Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjate jutunurk 14/2012

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 89 )

Teema: Triibupüüdjate jutunurk 14/2012

Postitas:

triibusadu siia volli:))))

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

mul oli jaanuari lõpupoole raseduse katkemine. kindlasti varsti hakkame ka triipe püüdma. ei tea veel millal kas ootame 2 või kolmed päevad ära. esimene rasedus oli ja se katkes kahjuks 10 ndal nädalal.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

nupsu00 mul sama teema mis sul et 20-22 ei oota punaseid aga vist enne ikka ei testi ka:P

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Princecc, ootame siis koos:) Mul päevadeelne tunne kõhus..

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Potu – mul lähevad ka rinnad tavaliselt enne päevi valusaks (tavaliselt suht kohe peale ov-d v6i kuski ndal enne päevi), sel korral kui triibud sain läksid rinnad hellaks 10 dpo 😉

Kristiinama – pai sulle! Kas sul uuritud ka, miks 2rasedust katkenud on?

Testijad – riinu3, princecc, nupsu00 – tugevad närvid teil, et ei ole veel testinud 😀 Et siis triibud tuleks! 😉

Endal teist päeva täitsa paha olla 🙁 olen vist k6hugripi endale ka veel nüüd külge korjanud – k6hs imelik ja valutab ja puhitab jne ja iiveldab vahelduva eduga – vastik, vastik! 🙁 tervis tule koju!

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Minu mees eile ütles mulle,et tal selline tunne,et nüüd tuleb küll pisikene ära:) Ta seda varem ka öelnud:D Alati ütleb ,et teeme nüüd ma tunnen ,et õige päev on :D:D

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Oi jessus, no mina jälle eile arvutsse ei jõudnud ja jälle olete lobisenud nii et seda nägu:D
Gulefulangel-kas tegid täna uuesti testi? Sul eile oli ju alles 9DPO? Ja 4+6 ei saa sul jah, kuidagi olla. See nädalate lugemine on suht keeruline, aga näiteks 28 päevase tsükli puhul on päevade saabumise ajaks 4+0 nädalat-ehk siis 2 nädalat peale ovulatsiooni. Pesastumist vaevalt et sa tundsid- peale peasastumist võtab paar päeva aega, et hcg nii kõrgele tõuseks, et rasedustest seda näitaks.
Riinu3- ära nukrutse! See, et testida alates päevade ärajäämisest on kirjas kõikidel rasedustestidel. See ei tähenda, et ta ei võiks varem näidata. Ma küll täpselt ei tea nüüd, mis testi sa pihku said, aga First Signal ju üldjuhul tundlik test.
Minul täna basaal 37,0 (eile oli 36,7 ja üleeile 36,5)- niiet päris piraka hüppe tegi 2 päevaga. Igatahes- oli see ov mul eile või üleeile, peaks küll olema nüüd minu poolt kõik tehtud:) Edaspidi usaldan oma sisetunnet rohkem ja olen vahekorras mitte arsti ettekirjutuse järgi, vaid enda sisetunde järgi.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Teate loen neid postitusi siin veel tagantjärgi ja näen ikka iga päev, et minnakse leili selle nö. \”palaviku\” peale-juskui see oleks mingi raseduse tunnus.
Sellega on nii, et BASAAL tõuseb peale ovulatsiooni ja püsib kõrgel kuni järgmiste päevadeni. AGa mis on basaal- see ju ka ikka kehatemperatuur! Kui on basaal kõrge, on järelikult ka muul ajal mõõdetud tavaline kehatemperatuur kõrgem. Basaali tuleb lihtsalt seetõttu mõõta hommikuti enne ärkamist, et ei oleks mingeid segavaid faktoreid, mis saaksid muuta temperatuuri. Niisiis- kõrgem temperatuur kuni päevadeni ei ole raseduse näitaja, vaid täiesti normaalne nähtus iga naise jaoks!
Nii basaali kui kehatemperatuuri järgi rasedust kahtlustama võib hakata alles 18.-ndal päeval peale ovulatsiooni. AGa selleks ajaks on ka test positiivne, niiet…
Sorry, kui tundub targutamisena, aga ma lihtsalt pidin selles asjas sõna võtma;)

