Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad sügis 2023

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 167 )

Teema: Triibupüüdjad sügis 2023

Postitas:
Kägu

Juunumardikad olemas juba.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju õnne.ega 5nädalaga vist arvele ei võeta?mul 11.10 arst siis peaks olema 7näd.(siis tehakse arsti poolt kindlaks alles et beebi tulekul)

0
0
Please wait...

Postitas:
plx28

Päris tore et mitu tükki siin vahepeal triibikuks on saanud. Mul siis praegu kolmss kuu proovimist peale katkemust. Nähes eelmisel kahel korral rasvaseid triipe ovulatsioonitesti ja hoolimata jänku moodi asjatamisest null tulemusega ei tõusnud käsi ovulatsioonitesti järele. Umbes 13.-14. tsükli päev vast võinuks jälle olla, asjatasime selle eel ja järel usinalt, eks näis, kuskil ca 17. paiku kas oli tolku ka.  Nõme tunne on sest varem polnud probleemi rasedaks saamisega vaid tekkinud raseduse säilimisega. Last ju tahaks aga peale 5x aiataha minemist on kuidagi tuim olla – ei julge lihtsalt enam isegi loota või pabistada enne kui triibud käes ja siis kuni süstid peal ja siis kuni uh näen südametööd ja siis kuni looteanatoomia on ok jne jne lõpmatuseni. Eelmistel kordadel oli stressi rohkem kui rubla eest. Loodan et teised triibikud saavad aga oma rasedust nautida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris tore et mitu tükki siin vahepeal triibikuks on saanud. Mul siis praegu kolmss kuu proovimist peale katkemust. Nähes eelmisel kahel korral rasvaseid triipe ovulatsioonitesti ja hoolimata jänku moodi asjatamisest null tulemusega ei tõusnud käsi ovulatsioonitesti järele. Umbes 13.-14. tsükli päev vast võinuks jälle olla, asjatasime selle eel ja järel usinalt, eks näis, kuskil ca 17. paiku kas oli tolku ka. Nõme tunne on sest varem polnud probleemi rasedaks saamisega vaid tekkinud raseduse säilimisega. Last ju tahaks aga peale 5x aiataha minemist on kuidagi tuim olla – ei julge lihtsalt enam isegi loota või pabistada enne kui triibud käes ja siis kuni süstid peal ja siis kuni uh näen südametööd ja siis kuni looteanatoomia on ok jne jne lõpmatuseni. Eelmistel kordadel oli stressi rohkem kui rubla eest. Loodan et teised triibikud saavad aga oma rasedust nautida.

Ma ei julge peale ühte peetumist enam proovidagi. Nüüd üle poole aasta möödas juba. Paar esimest kuud proovisime, ei õnnestunud. Muidu on kõik rasedused esimesest katsest õnnestunud, 5 korda siis. Vanus tuleb peale, tahaks ühte beebit veel…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on kehas ikkagi midagi valesti (loe: rasestumiseks ebasoodne seis). Täna tsükli 36. päev, päevi pole, test oli eile negatiivne.

Positiivse poole pealt pikendati mu ravikuuri veel 2 nädala võrra ja seda rohtu rasedad tarvitada ei või.

Hankisin eile 2 järjekordset pakki kortsleheteed ja suure paki Inofolicut, mida hakkan tsükli reguleerimiseks tarvitama 2 pakki päevas.

Elame, näeme 🙂

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei! Võtan ka ritta! Siin üsna vaikne 🙂
Triipe proovimas peale spiraali eemaldamist teist kuud. Viimased päevad hakkasid 25.09 ja ov testile sain 12.10 positiivse tulemuse, mis teeb tänasest 5DPO.
Hetkel alakõhus mitmendat päeva korralikult krambitab ja voolus muutunud tugevamaks, kohati valge/helekollane. Eeldan, et tegu võib olla pesastumisega, aga mingeid erilisi lootusi veel ei hellita.
Esimene test plaanis alates 22.10. Ootaja aeg on ikka meeletult pikk 🙂

Paula

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Triipe proovimas peale spiraali eemaldamist teist kuud. Viimased päevad hakkasid 25.09 ja ov testile sain 12.10 positiivse tulemuse, mis teeb tänasest 5DPO.

