 185, 193; –ricos-action-color-fallback: #000000; –ricos-action-color-fallback-tuple: 0, 0, 0; –ricos-background-color: #ffffff; –ricos-background-color-tuple: 255, 255, 255; –ricos-fallback-color: #000000; –ricos-fallback-color-tuple: 0, 0, 0; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; vertical-align: baseline; background: transparent; -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0); box-sizing: inherit;”>https://ibb.co/cNXw98V</u&gt; See tsükkel oleme isegi usinamalt tegutsenud, üle päeva vist peakski enamvähem okei olema. Igapäevaselt muutuks asi kohustuseks ma arvan 😄 või kuidas teie toimetate eeldatava ov paiku?

C.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul siis cd15 ja täna/homme eeldatav ov 😊 Testid <u class=”_3zM-5″ style=”–ricos-text-color: #2e2e2eff; –ricos-text-color-tuple: 46, 46, 46; –ricos-action-color: #e3b9c1; –ricos-action-color-tuple: 227, 185, 193; –ricos-action-color-fallback: #000000; –ricos-action-color-fallback-tuple: 0, 0, 0; –ricos-background-color: #ffffff; –ricos-background-color-tuple: 255, 255, 255; –ricos-fallback-color: #000000; –ricos-fallback-color-tuple: 0, 0, 0; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; vertical-align: baseline; background: transparent; -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0); box-sizing: inherit;”>https://ibb.co/cNXw98V</u&gt; See tsükkel oleme isegi usinamalt tegutsenud, üle päeva vist peakski enamvähem okei olema. Igapäevaselt muutuks asi kohustuseks ma arvan 😄 või kuidas teie toimetate eeldatava ov paiku?

C.

Ei tea miks ta nii imelikult selle lingi viskas, õige on siin https://ibb.co/cNXw98V

Btw, kas ma olen ainus kes siin alateemas kommentaare muuta ei saa?
C.
0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

C.

Ei tea miks ta nii imelikult selle lingi viskas, õige on siin https://ibb.co/cNXw98V

C.

Kommentaare ei saagi muuta.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

C.

Ei tea miks ta nii imelikult selle lingi viskas, õige on siin https://ibb.co/cNXw98V

C.

Ajaviite alateemas näiteks saab, lisaks saab ka kommentaare kustutada 😉

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegutseme niisamuti eeldatava ov paiku üle päeva. Sel kuul, sel ajal õnnestus kuidagi eriti tihedalt. Kuu algul käidud ka naistearstil, kes küll ütles et kui ei taha ov teste teha siis piisab kui tegutseda tsükli 12, 15 ja 18 päeval. Sest ajast kuidagi rahulikumalt seda võtnud. Mistõttu ei hakanud sel korral isegi varakult ov.teste tegema. Juhuslikult kasutasin oma viimased cb testid ära, esimesega tühi ring ja teine juba püsiv naerunägu. Ja tunne oli ka selline, et toimus. Selleks kuuks oma panus antud. 🙂

P.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Niinii, minul täna cd16 ja positiivne ov test! Lets go! 😛

AM

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

C.

C.

Kui käona kirjutad, siis ei saa. Ajaviites on kõik kasutajanimega.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

C.

C.

Kui käona kirjutad, siis ei saa. Ajaviites on kõik kasutajanimega.

No jälle targem, tänan 😊

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul täna 1/2dpo ja võtsin end kokku ning kirjutasin oma arstile ka oma mõtetest ja tunnetest. Viimasest visiidist jaanuaris jäi kõrva see, et õnneks me oleme noored (28 ja 30) ja üks laps olemas ka, aega ju iseenesest on. Tegelikult on see kuust kuusse pettumine ränk, arvestades mis aeg meil triipude püüdmisele kulunud on- pillid jätsin ära 2020a alguses ja teadlikult ov testidega hakkasin pihta 2020a septembrist. Kirjutasingi talle, et ehk siiski teha tihedamat jälgimist ning ovitrellega ov esile kutsuda.. Detsembris ju õnnestus ovitrelle süstiga.. Oeh, raske see teekond ikka.. 🙁

C.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul täna CD6, uuel ringil taaskord. Seekord tellisin OV teste, et täpne aeg paika määrata. Olen aru saanud, et testil peab tulemad teine triip tugev rasvane ja siis peale sellise testi saamist peaks OV olema 24-36h pärast? Testi vist ei tohi teha hommikuti vaid pigem õhtul?

