Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad veebruar 2023

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 89 )

Teema: Triibupüüdjad veebruar 2023

Postitas:
Kägu

Tere ! Olin siit päris kaua eemal .aegajalt piilusin ka siia .Hoidsin paljudele pöialt . Et triibud jne . Omal hetkel käsil cd 3 ,letrosoole ring pluss hiljem dupha .Sooviks ikka pesamuna ,eks näis .  Unistaja

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei

Minul peaks täna 10dpo olema, tegin hommikul testi ja negatiivne.
Rinnanibud on hellad ja vahepeal annab kõht tunda aga mul enne punaseid alati suht nii.

K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täna tegin biocard testi hommikul, lootsin et triip on vähemalt sama tugev nagu first response omal laupäeval.. aga ei. Vaevu vaevu märgatav, peaaegu olematu. Endiselt on pruunikas voolus.. valmistan ette ennast halvimaks 😔😢

ML

tänane test veel heledam. Või juba täiesti negatiivne.. ootan punaseid siis 😞 Reedeks panin igastahes naistearstile aja. Enda arst puhkab..  ava äkki ongi hea teist arvamust kuulda vms.

ML

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma siin varem kirjutasin , et enne neljapäeva ei testi aga ei suutnud vastu panna ja  (mul  täna 9 või 10 dpo )ja  hommikul sain testile õhkõrna teise triibu. Väga veel loota ei julge ja testin ilmselt homme uuesti. Närv on sees küll nüüd . Sümptomeid pole mitte ühtegi .

Minni

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma siin varem kirjutasin , et enne neljapäeva ei testi aga ei suutnud vastu panna ja (mul täna 9 või 10 dpo )ja hommikul sain testile õhkõrna teise triibu. Väga veel loota ei julge ja testin ilmselt homme uuesti. Närv on sees küll nüüd . Sümptomeid pole mitte ühtegi .

Minni

Oi kui tore kuulda, hoian pöialt!🙂
Teen ise ka uuesti testi kahe päeva pärast, äkki ikkagi tuleb…. Üritan mitte kurb olla, aga krt see neg test teeb ju kurvaks.

K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Homme peaks dpo10 olema ja plaanis hommikul testida. Pöidlad peos🙂

Violeta

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Otsustasin ka siia kirjutada – muidu olen ikka niisama lugenud 🙂

Proovime teist last alates juuni 2022. See kuu on eriti närvesööv kuna kõik on teistmoodi kui tavaliselt. Tsükkel muidu 25-26 päeva. Kasutan Flo äpp’i ja selle järgi oli OV 20.01. Täna siis CD25 ja Flo järgi peaksid päevad algama homme. Täna hommikune Biocard Baby varajane test negatiivne. Teistmoodi on aga see, et juba üle nädala on alaselg valus ja kõhus kisub, kohati nagu päevadelaadne valu, voolus on suurenendud peale ov ja tihti selline märg tunne, rinnad tundlikud ja suuremad, mis kõik võib ka niisama olla päevade eelne nähtus, aga see kuu lisandus ka selline esmakordne asi nagu montgomery näärmed ehk rinnanibu ümber ( areoola peale ) on tekkinud palju pisikesi punnikesi ( mees isegi vaatas, et nagu lööve ). Need punnikesed muidu kõigil olemas, aga pole nii nähtavad ja pidi muutuma nähtavamaks just raseduse ajal. Olen ennast täitsa lolliks mõelnud ja mida aeg edasi seda närvesöövamaks olukord läheb. Eks siin polegi muud kui oodata nüüd nädalavahetust ja eks siis näha ole, aga mõte liigub ikka sinna, et pole lootust ja ju siis keha mängib trikke

Mõtle palun vähem. Ei tule sul raseduse ajal mingeid punnikesi:)

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täitsa negatiivne.

Violeta

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täitsa negatiivne.

Violeta

Jap, mul oli ka 10dpo eile negatiivne. Täna ei tee testi, võibolla homme/ülehomme kui punaseid pole tulnud. On sul mingeid sümptomeid ka Violeta?

K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tänahommikune test ka positiivne 😍 rääkisin täna mehele ka uudiseid. Tundus ,et ta oli isegi õnnelikum kui mina.  Minul veel pole sümptomeid aga eks on vara ka . Alles 10dpo

Minni

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere

Mul on kodus 2 last, noorim on kohe 10 kuune. Ei imeta enam ja eelmine kuu hakkasid päevad. Kasutasin clearblue ov teste, sain high ehk vilkuva näo, kuid mitte peak. Nädal aega oli high…  nüüd päevad pidid hakkama 4p tagasi, kuid pole hakanud. Tegin ka testi mis oli negatiivne. Kas mul võib siis olla tsûklihäire?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei

Täna on 12 dpo ja olin juba valmis testi tegema, üllatus- päevad hakkasid.

Tegi kurvaks küll ja veidi ikka paneb üle mõtlema, et kas kõik okei.  Ju siis tuleb kolmandale katsele minna.

Naised, kuidas te end vaimselt toetate, et sellest triibupüüdmisest stressi ei tuleks ja et see kinnisideeks ei saaks?