Hetkel alakõhus mitmendat päeva korralikult krambitab ja voolus muutunud tugevamaks, kohati valge/helekollane. Eeldan, et tegu võib olla pesastumisega, aga mingeid erilisi lootusi veel ei hellita.

Paula

Minul põhimõtteliselt copy paste. Päevad hakkasid 26.09 ja Flo järgi oli ov 12.10. Testidega ma ei mässanud, sest tunnen et kogu see teema hakkab vaikselt stressi tekitama ja elu üle võtma. Kuid keha järgi arvan, et ilmselt ov sinna kanti jäi, nagu Flo ennustas. Igaljuhul sai “sinistel päevadel” ülepäeva panustatud.
Õhtuti kisub kõhus, nibud on hellad ja pea valutab mitmendat päeva. (Eelmine rasedus algas ka peavaluga) Et noh, jälle kõik sümptomid nagu eelmistel kuudel kus ma olin 100% veendunud, et õnnestus. 🥲

Enda puhul erinevaid tunnuseid ma väga ei usalda, seega hetkel üritan sellele kõigele mitte väga tähelepanu pöörata ja nädala lõpus alustan testimisega.

lillm

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paula

Minul põhimõtteliselt copy paste. Päevad hakkasid 26.09 ja Flo järgi oli ov 12.10. Testidega ma ei mässanud, sest tunnen et kogu see teema hakkab vaikselt stressi tekitama ja elu üle võtma. Kuid keha järgi arvan, et ilmselt ov sinna kanti jäi, nagu Flo ennustas. Igaljuhul sai “sinistel päevadel” ülepäeva panustatud.

Õhtuti kisub kõhus, nibud on hellad ja pea valutab mitmendat päeva. (Eelmine rasedus algas ka peavaluga) Et noh, jälle kõik sümptomid nagu eelmistel kuudel kus ma olin 100% veendunud, et õnnestus. 🥲

Enda puhul erinevaid tunnuseid ma väga ei usalda, seega hetkel üritan sellele kõigele mitte väga tähelepanu pöörata ja nädala lõpus alustan testimisega.

lillm

Hoian meile mõlemale pöidlaid, et varsti need kaks triipu ka testil vastu vaatavad 🙂
Kõikidele teistele püüdjatele ka muidugi! 🙂

Mul samuti meeletud peavalud, aga kuna mul muidu ka suhteliselt kergelt peavalu tekkima, ei pane igaks juhuks seda sümptomite alla.

Kuna ma ikka üsna pikalt kasutasin hormoonspiraali, siis minu jaoks praegu just huvitav oma keha ja erinevaid märke jälgida. Spiraaliga tundsin küll enamasti ära, millal päevad oleksid pidanud olema, aga üldiselt neid ei esinenud või oli väga minimaalne määrimine. Siiski me alles väga toored triipude püüdjad ja praegu veel ongi elevus ja ootusärevus ning võibolla liiga kergekäeliselt loodan kõikide muutuste märkamisel, et äkki tõesti juba nii ruttu õnnestus. Mõistus muidugi saab väga hästi aru, et peale nii pikka hormonaalse vahendi kasutamist on need muutused ilmselgelt niisama ka väga hästi tuntavad.

Minu jaoks kõige veidram on see emaka kiskumise/tuikamise tunne. Kohati on lihtsalt õrn tuikamine, aga kohati ikka päris valusad torked.
Kuna OV test oli 12.10 pos, siis päevad ju ometi veel hakata ei saaks? Või tsüklihäire puhul oleks see võimalik? Mul selles osas igasugused kogemused puuduvad.

Paula

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas selline asi on võimalik, et menstruatsioon jääb ära, kuid algab järgmine tsükkel ning see on ovulatoorne?

Ma võtsin ka äpi appi ja avastasin, et mul on ovulatsiooni sümptomid täpselt samal ajal, mis äpp näitab. Okei, sai siis õigel ajal panustatud.

Täna siis dpo1 ja saan umbes 2 nädala pärast teada, mis see oli. Sooviksin, et tuleksid triibud või päevad, organismil on aeg hormonaalsest vahendist juba taastuma hakata. Lugesin, et sellega võib minna kuni pool aastat (mul siis saab novembriks 4 kuud), siis peab juba sammud arsti juurde seadma.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paula – kui nüüd raamatu järgi võtta, siis peaksid päevad hakkama ~ 12-16 päeva peale ovulatsiooni. Sellisel juhul on tõesti veel vara. Ja minuarust see emaka kiskumise tunne erineb päevade saabumise tuimast suruvast valust ka.
Kui pikk sul tsükkel muidu on?

