Kui palju tänapäeval see hcg test Itk-s maksab, ma ei leidnud kuskilt seda hinnakirjades…
Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › Triibupüüdjad NOVEMBER 2022
Teema: Triibupüüdjad NOVEMBER 2022

Mul täna 9dpo ning rindade valulikkuse järgi võin öelda, et päevad hakkavad laupäev/pühapäev 🙂
C.

Paistab, et on läbi saamas ka minu pikk päevade ootus. Tsükli pikkus siis sel korral 41 päeva. Seega kolin edasi detsembri triibupüüdjatesse.
Teistele, kes veel ootavad, hoian pöidlaid! 🤞🤞🤞
Lilli

Kati333
Tere,
Võtan ka triibupüüdjate ritta. Ise 36, abikaasa 37

Kati333
Tere kõigile!
Ise 36a, abikaasa 37a ja olemas kaks last. Üritame pesamuna, kes jääks ka meie viimaseks.
Viimasest triibupüüdmisest möödas juba 7 aastat. Seega kogemust on, aga ikka tunne sama elev nagu oleks kõik uus ja põnev. Rohelise tule oleme andnud alates selle aasta maikuust, aga siiani pole õnneks läinud. Varasemalt olen väga kergelt/ kiirelt rasestunud, aga eks aastaid ka rohkem nüüd seljas. Naistearsti poolt minu tervis suvel kontrollitud. Esmased analüüsid korras ja ka munarakke on piisavalt. Hetkel veel võtame vabalt, ei testi ega mõõda jne. Oleme võtnud seisukoha, et kui tuleb, siis tuleb ja kui mitte, siis mingeid suuremaid meditsiinilisi abiprotseduure ette ei võta. Ovulatsiooni aega olen enamasti tajunud füüsiliste tunnuste järgi. Tsükkel varieerub 28-32p. Täna on CD31, homme peaks hakkama päevad. Enesetunne on tavaline, isegi päris hea, vaid kõht pakitseb aeg ajalt. Tavaliselt on rinnad enne päevi valulikud, vahel isegi tükkis, kuid seekord pole üldse. Mingeid sümptome rasedusest pole ja pole ka PMS tunnuseid, kuidagi eriti kirgas olla seekord.
Palju triipe kõigile!

Tegin täna lõunast rasedustesti ja kahjuks vaid üks triip. Laupäeval peaks hakkama päevad. Tundub, et mina liigun edasi detsembrisse, kuna varasemalt olen siiski 2p enne oodatavaid päevi testile triibud saanud. Muidugi täna otsustasin teha lõunast testi, aga tegu oli tundliku testiga, et oleks võinud ikka juba näidata. Seekord vist väga kergelt see rasestumine ei õnnestugi.
Säde

Täna cd16 ja siiamaani pole positiivset ov testi tulnud. Ei teagi kas tsükkel venib pikale ja ikka tuleb või anovulatoorne tsükkel millest oleks küll kahju.
MK

Sai siis eile hommikul (18.11) tehtud samuti üks tundlik test ja negatiivne. Täna pidid algama päevad, viimase mensese algus oli 22.10 ja hetkel vaid kõht valutab nagu algaks päevad, aga käin aina vetsus, aga päevi ei ole. Pean üsna ebatõenäoliseks seda, et minul nüpd nii, et test ei näita ja rase. Täna testi ei teinud kuna lihtsalt kodus pole ühtegi enam ja tundub mõttetu testida, kui eilne test oli negatiivne ja samuti üleeilne. Pigem nüüd hakkan arvama, et mingi tsüklihäire.
Mul 2 erinevat äppi päevade lugemiseks. Üldjuhul tsükkel 28 päeva, aga mõlemad äpid näitavad erinevalt. Ühes näitab, et päevad pidid algama eile ja teine näitab, et täna.

Kellel pikad tsüklid olnud, rohkem kui 30-33 päeva, millal teil tavaliselt ov test positiivseks on läinud?

Kellel pikad tsüklid olnud, rohkem kui 30-33 päeva, millal teil tavaliselt ov test positiivseks on läinud?
Cd20-27 üldiselt, tsüklid 31-39p.
Novembris sain naerunäo cd20, täna cd34 ning päevad peaks iga hetk hakkama 🙂
C.

