Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad sügis 2023

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 167 )

Teema: Triibupüüdjad sügis 2023

Postitas:
Kägu

Hei!

Nii tore, et juba triibulisi teste siin näha saan! 🙂 Palju-palju õnne, et kõik hästi läheks ja kõhuke mõnusalt kosuma hakkaks! 🙂

Kes kohe-kohe testimas, siis hoian ka väga-väga pöialt teile!

Muide, positiivse testi nägemine võib ikka tõesti inimestel päris korralikult varieeruda. Mõnel on selged (ehk küll heledad, kuid siiski selgesti nähtavad) triibud juba 4 päeva enne algama pidavaid päevi (so siis umbes 10DPO), mõnel alles 4 päeva peale algama pidanud päevi (so umbes 18DPO). Minul isiklikult oli esimese rasedusega plaanipärane testimine 11DPO, et teaksin, kas jätkata Duphastoni võtmist või mitte. Sain sellise testi, millel suutsin üsna edukalt triibuvarju küll ette kujutada, aga reaalset triipu seal nüüd küll polnud. Arsti soovitusel võtsin 2 päeva veel ravimit edasi ning testisin uuesti 13DPO ja siis sain alles väga-väga heleda, aga siiski lähedalt nähtava triibukese esimest korda elus rasedustestile (Veretest oli siis alles 22 ehk ametlikult isegi mitte raseduse nimetamiseks piisav näit). 15DPO oli alles selline triip, mida võis ka paari meetri kauguselt näha ja mis tekitas minus tunde, et see võib tõesti päris olla ja ma ei kujuta seda ette. Kõik on võimalik, kuid kuna ka minul oli väga palju ja valusaid kukkumisi, sest ikka ju loodad ja ootad, eriti kui peast rasedus möllab sajaga, siis tasub üle lootmisega väga ettevaatlik olla!

Minul aga seekord nii, et ma EELDAN, et OV on möödas ja tänasest alusasin taas Duphastoni võtmist. Äpi järgi oli OV reedel, neljapäeva õhtul sai mehega asjatatud ja uuesti alles esmaspäeval, sest olin R-P koolis teisel pool Eestit. Kuna õpingud on füüsilised ja intensiivsed, ei saanud ma seekord hästi pihta, kuna või kas üldse mul OV toimus??? Ma kahtlustan, et OV langes pigem L või P peale ja sellest tulenevalt mul suuri lootusi siiski pole seekordsele õnnestumisele. Kuna mul mehel on omad tervisemured, millest tulenevalt on ka tema näitajad pigem kehvema poolsed, siis õnnestumise % meil juba iseenesest madalam, kui aga veel muud tegurid ka meie kahjuks, siis jahm, suuri ootusi siin ei sea.

Siiski, väikese varuga arvestan, et täna võiks olla 2DPO ja kui just päevad varem ei alga, siis testiksin 06.11.

Ahjaa, keegi küsis foolhappe kohta. Foolhape vist otseselt (kaudselt muidugi võib) raseduse tekkele kaasa ei aita, kuid foolhape on ülimalt tähtis tekkiva raseduse korral maimukese närvisüsteemi arengule. Seetõttu soovitatakse foolhapet tarvitada isegi 3 kuud enne planeeritava raseduse algust. Kui rasedus tuleb ootamatult vms, siis soovitatakse hakata koheselt peale raseduse tuvastamist või ka kahtluse korral tarvitama. Samuti D-vitamiini, mida naturaalsel kujul saab eestlane niisamagi liiga vähe, kuid keha toimimisele on lisa D-vitamiin suureks abiks ja toeks, eriti kui keha peab hakkama saama teise inimese loomisega ja hoidmisega. Eestis muust räägitakse vähem, kuid tegelikult soovitatakse välismaal ka rauda juurde võtta. Kui sa tead, et rauavarud on iseenesest pigem tagasihoidlikumad, siis võiks vähemalt kuuri läbi teha ja kui ei ole kindel, siis paluda perearstil või teha käia ise kuskil synlabis vms tegemas hemoglobiinitesti. Kõik ikka selleks, et sinu organism oleks võimalikult tugev ja valmis toetama tekkivat rasedust ja arenevat maimukest.