Edu kōigile!

K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii, minul siis CD2 uuesti.. tunded on seinast seina. Aga proovin mitte üle mõelda ja jääda rahulikuks selle asjaga. Palju õnne, kes triibud siin vahepeal saanud on 🥰🥳

ML

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liitun ka.

N33/M34

Oktoobri lõpus oli spiraali eemaldus, täna CD25 ja kuna kaks päeva tagasi oli tumekollane voolus siis seostasin seda pesastumisega. Minu üllatuseks oligi eile hommikul testil väga õrn nähtav teine triip aga täna hommikul uue testiga ei olnud triibu varjugi. Eks proovin pühapäevani oodata uue testimisega, kui on CD28. Testid mida tegin olid sama firma omad.

E.E.2

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liitun ka.

N33/M34

Oktoobri lõpus oli spiraali eemaldus, täna CD25 ja kuna kaks päeva tagasi oli tumekollane voolus siis seostasin seda pesastumisega. Minu üllatuseks oligi eile hommikul testil väga õrn nähtav teine triip aga täna hommikul uue testiga ei olnud triibu varjugi. Eks proovin pühapäevani oodata uue testimisega, kui on CD28. Testid mida tegin olid sama firma omad.

E.E.2

Pesastumisel nüüd küll mingit tumekollast voolust ei teki.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jap, mul oli ka 10dpo eile negatiivne. Täna ei tee testi, võibolla homme/ülehomme kui punaseid pole tulnud. On sul mingeid sümptomeid ka Violeta?

K

Ei ole sümptomeid ega ka positiivseid uudiseid. Tegin täna uuesti ja endiselt ühe triibuga. Kuidas sul K?

Palju õnne, Minni!

Violeta

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei

Eile oli 12dpo ja hommikul määris ainult korra- peale seda ei tulnud midagi (juba mõtlesin, et kas äkki pesastumine) ja täna hommikul hakkas lahmama, ehk siis jah see kuu polnud minu kuu 😞 Lahmamine on mul okei, mul alati olnud mega vererohked ja klombilised päevad.
Muidu enne päevi olid ainult rinnanibud tundlikud, vahepeao meeleolu kõikus ja natuke andis kõht ka vahepeal tunda. Enne päevasid suht tavalised sümptomid mul.
Hoian sulle, Violeta, pöidlaid!

Minni, palju õnne toreda uudise puhul😍

K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju õnne Minni! Kurbadele pai!

Minul CD12 täna, olen suutnud olla pigem rahulik ja mitte mõelda OV-i ega ka testimise peale.. võtame rahulikult ja naudime protsessi! Sellist rahutunnet eelmises tsüklis ei olnud.

sadeli

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täna tegin biocard testi hommikul, lootsin et triip on vähemalt sama tugev nagu first response omal laupäeval.. aga ei. Vaevu vaevu märgatav, peaaegu olematu. Endiselt on pruunikas voolus.. valmistan ette ennast halvimaks 😔😢

ML

tänane test veel heledam. Või juba täiesti negatiivne.. ootan punaseid siis 😞 Reedeks panin igastahes naistearstile aja. Enda arst puhkab.. ava äkki ongi hea teist arvamust kuulda vms.

ML

Mulle tundub, et see First Response ei ole hea test. Ma ise olen saanud 3x õrna triibu FR-iga aga päriselt rase pole ühtegi korda olnud.

Dheelia

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

ML

tänane test veel heledam. Või juba täiesti negatiivne.. ootan punaseid siis 😞 Reedeks panin igastahes naistearstile aja. Enda arst puhkab.. ava äkki ongi hea teist arvamust kuulda vms.

ML

Mulle tundub, et see First Response ei ole hea test. Ma ise olen saanud 3x õrna triibu FR-iga aga päriselt rase pole ühtegi korda olnud.

Dheelia

hcg tõus oli mul kindlasti kuna muidu niisama mul päevad 5p hiljaks ei jää. Ongi kaks korda nüüd nii olnud. Esimene kord tegin veretesti ka, seekord ei olnud võimalust minna. Aga ega see mulle miskit ei anna ka.  First responsega ma vale positiivset saanud pole. 🤷‍♀️

huvitav pigem, et seekord isegi toetava raviga ei õnnestu rasestuda kuigi eelnevad kaks last on 1-2x proovimist ja olemas … 🤔

ML

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

hcg tõus oli mul kindlasti kuna muidu niisama mul päevad 5p hiljaks ei jää. Ongi kaks korda nüüd nii olnud. Esimene kord tegin veretesti ka, seekord ei olnud võimalust minna. Aga ega see mulle miskit ei anna ka. First responsega ma vale positiivset saanud pole. 🤷‍♀️

huvitav pigem, et seekord isegi toetava raviga ei õnnestu rasestuda kuigi eelnevad kaks last on 1-2x proovimist ja olemas … 🤔

ML

[/quote]