Kati333
Tere,
Teste pole kunagi veel proovinud, aga eelmine laps sai tehtud CD19. Umbes sedasi olen ka ise tajunud, et kuskil seal 18-21 CD on mul ovulatsioon toimunud. Tsükkel ise varieerub 28-34p ja tundub, et seekord tahab ka mul vägisi pikale venida.
Hetkel juba CD35 ja päevi pole kuskil, isegi tunnet pole, et hakkaks. Nii pikka tsüklit polegi see aasta veel olnud. Ei tea, kas nüüd triibuärevusest keha mängib mulle vingerpussi. Testinud veel pole kuna elame päris maakohas, siis igapäevaselt linna minekut pole. Täna aga toidupoodi minek, siis ostan ilmselt testi, samas ei tunne, et oleksin rase. Eelmistel kordadel olen alati enne testimist juba aru saanud, et rase.
Sõbranna, kes hiljuti jäi oma neljandat tibu ootama, naljatas, et temal rasedustega vist keha kuidagi rohkem kohanenud, sest raseduse sümptomeid alguses iga korraga vähemaks jäänud. Kui test ei näitakse ja päevi poleks, siis ei arvakski, et rase. Esimesed tunnused jms tekkinud alles veidi hiljem peale 5-6ndl.
Mis teie arvate, kel lapsi juba on, kas olete midagi sellist märganud?

Tere,
Teste pole kunagi veel proovinud, aga eelmine laps sai tehtud CD19. Umbes sedasi olen ka ise tajunud, et kuskil seal 18-21 CD on mul ovulatsioon toimunud. Tsükkel ise varieerub 28-34p ja tundub, et seekord tahab ka mul vägisi pikale venida.
Hetkel juba CD35 ja päevi pole kuskil, isegi tunnet pole, et hakkaks. Nii pikka tsüklit polegi see aasta veel olnud. Ei tea, kas nüüd triibuärevusest keha mängib mulle vingerpussi. Testinud veel pole kuna elame päris maakohas, siis igapäevaselt linna minekut pole. Täna aga toidupoodi minek, siis ostan ilmselt testi, samas ei tunne, et oleksin rase. Eelmistel kordadel olen alati enne testimist juba aru saanud, et rase.
Sõbranna, kes hiljuti jäi oma neljandat tibu ootama, naljatas, et temal rasedustega vist keha kuidagi rohkem kohanenud, sest raseduse sümptomeid alguses iga korraga vähemaks jäänud. Kui test ei näitakse ja päevi poleks, siis ei arvakski, et rase. Esimesed tunnused jms tekkinud alles veidi hiljem peale 5-6ndl.
Mis teie arvate, kel lapsi juba on, kas olete midagi sellist märganud?
Mul sama ja ootan neljandat. Iiveldus oli ka mõned päevad ja alles 6+ ajal. Enne seda 0 sümptomit.
Nüüd on u 10 päeva olnud ka mega väsimus ja rindade tundlikkus. UHs oli kõik hästi pisikesega.
neljaslaps, 8+1

Minul endiselt päevi pole. Kuna tegin oma testid juba tsükli 25 ja 26 päev ära, siis pole jõudnud veel apteeki. Homme linna jälle asja, et siis ostan ka uued testid kui päevi ikka pole. Kuna sõidan ka ITK-st mooda siis küsimus, et kuidas seal see hcg testi tegemine käib ja palju see maksab. Või siiski synlabis saab vastuse kiiremini.
Säde

Tavaliselt CD 17-20.

Kati333
Täna CD36 ja hommikune test täiesti negatiivne. Paistab, et korralik tsüklihäire seekord. Pole isegi tunnet, et võiks lähiajal päevad hakata. Väga imelik tsükkel. Lisaks olen veel haigeks ka jäänud.

Oeh, mina olen ka segaduses. Mul on tavaliselt pikemad tsüklid ja oli üllatav, et seekord sain positiivse ov testi juba cd20. Kuna luteaalfaas on pikka aega olnud 11 päeva, siis päevad oleks pidanud hakkama laupäeval. Eile hommikul tegin ühe one step ribaka, sellele nagu mingi vari tekkis, aga polnud öige. Tegin täna hommikul 10se tundlikkuse testi ja täiesti negatiivne.. Ma nüüd ei teagi, mis toimub.. Kui naerunäo sain cd20, siis eeldatav ov peaks ju olema cd21-22? Tänaseks 13/14dpo ja täielik vaikus..
C.

