Viimati kirjutasin ja rääkisin kaasa oktoobri triibupüüdjates, kuna endal oli sel ajal üks keemiline, mõtlesin, et ah mis seal ikka kui beebs ei taha tulla siis ei taha, et ei hakka ennast ka nende OV testidega vaevama.
Peale keemilist muutus ka tsükkel selliseks nagu ta ise tahtis, tavalise 26 päeva asemel oli 27,31, 33 päevased tsüklid ja raske olid seda OV d püüda kui kunagi ei tea kui pikk tsükkel seekord tuleb.
Nüüd kui triibupüüdmisest möödas juba ca 8 kuud, hakkasid üleeile rinnad meeletult valutama, söögiisud on juba ammu meeletud ja kurgust kergelt sapitsema ning eile veel tõusis kerge palavik ja kõhulahtistus.
Ütlesin mehele et ei tunne ennast hästi, see kohe, et koroona koroona, tee test, tegin täna hommikul testi, aga rasedustesti.
https://ibb.co/M9Wjf9x
Triibud olid oodatud, aga oma hetke emotioonides ma olen sõnatu, et see lõpuks juhtus ja nüüd mõtlen kuidas mehele öelda seda,kuna ma olen meeletud šhokis
Loodan siiralt südamest, et ka teie kõik kes siin triipepüüjate saate varsti oma triibud ja ärge andke alla, mina sain siit grupist väga palju abi ja nõu, nii hea näha kuidas naised suudavad ühte hoida.
Ilusat triibulist märtsi kallid naised
JM