Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad sügis 2023

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 166 )

Teema: Triibupüüdjad sügis 2023

Postitas:
Kägu

LÜHENDID

OV -Ovulatsioon

CD– CYCLE DAY ehk mitmes tsükli päev on

– Tsükli esimene päev on menstruatsiooni esimene päev

DPO– DAYS PAST OVULATION ehk mitu päeva on ovulatsioonist möödas.

Kasulikud lingid:

Rasedustestid ja ovulatsioonitestid: http://www.ovulatsioonitestid.ee/

Raseduse kalkulaator ja ovulatsiooni kalkulaator: http://kasulik.delfi.ee/calc/rasedus-ja-pere/

KKK:

Millal võib OV-testi positiivseks lugeda?Enamasti muutub testjoon kas sama tumedaks või tumedamaks kui kontrolljoon. Kuna aga testitulemus võib sõltuda erinevatest asjaoludest (joomine, söömine enne testimist või ka eelneva vetsus käimise aja vahe jne), siis ei pruugi alati õiget tulemust kätte saada.

Samuti on nii mõnelgi naisel LH (hormoon, mida OV test tuvastab) tase kehas üleüldiselt väiksem, mistõttu kõik ei saagi juhendi järgi positiivset tulemust kätte – sellisel juhul tasuks testida niikaua, kuniks on saadud tumedaim triip ja sellest järgmisel päeva on triip on märgatavalt heledamaks muutunud. Nii tead eeldada, et OV on koduste testvahendite põhjal loodetavasti toimunud.

LH tõus/langus võivad olla väga kiired ja äkilised, mis tõttu 24h tagant testides võib LH tõus/langus ära olla selle kahe testimise vahel ja test ei pruugi ka seetõttu õigel ajal positiivset tulemust näidata. Kui on kahtlus OV toimumise osas või/ja kui ei ole korduvalt OV toimumist testide põhjal näinud, tasuks testida 2x päevas. Tulemusteta pöörduda kindlasti arstile!

Clear Blue Advanced testide püsiv naernunägu ei kao ära? Jah, nii see on. Ka juhend ütleb, et positiivse testi korral seisab see nägu seal veel 24h (või oli suisa 48h – sorri, hetkel peast ei mäleta). See on meeldetuletuseks, et aeg on tegutseda – mine niida oma parimate võtetega meest jalust! 🙂

Kuidas arvestada DPO? Kui on saadud positiivne OV test näiteks CD13, siis OV toimub sellest ligikaudu 24h jooksul. Tavapäraselt arvestatakse positiivsest testist järgmist päeva OV-päevaks, ehk antud näite puhul oleks OV – CD14. Sellest omakorda järgmist päeva saad lugeda 1DPO-ks ehk siis antud näite puhul oleks CD15 1DPO.

Kunasest hakata lugema tsükli algust? Kahjuks loevad erinevad arstid seda erinevalt, et meid ikka kenasti segadusse ajada. Mõni ütleb, et määrimine on veel vana tsükkel, ning CD1 algab vererohkest päevast (kuisjuures ka siinkohal öeldakse tihti, et kui suurem veritsus algab õhtul peale 18.00, siis lugeda uue tsükli alguseks alles järgmist päeva). Teised aga ütlevad, et kohe esimesest määrimisest lugeda CD1. Mina ei ole arst ja seega jätan otsuse Teile endile teha, kuid minu meelest on kõige mõistlikum pidada arvestust oma arstiga sama moodi. Ehk kui Sinu arst loeb määrimist juba CD1ks, siis tee seda ka Sina. Ja kui Sinu arst loeb alles vererohkeid päevi uue tsükli alguseks, siis arvesta seda nii ka Sina! 🙂

Millal toimub pesastumine? Erinevate allikate põhjal võib see vahemik olla 4-10DPO, Kuid keskmiselt ikka umbes 6.-7. päeval.