Metsakutsu

Minul ikkagi hakkasid päevad, sp mul test pos ei olnudki. Muidu ikka alti vara teada saanud ja vara sümptomid olnud ka. Eks siis ei pea praegu last saama, lähen panen mōneks ajaks spiraali ja naudin elu☺️ teile edu!❤️

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!

Liitun ka triibupüüdjatega. Kodus kasvamas 14kuune, sooviks juba perelisa. Lõpetasin umbes kaks kuud tagasi imetamise, päevad aga pole alanud. Olen teinud vahelduva eduga ov teste ka.
Mõned korrad on kõht nagu tuiganud aga olen mõelnud, et ehk hakkavad päevad. Nädal tagasi oksendasin palju aga vb oli toidumürgitus 😄 Esimene rasestumine õnnestus kohe ja kuskil 3 nädalat ma ei saanud arugi. Ma olen seekord mõned rasedustestid ka teinud (viimase pea kaks nädalat tagasi) aga need olnud negatiivsed. Ma kuidagi ootan seda sisemist tunnet või nt seda et päeval tekiks uni haha! 😄

K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loodan, et kedagi ei riiva, mainin lihtsalt, et panin Perekooli Laada rubriiki müüki oma ülejäänud Clearblue digitaalsed ovulatsioonitestid. Ehk keegi soovib, võite ise hinna pakkuda. Mina rasestusin nende testide abil esimesel kuul, kõik on väga lihtne ja ei ole mingit triibu tumeduse uurimist  – kas on naerunägu või ei ole. Väga täpne test.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!

Meie proovime saada teist last juba eelmise aaata augustist, mil lasin Mirena spiraali eemaldada. Paraku see keeras mu hormoonid täiesti tuksi ja menstruatsioon pole siiani normaalselt taastunud. Esimesed viis kuud arvas naistearst, et anname aega. Olukord paremaks ei läinud ning alates aasta algusest olengi jooksnud viljatusarsti vahet. Selleks, et menses käiks, võtan Duphastoni (muidu venib tsükkel 50 päevale), nüüd proovime, kas letrosool mõikab.. Palju ravimeid olen juba eelnevalt proovinud, ilmselt letrosool viimane võimalus enne kunstlikku viljastamist.

Mina olen 28a, mees 37a. Kodus kasvab üks 6aastane laps, kelle “tegemine” õnnestus omal ajal kohe esimesel kuul. Seda piinarikkam on see, et teist last oleme nii kaua ootama pidanud. Aga ehk ikka õnnestub?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina siis eelmise teksti kirjutaja.

Katja

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegin täna siiski rasedustesti, kuna eile oli meeeletu pearinglus ja ajas öökima. Triip oli väga rasvane 😍

soovin kõigile õnnestumisi!

K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju õnne K! 🙂

Minul täna CD5. Tellisin endale Clearblue digitaalse ovulatsioonitesti ja järgmisest nädalast asun ovulatsiooni püüdma.

Lillm

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul hakkasid ja juba ka lõppesid päevad ning hetkel miski CD8 või CD9. Seega aega on ja pole miskit veel kaasa rääkida. Vähemalt päevad olid seekord suht korralikud, loodetavasti hakkab keha hormonaalsest vahendist lõpuks taastuma.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Anne siin! Minul täna tsükli 13. päev ja kuna lühike tsükkel, siis selleks korraks on maraton vist läbi! Küsimus targematele – kasutan esimest korda Clear Blue viljakusmonitori. Sain teisipäeva õhtul ehk 31.okt (tsükli 10. päeval) vilkuva naerunäo, siis asjatasime. Juba järgmisel hommikul oli naerunägu püsiv, aga toimetada saime jälle ainult neljapäeval ehk 2. nov õhtul (tsükli 12. päeval). Mis ajal mul siis ovulatsioon toimus, kas pigem 1. või 2. november? Ja kas saime õigele ajale pihta või oleks olnud kõige õigem siiski toimetada 1. nov õhtul? :/

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegin kasutaja, kuna veel ei taha lähedastega seda teekonda jagada, aga tunnen, et kellegagi arutada oleks ikka tore. Olen 30 ja mees on 36. Meil on 1 laps ning sellele edukale rasedusele eelnes ka üks varajane katkemine. Otsustasime sel sügisel, et oleme valmis teiseks lapseks.

