Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad Märts 2022

Näitan 30 postitust - vahemik 121 kuni 150 (kokku 162 )

Teema: Triibupüüdjad Märts 2022

Postitas:
Kägu

Jaa, mina näen samuti triibuvarju! 🙂 Tee 2 päeva pärast uuesti ja tõesti hommikusest uriinist ning usun, et sulle võib õnne soovida! 😉

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii tore, et ei saanudki noomivaid etteheiteid oma pildile vastuseks 🥺 nii tore grupp! Aitäh! Kui mu praegust emotsionaalsust ei saa rasedushormoonide arvele panna, siis hakkan lihtsalt vanaks ja sentimentaalseks jääma vist…

Guguu

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Guguu, mina näen ka triibuvarjukest! Nii tore, ma hoian sulle pöialt 🥰

kkmm

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii tore, et ei saanudki noomivaid etteheiteid oma pildile vastuseks 🥺 nii tore grupp! Aitäh! Kui mu praegust emotsionaalsust ei saa rasedushormoonide arvele panna, siis hakkan lihtsalt vanaks ja sentimentaalseks jääma vist…

Guguu

Mine tee veretest, see on kindlam kui ribatestid.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Guguu

Või siis osta biocardi plaat, see ka suht lollikindel ja näitab varakult.

C.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Guguu

C.

Minul ei näidanud peale ribatesti teised testid üldse triipe eelmise rasedusega. Tegin 5 nädalat rase olles siis ühe selle plaattesti ja sinna ei tulnud miskit kui kõrval ribatestile ilmus  teine triip ka. 😄 Eelmise raseduseaeg tegin teste rohkem kuna tahtsin näha kas triip ikka läheb tugevamaks v jääbk nii heledaks.

Hetkel veel ei julge testi teha sest on ju aega veel natuke samas miski mu sees jällegi kibeleb teha testi kuid kardan pettuda taas.

KR22

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Guguu

C.

Minul ei näidanud peale ribatesti teised testid üldse triipe eelmise rasedusega. Tegin 5 nädalat rase olles siis ühe selle plaattesti ja sinna ei tulnud miskit kui kõrval ribatestile ilmus teine triip ka. 😄 Eelmise raseduseaeg tegin teste rohkem kuna tahtsin näha kas triip ikka läheb tugevamaks v jääbk nii heledaks.

Hetkel veel ei julge testi teha sest on ju aega veel natuke samas miski mu sees jällegi kibeleb teha testi kuid kardan pettuda taas.

KR22

ITKs nt on veretesti tegemine nii soodne, et teeb pmst sama välja kui apteegist veidi kallim test osta 🙂 Aga veretestiga, tehes üle päeva saab suurema kindluse kui ükskõik mis riba v plaattestiga 🙂

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Guguu

Hoian pöialt! 🙂 Kas enesetundes ka miski teisiti? 😛

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on fantaasia nii elav, et tajun igasugu asju, aga eks leian ka ratsionaalseid alternatiivpõhjuseid. Unisus on suur, iiveldushetki on ka olnud. Samas kui ongi lihtsalt esimene tsükkel pärast sünnitust ja esimesed päevad tulekul, võiks ka hormonaalne muutus kehale selliselt mõjuda…

Aitäh kaasa elamast 💕

Guguu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma alles eile kirjutasin, et ei tunne midagi ja ei hakka sümptomeid tõlgendama, aga täna olen juba peast rase. Pea on imelik, nagu udune vms, ei ole peapööritus päris. Sees ka nagu õrnalt keerab. Samas on sellisteks tunnusteks natuke vara, täna on alles dpo 10/11. Rinnad pole ka veel hellaks muutunud, mis muidu tavaline. Eks mõne päeva pärast siis selgub, aga seda ennegi olnud, et mõni uus sümptom lootused kõrgeks ajab.

