Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjate jutunurk 13/2012

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 82 )

Teema: Triibupüüdjate jutunurk 13/2012

Postitas:
mussa2000

Teeks uue teema ka vahepeal!

Ja et tuleks triibusadu! Mitu-mitu teemat meil siin väga vaikselt sujunud.

Käekott ja Riinu3 jt. andke tuld ja näidake eeskuju!

Ise loodan selles vol-i jooksul ov-testile korralikud triibud saada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Princecc

RE: Triibupüüdjate jutunurk 13/2012

mina kaa mina kaaa ootan triiibukesi järgmine näd, minu tunnused on väike palavik kuigi vb see hoopis kylmetus ja eks suur lootus:D et äkki nyyd õnnestus ja õhtuti kõht punnis aga vb see selllest et olen lihtsalt juurde võtnud sihuke natuke nagu raske tunne.

0
0
Please wait...

Postitas:
turkane

Ma nüüd jätan teid ametlikult maha – käisin täna ämmaka juures. Raseduse suurus hetkel 8+0 ja tähtaeg on esialgu 26.sept. Kõik on hetkel just täpselt nii hästi, kui olema peab. Ämmakas oli super 🙂
Aitäh teile pöidlaid hoidmast! Ma tean, kui raske võib olla, kui keegi teine beebiuudiseid toob, kuid seda enam hindan teie kaasaelamist ja toetust!
Hoian teile jätkuvalt pöidlaid!

0
0
Please wait...

Postitas:
Princecc

Palju Õnnnnne Turkane!

0
0
Please wait...

Postitas:
arara

turkane, palju-palju õnne!

riinu3, olen ka meie nurgakesest sõltuvuses 🙂
mul torgib vahest paremal pool, 2 päeva vist juba. seal oligi ov. voolus oli täna ka natuke teistmoodi. hakkasin vist haigeks jääma – äkki sellest!? äkki on torked ka sellega seotud. noh, nuuskad, pingutad ja siis torgib/voolab?
eriti ei mõtle rasestumisele praegu, mõtlen lap+hüst-ile 🙂
tavaliselt on mul üks tugevam torge olnud. kuskil 11-12 dpo. ise tõlgendasin seda nii: kollaskeha saab aru, et rasedust pole ja hakkab alla andma =) nii varakult polegi vist kunagi torkinud.

0
0
Please wait...

Postitas:
GuilefulAngel

Minul on täna väga pöörane päev olnud. Pole enne selliseid teravaid (just nagu nõelaga) torkeid tundnud. Need on sedasi keset emakat olnud. Korra andis parem munasari ka tunda, kuid seda vaid minutiks. Arvan, et mul on pesastumine. Täna paeks olema 9dpo. Võib olla küll vist seega.

Muide riinu3, mul ka 37,3 palavik nagu sinul. Juba teist õhtut järjest.

Princess- ma loodan su pärast.

Teeks kõik koos ühe korraliku lahkumise siit foorumist enne kui märts (naistekuu) läbi saab. 😀

Kas kellegil on muidu infot, mitu päeva peale pesastumist rasedustest positiivseks peaks muutuma?

0
0
Please wait...

Postitas:
proviisor25

Riinu3 – loomulikult sa ei pea vabandama. See ongi koht, kus jagada, et meie saaks siis sind rahustada, tagant utsitada, lohutada v6i mida iganes sa sellel hetkel vajad! Loodan nii väga, et see kuupäev saab vägagi positiivse tähenduse 😉

K6ikidele ootajatele – nupsu00, riinu3, arara, princecc, kayak – loodan, et saate triibud!

Mussa2000 – mitu teemat nii vaikselt sujunud, sest me lobiseme varsti keskmiselt 1 teema 2 päevaga täis 😀

Turkane- PALJU PALJU 6NNE!!!! 🙂 kasvage ilusti ja tule käi meid ka vahest tervitamas!

0
0
Please wait...

Postitas:
Krooksik

Turkane, palju õnne sulle! Nii hea kuulda, et oled nüüd päris ametlikult \”triibuline\” 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
proviisor25

B_U peaks ka järgmse nädala l6pus teoreetiliselt testida saama 😉

0
0
Please wait...

Postitas:
kata03

hei naiskad kes siin enne lapil käind mul mureee,st enam ei ole aga ma ikkagi küsin kas see normaalne.

nimelt eile õhtul olin pikali voodis ja tundsin sellist mitte nagu häda oleks peale tulnd vaid pigem sellist õrna surve tunnet ja mõtlesin lähen vetsu.niikui püsti sain hakkas verd jooksma mõõda säärt.olin enne vahetult pesus käind ja hommikumantlis.ehmatus oli muidugi suur mis nüüd.istusin siis potil oma 5 mint ja lihtsalt nirises.vahel kukkus väiksed klompi juppe ka.aga et korraga niipalju,see ehmatas.aga järgi jäi ja panin omale suure öö sideme alla igaksjuhuks,ja tuppa tagasi tulles oli vaiba peal ka suur vereklomp:S.igatahes peale seda natuke määris ja täna terve päev õrnalt määrind.ei hakanud paaanikat tegema ja helistama arstile,kuna reedel nagunii ülevaatusele ja niite välja võtma.lapi opist mõõdas siis eilseks oli 6 päeva.3-4 esimest päeva määris õrnal siis oli puhas kuni eilse õhtuni.nüüd jälle ok.punased ei tohiks ka veel olla ega hakata,nende aeg alles kuskil 23 -da paiku kui lapi opp midagi sassi ei aja.