Hetkel on tsükli 29 päev, mis tähendab, et päevad on 1 päeva hiljaks jäänud (mul on alati 28 päevased tsüklid, vahel mõni üksik 27 päevane tsükkel ka). Ovulutsioonitestide järgi peaksin olema täna 12 DPO. Olen testinud alates 8 DPO, aga kõik testid on nii negatiivsed, kui vähegi olla saavad. Samas mul on selle tsükli puhul olnud palju sümptomeid, mida olen varem kogenud ainult rase olles.

5 – 6 DPO – kerged menstruatsioonilaadsed krambid, ei mäleta et varasemate tsüklitega oleks nendel päevadel krampe olnud.

7 DPO – krampe enam ei tundnud, aga alaselg hakkas valutama. Tavaliselt valutab alaselg ainult vahetult enne päevi.

8 – 10 DPO – hakkasin nägema väga eredaid unenägusid. Ma reeglina ei näe/mäleta oma unenägusid üldse, seega see on minu jaoks väga ebatavaline. Lisaks ma olen enamikel öödel 5-6 vahel üleval passinud, mis on samuti väga ebatavaline, kuna mul ongi elus ainult raseduste ajal unega varem probleeme olnud. Lisaks hakkasin tundma kergeid kõrvetisi ja tekkisid peavalud. Seega ma olin täiesti kindel, et nüüd olen rase ja tekitasin mehes ka juba palju elevust.

11 DPO – hakkas kerge määrimine (roosakas/pruun). Olid päris tugevad menstruatsioonilaadsed krambid ja alaseljavalu. Pea tugevalt valutas. Seega kandsin juba rase olemise mõtted maha ja olin valmis, et algavad päevad. Mul alati määrib üks päev enne päevade algust.

12 DPO – määrimine, krambid ja alaseljavalu on täna kadunud. Rinnad on valusad ja alakõhus on justkui selline pakitsev ja raske tunne. Öösel magasin ka rahulikult. See kõik viitaks nagu sellele, et kohe algavad päevad. Samas on mul suhteliselt tugev heartburn ja ikka mõtlen, et äkki olen rase. Test oli muidugi negatiivne.

Eks ma siis nüüd ootan, et kas algavad päevad ja kui ei alga, siis testin uuesti. Eelnevate rasedustega õnnestus mul kohe esimesel katsel rasedaks jääda ning testid näitasid positiivset juba 10 DPO.

L.S.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei raatsi veel testi ostma minna, kuna üks juba oli negatiivne… Aga kui ma õigesti mäletan, siis on mul alati enne päevi veidi suurem voolus, aga praegu pole mitte midagi. Nagu 0. Täna peaks päevad algama. Mingit tunnet pole. Mõned päevad tagasi ja tegelikult praegugi on kerge õhupuudus, mis oli mul viimaste raseduste alguses ka. Samas raseduse korral peaks ju ka suurem voolus olema… Kuidas teil kogemused? Oh ja lisaks jube nälg 2 tundi peale korralikku sööki…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minuga juhtus nüüd nii, et tegin täna testi ja sain 2 rasvast triipu! Ise ka ei suuda uskuda. Ju õnnestus siis just sel kuul mil mõtlesime, et ei jookse enam arstide vahet ja ei söö tablette, vaid tuleb siis kui tuleb. Viimane menses oli sept keskel, aga kuna mul ongi väga pikk ja ebaregulaarne tsükkel, siis ei teinud välja sellest.  Sümptomitest nii palju: mitmendat päeva puhitustunne kõhus, 2 nädalat tagasi tekkisid kõhule punased punnid – guugeldsisn ja esimene vaste oli  et see raseduse märk, aga no ei uskunud. Kõht ja alaselg krambitab siiani nagu enne päevi +  pidev väsimus, mille ajssin töö ja pimeda aja süüks.