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

mina siis jälle annan endast märku… kes mind ei mäleta, siis kaks katkemist olnud 6+ ja nüüd käivad uuringud. Sain uuringu tulemustest teada, et minuga on kõik korras :S – kõik hormoonid, kilpnääre jne…järgmine samm oleks geneetiku juurde, kuid enne peab mees käima proovi ära andma, et kas tema \”poisid\” on ikka korras. ootangi, kuni mees aja saab ja ära käib,siis saaks targemaks. Kas kellelgi olnud kogemust, et raseduse katkemised oleksid mehe poolt tingitud?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Riinu3- see on pulktest, mis sa said:D
Väga hea test, ma usun- ära sinna peale \”tilguta\” vaid pista see ots ikka mingi topsi sisse, on lihtsam;)

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Tere kõigile triibupüüdjatele. Liitun täna ka siis teiega. Eile sai mehele ettepanek tehtud, et teeks teise põnni veel. Mees ütles seevastu:\”Ma juba ammu rääkisin sulle.\” Mõeldud tehtud. Ärevus on nii suur juba, et lämmatab (peast rase vist)..aga jah nüüd jääb järele vaid oodata ning kaasa elada kõigile, kes samuti rõõmsaid uudiseid ootavad.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Aaaah, lobamokad, ma olen 1,5 päeva eemal ja no ei jõuagi kõike järgi lugeda:) Tähtsamad uudised hakkasid muidugi silma;)

GuilefulAngel – palju palju õnne:)

Ma ise ootan päevi 20.ndal. no eks nad ikka tulevad, kus neil jääda. mul küll mingit tunnet pole, et seekord õnnestus. testima ei hakak kindlasti enne kui uue nädala keskel. Täna öösel nägin mingeid absurdseid uesid ka veel. keset ööd ärkasid paanikas selle peale, et mees oli endale 16-aastase silmarõõmu leidnud ja mulle veel näidati pilti, et vaata on ju ilus ja kui õnnestus ikka magama jääda peale seda siis järgmine uni oli sellest kuidas olin arstil ja hakati mingit protseduuri tegema, et ma rasedaks jääks. jeerum, jumal tänatud et see öö ometi lõppes:)

aga jah, meid on siin päris palju kes järgmise nädala peaks triibuliseks tegema….:) ikkagi ju natuke pidulikum nädal ka, vabariigi sünnipäev ja puha!

aaa, ma hakkasin mõtlema, et kas siin on ka kedagi kes omavahel tunneb või oleme me kõik anonüümsed teieneteisele???? mina ei tea küll kedagi, kõik oleme oma arjunimede all, heh täitsa lahe oleks ju kokku saada..;)

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

proviisor25- ei ole uurinud nad midagi, arst ytles et se oli mu esimene rasedus, ja ytles et analüüsid olid ju raseduse alguses ja enne rasedust kroras et minsu viga ei ole ja keegi ei usu ka et mehes viga oli rasedAKS ma ju jäin. arst arvas et mingi viirrus või tõepoolest organism ei olnud veel vaalmis j ategu oli looduse valikuga. arst ytles kui kaks korda juhtub siis võib mees uuringutel käia. ennem ei ole mõtet. peab paar kuud vahet ja siis proovime uuesti.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Riinu3 – sa saidki first signali pulktesti (see sinu antud nimetus on lihtsalt selle testi pikk nimetus).
Nii pulktest peaks olema karbis eraldi foolimkotikeses – selle fooliumkotikese peale ühele küljele on andmed trükitud – kui sinna trükitud REF FHC-U….., siis on see test tundlikkusega 10mIU/ml ja siis v6iksid juba homme testida küll. Mina sain sellega triibud 12 dpo ja 6htusest uriinist kusjuures.
Kui sinna on trükitud REF FHC-T…. siis on see test tundlikkusega 20mIU/ml ja siis ehk tasuks m6ni päev veel oodata.

