Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad sügis 2023

Näitan 30 postitust - vahemik 121 kuni 150 (kokku 166 )

Teema: Triibupüüdjad sügis 2023

Postitas:
Kägu

Mina Anne! 11DPO, tsükli 23. päev. Päevad peaks see nädal hakkama, kõige varasemalt homme, kõige hilisemalt reedel.

9DPO tegin testi, oli negatiivne. Mitu tundi hiljem oli tekkinud see nn kuivamistriip. Tegin siis 10DPO ka testi, ilmus paari minuti jooksul taas selline kuivamistriibu laadne asi. Jäin siiski mõtlema, et äkki see on väga-väga õrn positiivne triip. 10DPO oli ka alaseljavalu, rinnad rasked ja kerged krambid, mis tekitas tunde, et äkki-äkki siiski…

Tänasega aga alustas basaal langust ja on väga päevade eelne tunne. Rohkem ei testi. Saan nüüd aru, miks öeldakse, et enne päevade ära jäämist pole vaja testida: päevade algus on seda emotsionaalselt raskem…

Jah… Eks ole näha. Lootust pole veel kaotanud, aga…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui ilmus paari minuti jooksul, siis peaks õige, positiivne triip olema. 🙂 Pakendi peal ka kirjas ju see mis aja jooksul õige on. Peab nüüd vaikselt tumedamaks minema

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Dpo8. Kõhut ja alaselg krambitavad, nagu enne päevi. Kuna oman saritestija kalduvusi, tegin hommikul selle tsükli esimese benu varajase ribatesti. Ei, teist triipu sellele ei ilmunud, aga ettenähtud aja sees moodustus kohta kuhu see triip peaks ilmuma, vari. Plaanin korrata nüüd sama testi igal hommikul, et aru saada, kas asi areneb. See mu eralõbu, minu jaoks on oodata ja siis põmm! negatiivse testi puhul maa peale kukkuda valusam, kui masnduda vaikselt asjaga leppides. No ja kannatamatu olen ka 🙂

Tegelikult saan aru, et kui päevad algavad, oleks see esimene korras tsükkel peale hormonaalse vahendi eemaldamist ja rahuldun ka enam-vähem õigeaegselt algavate päevadega.

Esimene elistus oleks muidugi rasedus.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sain laupäeval enda ovulatsiooni kätte. Sai nii laupäeval kui ka pühapäeval panustatud ja hakkab see two-week wait pihta.

Anne, V.V loodan et triibuvarjud muutuvad prisketeks triipudeks!

lillm

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Dpo9. Tänahommikune test oli täiesti negatiivne. Kõht valutab, nagu enne päevi, võtsin juba 2×500 paracetamoli. Tunne on, et PMS hakkab ligi hiilima: kõik ajab närvi, kogu aeg tahaks midagi magusat süüa ja tekkis mõte, et lohutaks end õhtul paari klaasi punase veiniga.

Lähen teen ühe kerge trenni, äkki hakkab parem ja saab mõtted eemale. Päevad peaksid alles 5 päeva pärast algama ja tuleb see, mis tulema peab, mina ise ei saa midagi muuta peale oma suhtumise sellesse 🙂

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Dpo11 ja test neg 🙁 kas on veel lootust?

P.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

P. Ikka on lootust, kuni päevi pole veel alanud. Samuti nagu ka mul, tänade dpo9 tehtud negatiivse testiga.

Mul kõht ikka krambitab. Muid tunnuseid pole, aga nii vara ei peagi neid tingimata olema.

Täna tundsin peale lõunat end ootamatult halvasti. Hakkaksin nagu haigeks jääna, kurk on kuidagi kibe. Kusjuures see võib küll varajane raseduse tunnus olla: tihti nõrgeneb raseduse alguses immuunsüsteem just embrüo pesastumise pärast.

Igal juhul matsin mõtte täna punast veini maha ja tegin endale kannutäie taimeteed.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sorry kirjavigade pärast, laps elas seljas ja parandada enam ka ei saa.

Mis te arvate, kas oleks mõistlik Coldrex ja sudafedi tabletid sisse võtta või pigem mitte riskida?

Mida teie teeksite?

Täna dpo9, hommikune test oli (veel) negatiivne.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mul on sama tunne, et nagu haigus tikuks kallale ja kõhus torked… haiguse ennetamiseks võtan Vogeli punase päevakübara tinktuuri lõõkannustena.
p.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

V.V mina ilmselt ei julgeks võtta. Kui siis viimases hädas puhast paracetamoli.