/T./

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul täna CD6, uuel ringil taaskord. Seekord tellisin OV teste, et täpne aeg paika määrata. Olen aru saanud, et testil peab tulemad teine triip tugev rasvane ja siis peale sellise testi saamist peaks OV olema 24-36h pärast? Testi vist ei tohi teha hommikuti vaid pigem õhtul?

/T./

Hommikuti ok aga mitte esimesest uriinijoast

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul täna 1/2dpo ja võtsin end kokku ning kirjutasin oma arstile ka oma mõtetest ja tunnetest. Viimasest visiidist jaanuaris jäi kõrva see, et õnneks me oleme noored (28 ja 30) ja üks laps olemas ka, aega ju iseenesest on. Tegelikult on see kuust kuusse pettumine ränk, arvestades mis aeg meil triipude püüdmisele kulunud on- pillid jätsin ära 2020a alguses ja teadlikult ov testidega hakkasin pihta 2020a septembrist. Kirjutasingi talle, et ehk siiski teha tihedamat jälgimist ning ovitrellega ov esile kutsuda.. Detsembris ju õnnestus ovitrelle süstiga.. Oeh, raske see teekond ikka.. 🙁

C.

Meil on ajaraamistik ikka väga sarnane. Ma võtsin ka viimased pillid märtsis 2020. Retsept sai läbi, koroona tuli peale ja kuna vaikselt mõtted selles suunas liikusid, mõtlesingi, et annan kehale aega taastuda. Septembris rääkisime, et nüüd võiks hakata proovima ja hakkasin ka OVteste tegema. Ma olen inimtüübilt selline, et kui midagi ette võtan, siis sukeldun sellesse ja siis tahaks kangesti ka tulemusi kiirelt näha :/ Naljakas, kuidas algul olid kõik need akronüümid ja terminid võõrad ja midagi suurt aru ei saanud, kõik kirjutaks nagu hiina keeles, eriti keeruline tundus IVF alateema, aga nüüd nii palju aega möödas ja kõik selgeks saanud 😅

A.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

/T./

Nii palju kui mina tean, siis ribakaid soovitatakse üldiselt peale lõunat kuni õhtuni teha. CB testid hommikul esimesest uriinist 🙂

C.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina hakkasin endalegi ootamatult triipe püüdma aastase lapse imetamise kõrvalt. Praegu on peres kaks last Pärast esimest ei alanud menstruatsioon enne kui olin imetamise lapse 1,5 a saades täielikult lõpetanud ja siis ka veel tublisti oodanud, tsüklit Duphastoniga innustanud ja reguleerinud. Teine väga oodatud rasedus peetus, kolmanda rasedusega sündis praegu aastane laps. Menstruatsioon ei ole taastunud ning ka miski muu ei viidanud kuni eelmisel nädalal tekkinud üllatuslikule munavalgevoolusele ja päevadelaadsele kõhuvalule võimalikule viljakuse taastumisele. Pigem vastupidi – erinevatel põhjustel on voodielu eriti harvaks jäänud, viimased kuud haiguste ja mitte rinnast võõrutamise, vaid varasemast veel sagedasemate öiste toitmiste jms võtmes möödunud. Kolmas laps on alati soov olnud, kuid väikest vanusevahet ei pidanud eesmärgiks ega võimaluseks. Siiski tekkis kohe hasart ja tunne, et peaks võimalust kasutama, seega sai huupi proovitud. Ootan nüüd kas üle aastate esimesi päevi (see oleks märk, et oskan oma keha siiski lugeda!) või eriti ebatõenäoliseid triipusid. Psüühikal on ikka hirmus suur roll, olin titeteost mõtetega täiesti eemal, aga nüüd pärast seda ovulatsioonilaadset aistingut ja kaitsmata vahekorda tajun igasugu uusi asju, eeskätt pidevat nüri alaseljavalu, mis varasematest rasedustest tuttav. Oh seda fantaasiat! Hoian pöidlaid meile kõigile!