A.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ka samamoodi peast rase 😀 DPO5 alles käsil, aga täna olen küll väga veidralt ennast tundnud. Justkui ka pea käiks ringi vahepeal ja üldse selline nõrk olek. Poodi jalutasin, siis võttis ka hullult hingeldama 😀 muidu küll ei võta…ja siis veel täna vahelduvad külma ja kuuma hood. Aga öösel magasin ka suhteliselt halvasti, nii et eks selle kaela saab need tundemärgid ajada või siis hakkan hoopiski haigeks jääma.. 🤔

AM

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No mul kõik sama nagu eelkõnelejatel! Aga toibun koroonast juhtumisi ja iga imelik tunne võib sama hästi haiguse jääk olla, saa siis aru, kust need nõrkushood ja kurnatus tulevad. Teen teise ribaka siiski homme hommikul ära, eks siis selgub kas saan ka mingi triibukese või kinnitub vastupidi negatiivne. Juba uriini kontsentreerituse tõttu võiks hommikul nähtavam olla.

Loodan et suudan selles elevuses uinuda ja magada üldse täna…

Guguu

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Issake Guguu ma olen ka nüüd nii põnevil su pärast! 😍 Juba ootan, kui siia kirjutad homme! 😛 Hoian sulle pöidlaid ja teisi sõrmi ja varbaid ka, et õnneks läheks!

AM

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jaaa täna hommikul sama test täiesti negatiivne 🙄

Hea, et see selline eksprompt mõte oli ja liiga pikalt sisse elada ei jõudnud, muidu oleks palju suurem pettumus.

Guguu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hea, et see selline eksprompt mõte oli ja liiga pikalt sisse elada ei jõudnud, muidu oleks palju suurem pettumus.

Guguu

Nii kahju 🙁 Millal päevad hakkama peaksid?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Guguu

Nii kahju 🙁 Millal päevad hakkama peaksid?

Sorri, lugesin eelmiselt lehelt su kommentaari ja sain aru, et tsükkel pole veel taastunud. Aga loodan siiski, et saad oma triibud! 🙂

Mul 7-8dpo ja päevad peaksid hakkama esmaspäeval, 4.4.. Mingeid erilisi “uusi sümptomeid” ei ole, parempoolne rind on eilsest valus. Iseenesest klapib ajaliselt, nagu ikka 5-7p enne päevi 😀 Üks biocardi test on eelmisest tsüklist alles, selle plaanin teha vist reedel 🙂

C.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul täna CD 13, jätkan ov testimisega. Kalendri järgi peaks OV toimuma ülehomme, eks ole näha kas testid kinnitavad või lükkavad ümber 😀 Märgid nagu näitavad, et varsti varsti peaks olema… 😀

/T./

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul kõik sama nagu eile, ainult sees keerab rohkem ja hommikul kala konkreetselt haises, maitse oli ok 😀 Kõik sümptomid, mis mul on, võivad kaasas käia ka covidiga ja mul oli eelmine nädal kokkupuude covid positiivsega, peaks vist mõlemad testid tegema 😀

A.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul jah imetamine veel ja tsükkel pole taastunud aastaga, esimene ov moodi tunne ja munavalgevoolus oli 19.03, selle järgi täna DPO11, näis kas paari päeva jooksul esimesed päevad saabuvad või kujutan kõike ette ja tulen teie sekka alles kunagi hiljem tagasi. Jään teemat jälgima ja teistele kaasa elama vähemalt esialgu

Guguu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul tänasega DPO 12, hommikul olid rinnad hellad. Päevadeni 2 päeva hetkel aega aga ei taha loota ka väga, pärast ongi platsis need taas ja pettunud. Kodus on paar testi ka aga pole julgenud veel teha kuigi sees kibeleb küll võik teha🤭

Panin tähele, et mul pole sel kuul ka neid päevade eelseid tugevaid krampe, mis tavaliselt märku annavad 4 päeva enne päevasid. Korra vaid alakõhus torkis ja keisriarm andis tunda. 😄

KR22

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Guguu, nii kahju. 🙁 Aga hoiame siis pöidlaid selle jaoks, et ikkagi esimene ov toimus ja varsti hakkavad päevad. Ikkagi edasiminek! 🙂