V.V – minul oli nii. Päevad jäid vahelt ära ja paar nädalat hiljem sain positiivse ov testi. Kujutan ette, kui frustreeriv on selline olukord kui oma organismiga toimuvast üldse sotti ei saa.

lillm

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Enne spiraali oli 28 päeva tsükkel. Ov oleks äpi järgi 16.10 pidanud olema, voolus ka veniv munavalge. Aga täna üllatus: voolus on veel libedam ja venivam, kui see sõrmede vahele võtta, venib üle 10 cm. Mis muud, kui tuleb värsked poisid jälle peale saata 😀

V.V

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ka liitun!

Esimest korda üritame (N, 33; M, 34). Kuna pole varem olnud põhjust ovulatsiooni teada, siis see tsükkel keskendusin selle tabamisele (flo äpi ja ov. testide abiga). 28.09. hakkasid päevad, aga vist alustasin testidega liiga hilja (10.10.). Sel päeval sain ka tugevaima triibu (aga mitte üldse sama rasvase kui testtriibu), mis järgnevatel päevadel praktiliselt kadus. LH tipp oli arvatavasti üldse 9.10.?Äpi järgi oli ov. 11.10, justkui klapiks..Samas võib-olla ov’i üldse ei toimunud (tsükli pikkuse järgi ise ennutasin seda üldse 13.10. juhtuma, aga ov.testid ei näidanud enam midagi). Ei tea, algaja veel neis ajsades. Sümptomeid praegu ei ole. Kõige varasemalt mõtlesin testida laupäeval (21.10.).

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen nüüd pikalt neid triibuteemasid jälginud ja teistele kaasa elanud. Esimese lapse soovist saab kohe aasta. Suvel võtsime vabalt ja septembrist oleme jälle panustanud. Tunnen, et nüüd tahaksin ka enda mõtteid jagada 🙂

Eelmisest nädalast kuni tänaseni on mul  alaseljas ja kõhus torkinud ja krambitanud, üks hetk hakkasin mõtlema, kas äkki nüüd õnnestus…Mul neid OneStep rasedusteste hulgim ja eile õhtul tegin siis uudishimust testi, millel ma nägin õrna triibuvarju. Muidugi kütsin ennast mõtetes üles, sest mul pole enne isegi kuivamistriipu olnud (see ilmselt siiski oli), mehele ei julgenud näidatagi, sest ma peast rase juba 😀

Täna nägin muidugi unes, et olen beebiootel ja pidin hommikul esimese asjana testima (täna CD24, mul tsükkel muidu 25-26 päeva, seega menses peaks kohe-kohe hakkama). Ja negatiivne. 🥴 Tuju läks ära, aga samas annan endale aru, et paar päeva on testimiseni aega.

Teistele triibupüüdjatele – edu! ☀️

Reti, 27

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!

Liitun ka triibupüüdjatega ja püüame triipe teise lapse saamiseks. Esiklaps saab mõne kuu pärast juba 2-aastaseks, ise olen 30 ning  mees 36. Ametlik roheline tuli sai justkui antud septembris, kuid ajastus ja valmisolek (eesotsas minul endal) ei olnud veel päris paigas. Nüüd aga on roheline tuli täiel rinnal avatud ja esimene OV on ootamas mõne päeva pärast.

Ootus, lootus ja hirm on igal sammul minuga. Kuna esimene laps lasi ennast tubli mitu aastat oodata ja lõpuks saime esimesed triibud arstiabiga, siis loodan südamest seekord siiski kiiremini triipe näha. Eks näha ole, kaua teine laps end oodata laseb… või kas üldse laseb! 🙂

Kiireid triipe kõigile püüdjatele!

Metsakutsu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii tore, et meid siia juurde tuleb! 🙂

Loodan, et tuleb sügis täis triipe!

Minul hetkel DPO6 ja emaka kiskumie tunne ei taha mitte kuidagi ära kaduda. Alates DPO3 hakkas pihta ja vahelduva eduga ikka pidevalt tuikab.