Kunasest võiks võimalikku rasedust testima hakata? Mina isiklikult olen kuulnud kõige varasematest triipudest 7-8DPO (pigem 8DPO), aga eelneva küsimuse-vastuse põhjal soovitaksin mitte testida varem, kui 10DPO, et mitte saada vale-negatiivset tulemust enda kurvastamiseks. Loomulikult kui see on muudel põhjustel vajalik või isiklik tahe, siis laske aga käia – kindlasti on väga kihvt ka oma silmaga näha, kuidas triip tekib ja igapäevaselt natu-natukese haaval tumeneb!

hCG näit on juba täitsa olemas, kuid kodune rasedustest näitab nii õrnakest triipu? Ei tasu ära unustada, et veretest on üldjuhul ikkagi palju kindlam ja täpsem näitaja, sest hCG kogus on veres kontsentreeritum, kuid uriinis üldse. Seega, kui Sinu näiteks 25ne test näitab väga-väga õrnakest tulemust, kuid veretesti tulemuseks oli number 67, ei tasu õrnade triipude pärast muretseda – need ju täiesti erinevatest kehavedelikest testitud numbrid 😉

Kas see või too hCG näit on normaalne sellisele rasedusnädalale? Kuigi on olemas mingisugused üldvahemikud rasedusnädalate kohta (mis muide on üüratute vahedega), siis loeb vaid tõus – ligikaudselt võiks hCG näit 48 tunni jooksul kahekordistuda ehk tee üle päeva hommikul veretest ja võrdle neid omavahel. NB! Kui tõus ei ole päris kahekordistunud, siis ära ka selle pärast väga muretse, ka see tulemus võib väga paljudest asjaoludest tingituna natuke siia-sinna kõikuda. Alates hCG väärtusest 1200 hakkab kahekordistumine aeglustuma. Alates hCG väärtusest 6000 võib kahekordistumine võtta aega juba neli päeva. Ja rohkem kui kahekordistuda võib number alati! 🙂

Tunnused – kas tõesti nii vara? Iga inimene tunnetab oma keha erinevalt ja seega ei saa keegi öelda, et nii vara sa küll midagi tunda ei saa. Tingimuseks on aga see, et midagi tõesti toimub – pesastumisest saavad nii mõnedki naised aru, mõned tunnevad midagi, kuid ei oska seda pesastumisega seostuda ja kindlasti on palju neid naisi, kes tõesti ei tunne midagi. Kui pesastumine on toimunud, aga kodune test veel ei näita, siis nii mõnigi tundlikum naine tajub hCG tõusu ära juba väga varakult. Loomulikult ei tasuks ennast igast tunnusest õhinasse ajada, aga …. loota ju võib?!

Kõik liitujad võiks ennast tutvustada ka, siis lihtsam järge ajada 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
violeta

Hei,

Lõpuks keegi võttis kätte ja tegi teema. Aitäh!🙂

Me (N35,M40) oleme püüdmas kolmandaid triipe, et  kahe lapse (7 ja 5)kõrvale veel pesamuna tuleks. Proovinud oleme alates jaanuarist, seega juba päris pikalt. Hetkel on ov möödas ja ainus, mis teha saame, on rahulikult oodata järgmise nädala lõppu.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

1. C.

2. 29a/mees 31a

3. alates september 2020

4. proovime teist last

Mina käin ka siin ikka vaikselt piilumas, mingipäev üritasin uut teemat teha, aga telefonis ei saanud pealkirja panna 🤦‍♀️
Igatahes mina ka jätkuvalt triibupüüdja.. ootan millal elukaaslane Soome kela kaardi kätte saab, siis pöördume siin arsti juurde.
Täna on cd28/9dpo. Rinnad on valusad, seega ilmselt taas nulliring. Päevad peaksid hakkama reedel/laupäeval 🙂
C.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aitäh ka minu pool teema eest, osalen 🙂

Eemaldasin hormoonspiraali 1. juulil. Päevi pole siiamaani olnud. Kodus on 3-aastane tore tegelane ja ei tahaks, et ta üksi kasvaks.

Päevi pole siiamaani alanud :s Selletõttu ei oska tsüklit kuidagi arvestada ja tegutseme “pimedalt”. Kogemused siiski maksavad ka midagi ja 20.08 – 22.08 paiku (lõpuuks!) tundsin oletatavat ov-d ehk torkivat valu paremas munasarjas ning libiido tõusu. Panused said neil päevil igastahes antud ja 27-29 (ehk viimased 3 päeva) oli vooluses hästi natuke verd: see nägi paberiga pühkides roosakas välja ja täna hommikul oli kergelt pruunikas-verine. Sidet vms igal juhul vaja ei ole läinud. Nüüd puhas käik. Võimalikud variandid: hormoonidest põhjustatud (loogiline kui tsükkel pole paika loksunud), algavad päevad või implantatsiooniveritsus – kõik on võimalik.

