Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjate jutunurk 21/2012

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 104 )

Teema: Triibupüüdjate jutunurk 21/2012

Postitas:
Kägu

RE: Triibupüüdjate jutunurk 21/2012

AEK – ma kalun 52kg oma 164cm juures, mis pidi täitsa ok olema minu pikkuse juures, sinu puhul vist pole ka väga hull.

Oled sa muidu mõelnud viljatusravisse ka pöörduda st kas sind on UH-s põhjalikult läbi vaadatud ?
Ja mis vanuse vahemikku sa jääd ? Alates 30 a hakkab rasestumise tõenöosus aastast aastasse kahanema, sest haigusi millest ise teadlikki pole, hakatakse avastama päris paljudel.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 14 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

AEK – ma kalun 52kg oma 164cm juures, mis pidi täitsa ok olema minu pikkuse juures, sinu puhul vist pole ka väga hull.

Oled sa muidu mõelnud viljatusravisse ka pöörduda st kas sind on UH-s põhjalikult läbi vaadatud ?
Ja mis vanuse vahemikku sa jääd ? Alates 30 a hakkab rasestumise tõenöosus aastast aastasse kahanema, sest haigusi millest ise teadlikki pole, hakatakse avastama päris paljudel.

0
0
Please wait...

Postitas:
AEK22

noor. olen 22. viljatusravi peale hakkasin alles eile mõtlema. proovin nüüd pool aastat siis äkki peakski minema. 🙁 Aga mis moodi pole väga hull. alakaal napilt napilt. 🙁 dieete ka proovind aga ei võta juurde. Õnneks viimasel ajal peki isu. vast organism tahab rasva juurde enne beebit. 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

sul on jah selline vanus, et tavagünekoloog ütleb sul selle peale, oota ja oota, katseta katseta sa ju nõnda noor, et küll tuleb.

Tegelikult ei või iial teada, et näiteks juhad võivad umbes olla, ootamine ja edasi proovimine siin küll midagi ei muudaks.

Aga kuna sa jah 22 alles, siis pool aastat on täitsa okei sul veel katsetada 😉 Rohkem küll vist mitte, siis on kuidagi imelik juba.

OV testid iga kuu siis ehk aitavad sind loodetavasti + foolhape.

0
0
Please wait...

Postitas:
AEK22

jooksen kohe kui toit valmis foolhappele järele (kurjalt):P. Palju ma raha peaks kaasa võtma. Pean vist mehelt küsima.5eur 10eur, 20 eur?
OV teste vast ei vaja väga kuna hetkel mehega selline perjood et vahekord vähemalt ülepäeviti :P.

Oleksid nagu süstinud mulle positiivset energjagat.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

he hee, foolhape on ju ammu tuntud praktilisel kohustuslik aine, et väärarenguid vältida.

Kõige soodsam foolhape on Apothekas nende endi oma:

2.05-2.50EUR, oleneb asukohast.

Folica foolhape on juba tunduvalt kallim

0
0
Please wait...

Postitas:
malatya

GuilefulAngel – nii kahju, et nii õnnetult läks. Õnne sulle edaspidiseks, kindlasti tulevad varsti triibud, mis jäävad 9 kuuks.

AEK – sulle ka pai, nii elasin kaasa sulle, et saaksid ikka seekord triibud. Ma sinu asemel vist ka läheks käiks arstil ära ja paluks natuke uurida, kui juba 9 kuud ei õnnestu. Ma muidugi ei tea, kui vara nad uurima hakkavad. Kusagilt käis
läbi 1 aasta. Ehk see ikkagi oleneb ka arstist.

Mussa2000, icoo ja armila – hoian pöialt, et triibud peal
oleksid!!

B_U – kevad on minu lemmikaastaaeg kaa. See värskus ja
tärkav ilu on nii nauditav.

Arara – loodan ka, et su mees võidaks 😛
Proviisor – mis seis sul on, kas ootad ov-d või triipe?:)

Käekott – sul ov test positiivne jah? Jee, nüüd tuld 🙂
kusjuures mul oli ka tänane test kahtlaselt tume, peaaegu
sama tume kui kontrolltriip. Kui homme pos on, siis on mul ka
ov ikkagi see nädalavahetus, mitte ei olnud eelmine
nädalavahetus.

0
0
Please wait...