Lisaks, first signalil on toodud testi tundlikkus karbi sees olevas kasutusjuhendis punkti Küsimused ja vastused all. -seal on küsimus nr 5: kui tundlik see test on ja seal on vastus kohe ja seal on ära öeldud, mis tundlikkusega testiga tegu on.

Mis peamine first signaliga – tulemust vaata lubatud 10 min jooksul – see v6ib anda kuivamistriibu, seega kui lubatud aja sees triipu ei tulnud, siis hiljem tekkinud triip ei ole enam 6ige. First signal on andnud nn valepositiivseid teste ehk sinna on tekkinud roosa triip, mis tegelikult ei näita rasedust, aga seda siis kui testi on vaadatud hiljem peale lubatud aega (nt tund hiljem). Seega olen mina nii viimasel ajal teinud, et kui ettenähtud ajal triipu ei tule, siis viskan testi minema, et ma ei saaks enam seda hiljem uurima minna.

Plaattest – uriin tuleb koguda puhtasse kuiva n6usse ja v6tta pipetiga natuke uriini ja tilgutada tavaliselt 3 tilka s-iga tähistatud auku. Jäta test näoga ülespoole horisontaalsele pinnale lebama.

Ribatest – kogu uriin puhtasse ja kuiva n6usse. v6ta riba foolimkotikesest välja. Ribal on tavaliselt üks ots värviline- tumesinine, roheline vms – sellest otsast v6tad näppudega kinni ja teises otsas on triip t6mmatud ja juurde kirjutatud max – selle otsa pistad uriini sisse ja kindlasti mitte sügavamale, kui see max triip. Loed 10 sekundini ja v6tad riba otsa uriinist välja ja panes testi näoga ülespoole horisontaalsele pinnale lebama.

Pulktest – v6ta pulktest kotikesest välja, eemalda kork ja pane see testi teise otsa (nagu pastakal) ja alusta pissimist ja pista pulga paljastatud ots (see kust korgi ära v6tsid) uriinijoa sisse umbes 10 sekundiks. Seejärel pane testile kork tagasi peale ja aseta test näoga ülespoole horisontaalsele pinnale lebama.
Loomulikult v6ib ka pulktestiga teha nii nagu ribatestiga, et kogud uriini n6usse ja selle paljastatud otsa pistad 10sek uriini siise, siis v6tad välja, paned korgi peale ja jätad testi seisma.

Nii tulemuste lugemine – tulemusi loe alati kasutusjuhendis ettenähtud aja jooksul (muidu v6id saada valepositiivse tulemuse).
C-ga tähistatud alale peab alati triip tekkima. See on kontrolltiip ja kui seda ei teki, siis see test on praak.
T-ga tähistatud alale tekib triip, kui oled rase.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kayak – pean tunnistama, et mina tunnen ühte triibupüüdjat isiklikult 😉 ja kahega neist veel olen kirjutanud ka e-maili teel.
Aga v6ib olla tean ma tegelikult veel kedagi, aga meil ju varjunimed 😛
Aga kokuka v6iks küll teha 🙂

Kristiinama – lugesin su esimesest postitusest välja nagu sul oleks jaanuari lõpus üks katkemine olnud ja teine juba kunagi varem 10-ndalt nädalalt. Aga nüüd lugesin seda uuesti ja sain aru jah, et esimene katkemine sul ja siis nad väga ei uuri jah. Minul oli peetumine jaanuari alguses ja mul ka kõik proovidd korras ja arst rääkis sama juttu, et mees peaks proovid ikka andma. Või et tegu oli viirusega.
Meie otsustasime mehega, et proovime veel mõni kuu niisama ja kui ei õnnestu, siis ta läheb annab proovid.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

olen ka kahega kirjutanud.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

arara – 11 dpo 😉 Hoisn sulle ikka pöidlaid, et saaksid positiivse testi varsti – kuna testida kavatsed? Alles siis, kui päevad ära jäävad?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Riinu3 – aga palun 😉
Olen juba ise nii kärsitu teie testimiste pärast, et ma kujutan ette, kui ärevil te ise veel olete 😀 KAnnatlikku meelt sulle! Ja ikka pöidlad peos 😉