Aga eks enne ei hõiska kui arstil käidud ja kõik korras.

Katja

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju õnne kõikidele triibulistele, mul endal homme peaks päevad algama, hommikuti on pearinglused ja õhupuudus, rinnad on väga valusad aga testi teeks vast nädala keskel.
Ma olen vaid korra kirjutanud siia aga edaspidi tutvustan end siis L-na, vanus on 42 ja lapsi eelnevalt 2 vanuses 19 ja 13.

L

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere, liituksin ka triibupüüdjatega!

Olen 33 ja käsil elu esimene lapseplaneerimine, seega siiani polnud liiga palju teemat uurinud, aga nüüd viimase paari kuu jooksul olen proovinud perekooli kogemustega ja internetis leiduva infoga ennast kenasti kurssi viia 🙂 Proovima hakkasime augusti lõpust, siiani kasutasime kaitsevahendeid (pille pole kasutanud).

Aga asjast ka siis (loodan, et sain terminid õigesti selgeks): hetkel on CD 28 ja DPO 13 (äpi järgi oli ovulatsioon 23.10 ja enam-vähem tunne oli ka selline, teste vms aga ei teinud, seega 100% kindel olla ei saa). Tsükkel on enamasti 28-29 päeva ja üle ühe päeva kõikumist pole nagu olnud. Tundemärkidest nii palju, et eelmisel kuul kujutasin endale esimese hooga kogu kupatuse külge – kõhukinnisus ja puhitus, rinnad hellad, kõht tuikas jne. Päevad jäid küll ühe päeva hiljaks, aga kohal nad olid. Seekord ei anna midagi märku, et kuskil võiks miskit toimuda, aga võib-olla olen ennast lihtsalt kainestada püüdnud pärast esimese kuu õhinat ja mõningat pettumust. Püüan võtta rahulikult ja eks homne-ülehomne annab vastused. Proovin mitte hakata saritestijaks, aga ennast tundes kardan, et pigem see ei õnnestu…

Opossum

0
0
Please wait...

Postitas:
plx28

Ootame ca 12.11 võiks hakata testima. Muidu kui nihusti siis viljatuskliinikus munajuhade läbitavuse, munasarjade stimuleerimise ja ajatatud asjatamise ring kokku lepitud järgmises tsüklis.

Eelneva ajaloo tõttu mingeid veksleid välja ei käi, aga rinnad on hellad, alakeha nagu krambitab/pistab ja olen kogu aeg jube unine. Samas kraademantsikud on tatitaudis ja väga magada ei ole saanud mingi viimane nädal aega, kuna neid oken palju süles tassind ja nad mulle ka küünarnukiga on lajatand võib rindade hellus ja unisus sellest olla

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere

Olen 37 ja püüan kolmandat last. Esimene rasedus õnnestus esimesel kuul, teine kolmandal ning nüüd on taas esimene kuu katsetada ja mul on tunne, et jackpot. Mind on õnnistatud lühikese tsükliga (22-26 päeva) – ei pea kaua ootama ei OVd ega testimist. OVd pole kunagi testinud, aga tunnen, kui toimub. Täna on siis tsükli 21.päev. Ma olen kindel, et OV toimus juba 8.päeval. Kolmandat päeva on punnid näos, emaka piirkond tuikab ja punnitab, lima eritus on suurenenud ja rinnad on suurenenud ning rindades on teistmoodi tunne (nagu imetades vahetult enne piima jooksma hakkamist). Täpselt samadel päevadel olid samad tunnused eelmise rasedusega.  Kuna eelmise rasedusega oli test 21.päeval veel negatiivne (uuesti testisin 27.päeval), siis proovin päeva või paar veel oodata testiga. Samas usaldan sisetunnet ja korraldan mõttes edasist elu 🙂 Natuke kardan, et kui sisetunne peaks alt vedama, siis tuleb valus kukkumine roosa pilve pealt.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii, eile pidid hakkama päevad, aga ei hakanud. Tegin muidugi Biocard testi ka hommikul, mis oli ametlikult negatiivne, kuigi pool tundi hiljem tekkis õrn roosa (kuivamis)triip. Õhtul hakkas allpool paremal pahkluu kandis tuikama ja tuikas niimoodi õrnalt pea terve öö, samamoodi ka alaselg. Muidu enesetunne tavapärane. Tänahommikune Clear Choice test aga täitsa negatiivne. Ei teagi, eks ma siis “ootan” päevi edasi 🙂