Postitas:
malatya

AEK ma ostsin eelmine nädal ka foolhapet. 3 euri oli.

0
0
Please wait...

Postitas:
AEK22

malatya- aitäh. Ma su testist oletan et kas see oli just või siis kohe kohe tulemas. hakka igaks juhuks täna tegutsema.
Ma enam enda 20/2012 seletatud vitamiini teooriat üldse ei taha mäletada. Et vitamiine omastada ikka ainult toidust. toit valmis, söödud, vaatan uudised ära ja siis lippan apteeki.

0
0
Please wait...

Postitas:
GuilefulAngel

Sööge jah foolhapet, arst soovitab isegi 2 tabletti päevas, kui rasestumissoov suur. Ütles, et ühest jääb väheks. See oli minu jaoks uudis.

Ma ei mäleta, kas olen rääkinud, aga arst ütles ka seda, et eelmise aasta lõpu ja selle aasta alguse beebid üldiselt ei vasta oma normsuurustele. Praegu on ikka suhteliselt rasked ajad ühiskonnas, isegi kui arvad, et masu sind otseselt ei puuduta, kuidagi kaudselt võib-olla ikka. Nt lihatööstuse vorstid ei ole enam need mis nad olid varem jne. Sealt saab kõik alguse. Mina ise arvan igatahes.

Mul on nüüd uus plaan, et hakkan duphastoni võtma esimesest päevast kui triibud testile saan. Ma kardan, et kui hakkan kohe võtma 16ndast tsükli päevast, siis keerab see midagi nässu mu selle kuu beebiplaanide osas. Loodan oma keha peale. Progesteroon või kuidas seda nimetatakse, oli kõrge. Seepärast imestangi, et arst siiski siiski mul seda võtta soovitab. Ei tahaks niisama tühja neid tablette krõbistada. 🙂

Aitäh teile kõigile, olete ääretult armsad inimesed. 🙂 Tegelikult eelmisest teemast tulid päris mitmel (kui ma ei eksi) kaks triipu, nii et see kuu ei saa alla jääda, pigem ületab eelmise kuu triibusaajate hulka. 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
GuilefulAngel

Nüüd võiksid kõik kirjutada, mis päeval neil arvatav ov peaks olema kalendri järgi ning toetudes eelnevatele kogemustele… Minul on 13.02 (see siis tsükli 14. päev). Eelmisel korral rasestusingi täpselt 14ndal päeval.

0
0
Please wait...

Postitas:
AEK22

mul järgmine ov 16, 17, 18 umbes ja mitte oodatud päevad peaks tulema 1 aprill. loodan et sel ajal saab mehele hea tünga teha rasedustestiga. Eespool sama jutt mul.

0
0
Please wait...

Postitas:
armila

Arst soovitas mul foolhapet võtma hakkata 5 tbl päevas, kui rasedaks jään. Aga eks seda peab ikka siis võtma, kui arst soovitab. Ise võtan ühe tbl soome oma, seal B6 ja B12 vitamiin juures ning 1 tbl Apotheka oma.

0
0
Please wait...

Postitas:
arara

GuilefulAngel, kahju, et nii läks 🙁 võta ikka korralikult duphastoni, kui arst soovitab ja ära seda karda. see ei tee halba.

icoo, mul on nii, et kui ma kooki/pirukat teen, siis kurbusega mõtlen, et laps oleks õnnelik selle üle 🙁 vahest pole tuju ja siis ma ka ei viitsi süüa teha. minu mehele meeldib süüa teha ja siis ma võingi vahest laisk olla.

malatya, aitäh sulle 🙂
hakake siis tegutsema! viljakat ov-aega!

AEK, ära liiga kaua ka oota – kui alustasin, siis olin ka 22, nüüd olen juba 25. kui otsustad arstile minna, siis ära tavaarstile mine. mõttetu ajaraiskamine.

mussa2000, triibulist laupäeva!

apotheka foolhape mulle ei sobi – kõht läheb lahti, kogu sisikond valutab, gaasid jne. 1-3p võin võtta, aga kui edasi võtan, siis on kehv olemine platsis. mis ma tahtsin öelda – ei soovita 2x apotheka foolhappe tabletti võtta. katsetage ühega, kui halba ei juhtu, siis proovige 2x võtta.
mehele ka ei sobi, nii et ma ei ole ainus.
teised foolhapped on ok olnud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

GuilefulAngel – ma täitsa usun seda lihapuuduse juttu.
Kuna ma ise suur lihasõber, siis ma ostan nädalas korra kindlasti puhta lihatüki ja praen või teen ahjus, sest neid vorste ma tõesti ei usalda eriti.

