Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad veebruar 2023

Näitan 29 postitust - vahemik 61 kuni 89 (kokku 89 )

Teema: Triibupüüdjad veebruar 2023

Postitas:
Kägu

Mina ka viimased kuud rahulikult vötnud, pole isegi enam ov testidega jamanud 🙂 Nüüd oleme proovinud alates cd15 üle päeva toimetada, korra jäi vist 2p vahele.. Täna siis cd22. Eks näha ole, mis saab 🙂 🙂

C.

Kadestan su rahulikku meelt ja et suudad positiivseks jääda, arvestades kui kaua see aega on võtnud 🙂 Me alustasime samal ajal, ma ise olen tänaseks IVF teekonnal ja tahaks ka nii rahulikult seda kõike võtta, aga ilmselt ravimitel ka siin oma roll.

A.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul täna pos ov test, ehk siis üritab edasi rahulik olla ja mitte päevi lugeda ja teste kokku osta 😄

MK

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Asun ka teie ridadesse, 31 aastane kolm last, noorim saab peagi 5. Mõtlesin tükk aega et on nagu on ja teeb vaikselt ära aga samas ka nii põnev. Spiraal sai eemaldatud alles selle kuu alguses täpselt menstruatsiooni ajal 7.veebruar. ehk siis esimene katsetus, proovin olla väga rahulik ning end maa peal hoida, et see väga vähe tõenäoline rasedaks jääda. Olen kasutanud kella äppi, kus ka menstruatsiooni ajad kirjas. Alates 16ndast oleme ülepäeva asjatanud, sellest ajast kuni tänaseni on ka alakõhus kohati päris tugevad krambid. Eile olid lausa sellised, et tuli võtta nospad. 16ndal oli ka vooluses mõned verekiud. Eks keha võib veel trikitada praegu aga alates eilsest on ka rinnad tundlikumad, just nibud. Tore avastus on see, et nüüd peale spiraali, oli 4 aastat, on taas rohkem minu enda tunne ja asjatamine on ka meeldivam. Ühesõnaga põnevus ja ärevus on hinges ning püüan end ikka maadele tuua, et vara veel ja ei tasuks see kord suuri lootusi luua. Esialgu lükkasime pesamuna saamise kaugemasse tulevikku, nii 3 aasta võrra aga siis üksõhtu hakkasime rääkima ja arutama ning mõtlesime, et parem praegu see tee ettevõtta kui edasi lükata, kes teab kaua läheb ( esimest last ootasime aasta) ning hetkel tundub aeg sobivam( töö, kodune elu)

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ka viimased kuud rahulikult vötnud, pole isegi enam ov testidega jamanud 🙂 Nüüd oleme proovinud alates cd15 üle päeva toimetada, korra jäi vist 2p vahele.. Täna siis cd22. Eks näha ole, mis saab 🙂 🙂

C.

Kadestan su rahulikku meelt ja et suudad positiivseks jääda, arvestades kui kaua see aega on võtnud 🙂 Me alustasime samal ajal, ma ise olen tänaseks IVF teekonnal ja tahaks ka nii rahulikult seda kõike võtta, aga ilmselt ravimitel ka siin oma roll.

A.

Tead, eks see aeg ongi juba oma töö teinud.. Kuna kolisime eelmine suvi Soome, siis kogu paberimajandus jms on nii pikalt aega vötnud, pole isegi veel uurinud IVF varianti siin. Eks elul on omad plaanid, seni kulgeme rahulikult 🙂 Me veel noored ka, aeg peale ei suru 🙂 🙂

C.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liitun

Tere!

Proovime kolmandat beebit. Esimene laps hakkab kooli minema. Ovulatsioon oli 11.02 ja tänane negatiivne. Kuidagi esimeste lastega kohe triip tulnud ja praegu pole üldse sellist tunnetki, et niipea õnnestuks. Proovimist ka tunduvalt vähem ja õhtud tuleb uni juba kui lapsi magama paneme. Ostsin ka uueks kuuks ovulatsiooni testid ja ootame triipe edasi.

pliksx

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei-hei!

Minul läheb kolmas kuu proovimist rasedaks jääda. Täna on tsükkli 14 päev, tsükkel ise on suht pikk 30-34 tavaliselt. Ov peaks olema selle nädala lõpus või uue alguses.
Üritan ka lebomalt võtta. Viimastel päevadel on tunne, et kiheleb tupest väljaspool. Nüüd hakkasin õhtuti klotrimasooli peale määrima ja tellisin ecoshi toidulisandid ka mis peaks aitama- ei tea, ilmselt võib see ka rasestumist mõjutada. On kellelgi kogemust?

K

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen nüüd kannatlikult oodanud aga pole ei päevi ega triipe 🤔

P👩

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei!