Mul cd 19 ja ribakatega pole veel see kuu positiivset ov testi saanud, testin 2x päevas ja oi ma pettun kui ov-d ei tulegi see kuu.
MK

Mul ka see kuu tsükkel veits venib, tavaliselt oleks homme ov päev, aga tänahommikune ov test nii padunegatiivne, et teisest joonest polnud haisugi pm.
AG

Ma nii kurb täna. Tsükkel veniski 30 päevale. Täna peale veretestil käimist hakkasid päevad ja tulemus peale seda oli niigi selge, et eii ole rase, lihtsalt mingil põhjusel tsükkel paigast ära.
Mul siis tänasest cd1. Tuleb jälle uus ring ette võtta. Nii lootsin juba…
Säde

Kui palju on üldse neid, kellel varakult tehtud test on negatiivne, aga on ikkagi rasedus olnud?
Ma tegin täna 7 päeva enne päevade algust testi ja oli negatiivne, aga olen üsna kindel, et ma olen rase. 🤔

Kas siin keegi ka teadliku viljastumise meetodit on uurinud ning emakakaela oleku järgi aru saanud, et ta on rase? Kopin ühe jupi: “Emakakael on tugev nagu nina, kui asub allpool, selle järgi on võimalik tuvastada mitte viljakat perioodi. Seevastu ovulatsiooni lähedasel ajal on emakakael pehme ja kohev nagu huuled, kõrgel, avatud ja märg/vesine ⤵️ Ovulatsiooni lähedasel ajal muutub emakakaela positsioon järsku.
Kui naine ootab päevi, sest need ei ole alanud ja muretseb, kas ta on rase, siis saab katsuda oma emakakaela, kui see on kõva nagu ninaots, siis pole rasedust. Lennukad kommentaar: emakakael on pehme raseduse ajal. Emakakaela positsiooni ja olekut katsutakse sõrmega”
Mina kahjuks oma 2 eelneva rasedusega veel ei teadnud seda nippi, nüüd olen ainult raseduse puudumist sellega aru saanud korduvalt. Aga ikka ju tahaks uskuda, et seekord emakas “valetab” ja olen tegelikult rase 😀 testi on mõtet teha alles neljap, kui on 9-10 dpo

Kui palju on üldse neid, kellel varakult tehtud test on negatiivne, aga on ikkagi rasedus olnud?
Ma tegin täna 7 päeva enne päevade algust testi ja oli negatiivne, aga olen üsna kindel, et ma olen rase. 🤔
Ma arvan, et selliseid on palju. 7p enne päevi on ikka vara testimiseks 🙂 Kui pikk luteaalfaas on?

Kas antud ov test on nüüd lõpuks positiivne või see ikka veel grammi võrra heledam kui kontrolltriip? Tundub nagu sutsu heledam ikka aga paneb ka kahtlema
https://www.upload.ee/files/14686532/IMG_20221122_092127.jpg.html
MK

Kas antud ov test on nüüd lõpuks positiivne või see ikka veel grammi võrra heledam kui kontrolltriip? Tundub nagu sutsu heledam ikka aga paneb ka kahtlema
https://www.upload.ee/files/14686532/IMG_20221122_092127.jpg.html
MK
Pildi järgi ütleks, et veel negatiivne 🙂
C.