olen enne küsind ka siin kas see äärimine ok peale oppi ja see pidigi olema aga küsin kas kellegil sellist suuremat vere jooksu ka olnud on?

igatahes teemasse tagasi siis põidlad peos teile kes kohe kohe testimas:))))turkane palju palju õnne:)))

Lilleke ka nii ära kadunud,tea kas enne lappi vist võttis puhkuse foorumist

0
0
Please wait...

Postitas:
kerdaliina

kata03 ma ei oskagi kohe ütelda, kas see normaalne või ei peale lapi, sest endal sellist olukorda ei olnud. Küll on mul esinenud selliseid olukordi päevade ajal. Kuna mul alati päevad hästi vererohked olnud, siis see mind ehmatanud pole. Kuna sul nagunii varsti arstiaeg, siis soovitan sul sellest arstile ka igaksjuhuks rääkida.

Turkane palju palju õnne

0
0
Please wait...

Postitas:
kata03

niii paljud kohe:))))laheeee .mis kuupäevadel testima hakkate kas juba seenädal kõik:))

0
0
Please wait...

Postitas:
arara

riinu3, oi kui palju meid on =)
pöidlad peos!

kata03, ma ei tea, mida see tähendada võiks, kuid arvan, et võiksid palavikku mõõta. kui on palavik (mingi 37.5 vms), siis peaksid vist erakorralisse minema…

0
0
Please wait...

Postitas:
nupsu00

Mina ei testi enne kui päevad on ära jäänud:)

0
0
Please wait...

Postitas:
Princecc

nu mina ei oota päevi 20 dast kuni 22 ma arvan et ma ei hakka varem testima sest mitu pettumist olnud ja kui 22 ks ei hakka siiis 23 da hommikul tahaks testida kyll, pöidlad peos meile kõigile, et me kõik saaksime oma triibud ja saaksime kõhtu kasvatama hakata:P ja tänud, et kõik on nii toetavad ja mõistvad olete.

0
0
Please wait...

Postitas:
vajalik

Palju Õnne turkane. 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Princecc

venib jah. ja mis tähelepaneku ma tegin et kes siin kirjutas palavikust, siiis meil kõigil 37.3 naljakas et yhtemoodi, loodan et see tähendab ainult positiivseid uudiseid sest mul yldiselt muidu temp palju madalam, aga vb jah ylemõtlemine.

0
0
Please wait...

Postitas:
Princecc

ma tegelt tahaks testida aga ma pean olema kannatlik:D:D:D ja oootan, test tegelt ammmu kapis olemas ja oootamas:D:D:D

0
0
Please wait...

Postitas:
arara

mul on ka 37.3 🙂 pärast ov-d tõusebki mul palavik. praegu olen veidi haige ka.
testida ei plaani. kui päevi ei tule, siis testiks 22-23.02.

0
0
Please wait...

Postitas:
Princecc

minu jaoks on pisike palavik uus ja seega kindlasti mu lootused jällle suuuremad, aga mul esimene temp tõus oli reeedel siis oli 37.05, eile oli 37.3 ja täna oli ka 37.3 pragu ka kuidagi natuke kuuum ollla.
riinu3 mul see test eelmisest korrast kuna muidu mul tsykkel 28 päeva alati olnud aga eelmine kord oli mul esimest korda kus päevad jäid 2 päeva hiljaks tahtsin testi teha aga siiis olid punased platsis, seeega ma pean kannnatama, loomulikult tahaks juba testida aga ei tohi peab kannatlik olema. kuna meid siiin niii palju kes järgmist näd ootame, siiis oleks eriti armas kui me kõik saaksime oma oodatud tulemused, see oleks tore seee kooos ootamine:P dreamer nagu ma olen:D

0
0
Please wait...

Postitas:
Beginner 26

Kata03. Siin on kirjas, et kindlasti tuleb arsti juurde pöörduda, kui tekib verejooks.
http://www.kliinikum.ee/naistekliinik/naitehaigused/protseduurid/31-laparoskoopia
Kuna täna enam verd ei jookse ja kui palavikku pole, siis pole vast mõtet haiglasse minna. Kui on palavik, siis esmalt helista sünnitusosakonda, eks nad oskavad öelda, kas on hädaolukord ja pead kohale minema, või mitte. 45 20089. Arstile helista siiski juba homme. Parem karta kui kahetseda.

Turklasele palavad õnnesoovid!

Kahtlastele pöidlad peos.

0
0
Please wait...