Nii kurb 😞 kuna ma sinuga samas seisus ja ka päevad jäid 5p hiljaks. Esimene test oli triibuga, edasi triip aina heledamaks läks ja täna hommikul oli täiesti negatiivne. Õrnalt korra tuli roosakat voolust ka. Küsingi sinult, et kas sul juba määrib või veritseb? Kaua üldse sellega aega läheb, et keha ära puhastuks ise? Või kas võib juhtuda, et ei puhastugi? Minu jaoks esmakordne selline asi. Mul on peetunud küll rasedus 12+ nädalal, siis hakkas määrima ja läksin emosse, seal siis selgus, et südametööd ei ole ja tehti tabletiga. Kas ma peaks panema arstile aja järgmine nädal kontrolliks?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

hcg tõus oli mul kindlasti kuna muidu niisama mul päevad 5p hiljaks ei jää. Ongi kaks korda nüüd nii olnud. Esimene kord tegin veretesti ka, seekord ei olnud võimalust minna. Aga ega see mulle miskit ei anna ka. First responsega ma vale positiivset saanud pole. 🤷‍♀️

ML

Nii kurb 😞 kuna ma sinuga samas seisus ja ka päevad jäid 5p hiljaks. Esimene test oli triibuga, edasi triip aina heledamaks läks ja täna hommikul oli täiesti negatiivne. Õrnalt korra tuli roosakat voolust ka. Küsingi sinult, et kas sul juba määrib või veritseb? Kaua üldse sellega aega läheb, et keha ära puhastuks ise? Või kas võib juhtuda, et ei puhastugi? Minu jaoks esmakordne selline asi. Mul on peetunud küll rasedus 12+ nädalal, siis hakkas määrima ja läksin emosse, seal siis selgus, et südametööd ei ole ja tehti tabletiga. Kas ma peaks panema arstile aja järgmine nädal kontrolliks?

[/quote]
Jah mul saavad kohe need päevad läbigi.. määris pruunikalt paar päeva, siis tuli juba roosakas voolus ja siis juba ikka nagu päevade ajal veritsus. Mul pole kauem läinud kui tavaliselt päevad on . Ehk siis 5-6p aga endale tundub, et need kaks korda on olnud valusamad/ebamugavamad ja veritsus suurem pisut. Ise pidin käima reedel arstil aga laps haigestus ja tühistasin aja. Sain uue aja nädala pärast.  Tavaliselt pole vist vaja minna kontrolli kui nii varakult nö katkeb. Aga kuna ma ise duphastoni ravil ka ja nüüd uue tsükli jaoks tablette ei jätku enam siis lähen käin ikkagi arstil ka.

ML

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole kindel kas siia teemasse sobib postitada seda, aga on pakkuda 15 euro eest ClearBlue OV testid (Advanced) – 10 tk pakis. Kel huvi piilugu osta.ee’sse.

Kui postitus ei sobi, siis võib kustutada.

Päikest!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma küll alles kirjutasin, et selline zen olemine ja OV testide peale ei mõtle, aga siiski tegin CD13 õhtul ja oli väga positiivne (eelmine tsükkel oli sama aeg pos). Esmaspäevast siis DPO1. Nüüd see ootamine jälle..

sadeli

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siin nii vaikne! Kõikidel triibud käes juba? 😃

Mul alates tänasest punased kohal. Esimene laps on detsembribeebi, lasi ennast oodata 3 kuud. Nüüdseks teist last proovinud saada sama kaua aga pole õnnestunud. Ma rean, et naeruväärne kurvastada, kui on mõni, kes on aastaid üritanud. Katsun oma kurbusest üle olla ja märtsis uue hooga jätkata.

astor

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Astor, ma mõtlesin sama selle vaikuse kohta :). edu sulle uuel ringil!

Minul täna 6DPO  ja no kuidagi keeruline on.. koguaeg mõtted järgmise nädala lõpul, et kas pos või päevad. :/

Ootused-lootused on väga kõrgel, aga samas tõesti alles kolmas kuu proovimist peale spiraali eemaldamist.. et võiks suuta rahulikult ja mõistusega võtta olukorda, aga ei suuda..

sadeli

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil esimese kuuga ei õnnestunud ja täna alles cd6, seega polegi midagi rääkida. Uuel nädalal tuleb tegutsema hakata ja siis juba peaks põnevamaks minema.

Violeta

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul suuri ootusi selle tsükliga pole kuna vaid 1x sai viljaka perioodi vahemikus proovitud.
naistearstil käisin ka (mitte minu arst) ja tema arvas, et ma siiski ei vaja duphastoni ravi. Et see pole niivõrd tõestatud, et aitab jne. Ei teagi kohe mida arvata. Seega jah.. eks näis siis mis saab.

ML

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ka viimased kuud rahulikult vötnud, pole isegi enam ov testidega jamanud 🙂 Nüüd oleme proovinud alates cd15 üle päeva toimetada, korra jäi vist 2p vahele.. Täna siis cd22. Eks näha ole, mis saab 🙂 🙂 

C.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kellegil on mingi isiklik vimm mõnede kasutajatega, et miinuseid laotakse?

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 89 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad veebruar 2023