Lisandunud on ka meeletud peavalud, ikka sellised, et kohati ainult pikali kannatab olla. Eile viskas ka palaviku korraks üles, aga tõenäoliselt peavalust. Valuvaigisteid ei ole igaks juhuks tahtnud võtta, kuna paratsetamool mul reeglina peavalu ära ei võta ja teistega ei hakka praegu keha mürgitama. Katsun palju vett tarbida ja võimalikult vähe stressata. Ikka tahaks ju natuke loota 🙂

Paula

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paula – kui nüüd raamatu järgi võtta, siis peaksid päevad hakkama ~ 12-16 päeva peale ovulatsiooni. Sellisel juhul on tõesti veel vara. Ja minuarust see emaka kiskumise tunne erineb päevade saabumise tuimast suruvast valust ka.

Kui pikk sul tsükkel muidu on?

V.V – minul oli nii. Päevad jäid vahelt ära ja paar nädalat hiljem sain positiivse ov testi. Kujutan ette, kui frustreeriv on selline olukord kui oma organismiga toimuvast üldse sotti ei saa.

lillm

Ma ei olegi tsükli pikkuses päris kindel, kuna spiraali eemaldamisest alles nii vähe aega möödas ja ilmselt polegi see paika veel loksunud.
Loogika ütleb, et kui viimased päevad algasid 25.09 ja ov test 12.10 positiivne oli, siis ligikaudu 30-31 päeva? Erinevad äpid aga annavad erinevat infot ja eks peab lihtsalt ootama ja vaatama. Selle kiskumise/tuikamise tunde erinevust ma veel ei oska ise võrrelda, kuna peale spiraali vaid ühed päevad olnud ja eelnevalt ca 10 aastat ei olnud neid üldse. 

Paula

a 10a täiesti ilma.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatasin märkmetest järgi, et ka minul valutas eelmine nädal mitmel päeval pea + suur väsimus. Praegu ei tunne peale selle krambitamise ja pideva pitsitustunde midagi. Kõhuli magada ei saa viimased ööd. Sees on suur lootustunne, aga ei oska hetkel veel midagi arvata… tahaks mehele jagada, aga ei taha ta lootusi üles ajada. Ootan veel nädala lõpuni 😀

Reti

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väga põnev, Reti! 🤩 Millal uuesti testida plaanid?

Ma olen mehele sümptomitest rääkinud, aga ütlesin igaks juhuks juurde ka, et võib vabalt ka lihtsalt olla keha harjumisest spiraalita toimetamisest. Ei taha, et tema liialt lootma hakkaks, aga eks endal on sees ikka suur lootus ja ootusärevus. Ise plaanin esimese testi ilmselt laupäeva või pühapäeva hommikul teha, aga ikka maru keeruline on seda aega oodata ja end juba praegu tagasi hoida 😀

Paula

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oh, Paula, kui saaks, siis testiks pidevalt 😂 aga ma üritan siiski ratsionaalseks jääda, nii et vast teen 22.10, kui ei ole päevad alanud 😀 aga tagasi tõesti end raske hoida 😀

Miks see krambitamise tunne mind mõtlema paneb, on seetõttu, et tavaliselt mul päevade ajal/paar päeva enne ju nii ongi, aga et 10 päeva jutti enne, no ei ole juhtunud. Huvitav tähele panna 🙂

Reti

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei. Olen uus triibupüüdja siin. Spiraal sai metsa lennutatud 2.10, päevi pole, no tegelikult oli 1 päev 5.10 aga ei tea, kas saab nimetada neid päevadeks. Ma muidu võin siin igavesti sitsida, sest ei ela mehega koos, erinevates riikides elame aga lapse soov on suur ja anname endast parima. Nädalavahetusel kohtusime ja tegutsesime ja loodame parimat. Mulle oleks see kolmas rasedus, eelmised lapsed tulid nii kiiresti, et nagu vastasid meest  ja kohe rase.  Vanust on ka juba 42. Tuleks need päevad nüüd korralikult kohale saaks arvutama hakata

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oh, Paula, kui saaks, siis testiks pidevalt 😂 aga ma üritan siiski ratsionaalseks jääda, nii et vast teen 22.10, kui ei ole päevad alanud 😀 aga tagasi tõesti end raske hoida 😀