Postitas:
Princecc

kusjuures see, et kõik elavad teineteisele kaasa on minumeelest nii tore et ma siin ise ka unistan. eile öösel nägin unes et mul 2 väga head sõbrannat yks sai 3 da lapse ja teine esimese aga ma polnudki rase nii nutsin unes:S:S: halb uni, loodan jälllegi et tähendab head hoopis:D:D:D

0
0
Please wait...

Postitas:
kata03

õnneks valusi ple ja ei määri ka ja temepratuur oli 36,5.et ,ei tea mis see oli aga ehk mitte midagi hullu siiski ja õnneks mõõdus kiirelt.homme veel siis reedel juba olen arsti visiidil ka juba.vb raskuste tõstmisest võis mingi pinge tulla.üksi hetkel kodus ja lund vaja rookida ja puid kamina tassida.aga eks ma jälgin end.tänud vastamast.

0
0
Please wait...

Postitas:
arara

kata03, sa ei tohi raskusi tõsta. minu lap-infolehes on see kirjas. ma saan aru, et kütta vaja jne, aga oma tervis on siiski tähtsam. ehk saaks keegi appi tulla?

0
0
Please wait...

Postitas:
vajalik

Kuna mul on nii `hea Tervis` viimasel ajal,olen jälle kurgupõletikkus ja palavikkus(38c).Appi.Ei kujuta ette,kuidas mina ikka oskan 🙂 Eks ma püüan terveks saada.
Pean vist analüüse andma,kuna mul on kurk punane olnud juba üle 3.kuu 🙁 Selle aja jooksul olen saanud ab kuuri.
Või siis lihtsalt Eesti talv mulle lihtsalt ei sobi 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
B_U_

Mina testin nõksa varem tõenäoliselt. 12dpo-l ehk 24.veebr 🙂 Esimene kord sain imeõrna triibu 10. päeval.

0
0
Please wait...

Postitas:
myone

Oh sa juudas, eile õhtul polnud mahti arvutisse piiluda ja no kus te olete ikka lobisenud:D Vahva, et sellised jutupaunikud koos, ei hakka igav;)
Kõigepealt- Turkane!!! PALJU PALJU ÕNNE SULLE!!!! Mul on nii hea meel su pärast-kas said tuksuvat krevetikest ka näha?
B_U- ma ei solvunud absoluutselt, ära seda küll mõtle:D Ma lihtsalt siiralt ei usu sellesse, et alates 35-st peaks rasestumine raskendatud olema, toetudes nii paljude tuttavate kogemustele. Ma arvan, et see piir on veidi kaugemal.
Minust siis- jälle mingid kummalised lood mul Ovitrellega:S Eile hommikul tegin süsti ja täna õhtul peaks kirjade järgi ov olema. Eile õhtul olid ikka päris tugevad valud munasarjades, ja täna hommikul hopsti-mul basaal juba kõrgel! Ma ei kujuta ette, kas on võimalik, et kohe peale süsti tegemist hakkab ov toimuma. Nii palju ma lugesin, et kui meie arstid väidavad kõik ühest suust et ov toimub 36 tundi hiljem, siis mujal räägivad arstid et ov toimub 12-48 tundi peale süsti tegemist. Et siis põhimõtteliselt on võimalik see minu eilne ov. Õnneks nahistatud sai suure kalkuleerimise tulemusena eile hommikul, ainuke asi mis muretsema paneb, et hommikul ei saa ju pärast lamada teab kui kaua. 20 min vist sain pikali olla. Ja kuidagi kergem tunne oleks, kui saaks ikka 2 raundi enne ov tehtud;) Aga näis, mis see basaal siis mulle homme ütleb. Kui minu ov toimus eile või toimub täna, siis minu kõige varasem testimise päev võiks olla juba 26.02, parem kui 27.02. Eks näis, kuidas ma suudan vastu pidada, ma ennegi igasugu plaane teinud millal testi teha, aga pole seda tahtejõudu nii palju;)
Siinsetele testijatele aga pöidlad pihku!!!

0
0
Please wait...

Postitas:
myone

ah pagan,unustasin-Kata03. Verejooks peale LAP-i nii mitu päeva ei ole norm. Aga kas sa oled kindel, et need ei ole algavad päevad? Sest olen kuulnud, et vahest keerab LAP tsükli sassi selles mõttes, et kutsub päevad varem kohale.

0
0
Please wait...

Postitas:
turkane

Aitäh õnnesoovide eest!
Myone, nägin tibukese ära ja südametöö ka. Isegi pildi saime kaasa 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Beginner 26

Kata03, kui keegi appi tulla ei saa, siis tassi puid pigem vähe korraga, saad lihtsalt rohkem käia. Lund pole täna öösel õnneks sadanud 🙂 Siiski soovitaks sul täna arstile helistadaega see minut-paar telefoni otsas liiga tee. Päevad need ilmselt siiski pole. Ehk saad lihtsalt juba täna vereanalüüsid vm vajaliku ära anda ja homseks visiidiks on juba vastused olemas.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 82 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjate jutunurk 13/2012

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.