Opossum

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei! Opossum, kas sul joonistus kuivamistriip peenikesena välja või tuli sama paks nagu kontrolltriip?

Küsin seetõttu, et tegin pühapäeva õhtul Biocard testi, nägin alguses õrna kuma ja loobusin (sest noh, see pole esimene kord). Hiljem hakkasin testi ära viskama ja testtriibu kohal oli paks väljajoonistunud heleroosa triip.. AGA kuna ma tean, et Biocardil kuivamistriibud suht tavapärased vist?, siis ei oska midagi arvata sellest. (Eile kordasin sama firma testiga, tuli õrn kuma nagu ikka ja kõik).

PS, mul on CD44 ja mu päevad on tänaseks hilinenud 18 päeva. Ausaltöeldes ma enam isegi ei hellita lootusi, ebaloogiline juba, et rase oleksin. Valud ja krambid on igapäevased, justkui päevad tuleksid, aga mida ei ole, on päevad. Kopp on ees suht ja olin vahepeal nii pettunud nende negatiivsete testide jada peale. Kui enne hoidsin näppe ristis, et päevad ei algaks, siis nüüd ei jõua uut tsüklit ära oodata. Panin arstile aja kirja juba, sest selline tsüklihäire ei ole mul tavapärane.

Reti

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja et ma liiga hüsteerilisena ei kõlaks :D, siis ma olen lihtsalt selle tsükli jooksul erinevate firmade teste katsetanud, mõnel ei ole midagi, mõnel triibukuma ja justkui lubaks, ja siis nüüd see Biocard; eks nad kuivamisest mul kõik. Annan endale aru, et selle aja peale peaks juba rasedust näitama

Reti

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Reti, miks veretestile ei lähe? Saaks selguse majja.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Heihei kõigile!

Liitun ka siinse seltskonnaga, olen täna DPO5 ja ootan kannatamatult pühapäeva, et testima saaks hakata. Kodus kasvamas kaks poissi (8 a ja 10kuune). Alati on olnud unistus kolmelapselisest perest ja otsustasime viimased kaks järjest teha. Oleme mehega mõlemad 30ndate alguses. Esimest last tehes jäin kohe rasedaks, teine oli üllatusmuna. Nüüd ei teagi, mida oodata enda kehalt.

kuidas te end tegevuses hoiate, et mitte liiga vara testima hakata? :)))

P.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

(mh, kirjutasin pika jutu ja siis tuli mingi reklaam vahele ja kõik kadus järsku ära :S)

Igatahes, see triip oli ikka pigem sama jäme kui kontrolltriip, aga natuke selline laialivalguv, ilmselt kuna pistsin testi meigikotti, kus ta jäi kalde alla jne. Mõned päevad varem tehtud testil oli kuivamistriip selline peenike ja hallikas-valge. Nüüdseks aga võib väääääääga suure tõenäosusega öelda, et ma ei ole rase, kuna täna pärast järjekordse negatiivse tulemuse saamist (Apotheka testiga) hakkas määrima. Ma olin juba tegelikult veidi meeleheitel (aga samas lootusrikas, et äkkki??), sest varem pole nagu rohkem kui ühe päeva menses hilinenud ja sellist kummalist torketunnet paremal all (mis kusjuures siiamaani kestab, see pole ka tavaline) ei ole enne päevi ka olnud, alati algab koos päevadega. SAMAS, ma ju ei ole niimoodi luubiga ja põhjalikult ka varasemalt oma keha tsükli jooksul tunnetanud-analüüsinud, ehk et võib-olla pole eelnevalt lihtsalt seda kõike tähele pannud?
Ja veidike tõbine olen ka, mis võib ju samuti mensest edasi lükata.