Eelmisest rasedusest mäletan ka seda “kohe jään haigeks” tunnet. Peale ovulatsiooni kuni positiivse rasedustestini oli kehatemp. 37 kraadi. Tavaliselt kõigub mul see 35-36 kraadi vahel.

lillm

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võtsingi eile lihtsalt paracetamoli ja täna hommikul ka. Otsest palavikku mul pole, aga pea kuumab, valutab, keha valutab, nina kinni ja kurk kergelt kipitab.

Tänane test dpo10 oli küll kummaline: kohe kui vedelik aknas jooksma hakkas, muutus testtriip roosaks (reaalselt 20 sekundi sees), kuid siis uriini edasi voolates kadus värv ning ka triip ja 5 minuti pärast võis seal küll ette kujutada triibuvarju, aga triipu küll mitte.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina Anne. On see alles olnud üks emotsionaalne ralli viimasel kahel päeval. Täna tsükli 25. päev, 13DPO. Eile hakkasid päevad – vähemalt nii mulle tundus, õrn roosakas määrimine. Minu päevad algavad alati nii & kuna ka eelmine tsükkel oli 24 päeva, siis mõtlesin, et nüüd on nii, võtsin klaasi veini (!) ja valasin veidi pisaraid. Olid ka 100% päevade krambid, nagu sellised tugevad tuiked. Täna hommikul aga ei olnud “päevad” tugevamaks läinud, vastupidi, midagi polnud. Tegin siis pärastlõunal testi ja selgelt positiivne. Ma kahetsen ilmselgelt seda veiniklaasi, aga ma olen nii rõõmus ja ühtlasi šokeeritud. See tuikav päevadelaadne valu siiski jätkab (on see normaalne?) ja kuna päevad pole ametlikult veel hilinenud, siis ei julge 100% rõõmust ringi karata… Hoian teid kursis!

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul peaks täna olema OV, aga eilne ov test oli täiesti negatiivne. Ma ainult selle ühe tegin, rohkem mul polnud, aga midagi oleks ju pidanud ikka näitama. Paar päeva enne oli väikest tuikamist alakõhus ja voolust ka veidi rohkem, aga eilseks oli see ka möödas. Mida sellest arvata? Kas OV oli mitu päeva varem ära või polnud üldse? Üldiselt on ikka tugev valu ja korralik iseloomulik voolus… Tsükkel niigi lühike, u 25 päeva.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju õnne, Anne! 🙂

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
plx28

Me otsustasime see tsükkel siis viljatuskliiniku teenuseid kasutada – homme on munajuhade läbivuskontroll ja peale seda ovulatsiooni jälgimine olen võtnud nüüd viis päeva ka ovulatsiooni stimulaatorit. Lisaks magneesiumi D ja B12 vitamiini suuremas koguses. Pöidlad pihku. Kõigile triibikutele õnne.

Plx28

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Anne, üks küsimus veel: mitmendal dpo olid testid negatiivsed ja mitmendal näitas positiivset?

Aitäh ette vastuse eest 🙂

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul hakkasid päevad. Kaks päeva enne kui peaksid.. seega liigun järgmisesse tsüklisse. Teistele edu! ✨

p.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Dpo11. Sain täna teise triibu. Kuivamistriibu 😀

No miks see aeg niii aeglaselt peab liikuma :s

Homme testin jälle.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

V.V.

Minul oli nii, et esimese testi tegin 9DPO. 3 minuti jooksul triipu ei tekkinud, aga mitu tundi hiljem oli tekkinud mingi nii õrn kuivamistriip, et poolenisti arvasin, et kujutan seda ette. 10DPO tegin koroonatesti, sest enesetunne oli halb. See oli ka negatiivne. Ja seejärel 11DPO tegin veel rasedustesti, millele ilmus mingi väga õrn asi 3 minuti jooksul, aga ütleme nii: kui ma oleks teinud koroonatesti, siis minu jaoks oleks see test olnud negatiivne. Mõtlesin siis sama paralleeli rasedustestiga: et küllap ikkagi negatiivne. 13DPO oli triip selgelt näha, muidugi õrnem kui testjoon, aga kahtlust ei tekkinud.

Nii et – ei tea seda sinu kuivamistriipu… 😉

Anne

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Anne, kusjuures ma tahtsin ka eile koroonatesti teha – pea hullult valutas, enesetunne oli selline nagu hakkaksin haigeks jääma – aga ühtegi koroonatesti kodus polnud, ei läinud siis ostma ka.

Täna natuke parem olla, aga kaugeltki mitte hea. Katrsin eile, et algab nohu ja köha, tarbisin igaks juhuks vaid rasedale sobivaid ravimeid: paracetamol, jox, gelomyrthol, taimetee, mesi. A köha-nohu nagu ka ei tekkinud. Igati kummaline.