Ega suitsusinkides ja vorstides üldse on vist seda reaalset liha vähe.
Päästab vist tõesti ehtsa hakkliha-ja lihatoidu tegemine.

Ma veel mõtlen, võib-olla lasen arstil see kuu vahele jätta Zoladex süsti tegemise, tahan vist niisama proovida, sest lugesin, et päris paljud on ikka 1.astme endoga rasestunud niisamagi peale LAP-i ja kui ei õnnestu, siis teen süsti.
Mõte selline

0
0
Please wait...

Postitas:
kata03

Lilleke minul olukord sama.pole siiani punaseid.noo rinnad ikka pakitsevad,eks näe millal siis hakkavad.mees järgmise kolmp kodus,siis soome tagasi aprilli alguseni.seekuu ise ma sinna ei hakka minema,tal kiire ja maja mehi täis ja seekuu ei pääse ka ise töölt,aga vaatame mis aprill toob.duph ootab juba võtmist.hakkaks need päevad nüüd aint.saaks tsükkli paika tagasi.Lilleke millal sinu punased peaks hakkama,täiysa tahaks kohe teada kas sul ka ajas sassi ja venib nüüd nii.või hakkavad nagu peavad

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kata03, tead, kalendri järgi peaks algama nüüd ülehomme, kui on 28 päevane tsükkel ilusasti, aga vaatasin, et kergelt määrib juba. Ei tea kas homme ka, aga näis.

Tundub vähemalt praegu, et algab võib-olla isegi varem.

0
0
Please wait...

Postitas:
icoo

Kanal 2 \”Rääkimata lugu\” tänane osa on nii meeletult kurb. Tahaks nii aidta neid. Loodan, et saate lõpus antakse konto nr, annetusteks….

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kata03, tead, kalendri järgi peaks algama nüüd 3-4 märts, kui on 28 päevane tsükkel ilusasti, aga vaatasin, et kergelt määrib juba. Ei tea kas homme ka, aga näis.

Praegu tundub vähemalt, et algab võib-olla isegi varem.

arara – ma olen 2 purki Apotheka oma omal ajal ära söönud ja kõik on ok olnud. Ühtegi kaebust.

Teil on siis vastureaktsioon millegi konkreetse vastu seal sees, kas lisatud oleva magusaine või rasvhappe vastu vm

0
0
Please wait...

Postitas:
AEK22

kata03- Kas sa välistad 100% hetkel raseduse? 😛
Käisin apteegis. küsisin foolhapet. pakkus 2 sorti. Ma täpselt ei mäleta kuidas küsisin aga mainisin et rase pole veel palju võtma seda peaksin. Tema küsis et kas arstil olen käinud mingitel ainete uuringutel. kas äkki mul aneemia. Ütles et hetkel selle rohu annus liiga suur mulle äkki ja soovitas apoviti vitamiine. seal foolhappe annus väiksem. :-/

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

oh dääm. Pole mingit vahet ju AEK, kõik võtavad foolhapet, vaatamata aineuuringutele. Kahju ei tee.

Kas läksid nüüd üldvitamiini õnge ?

Apovit ei ole ju isegi rasedust planeerivatele naistele mõeldud vitamiin, imelik et ta sulle Bio-Multit või Pregnacare´i siis ei soovitanud vmt.

Hmm. Apteeker küll mingi rasedusspetsialist pole

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ohohh. Pole mingit vahet ju AEK, kõik võtavad foolhapet, vaatamata aineuuringutele. Kahju ei tee.

Kas läksid nüüd üldvitamiini õnge ?

Apovit ei ole ju isegi rasedust planeerivatele naistele mõeldud vitamiin, imelik, et ta sulle Bio-Multit või Pregnacare-i siis ei soovitanud vmt.

Hmm. Apteeker küll mingi rasedusspetsialist pole, ei tea kas tal oli vaja ka teatud toodete müügiga norm ära täita ?

0
0
Please wait...