Aga mis muud kui vapralt järgmisse tsüklisse!

Ja nii tore, et uusi triibupüüdjaid liitub, vahepeal oli kuidagi vaikne siin, mulle tundus 🙂
Samas on ju ka tore, kui neid siit triipudega ära kolib 😀

Opossum

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eelmine postitus oli tegelikult mõeldud Retile vastuseks, vajutasin omast arust tema postituse alla vastuse, aga see vist käib kuidagi teistmoodi, pean veel õppima 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei!

Minul sarnane olukord Opossumiga. Mitte-oodatud päevad pidid algama nädalavahetusel. Umbes 11DPO testisin, et teaksin, kas on põhjust Duphastoni edasi  võtta või jään päevi ootama. Tegin testi ja mõlemad apotheka testid, mis mul olid ostetud, ei hakanud testalal vedelik jooksma. Ootasin, kuni siis lõpuks mitu minutit hiljem lisasin juurde tilgakesi. Aga see ju tähendab liiga palju vedelikku ja testid jäid kahtlased. Midagi triibulaadset üritas ühel testil olla, teisel oskasin ilmselt lihtsalt hästi seda olematut triibukest ette kujutada. No samas vara ka, esimese lapsega mul samuti 11DPO polnud mingit nähtavat triibukest, vaid ettekujutatav varjuke.

Ostsin uuesti 2 testi, ikka apotheka omad, sest miskipärast apteekides (eriti väiksemates ja maakohtades) pole enam üldse valikut. Tegin kohe järgmisel päeval testi. Ja ikka ei hakanud ilusti jooksma. Hakkan siin juba mõtlema, et mis mu pissil viga on, et ta testidega koostööd ei tee… Tegin siis kohe teise testi ka otsa, sest esimene test ju taas praak oli. Ikka sama jama.

Ostsin siis veel ühe ribaka (senised olid plaadid) ja ühe kallima (äkki biocardi oma?). No tee või tina, testid negatiivsed, aga mingit triipu mina ikka suudan neis ette kujutada. Tegin siis need testid laupäeval ja pühapäeval. Ahjaa, sellel kallil testil ei hakanud kaaaa vedelik testosal jooksma ja pidin tilku juurde lõpuks panema, et miskitki toimuma hakkaks. Esimese lapse triibupüüdmise ajal nagu ei mäletaks selliseid juhuseid olevat. Isegi kui mõni tuli ette, siis enamik juhtudel ikka testid töötasid korralikult. Aga nüüd eranditult kõik plaattestid tegelikult praagid olnud.

Seetõttu jätkasin ka dupha võtmist, sest midagi kahtlast (triibulaadset) ma siiski neis testides suutsin ette kujutada ja peast rasedus küttis mõnuga. Vahepeal hakkas ka määrima, kuid see kestis paar päeva ja jätkus täielik puhtus. Kuniks siis mul viskas see testidest mittearusaamine kopa ette ja otsustasin peast-rasedusele lõpu teha. Esmaspäeval sain siis lõpuks käia veretestil ja tulemuseks oli vaid olematu 0,2. Olin juba üsna kindel oma raseduses, sest ka esimese lapsega tekkis 3ks päevaks määrimine, mis lakkas, sisetunne juba oli ka raseduse poolt, isegi natuke oli halb olla pühapäeva õhtul. Aga jahm. See siiski peast-raseduseks jäi.