Miks see krambitamise tunne mind mõtlema paneb, on seetõttu, et tavaliselt mul päevade ajal/paar päeva enne ju nii ongi, aga et 10 päeva jutti enne, no ei ole juhtunud. Huvitav tähele panna 🙂

Reti

Ojaa! Ma pidevalt pean oma mõtteid korrastama, et mitte üle mõelda või liigselt testimist oodata 🥲 Igal hommikul vetsus käies mõtlen, et oh, tänaseks rong läinud ja ei pea rohkem selle peale mõtlema 😀 Jaaaa siis aju hakkab genereerima.. äkki ikka päevane test näitaks ka.. 🫣
Täiesti soe peast juba ja mul alles teine kuu!! Ma ei kujuta ettegi, mida pikaajalised triibupüüdjad veel tunnevad!

See krambitamise tunne minu jaoks ka veider. Sellest vahetult enne päevi ajast ma saan väga ilusti aru, aga seekord suhteliselt kohe peale ovulatsiooni hakkas ja nagu paremaks ka ei lähe. Kuigi mulle tundub, et täna on seda eelmiste päevadega võrreldes oluliselt vähem. Tekitab jällegi segaseid emotsioone. Eks aeg annab arutust, aga tõesti on põnev jälgida.

Paula

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei. Olen uus triibupüüdja siin. Spiraal sai metsa lennutatud 2.10, päevi pole, no tegelikult oli 1 päev 5.10 aga ei tea, kas saab nimetada neid päevadeks. Ma muidu võin siin igavesti sitsida, sest ei ela mehega koos, erinevates riikides elame aga lapse soov on suur ja anname endast parima. Nädalavahetusel kohtusime ja tegutsesime ja loodame parimat. Mulle oleks see kolmas rasedus, eelmised lapsed tulid nii kiiresti, et nagu vastasid meest ja kohe rase. Vanust on ka juba 42. Tuleks need päevad nüüd korralikult kohale saaks arvutama hakata

Hei! Hoian pöidlaid, et ov satuks sobivasse aega ja ei pea triipe kaua ootama! 🤗

P.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina alustan nädala lõpus testimisega. See aeg tundub muidugi mägede taga 😀 Pühapäeval on cd27 ja dpo10. Hetkel hoian hinge kinni, et päevad ei hakkaks 🥲

Tunnustest saan ka välja tuua krambitamise, lisaks suurenud voolus ja hellad nibud. Aga üritan mitte üle mõelda, sest eelmistel kuudel olen liigselt lootma hakanud ja seetõttu on ka kukkumine valus olnud.
Vähemalt saab siin ennast välja elada 🙃

lillm

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tundub, et nädalavahetus tuleb üsna testirohke! 🤩

Ikka nii palju toredam on seda rada käia, kui on kaasamõtlejaid ja samas olukorras olijaid!

Nii loodan, et kõik oodatud testid saavad positiivsed!

Ise plaanisin esimese pühapäeval teha, aga ma juba praegu tean, et laupäeva hommikul mõtlen teisiti 😅

P.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul tänahommikune kannatamatusest tehtud Onestep test ei näidanud taas midagi. Eile lõunal käies lõi pannkoogi praadimise lõhnast südame pahaks, selja- ja kõhukrambid on siiani. Nii veider olla, sest ei saa aru, kas tõesti PMS või mis toimub.

Mul siis täna CD26, peaksid päevad hakkama. Ärev on olla ja hoian ka hinge kinni, et ei hakkaks😊Uue testi teen pühapäeval.

Reti

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul veel selline küsimus – kas te foolhapet võtate?

Reti

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Reti, hoian pöidlaid, et pühapäevane test tuleks kahe triibuga!! 🤞

Ja ega ma isegi ei suutnud siin pühapäevani oodata ja tegin täna ikkagi kärsitusest ühe ribatesti. Ilmselgelt negatiivne, ma alles DPO8 🙄. Uus test ilmselt samuti pühapäeval.
Sümptomitest – tuikamine kõhus on oluliselt vähemaks jäänud, aga ikkagi on tuntav. Nüüd selline kergelt tugevamate torgetega. Korralik alaseljavalu, aga see võib olla millest iganes tingitud. Tänasest nibud veidi tundlikumad, aga ei midagi hullu. Peavalud endiselt samad. Lisandunud ka väga tugevad meeleolumuutused, vaene mees! 😆
Täiesti võimalik, et kujutan seda kõike omale lihtsalt ette, aga no sisetunne ütleb, et midagi toimub.

