Mis mõttes 40-ndates naine vana on?
Ei jõua lapsele järgi joosta jne. Kas need, kes sellist iba suust välja ajavad ise ka mõnda selles vanuses naist teavad?!
Olen ise peatselt 41, ma ei tea ühtegi enda vanust, kes ei suuda lapsel järel joosta.
Minu tutvusringkonnas on terviseprobleemid vaid mõnel üksikul ja ka neil üksikutel, on see pigem tingitud vähesest füüsilisest aktiivsusest ja ülekaalust.
Kõik on ikka inimese eluviisidest kinni.
Vanemas eas rasestumine võib võtta rohkem aega, kuid ei pruugi. Samuti suurem oht katkemiseks, kuid lugedes PK foorumit juba 1+aasta, võin küll öelda, et neid katkemisi tuleb ka 20+ vanuste seas päris palju ette. Palju siiski sõltub ka juhusest.
Väärarengute välistamiseks on tänapäeval väga küllaldased võimalused. Vajadusel saab meelerahuks lasta teha lisaks Oscarile ka Niptyfy, Panorama XP jne. analüüsid.
Arvan, et need, kes sellist iba suust välja ajavad, et 40+ on ikka väga vanad inimesed, on ise 20-ndates vurled, kes oma ninast kaugemale ei näe ja on väga kitsa silmaringiga. Ka sellised saavad kord 40+ aastat vanaks, tahaks näha, mis juttu nad siis räägivad.