Guguu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina hakkasin endalegi ootamatult triipe püüdma aastase lapse imetamise kõrvalt. Praegu on peres kaks last Pärast esimest ei alanud menstruatsioon enne kui olin imetamise lapse 1,5 a saades täielikult lõpetanud ja siis ka veel tublisti oodanud, tsüklit Duphastoniga innustanud ja reguleerinud. Teine väga oodatud rasedus peetus, kolmanda rasedusega sündis praegu aastane laps. Menstruatsioon ei ole taastunud ning ka miski muu ei viidanud kuni eelmisel nädalal tekkinud üllatuslikule munavalgevoolusele ja päevadelaadsele kõhuvalule võimalikule viljakuse taastumisele. Pigem vastupidi – erinevatel põhjustel on voodielu eriti harvaks jäänud, viimased kuud haiguste ja mitte rinnast võõrutamise, vaid varasemast veel sagedasemate öiste toitmiste jms võtmes möödunud. Kolmas laps on alati soov olnud, kuid väikest vanusevahet ei pidanud eesmärgiks ega võimaluseks. Siiski tekkis kohe hasart ja tunne, et peaks võimalust kasutama, seega sai huupi proovitud. Ootan nüüd kas üle aastate esimesi päevi (see oleks märk, et oskan oma keha siiski lugeda!) või eriti ebatõenäoliseid triipusid. Psüühikal on ikka hirmus suur roll, olin titeteost mõtetega täiesti eemal, aga nüüd pärast seda ovulatsioonilaadset aistingut ja kaitsmata vahekorda tajun igasugu uusi asju, eeskätt pidevat nüri alaseljavalu, mis varasematest rasedustest tuttav. Oh seda fantaasiat! Hoian pöidlaid meile kõigile!

Guguu

Ma tean seda fantaasiat. Mul varsti IVF ees ootamas aga see kuu on sellinne tunne, et mul juba mitmendat päeva sellinne tasane valu alaseljas + kõhus (samal poolel kus tundsin ka ovulatsiooni valusid). Ja seda juba kolmandat päeva.. veidike hirmus on, kardan meeletult uuesti biokeemilist, sest see lükkaks ka IVFi plaani edasi.
Ajastanud ja proovinud pole mitu kuud juba, vist juhtus üks-kaks korda kui ovulatsiooni nädalal sai tegutsetud. Eks aeg näitab jälle!

Ann

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rasedustest

Tere

Triibupüüdja juba aasta ja paar kuud. Küsimus selline kas testi tehtud, kolm päeva päevade ajast möödas. Mõlemal testil õhkõrn triip 😀 kas on olemas ka kuivamisetriip? et äkki nn kujutan endale ette neid triipe 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kaks testi tehtud ****

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuivamistriip on ikka olemas, aga kui triip ikka kenasti õige aja sees ilmub, siis võib sulle õnne soovida! 🙂

Tee paari päeva pärast veel test, siis näed juba ilmselt tugevamat triipu! 😛

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Viimati kirjutasin ja rääkisin kaasa oktoobri triibupüüdjates, kuna endal oli sel ajal üks keemiline, mõtlesin, et ah mis seal ikka kui beebs ei taha tulla siis ei taha, et ei hakka ennast ka nende OV testidega vaevama.

Peale keemilist muutus ka tsükkel selliseks nagu ta ise tahtis, tavalise 26 päeva asemel oli 27,31, 33 päevased tsüklid ja raske olid seda OV d püüda kui kunagi ei tea kui pikk tsükkel seekord tuleb.