Postitas:
kata03

AEK ma välistan jh raseduse,mees alles 2 päeva kodus olnud:))kuuaega siis otseselt õeldes kuival olnud:)))8dal oli lapp ja punased,oleks pidanud hakkama eelmine laup juba.aga nu eks see ole siiski siis kõigil erinev peale lapi.eks ootan edasi siis,muidugi kõige suurem kahju ongi et märtsis nüüd ei jõuagi tegutseda kuna mees nädala pärast taas minema.

rääkimata lugu oli tõesti täna liigutav lugu.vb kuna olen ise pidanud kuid oma lapsega haiglas veetma ja kodus põihimõtteliselt samamoodi lapsega tegelema nagu seda haiglas tehakse.eks ta ole õige igale inimesele antakse niipalju kanda kui seda jaksab,või kuidas seda nüüd täpselt õeldaksegi.

0
0
Please wait...

Postitas:
AEK22

Olen kuulnud küll jutte et apteekrid teenivad läbimüügi pealt ka mingi %. Ohh äkki määriski kallima kraami pähe. Enne tõi mulle suure paki 10 eur. ma tahtsin väiksemat ja maksin siis üle 5 eur

0
0
Please wait...

Postitas:
GuilefulAngel

See on nagu see, kui küsisin apteegist iiveldusevastast rohtu rasedatele ja ta andis mulle hoops kõrvetistevastase Rennie. Parem on ise taustauuringuit teha ja mitte konsultatiooni paluda.

0
0
Please wait...

Postitas:
AEK22

natuke kõrvalist teemat ka. Tahaksin küsida mis arvate uuendustest perekoolis. Mind ise häiris see et kogemata sattusin laaa lehele ja ei leidnud sealt enam foorumi võimalust. Ja kindlasti et küsiti isikukoodi. liiga isiklik minu arust.

0
0
Please wait...

Postitas:
MarikeneS

No tore-tore, saan mina just pika jutu valmis kirjutatud ja siis perekool tahab uuendusi teha nii, et minu jutt kadus kõik ära 🙁

Aga alustan siis otsast peale. GuilefulAngel, sa olid esimene, kes triibud sai, kui ma seda foorumit jälgima hakkasin. Väga kahju, aga mine jälle ruttu siit minema 🙂

Ise tunnen natuke muret, munasarjad aeg-ajalt jubedalt valutavad. Täna 15 tsükli päev, ov tõenäoliselt, aga vahepeal on ikka täiesti arvestusväärne valu.

Muidugi naljakas on see, et 2 kuud tagasi ma ei teadnudki, et ka ov ajal võivad valud olla. Detsembris kõht meeletult valutas, läksin oma murega EMOsse ja siis avastatigi tsüst. (Kui nüüd vaatan kalendrit, siis oli samal ajal ov ja ilmselt ov valud) Siis kui hakkasin tõsisemalt lapsele mõtlema, hakkasid ka ov-aegsed valud 😀 Pole kunagi varem midagi sellist olnud. Aga ma loodan, et sellest tsüstist mingit jama pole tulnud – rohkem valutab see tsüstiga munasari, aga vahepeal ka teine. Loodetavasti ikka kõik korras.

0
0
Please wait...

Postitas:
icoo

Hommikust. Ilmselt tekitavad perekooli uuendused probleeme, sest pärast seda on kuidagi vähe neid postitusi tulnud. Eile oli suht võimatu siia sisse logida ja kommenteerida. Ja kõik selle nimel, et muuta üks foorumi keskkond järjekordseks Osta.ee-ks. Lisaks häirib mind isikuandmete (nagu nimi ja isikukood) paljastamine. Tekib küsimus, et miks siis üldse lubatakse meil \”käguna\” või muu kasutaja nime all esineda???

Täna alustasin päeva Biocardi testiga- järjekordselt negatiivne:(

0
0
Please wait...

Postitas:
Tige_Kapsas

Mina käisin eile apteegis ja apteeker soovitas Bio-Multit. Ostsin kohe selle 90tbl komplekti. Maksis natsa alla 20euri, nii et väga soodne ost 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
AEK22

icoo- mitmes dpo sul oli? Biocard HCG on 25 mlU/ml ning see väga vara ei näita.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 104 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjate jutunurk 21/2012

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.