Kas kellelgi on muidu tugev sisetunne alt ka vedanud?

Mina võtan foolhapet juba alates augustist.

P.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hoian sulle ka pöidlaid, Paula!

Minu sisetunne on so-so, sest ei julge liigselt loota.. 🥲 Praegu on juba selline “meh” tunne 😀 Lähen nädalavahetusel sõbranna uut beebit vaatama ja käisin beebipoes talle kingitust ostmas, ja no pisar tuli endalgi suurest ootusest silma 🥲

Mina võtan foolhapet septembrist lootuses, et aitab kaasa.

Reti

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hoian kõigile nädalavahetusel testijatele pöialt!

Minul dpo5 (või dpo3?) või üldse mitte dpo, igal juhul kõige aeglasemalt kulgev ja igavam aeg, kus toimub alateadlikult endal mingite tunnuste otsimine, mis on tegelikult mõttetu ja mittekuhugile viiv tegevus 🙂

Ainuke asi mis äranärkimist väärib on suht märg ja vesine tunne püksis. See on heas mõttes kahtlane, tekitab küsimuse, kas midagi toimub?

Oma sisetunnet ma ei usu, kui seda kuulata siis oleks mul pidanud vähemalt 10 last juba olema 😀

Testida plaanin mitte varem kui 28-29.10.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Haha, 10 last V.V 😅, olen ka sisetundega veidi skeptiline.. aga no midagi ta ikkagi üritab 😃
Selle alateadlikult sümptomite otsimise osas on sul ka täiesti õigus. Tegelikult ju enam nii või teisiti ei muuda midagi, kas rasedus on või ei ole ja ega see kaks nädalat enese piinamist ei tee asja kuidagi lihtsamaks. Teoorias hea lihtne, aga praktikas ikka nii raske end tagasi hoida ja mitte märgata (või otsida 🥹) muutusi ja kohe lootma hakata.

Mina alles toore triibupüüdjana tahaksin ikka hirmsasti kohe testida, kuigi saan nii hästi aru, et sellel ei ole mingit mõtet veel. Siiani kõik testid ilusti negatiivsed ka olnud 🫣

Minul FLO äpiga väike segadus.
Ma siiani arvanud, et mul OV oli 12.10, aga kui FLO äppi kõik andmed sisse panin, siis tema väidab, et kui mul 12.10 oli OV test positiivne, siis OV ise oli 13.10 ja roheline aken kuni 14.10.
Selle järgi näitab, et mul täna alles 7DPO (CD26) ja testima peaks alles 5 päeva pärast? Ise muidu arvutasin 12.10 alusel.
Ma muidugi 13.10 enam OV testi ei teinud ka.
Et mis see õige siis lõpuks ikkagi on? Mina olen aru saanud, et kui OV test positiivne, siis järgneva 72h? jooksul toimub ovulatsioon ja Flo võtabki siis selle kõige viimase aja järgi?

Meil sai ajastatud nii, et oma eelnevaid spiraalitsükleid jälgides tundus võimalikuks ov ajaks 8-9.10 ja teste ei hakanud esialgu tegemagi. Eksprompt sai 10.10 ov testid ostetud ja kui ma alguses arvasin, et mõlemad (10.10 ja 11.10) olid positiivsed, aga tegelikkuses osutusid siiski negatiivseteks (minu esimene ov testi kogemus ja eriti hoolikalt ei lugenud kasutusjuhendit ka.. 🥲). Plaanisime oma panused 11.10 ära lõpetada, sest noh. me olime juba väga mitu päeva järjest endast kõik andnud 🤣, aga 12.10 oli selline torkiv alakõhuvalu ja hakaksin googeldama ning lõpuks tegin uue OV testi, mis oli päriselt positiivne. Pikendasime siis oma panust 12.10 ja 13.10 ka. Nüüd mõtlengi, et võibolla siis ov oli ikkagi 1-2 päeva hiljem? Väga segane ja ei tahaks üldse nii palju mõelda kõige selle peale.

P.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 167 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad sügis 2023