Nüüd kui triibupüüdmisest möödas juba ca 8 kuud, hakkasid üleeile rinnad meeletult valutama, söögiisud on juba ammu meeletud ja kurgust kergelt sapitsema ning eile veel tõusis kerge palavik ja kõhulahtistus.
Ütlesin mehele et ei tunne ennast hästi, see kohe, et koroona koroona, tee test, tegin täna hommikul testi, aga rasedustesti.

https://ibb.co/M9Wjf9x

Triibud olid oodatud, aga oma hetke emotioonides ma olen sõnatu, et see lõpuks juhtus ja nüüd mõtlen kuidas mehele öelda seda,kuna ma olen meeletud šhokis

Loodan siiralt südamest, et ka teie kõik kes siin triipepüüjate saate varsti oma triibud ja ärge andke alla, mina sain siit grupist väga palju abi ja nõu, nii hea näha kuidas naised suudavad ühte hoida.

Ilusat triibulist märtsi kallid naised

JM

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju õnne, AM, nii tore lugu! 😍

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tõesti nii tore, palju palju õnne! 😊😊

Hoian pöidlaid, et kõik kenasti edasi kulgeks! 🙂

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hetkel cd26 ja dpo8. Öösel nägin unes, et olen rase ja kaksikud. Ärgates oli kuidagi nii reaalne see uni ikka olnud. Hommikul katsusin kõhtugi. 1 aprill peaksid hakkama aga loodan endiselt ehk sel korral õnnestub. Kuigi väga ei julgegi ju enne loota kui eeldatavad päevad àra jäävad. Esimese rasedusega tundsin kuidagi ära, et keha teistsugune.

Aeg ajalt alakõhus õrnad krambid ka ja alaselg hakkas tunda andma 5 päeva peale ov. Vasakurind on kuidagi hell.

Teine laps on vägagi soovitud ja oodatud.

KR22

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul täna cd19, ov test niii ilusti positiivne! Testitriip tumedamgi kui kontrolltriip, et poleks mingit kahtlustki 🥳

Kuidas teistel läheb? 😊

kkmm

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul cd21 ja 5-6dpo ning kulgen taas vaikselt. Nibud vahepeal valutavad hooti, aga mitte midagi erilist. Arstile kurtmisest oli kasu, kutsus mu kohe järgmine päev visiidile ja leppisime kokku, et uuel tsüklil teeme pidevama jälgimise + ovitrelle, kui õige aja ära tabame. Lisaks reede õhtul tundsin, et hakkan haigeks jääma, laupäeva hommikul ärkasin valusa kurgu ja kinnise ninaga. Nüüd palavik ka veel pealekauba, ikka täiskomplekt 😀

C.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei! Minul on cd 20 ja arvan, et olen C.-ga täpselt samas graafikus ehk et ka dpo 5-6. Kuna ma ei testinud, siis kindlalt ei tea, aga keha ütles nii 🙂

Hetkel on rinnad tundlikumad (pigem ka just nibude osa) ja alakõht aeg-ajalt krambitab, aga kõik see on minu puhul pärast OV-i väga tavaline. Tsükkel on mul viimasel ajal 26 päeva olnud, seega uue nädala algusega on pilt selge.

J.K

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on DPO 9/10, aga mingit teistsugust tunnet küll ei ole. Mõtlesin juba varem, et kuna tegin esimest korda Ovitrelle ja ei tea, kuidas keha reageerib, siis ei hakka igast tunnusest midagi lootma. Aga noh, praegu polegi nagu midagi.

A.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nagu me siin paljud ühes rütmis liigume, siis ka minul täna dpo 5. 🙂 Igasugused tundemärgid puuduvad täielikult, aga mis siin veel praegu olla saakski. Ainus erinevus eelnevate kuudega on see, et kui muidu dpo 3-4 on mul hakanud kõhus veidike krambitama, siis seekord pole sedagi. 😀

AM

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegin DPO10 lõunasest lahjast uriinist väga varase rasedustesti ja sain triibuvarju, st see koht, kus triip peaks olema, on aimatav. Saan aru, et rumal nii vara teha ja siis luubiga otsida, aga jagan siiski teiega – kas keegi hoiaks veel homsele hommikusele kontsentreeritud uriinile ja kordustestile pöialt sellise tulemusega? https://www.upload.ee/image/<wbr />14005223/20220329_103647.jpg

+1
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 162 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad Märts 2022