Tunnustest: kõht kinni ja esineb puhitust, rinnanibud on valusad ja rinnad rasked, meganälg, pidev pissihäda (loe: PIDEV, näiteks öösel pean wc-s käima iga 2 tunni tagant!) kerge hootine alakõhuvalu, kerged valutorked emakas…praegu just nuputan, kas olen külmetunud või ei: kõrva lööb kerget valu, pea paks, kurk vist ka kipitab.

Täna hommikul tehtud test (tunnistan vaid Benu roosa ja hiljem sinise korgiga teste) negatiivne, mis tähendab et rase ma ei ole või tegin testi liiga vara. Mõistlik on korrata testi paari päeva pärast, aga kes ütles et alati peab olema mõistlik: kui eeloleval öösel peaks tekkima vähe pikem pissipaus, teen testi peale seda ära ja kui ikka ei näita, ostan homme uued 😀

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

1. Plx28

2. N43/M40

3. Püüame alates märtsist, juunis katkes

Püüame kolmandat, lootsin maibeebit ’24 aga 26.8 algasid taas päevad.

Tänud uue teema eest, millalgi aigusti alguses mul ei õnnestunud teha sest mingi reklaam värskendas iga paari sekundi tagant end.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen pliksx ja piilun ka veidi juba siia teemasse. Vanused ka N35 ja M40, kodus olemas kaks eelkooliealist, kes siin 2a jooksul järjest kooliteed alustavad.  Loodame oma pesamuna püüda, kuid hetkel ei olegi see nii lihtne teekond enam olnud.

Märtsis oli varajane iseenesest katkemine, nö päevad nädala hilinesid. Praegune rasedus peetus 7+4 ja seega veel esmakordselt see protsess pooleli. Seejärel tuleb kehale anda taastumiseks aega ja esialgu ikka loodame veel edasi proovida:)

Muretut triibupüüdmist!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere kõigile triibupüüdjatele!

Mina 32 ning mees 36. Esimese lapse soov.
Mais pidin kahjuks katkestama 15+ nädalal raseduse ning peale seda on tsükkel sassis. Eelmine kuu venis tsükkel 39 päevaseks ning täna tsükli 32 päev ning päevi ei kuskil. Testid on negatiivsed ja mingit “raseda tunnet” ka ei ole. Nüüd siis istun ja ootan, et päevad hakkaksid 🙂 Annan endale aru, et ehk pole keha ja organism veel uueks raseduseks valmis kuid loodetavasti ei pea triipe väga kaua ootama. Veebruaris õnnestus koheselt rasestuda kui roheline tuli sai antud..näis kuidas siis seekord läheb. Ilmselt võtan järgmisel kuul ovulatsioonitestid appi, hetkel pole aimugi millal ov võis toimuda.

lillm

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

1. KS

2. N40/M35

3. Püüdnud oleme alles 2 kuud

Hetkel käimas CD2 ning ootan ovulatsiooni.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aitäh ka minu pool teema eest, osalen 🙂

Eemaldasin hormoonspiraali 1. juulil. Päevi pole siiamaani olnud. Kodus on 3-aastane tore tegelane ja ei tahaks, et ta üksi kasvaks.

Päevi pole siiamaani alanud :s Selletõttu ei oska tsüklit kuidagi arvestada ja tegutseme “pimedalt”. Kogemused siiski maksavad ka midagi ja 20.08 – 22.08 paiku (lõpuuks!) tundsin oletatavat ov-d ehk torkivat valu paremas munasarjas ning libiido tõusu. Panused said neil päevil igastahes antud ja 27-29 (ehk viimased 3 päeva) oli vooluses hästi natuke verd: see nägi paberiga pühkides roosakas välja ja täna hommikul oli kergelt pruunikas-verine. Sidet vms igal juhul vaja ei ole läinud. Nüüd puhas käik. Võimalikud variandid: hormoonidest põhjustatud (loogiline kui tsükkel pole paika loksunud), algavad päevad või implantatsiooniveritsus – kõik on võimalik.

Tunnustest: kõht kinni ja esineb puhitust, rinnanibud on valusad ja rinnad rasked, meganälg, pidev pissihäda (loe: PIDEV, näiteks öösel pean wc-s käima iga 2 tunni tagant!) kerge hootine alakõhuvalu, kerged valutorked emakas…praegu just nuputan, kas olen külmetunud või ei: kõrva lööb kerget valu, pea paks, kurk vist ka kipitab.