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

proviisor25, aitäh sulle 🙂 jah, kui päevi ei tule, siis testin, aga ma olen kuidagi leppinud selle mõttega, et nad tulevad.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

No on ikka lobamokad siin kokku sattunud nüüd! 🙂 ei jõua mitte samas tempos püsida.
Tore, et esimesed triibud tulid, loodetavasti siis palju lisa nüüd lähipäevil.
Ise sain eile oma ov-triibud kätte. 🙂 Jama lugu aga see, et jäin nüüd haigeks. eile oli imelik olla ja õhtusks oli 38,5.

Üleeile ühtul sai poisse manustatud, aga need nüüd eilne palavik siis tappi sära ilmselt. Esialgu oli plaan täna hommikul veel asjatada, aga minust polnud asja. Lisaks mõtlen, et ei tea kuidas see viirus munarakule mõjub, pärast on mingi jama, peaks äkki vahele jätma selle kuu üldse. Praegu sain ka veel tugeva triibuga testi. Nii et ov ilmselt alles tulemas. Aga ei teagi, mida nüüd teha. Olemine on täna ka kehv, nina jookseb ja 37,5 palavik. Lastel siin oli üks päev palavik ja siis möödas, loodetavasti endal homseks ka kõik ok.
Mis te teeksite? Jätaks selle kuu vahele?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Mussa2000-ma ei jätaks vahele, proovi paracetamoliga oma palavik vaid alla saada. Hullem, mis juhtuda saab, et sa ei jää rasedaks.
Paremal juhul jääd-munarakule võib kahju teha palavik üle 38 aga siis ta lihtsalt ei viljastu. Niiet kaotada pole midagi;)

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Tee,

Tegin hommikul testi ja ilmus jälle teine triip. Natukene vähem udune kui eilne, aga siiski mitte veel erk. Tunnen ka end täieliku rasedana juba. Püksivöö tegi õhtul kohutavalt haiget. Kannan retuuse praegu. Samuti annab kõndimisel tunda. Aeg-ajalt tuikab. Tuleb valget voolust. Jah, mul läks natukene sassi see raseduse lugemine eile. Siiski olen 3+6, mitte rohkem.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

muide see naistekas.ee raseduskalkulaator on kõige täpsem. Olen kõiki proovinud, aga see oli tõesti õige. Pani ka õige viljastumise äpeva paika. Miks ma tean, sest me seksime väga harva. 🙂

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

riinu3, ootan pingsalt sinu testi tulemust ka. Nii äge, oleksime kõik \”sama rasedad\” teiega 😀

Aga mul on üks hirm siiski. Päevad peaksid algama järgmisel kolmapäeval. Kohutavalt kardan, et äkki algavadki ja munarakk uhatakse välja. Ma nii väga kardan seda. 🙁

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

No siis hoiame pöialt et ei uhataks välja 🙂

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Liliani teemale öeldi et tulgu rääkigu oma lugu siin ära et mitte saada äelaid kommentaare. Niisiis eile omavoliliselt liitusin ka triibupüüdjate jutunurgaga. varem olin u pool aastat niisama häguselt jälgind. Triipe püüan ka juba pool aastat. tegin lotot kuna polnud sellest OV asjast aru saanud. Oleks siis mu esimesed triibud. 🙂

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

GuilefulAngel, kindlasti läheb kõik hästi!

AEK, nüüd oled \”targem\”, kiireid triipe 🙂

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

tänud jah myone-le kes mulle pikalt lahti seletas 🙂 Teilegi kiireid triipe

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

kas 10 mIU/ml-ne rasedustest on tundlikum kui suurema nr-ga või vastupidi?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 17.02 15:08; 17.02 15:11; 17.02 15:38;
To report this post you need to login first.
Postitas:

kui 13DPO on one step ribatest negatiivne,kas siis on veel lootust?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 17.02 15:08; 17.02 15:11; 17.02 15:38;
To report this post you need to login first.
Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 89 )


Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjate jutunurk 14/2012

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.