Vaatame, kas ja millega test homme hommikul üllatab, mul veel 1 alles. Kui see on ka nagatiivne, siis pigem kaldun arvama et see kuu ei õnnestunud ja loodan, et päevad algavad õigel ajal.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://ibb.co/vdb192w

Mu tänane kuivamistriip selline…pole midagi kiita siin.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täna selgus et vasak munajuha on umbes peale 2021 ektoopikat ja praegu on munarakk tulemas paremalt. Sain homseks süsti mis peaks ovulatsiooni vallandama ja laupäevast alates vag. hormoonküünlad. Peame homme-ülehomme asjatama. Pöidlad pihku.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul olid ka kaks esimest testi sellised. Tänaseks 13 nädalat homsega täis 🙂 nii et proovi veel või veretest! 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!

Mul oli OV vahemikus 10.11-11.11,OV testi ei teinud,aga oli OV voolus.Täna on siis kas DPO6 või 7 ning kärsitu mina proovis juba testi teha 😀 Mingit roosat kuma triibu näol muidugi ei tulnud AGA tuli triibuvari?Tegin biocard varajast testi,triibuvari tuli kohe.Ei tea kas on reaalne,et see vari muutub mõne päeva pärast roosaks?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Dpo12. Hommikune test negatiivne. Enam ei testi, kui just päevad üle ei lähe.

Kuna enesetunne kohutav, võtsin oma Sudafedid ja Coldrexi sisse, elame edasi. Augusti- või septembribeebi mõte meeldib mulle isegi rohkem kui juulibeebi, saab rasedariiete pealt korralikult kokku hoida 😀

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

V.V millal sul päevad hakkama peaksid?
Ise mäletan, et esimese triibulaadse asja sain dpo14, kui päevad olid ühe päeva hilinenud. Ja see triip oli ka selline, et mina nägin midagi, mees mitte.
Ma veel lootust ei kaotaks 🙂

Endal dpo5 – midagi tähelepanuväärset esile tuua ei ole. Kui siis ainult teist päeva peavalu, aga ka seda ei hakkaks veel võimaliku raseduse arvele kirjutama.
Testima hakkan umbes nädala pärast, dpo11-12 paiku.

lillm

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

lillm, päevadeni 2 päeva aega ehk siis app ütleb, et algavad 19.11.

Saatuse irooniana sain täna hoopis positiivse covidi testi 😅 Õnneks põen kergelt, kui nii võib öelda.

V.V

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul peaks täna olema OV, aga eilne ov test oli täiesti negatiivne. Ma ainult selle ühe tegin, rohkem mul polnud, aga midagi oleks ju pidanud ikka näitama. Paar päeva enne oli väikest tuikamist alakõhus ja voolust ka veidi rohkem, aga eilseks oli see ka möödas. Mida sellest arvata? Kas OV oli mitu päeva varem ära või polnud üldse? Üldiselt on ikka tugev valu ja korralik iseloomulik voolus… Tsükkel niigi lühike, u 25 päeva.

Ja imelikul kombel oli eile pool päeva alakõhus selline korralik ovulatsiooni alu, mis kohati kiskus lausa kõverasse. Täitsa imelik ikka…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas kõigil läheb?

Endal CD29/dpo9. Jälgin basaali ja see on viimased kolm päeva tõusnud (täna 37.6), lisaks ka rinnad hellad. Ühtegi muud sümptomit ei ole. Flo ennustab, et päevad peaksid kõige varem neljapäeval hakkama. Alustan siis testimist, aga sisetunne ütleb, et pigem see kuu ei õnnestunud.
Pool aastat uusi triipe püüdnud peale katkestamist..🥲 Aeg on läinud nii kiirelt ja samas ka venib. Kui alguses olin naiivselt kindel, et triibud tulevad jälle koheselt, siis nüüd on aina keerulisem positiivset meelt hoida.

lillm

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina võtsin sellest tsüklist alates (mitte päris algusest – kohe pärast mensest) basaali mõõtmise käiku ja samuti olen alates CD 12 ovulatsiooniteste teinud. Täna siis CD 15 ja esimest korda teine triip sama tume, kui kontrolltriip, nii et eeldan et OV kohe-kohe saabumas. Küll aga kõigub basaal kahtlaselt palju – esimestel päevadel 36,30 kraadi ümber ja nüüd viimased 3 päeva 36,41-36,65 vahel. Ilmselt mõjutab ka see, et mõõtmisaeg on varieerunud hommikul 1-2h vahel, kuigi mõõdan ikkagi alati kohe pärast ärkamist. Eks paistab, mis pärast ovulatsiooni saab. Praegu veel kogu protsess minu jaoks uus ja põnev 🙂

Opossum

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 121 kuni 150 (kokku 166 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad sügis 2023