Täna hommikul tehtud test (tunnistan vaid Benu roosa ja hiljem sinise korgiga teste) negatiivne, mis tähendab et rase ma ei ole või tegin testi liiga vara. Mõistlik on korrata testi paari päeva pärast, aga kes ütles et alati peab olema mõistlik: kui eeloleval öösel peaks tekkima vähe pikem pissipaus, teen testi peale seda ära ja kui ikka ei näita, ostan homme uued 😀

V.V

tegid uue testi? 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul täna siis cd31/12dpo. Köik märgid viitavad sellele, et täna hakkavad päevad 🙂 Rinnad on väga valusad ning köhus ka sellised pisted, nagu enne päevi. Kui mingisuguse ime läbi homme ka veel päevi pole, siis äkkkki pühapäeva hommikul testin 🙂 praegu on naljakas möelda, kui tuimaks selle testimisega muutunud olen. Rasedusteste pole enam ammu teinud, nüüd üle pika aja olen paar tsüklit taas ov teste teinud 🙂

C.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole testinud, plaanin homme või ülehomme teha.

Päevi pole alanud, enam ka ei määri, kerget alakõhuvalu esineb aga mingeid muid tunnuseid ei ole.

Triiburohket sügist kõigile!

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul hakkasid eile päevad 🙂 vapralt edasi! Septembris saab 3a täis, uskumatu 🥲
C.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul täna test negatiivne ja täna hakkas punaselt määrima. Liigun järgmisesse tsüklisse.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liitun ka teiega. Hetkel on käsil kolmas kuu triibupüüdmist pesamuna nimel. Ise liigitun pigem nooreks triibupüüdjaks (30 veel ei paista), kuid tundub, et seekord on see keerukam kui esimeste lastega… Kohe pärast proovima hakkamist hakkas keha trikitama.

Olen nüüd teinud OV teste, päris tumedat triipu seekord ei saanudki, kuid olude sunnil ei saanud seekord päris iga päev 2x testida, arvan, et OV toimus 31/01 öösel.

Olen üritanud voolust jälgida, aga mitte midagi ei saa aru 🙂 Mul seda “eggwhite” täiesti läbipaistvat voolust nagu ei olekski, on väga venivat, aga pigem helekollakat. On see okei? Alles oli ka tsüklihäire (minu puhul haruldane), veel enne proovima hakkamist käisin arstil, kus oli kõik ok, ja tegin ov teste, millega sain ilusti õigele äpijärgsele päevale OV. Ja kohe peale üritama hakkamist läks keha täiesti sassi 🙂

Mõtlen nüüd, et kas on põhjust varsti juba uuesti arstile pöörduda (just nende imelike kõrvalekallete pärast)…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!

N28 ja M31

Proovime teist last ja juba poolteist aastat. Jaanuarist oleme IVF-ga alustamas, kui vahepeal ise ei jää.

Mul tsükkel 27-30 päeva viimase aasta jooksul olnud. Hetkel cd33. Kõht tuikab justkui kohe-kohe hakkaksid päevad. Aga tuikab ainult ühelt poolt ja pigem õrnalt. Pikali olles kaob sootuks ära. Võtan ab-sid ja olen veidi ka tõbine. Lootus on jube suur, aga testid negatiivsed. Olen teinud ainult livsane varajasi teste ja kahele tulid ilmselt kuivamistriibud, mida ma pooleteise a jooksul pole kunagi saanud.

Veider olukord. Mõistus ikka ütleb, et pigem hakkavad kohe päevad, aga süda ikka loodab lõpuni. 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on tsükli 17. päev, aga ovulatsiooni toimumise/mittetoimumise osas olen teadmatuses. Viimane menstruatsioon oli verevaene ja üsna hädine. Kolm viimast päeva on alakõht/alaselg valutanud kergelt nagu enne päevi, kuid venivat voolust pole olnud ja emakakael on kõva ja väike nagu nupp. Seksinud oleme ülepäeva, kuid eile ja üleeile jäi millegipärast see vahele.

See kuu on mul pooleli üks ravikuur, ravim mida kasutan pole raseduse puhul soovitatav (milline oleks :D). Alla on õnnestunud saada viimase kuuga 2 kg – 4 on veel üle, siis oleksin rahul. Seetõttu olen rahulik ja pigem ei ootaks triipe selle kuu lõpus-järgmise alguses.  Ja kui nad tulevad, oleks tegu rõõmsa üllatusega.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas teil läheb?