Tegin täna hommikul, 11DPO, rasedustesti, kuid täitsa negatiivne tulemus.
Mõtlen, et aega on veel äkki muutuda positiivseks, aga täna seis kahjuks selline.

sadeli

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oh ise kibelen ka juba testima kuigi tean, et vara veel alles nädala alguse paiku oli ovulatsioon eeldavasti. 7.märts peaks uus menstruatsioon hakkama, palju aega veel. Kui siin mitmeid päevi olid rinnad ja just nibud tundlikumad siis täna lihtsalt hellad  aga katsudes on täidlasemad? Või  noh ei oska seletada, kui muidu on nagu sokid ( kolm last imetanud) siis natuke teised. Aga veel ei saaks miskit olla kuna liiga vara. Kuna esimene kuu proovida ja alles sai spiraal eemaldatud siis suuri lootused ei tahaks sead ja lasta hinge pugeda aga ikka loodan…. muudkui kinnitan, et see ei ole võimalik ja juu hormoonid alles trikitavad kuna spiraal sai alles eemaldatud. Või ehk peaks nii vara testima ja siis toob see maa peale tagasi…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No ei ole mingit mõtet testida enne seda, kui päevad peaks algama. Keemilisi rasedusi tekib väga sageli, nende liigvarajane tuvastamine ajaks ainult närvi. 3-4 päeva peale OV-i ei näita aga test isegi mitte seda keemilist. Nii et rahu ja testi 7. märtsi paiku.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegin 10DPO rasedustesti ja kurtsin, et never ei õnnestu ja negatiivne. Nojah, eile vaatasime õhtul filme, väike shampus ja täna kuidagi kahtlane ikka, tegin siis 12DPO ka testi.  Ja mis seal oli?? Täitsa triip…hele aga triip. Kalkulaatorid näitasid, et testida võiks alles 25.02 ja täna vereproove nagunii vist anda ei saa homse pidupäeva puhul, seega ootan veel. Teen uue testi ilmselt laup-pühap ja näis, kas siis triip läheb tugevamaks või mitte.
Õige ikka see jutt, et pole mõtet liiga vara üldse end närvi ajada..! Hetkel veel ikka liigselt rõõmustada ei julge ja tunded seinast seina, tundub uskumatu.

pliksx.

0
-2
Please wait...

Postitas:
mannatera

Nagu kellavärk, päevad platsis. Uus kuu kohe tulemas ja uuele ringile 🙂

Mannatera

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul eelmise tsükli järgi oleks täna pidanud algama päevad (eelmine oli tavapärasest lühem tsükkel, 26päeva), kuid ei ole. Tunne on teistmoodi, temp on ikka kõrgem. Kui muidu enne päevi on voolust null, siis hetkel on endiselt. Alaseljavalu on ja kõhus miskit teistmoodi tunne.
Teeb nii ärevaks ja hakkan lootma..
Hommikul teen testi.

Sadeli

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegin täna hommikul kordustesti, 12Dpo väga hele triip ja 14Dpo samasugune hele triip. Lootsin veidi tumedamat. Eks siis näha, kas algavad esmaspäevaks päevad või lähen veretesti andma.

pliksx

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hommik!

Mina testi ei teinud, hakkas määrima hommikul. Hetkel mega peavalu ka. Edasi siis märtsi teemasse.

Sadeli

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuna mul oli katkemine, puhastus ise ära, aga küsin nüüd kellel olnud sarnane olukord. Kuna peale katkemist ov oli? Kas saite peale puhastumist positiivse ov testi või ootasite nn järgmised õiged päevad ära ja alustasite siis testimist? Kas seda nn katkemist saab üldse lugeda päevadeks või see pigem ikka katkemine? Kas oodata järgmised õiged päevad ära või võiks juba praegu proovida? Iseenesest katkemine midagi hullemat ei olnud kui tavalised päevad, isegi kõht valutas vähem ja verd tuli vähem. Ma ei tea kas see on õige, aga ma panin ikka selle nn veritsuse esimese päeva oma tsükkli esimeseks päevaks. Täna on tsükkli 14.päev, aga ov test on täiesti negatiivne. Selle pärast küsingi teistelt, kes sellise varasema katkemise üle elanud, kuidas teil olnud. Hetkel ma küll nii paaniliselt uusi triipe ei püüa, pigem ootaks need nn õiged päevad ära. Aga huvi pärast teen ov teste küll, sest ma tahaks enamvähem teada kuna need päevad nüüd hakkavad.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul enne esimese lapse sündi oli pos rasedustest ja saime rõõmustada nädalavahetuse, seejärel algasid päevad ja puhastus ise ära, püsima ei jäänud. Uuesti sain positiivse testi kohe uuel ringil, rohkem päevi ei tulnud. Seega nōu otseselt anda ei oska, millal ov võiks olla, kuid samas ma arvan, et kui need triibud olid sama lühikest aega, siis keha pikka taastumisaega ei vaja.