Kati333
Kas siin keegi ka teadliku viljastumise meetodit on uurinud ning emakakaela oleku järgi aru saanud, et ta on rase? Kopin ühe jupi: “Emakakael on tugev nagu nina, kui asub allpool, selle järgi on võimalik tuvastada mitte viljakat perioodi. Seevastu ovulatsiooni lähedasel ajal on emakakael pehme ja kohev nagu huuled, kõrgel, avatud ja märg/vesine ⤵️ Ovulatsiooni lähedasel ajal muutub emakakaela positsioon järsku.
Kui naine ootab päevi, sest need ei ole alanud ja muretseb, kas ta on rase, siis saab katsuda oma emakakaela, kui see on kõva nagu ninaots, siis pole rasedust. Lennukad kommentaar: emakakael on pehme raseduse ajal. Emakakaela positsiooni ja olekut katsutakse sõrmega”
Mina kahjuks oma 2 eelneva rasedusega veel ei teadnud seda nippi, nüüd olen ainult raseduse puudumist sellega aru saanud korduvalt. Aga ikka ju tahaks uskuda, et seekord emakas “valetab” ja olen tegelikult rase 😀 testi on mõtet teha alles neljap, kui on 9-10 dpo
Ma olen seda meetodit proovinud, aga ausalt öeldes, ei oska nii objektiivselt hinnata. Katsuks kogu aeg emakakaelu nagu naistearstid seda oma töös teevad igapäevaselt, siis kindlasti tunneks vahet. Mulle on mitu korda tundunud, et oi kui kõrge ja pehme nqgu huuled😀, nüüd küll peaks olema raseduse moodi, aga siiski varsti päevad platsis. Jah, vahetult enne päevi on küll madalal. Lisaks on see surkimine minu jaoks ebameeldiv😀 aga ma usaldan oma keha teisi tunnuseid nagu voolus, munasarjde pakitsus OV ajal jne.
Tegelikult kui olen päriselt rasedaks jäänud, siis ma olen sellest seni maani alati aru saanud juba enne testimist ning kindlasti mitte enda emakakaela katsumise teel. Eks on palju ka erandeid- naisi kellel ei olegi sümptome peale positiivse testi. Minul on olnud üksikuid sümptome. Mäletan, et esimesega oli vist kõige rohkem, aga samas teisega polnud peale väsimuse midagi, kuid sisimas ikkagi teadsin juba, et olen rase. Mingi teine taju oli. Kõik need korrad, kus olen ise hakanud igasugu märke otsima, kraadima, katsuma, isusi jälgima, näonahka uurima jne on pigem olnud minul PMS või nn “peast rase” tunnused.
Aga eks see käib selle triibupüüdmise juurde😀 natuke on põnev ju ka enda keha märke jälgida. Umbes täpselt sama teema nagu rasedustestidega…ikka me vaatame neid peale õiget aega ja leiame sealt kummitustriipe, kuivamiatriipe jms. Siis keegi tuleb veel moraali lugema siin foorumis.. siis ma mõtlen alati, huvitav, kas see inimene pole ise kunagi seda sama teinud või ta tõesti ei tea midagi naiste triibuärevusest või tal pole üldse empaatiavõimet.
Oh, sai pikk ja lohisev tekst..mis ma sellega öelda tahtsin, on see, et igasugu asju on proovitud ja see on täiesti okei, aga samas päris rasedusega pole neid minul isiklikult kunagi vaja olnud😊

Mina jätkuvalt päevade ootel. Kõht on mitu päeva olnud selline, et kohe-kohe, aga no ei. Kui õhtuks ikka vaikus, siis ostan uue testi.. Sellist nalja pole ammu olnud 😀 Mitu kuud olin ilma korraliku positiivse ov testita, nüüd kui sain naerunäo, olin ootusärev. Cd20(pühap) sain naerunäo, cd21 tegin veel ühe ja oli samuti naerunägu. Teisipäev jäi vahele ja kolmapäev oli tühi ring.. No väike lootus hinges püsib, aga eilne tundlik test oleks pidanud juba kindlasti näitama. Flo järgi täna cd36, dpo15.
C.

Teise rasedusega tegin 3p enne päevade oletatavat algust ja oli täitsa negatiivne, kuigi tajusin, et olen rase…3p hiljem olid juba päevasel testil triibud. Varasemalt vist pole kunagi testinud.

Mina jagasin siin uurimustööd, et igapäevane panustamine “kannab vilja” kiiremini. Ja kandiski 😁
Septembris eemaldati vaskspiraal, esimene kuu ei panustanud.
Oktoobris üritasime, aga päevad hakkasid 2x kuu jooksul. Midagi oli väga sassis.
Nüüd oleksid pidanud päevad algama 2p tagasi, aga ei mingeid tundemärke (tavaliselt rinnad valusad ja kõhuvalu), ainuke mida märkasin oli, et energiat polnud jõusaalis trenni tehes.
Tegin täna hommikul testi, mis oli positiivne.
Olen 38 ja 1 kuuga õnnestus saada triibud 😁 olen šokis
K.C

Kati333
Mina jagasin siin uurimustööd, et igapäevane panustamine “kannab vilja” kiiremini. Ja kandiski 😁
Septembris eemaldati vaskspiraal, esimene kuu ei panustanud.
Oktoobris üritasime, aga päevad hakkasid 2x kuu jooksul. Midagi oli väga sassis.
Nüüd oleksid pidanud päevad algama 2p tagasi, aga ei mingeid tundemärke (tavaliselt rinnad valusad ja kõhuvalu), ainuke mida märkasin oli, et energiat polnud jõusaalis trenni tehes.
Tegin täna hommikul testi, mis oli positiivne.
Olen 38 ja 1 kuuga õnnestus saada triibud 😁 olen šokis
K.C
Palju õnne! Äge kuulda,et ka meie eas mõnedel nii ruttu keha asjale pihta saab! Oleme suht samas eas. Mina olen 36a.
Mitmes laps on? Kas on mingeid hirme ka seoses vanusega?

Nagu öeldakse, küsi ja sulle antakse. 😀 cd1, wohoo! Ei peagi testi ostma 🙂 Uel kuul uue hooga!
C.

Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › Triibupüüdjad NOVEMBER 2022