Väga vaikne on siin, kas suvel ei taha siis keegi sünnitada? 🙂

Mul algas vähemalt nädal tagasi alakõhuvalu, kuupäeva vaadates klappis see ovulatsiooni ajaga. Mida ei tulnud, on munavalgetaoline veniv voolus, kõhuvalu mööda ka ei läinud. Ov oleks pidanud olema 18.09 paiku. Aga täna lisandus kergele alaselja- ja alakõhuvalule üllatusena  torkiv valu all vasakus küljes ja veniv voolus on kohal! Eilseid spermapoisse mul võimalikule vabanenud munarakule küll pakkuda pole, on üleeilsed (kui nad muidugi elus veel on). Õhtul hoolitsen selle eest, et tänased ka peale tuleksid, pole siin aega raisata midagi ja ravikuur saab ka kohe läbi.

Täitsa huvitav on, kas ma tunnen oma keha piisavalt. Kuid seda saab alles tagantjärele teada.

Rasvaseid topelt-triipe meile kõigile 🙂

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul peaks nüüd nädala lõpus päevad hakkama. Flo ning ka enesetunde järgi oli OV 14.09-15.09, seega täna cd26 ja dpo11/12.
Hommikul tegin testi, sest kohv maitses veidralt ja seest keerab..noh õrn triibukuma seal on, kuid võib ka vabalt kuivamistriip olla. Ja kuna ma iga kuu enne päevasid muutun peast rasedaks, siis hetkel “sümptomitest” välja ei tee ja veel rõõmustama ei kipu.

lillm

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!

Kas kellelgi on triibulisi uudiseid? Piilusin foorumi lapseootuse osakonda ja juunibeebide teemat veel avatud ei ole. Tahaks, et selleks oleks juba põhjust 🙂

Mul midagi huvitavat teatada ei ole. Tsükli järgi on dpo9, aga siis tuleb hulk agasid mängu. Viimane õnnestunud vahekord toimus 22.09 õhtul (tsükli 18. päeval), kuid veniv voolus tekkis alles 24.09 ja kestab siiani. Nagu ka kerge kõhuvalu, see on mul vist juba 2 nädalat kestnud. Oleme ka viimastel päevadel olnud vahekorras, kuid paraku olid need õnneliku lõpuga vaid minu, mitte mehe jaoks :s

Sellist asja pole meil ammu juhtunud, sooritusärevuses ka asi ei ole sest mees ei tea minu tsüklist midagi, kuidas ta peakski seda teadma kui ma ei tunne seda isegi 😀

Peale spiraali eemaldamist 01. juulil polnud mul päevi üle kahe kuu ja viimased päevad 04.09-09.09 oli pigem hädine määrimine. Juhindun lihtsalt teadmisest, et kunagi enne rasedust ja spiraali oli mul tsükkel 27-28 päeva pikk ja viimane rasedus tekkis tsükli 13-14 päeval – täitsa nagu raamatu järgi 🙂

Täiesti selge positiivse testi sain juba dpo10 (dpo9 sain triibuvarju) ja kõik klappis kõigi raseduse ajal tehtud ultrahelide kui ka sünnitusetähtajaga, laps sündis ka õigeaegselt.

Ennustama ma siin midagi ei hakka, kuigi mõne rasedustesti ilmselt lähipäevil teen, uudishimu ju suur 🙂

Kui tsükkel on veel paika loksumise järgus või ongi selle kuu OV üle lastud, saan positiivse poole pealt jätkata oma kaalulangetamise kavaga ja jõuan järgmise kuuga veel 2 kg kaotada. Sest rasedaks jäädes jäävad need kilod 100% selga lisaks juurde tulevatele ja see ei ole kuigi ihaldusväärne perspektiiv.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
plx28

Päris nõme seis -hoolimata 2 kuu järjest asjatamisest ovulatsiooni päris rasvase triibu ajal, ka paar päeva ette ja taha on jälle uus tsükkel käsil. Pöidlad pihku kõigile.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina siin teemas vist kõige aktiivsem jutustaja 🙂

Paraku tundub, et mul pole lähiajal siin põhjust kaasa rääkida (küll aga jälgin teisi, pöidlad pihus). Lugesin Billingsi meetodist (googeldades leiab kohe üles, soovitan lugeda), mis räägib loomuliku tsükli ajal vooluse järgi ovulatsiooni tabamisest. Selle järgi on mul selle kuu tsükli ajal rasestumisvõimalus suht 0, sest võimalik viljakas aken on mööda lastud ning enne emaka avanemist ning veniva vooluse teket tuppe jõudnud spermatosoidid hukkuvad seal mõne tunniga. See 3-5 päevane eluiga kehtib vaid kindlas ajavahemikus neile soodsates tingimustes.

