RE: Triibupüüdjate jutunurk!:) 4/2012
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Kägu | 19/01/2012 21:08
ma olen 2 kuud teinud Sero ja Ovitrelle kuuri. See kuu on nüüd viimane mõneks ajaks ja täna sain Ovitrelle kätte ning homme hommikul teen süsti ära, seega peangi laupäeva õhtul nagistama (nagu sulgi 36h pärast).
Viimane sellepärast, et siis tuleb LAP peale ja tõenäoliselt kohe uut Ovitrelle süsti ei määrata. Väike paus ehk, kuna Serophenest peab küll pisike paus nüüd olema.
Meil siis folliikeli vahe sinuga 1mm 🙂 millegipärast pean mina siiski homme süstima. Arst targem, teab mis ütleb.
Aga mul samuti täna OV test täiesti negatiive, siis ma ei põe. Küll Ovitrelle OV esile kutsub õigeks ajaks.
Loodan, et sul siis veab ja saad oma triibud 🙂
[/tsitaat]
Nüüd sai pilt selgemaks:) Ma tegin ka siis eile selle tsükli esimese ov testi ja oma suureks üllatuseks leidsin, et nii negatiivset testi pole ma oma elus veel näinud. Ma ise lootsin, et on peaaegu positiivne, kui kirjade järgi laup ov peaks olema:S Muidu ma olen iga kuu saanud pos ov.testi. Ei saagi ma aru sellest asjast, millal see test siis positiivseks läheb. Huvitav jah, et sul folliikel suurem, aga süsti pead hiljem tegema. Ma sain aru, et sulle tehti juba ära.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 16.01 18:14; 16.01 18:21; 19.01 21:08; 20.01 08:13;