Esimene eriti segane korralik triibupüüdmise tsükkel pole tänaseni veel lõppenud, sest päevad pole ikka alanud. Mul ei ole varasemalt duphaston lükanud päevi edasi või takistanud määrimist (ka seekord ju määris keset dupha võtmist), kuid eks kõige jaoks võib tulla see esimene kord. Esmaspäeva hommikul, enne veretesti võtsin viimase dupha ja 4 päeva jooksul peaks siis progesteroon langema piisavalt, et algaksid päevad. Ehk siis loodetavasti homme-ülehomme ikka saan “ametlikult” uuele ringile minna.

Pika jutu lõpetuseks – Opossum, kuniks asi Sul veel segane, soovitaksin veretestil ära käia ja saada selles hulluses ikkagi kiiresti konkreetne arusaam olukorrast. Aitab ikka korralikult närve säästa!

Kõigile teistele soovin vähe rahulikumat ja arusaadavamat triibupüüdmist!

Metsakutsu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul dpo4. Kõhuvalu ei taha kuidagi üle minna, eile vajasin isegi paracetamoli et päevaste tegemistega hakkama saada.

Täna läks uni ära kl 6. Minu, vana unimütsi puhul on see enneolematu, mis toimub?

Loomulikult on see periood selline, kus polegi muud teha kui oodata. Sisustan aega tööga, töökohti mul õnneks kaks ja tegemist jagub. Nädalavahetuseks tegin ka aktiivsed plaanid, ei tahaks peast rasedaks muutuda, vähemalt üritan 😀

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina Anne! 7DPO. Ei saa midagi muud öelda, kui et enesetunne on suurepärane. Ei krambita, rinnad ei valuta, magan hästi, isegi tuju on hea. Päevad peaksid hakkama järgmisel reedel ehk ühe päeva ja nädala pärast. Sisetunnet ei ole, kui ainult, siis pigem, et ei ole midagi toimumas. Elame, näeme, aga üks on küll kindel: aeg ei ole mitte kunagi nii aeglaselt liikunud kui need viimased kuud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Metsakutsu, kui päevad poleks täies hiilguses kohale jõudnud, siis oleksin kindlasti läinud. Praegu teine päev juba tuleb ikka lahinal, nagu tavaliselt. Lisandunud on nüüd ka see tavapärane kõhuvalu, mis ikkagi paneb tabletti võtma. Ehk siis selle tsükli puhul oligi 2 ebatavalist/kahtlast asja: päevade hilinemine rohkem kui 1 päev ja tuikav valu all paremal mitu päeva enne ja ka esimesel päeval. Eile õhtul mõtlesin, et äkki hoopis pimesool annab märku?

Küsiksin sellist asja ka, et kas Ibuprofeen ja hormoonsalvid on nö keelatud või mittesoovitatud ka siis, kui veel rase ei ole, aga planeerid? Mul võtab valu ära vaid ibukas ja atoopilise dermatiidi tõttu olen juba aastaid kasutanud Advantan kreemi. Samamoodi sellega – ükski teine kreem ei leevenda löövet 🙁
Minu jaoks see kõik väga uus ja kõike ei ole jõudnud veel selgeks surfata ja ega alati konkreetseid vastuseid ka ei leia…

Ahjaa, panin järgmiseks nädalaks omale günekoloogi juurde ka aja, las vaatab üle mul need asjad seal ja ehk saab rahulikumalt ja teadlikumalt jätkata seda protsessi 🙂

Opossum

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Dpo5. Täna käib mul pea ringi ja kogu aeg on külm.

Lihtsalt tähelepanek…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Viimase postituse autor: V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul cd18 ja viiendat päeva vilgub clearblue testil naerunägu. Pole mingit tunnet, et ovulatsioon oleks lähenemas. Eks tuleb edasi testida ja loodetavasti saan ikka oma püsiva naerunäo kätte. Õnneks on palju toimetamist ja seetõttu meel ka rahulikum, oleme lihtsalt mehega üle päeva aktiivsed ja loodame parimat 🙂

Lillm

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 167 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad sügis 2023