Nii et see kuu ma teste ilmselt ei raiska ja jään päevi ootama.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul hakkasid esmaspäeval päevad. Tsükkel on ikka täiesti sassis peale katkestamist.
Ja kurb on olla, sest kui esimene rasedus oleks õnnelikult lõppenud, suunduksin juba mõne nädala pärast sünnitama.
Aga mis seal ikka, üritan olla positiivne ja väga loodan, et enne selle aasta lõppu saabuvad ka triibud. See kuu võtan ka kindlasti ovulatsiooni testid appi.

lillm

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul hakkasid esmaspäeval päevad. Tsükkel on ikka täiesti sassis peale katkestamist.

Ja kurb on olla, sest kui esimene rasedus oleks õnnelikult lõppenud, suunduksin juba mõne nädala pärast sünnitama.

Aga mis seal ikka, üritan olla positiivne ja väga loodan, et enne selle aasta lõppu saabuvad ka triibud. See kuu võtan ka kindlasti ovulatsiooni testid appi.

lillm

Mul sama, beebi oleks juba käes, kui poleks peetumist olnud. 17.09 oli tähtaeg, märtsis tehti tabletipuhastus. Paar kuud veel proovisin, mida aeg edasi, seda suurem on hirm, et midagi jälle juhtub.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Juuni lõpus lasin eemaldada kiibi.sellest ajast ei kasuta me mingit kaitsevahendit.mõtlesime et mis juhtuma peab see juhtub.ei hakand lootusi hellitama.augustis 21 olid päevad 5päeva.nüüd nädala alguses tundsin et rinnad hellad.mõtlesin et hakkavad päevad et aeg ka juba.samas ostsin ka testi et olla kindel.ja voilaaa 2triipu.mees mega happy ja ega ise olen ka.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju õnne! Millal tähtaeg kalkulaatori järgi on?

Minul tsükli 30. päev, päevi pole, alakõht valutab kergelt juba kolmandat nädalat. 2 päeva tagasi tehtud test oli negatiivne.

Olen siin enda jaoks teinud märkmeid ja selle tsükli ainuke võimalik rasestumiseni viiv vahekord (vooluse järgi) oleks olnud 28.09 toimunud, kuid kardan et selleks ajaks oli ov juba läbi, kui ta mul üldse toimus. See oleks olnud siis cd24. Võib öelda nii, et ootan nüüd päevi ja kui neid ei tule, testin mitte enne kui nädala pärast.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei olen siin foorumis tagasi, nüüd siis heade uudistega.

Triibupüüdmist alustasin detsembris 2022, igakuu mis möödus oli ootusärevus suur, lugesin siin teemasid igapäevaselt, aga mida kuu edasi ilma tulemusteta tegutsemist seda suurem oli pettumus. Suvel siis loobusin stressamisest ja ei käinud ka siin enam lugemas ja teistele kaasaelamas. Võtsin vabalt, päevad käisid nagu jumal juhatas, ei testinud.  Nüüd siis septembri lõpus kui pidid taas päevad hakkama oli kuidagi tunne et peaks testima ja saingi triibud.  🤩 Rasedus tunnuseid pole, peale selle et alakõht kergelt tuikab või on selline raske tunne.

Kalkulaatori järgi peaks TA olema 02.06.24

Seega vaikselt ootan juunibeebide teemat 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei tea tähtajast midagi veel.11.10 on arst.kuid milline kalkulaator oleks hea,oskate soovitada?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://raseduskalkulaator.ee/

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

TA kalkulaatori järgi 27.05 ja 6nädalat

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei,

mul eriline saatuseiroonia. Püüdsin mehega 2 aastat titat saada ning nüüd septembri alguses otsustasin, et see kooselu ei toimi, seda mitmetel põhjustel. Kolisin tema juurest ära ning nüüd 29.09 tegin igaks juhuks testi ning kaks triipu. Täna sai ka rasedus tuvastatud UH-ga ning 5 nädalat ütles arst. Kindlasti sünnitan selle tita.

Edu Teilegi, küll need pisikesed tulevad valimata aega. Peaasi, et tulevad!

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 166 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad sügis 2023