KR22, dpo12 võiks ju täitsa anda juba õige testitulemuse. 🙂 Mina olen ka see kuu kuidagi täitsa krambivaba endiselt. Muidu alati ov järgselt krambitan. Nüüd juba 6 päeva möödas ja krampe ei kuskil…

AM

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul oli keskööl vist nüüd ov, märkasin esmakordselt (enda jaoks) munavalgevoolust, muidu pole seda kunagi ära tundnud. Ei ole osanud seda varem ära tunda. Ja täitsa hullult kohe krambitas ja peale mõnda aega läks see krambitamisvalu üle. Nüüd on väga hea olla.

Imestasin siin hoopis, et cd19 oli juba ov test positiivne, eile ehk cd20 ka. Tean, et ov test võib mitu päeva positiivne olla, lihtsalt minu jaoks oli see uus kogemus. Varem olen tsükli jooksul vaid ühe positiivse testi saanud, nüüd lausa 3tk! 😀 üleeile siis, eile kaks testi ja alles täna oli kontrolltriip nähtavalt tumedam kui testtriip, ehk siis alles täna oli see hormoon langenud mis ov testi positiivseks teeb. Loodan, et see kõik tähendab head! 🥰

kkmm

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul dpo 12/13 ja varajane test on negatiivne. Seekord on kõik nii teistmoodi ja see tekitas päris kõrged lootused. Natuke nõutuks teeb ka, sest kõik justkui korras ja ma ei saa aru, mis me veel teha saame :/

A.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina nüüd enam ei teagi, millal ov oli või tuleb 😂 cd9 test negatiivne, CD 10 ja CD 11 on täitsa tugev teine triip aga ikkagi nõrgem kui kontrolljoon, CD 12 teine triip kadunud, cd13 teine triip kadunud aga saabus munavalge voolus 😀 Täna cd14- testin õhtul uuesti, voolus on endiselt olemas aga vähenenud 😀

/T. /

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tänasega DPO13 ja testil teine heledam triip samuti õrnalt. Käed värisesid seda vaadates ja loodan, et see on ka kindel märk. Kõige rohkem kardangi, et pärast ei lähe õnneks ikka ja paari päeva pärast punased platsis. Kuid olen hetkel positiivne ja elan päev korraga.

KR22

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tänasega DPO13 ja testil teine heledam triip samuti õrnalt. Käed värisesid seda vaadates ja loodan, et see on ka kindel märk. Kõige rohkem kardangi, et pärast ei lähe õnneks ikka ja paari päeva pärast punased platsis. Kuid olen hetkel positiivne ja elan päev korraga.

KR22

Appike, kui tore! Ma hoian Sulle pöidlaid, et triibuke kosuks. 😍😍😍

kkmm

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

KR22

Hoian ka pöialt, kõik läheb kindlasti hästi 🙂

C.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

KR22, see vääris ootamist! 💕

Guguu

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere! Kui teil on mõõdetud progesterooni peale ovulatsiooni 6-8 päeval, kui kõrge see teil olnud on? Millise taseme pealt olete saanud duphastoni peale?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere! Kui teil on mõõdetud progesterooni peale ovulatsiooni 6-8 päeval, kui kõrge see teil olnud on? Millise taseme pealt olete saanud duphastoni peale?

Minul, progesteroonitase oli alla igasuguse arvestuse madal, alla kahe vist, kui õigesti mäletan. Sain duphastoni tsükli teise poole toetamiseks, aga hetkel pole see abiks olnud. Aprilli lõpus uus aeg ning siis juba võetakse ovitrelle appi, kuna pole õnnestunud.. mõelda vaid, et 1,5 aastat juba edutult triipe püüdnud.

Käin siin teistele ikka kaasa elamas, rasvaseid triipe kōigile aprillikuus! 😍

mykn

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 121 kuni 150 (kokku 162 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad Märts 2022