Täna peaks minul OV olema. Eelnevad 4 päeva oleme panustanud. Täna pikk tööpäev, aga kindlasti panustame 2,3,4 ka ja siis jääme jälle lootma😀
CC
See on juba eos viga, kui spermapurse toimub iga päev. Sugurakud ebakùpsed. Miks te ometi ei loe vastavat kirjandust, kui nii väga rasestumist ootate?
Palun ära kommenteeri, kui midagi head öelda ei ole. Mis see sinu asi on, kui palju keegi seksib 😂
Aga miks sa ise kommenteerid, kui midagi tarka öelda pole?
Ma pole küll see, keda kommenteerid, aga midagi valesti ta ei öelnud. Elementaarne tõde.
Polegi kellegi asi, kui seksitakse seksimise pärast, laske või 24/7. Aga kui seksida rasestumise eesmärgil, on min 48 tundi vahekordade vahe vägagi adekvaatne tõde.
Halada oskate siin mõnuga, kuidas ikka rasedaks ei jää, küll testite söögi alla ja söögi peale, aga samas kui keegi aidata üritab, saab pahandada.
Kurb, et võtate rasedust kui projekti, mitte ei lase asjal kulgeda. Laps tuleb sinna, kus vanemad on rahulikud ja vabad.
Ma ei tea kust teie olete võtnud selle, et igapäevane panustamine mõjub kuidagi lapsetegemisele halvasti.
Meestel kellel on vähe spermarakke soovitatakse just iga päev või isegi mitu korda päevas panustada, et naine rasestuks.
Minu jaoks on tavaline, et 5-7x nädalas ja mitte kunagi pole Soomes ükski arst öelnud, et see mõjub spermarakkudele halvasti.
Internetis palju uurimustöid selle kohta, et igapäevane panustamine suurendab rasestumist
Üks uurimustöö siin ja neid väga palju
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejm199512073332301