pliksx

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei,

Teinud One step ribateste, tänaseks 12DPO ja sain 5min sellise väga õrnalt nähtava triibu – vb endal juba silm paneb segast. Kas näete ka ja kas keegi on saanud one stepidega kuivamistriipe ja see liigitub pigem kuivamistriibuks? Või liigitub pigem negatiivseks.

https://files.fm/u/68jwfaq4k

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei

Minu arvates on see triip mis triip!🙂 Eriti kui see ilmus selle aja sees mis testi infos kirjas.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei,

Teinud One step ribateste, tänaseks 12DPO ja sain 5min sellise väga õrnalt nähtava triibu – vb endal juba silm paneb segast. Kas näete ka ja kas keegi on saanud one stepidega kuivamistriipe ja see liigitub pigem kuivamistriibuks? Või liigitub pigem negatiivseks.

https://files.fm/u/68jwfaq4k

tundub küll triip, kui 5 min jooksul tekkis 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ka hele triip. Neljap oli hele, laup oli hele ja täna ikka hele.. Lootsim/arvasin, et triip kosub, hetkel ikka äraootaval seisukohal. Tartus hcg mõõtmine Raatuses? Lihtsalt kohale minna ja küsida?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul täna cd1, üllataval kombel oli tsükkel vaid 28p. Ega midagi, uus kuu ja uued lootused 😀 

C.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul 9dpo, kuskil 4päeva on pruunikalt määrinud ( sest seekord duphastoni ei kirjutatud). Küll aga oli mul eelmistest kordadest siiski alles seda ja hakkasin ikka võtma lootuses et määrimine ära jääb. Siiani pole jäänud ära aga on vähem küll. Panin esimese vaba/sobiva aja erakliinikusse, lähen laupäeval, et siis veel mingisugune arvamus saada. Sest tundub et ilma duphastonita mul ikkagi määrib tsükli keskelt saati ja see härib ju..See pole normaalne kui 9päeva enne päevi hakkab määrima ja arstidel on suva? Keegi mingeid analüüse teinud ju pole.. kardan, et hormoonid on siiski sassis ja sp pole õnnestunud ka rasestuda. 😢 ühesõnaga olen ma üsna segaste tunnetega praegu. Vihane ja pettunud ja.. jah..

ML

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liigun ka edasi , päevad jäid küll hiljaks kuid siiski kohal .

P🤷‍♀️

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sain veretesti tulemused, mis olid küll tagasihoidlikud 31, kuid ilmselt toimus ov mõned päevad hiljem, mis seletab ka heledaid rasedusteste. Hoian pöidlad pihus, et kõik läheks hästi! Teise lapse saamisega kuidagi rohkem hirme olnud kui esimesega. Ca pool aastat proovimist. Esimene tuli kohe.

Loodan südamest, et kõik saaksid enda triibud kätte.

TM

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sain ka veretesti näiduks 48.8. Loodan, et samuti oli ov hiljem. Kalkulaatori järgi täna 4+3 ja esimene pos rasedustest oli 23.02. Teen homme uue veretesti tõusu hindamiseks ka, loodan väga ilusat tõusu:)

pliksx

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju õnne, kes omale triibud saanud, nii tore😊.
Mul CD16. See kuu erilist lootust pole, kuna trehvas jälle kuidagi nii, et ov ajal olime mitu päeva kodust ära ja ööbisime mujal, seega keeruline oli tegutseda. Mõne hetke saime siiski omavahel olla, aga kahtlen, et see õigele ajale jäi. Kui seekord ei õnnestu, siis järgmise kuu jätame vist vahele, et vahepeal puhkusel käia.

Violeta

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sain ka veretesti näiduks 48.8. Loodan, et samuti oli ov hiljem. Kalkulaatori järgi täna 4+3 ja esimene pos rasedustest oli 23.02. Teen homme uue veretesti tõusu hindamiseks ka, loodan väga ilusat tõusu:)

pliksx

Tõus 48h pärast ainult 52, seega ei kasva ilusti ning täna juba määrib. Liigun edasi märtsi teemasse..

pliksx

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sain veretesti tulemused, mis olid küll tagasihoidlikud 31, kuid ilmselt toimus ov mõned päevad hiljem, mis seletab ka heledaid rasedusteste. Hoian pöidlad pihus, et kõik läheks hästi! Teise lapse saamisega kuidagi rohkem hirme olnud kui esimesega. Ca pool aastat proovimist. Esimene tuli kohe.

Loodan südamest, et kõik saaksid enda triibud kätte.

TM

Minu tänane veretest näitas kena 3x tõusu ehk 31lt 117ni. Pöidlad pihku ja liigun edasi novembribeebidesse. Teistele  rahulikku meelt ja pöidlad pihus! 🙂

+3
0
Please wait...

Näitan 29 postitust - vahemik 61 kuni 89 (kokku 89 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad veebruar 2023