Esileht Ajaviite- ja muud jutud Trollivad ostjad

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 56 )

Teema: Trollivad ostjad

Postitas:
Kägu

Ma lihtsalt ei oska paremat pealkirja panna. Müün tihti oma või laste asju. Need ostjad, kes ise järgi tulevad või kes lasevad postiga saata on kõik toredad ja mõistlikud, aga olen aru saanud, et koju ei tasu teistele viia. Siiski oli mul tekkinud neli ostjat, kes ütlesid, et kui Tallinnasse tulen, siis sooviksid nad tehingu teha. Mõtlesin, et miks mitte, viin asjad neile ikkagi ära. Sain esimese ostjaga kokku poe parklas. Temagi oli vaeva näinud ja sõitnud kuskilt kohale. Vaatas kauba üle, oli rahul ja ostis ära.

Nüüd aga need kojuviimised. Vaatasin, et järgmine 4 km kaugusel. Sõitsin kohale. Vaatas üle, oli rahul ja ostis ära. Hetk tagasi kirjutas, et see ikka väga suur talle ja soovib tagastada! Mul olid kuulutuse juures kõik mõõdud ja kas siis tõesti varem ei oska mõõta, kas asi sobib või mitte. Eriti kui raiskan enda aega ja bensiini, et kohale viia. Ja muidugi ta soovis, et tagastamiseks ise järgi tuleksin… Kirjutasin küll, et Omniva või Smartpostiga võib ka tagasi saata, aga see talle ei sobinud. Tegelikult ma tean, et ma ei pea tagasi ostma.

Nii, sõitsin siis järgmise juurde 5 km! Võtan seeliku, annan talle ja tuleb hüüatus, et see on ju sinine! Ilmselgelt- isegi kuulutuse juures oli kirjas, et müüa tumesinine maksiseelik! Aaaa… No ma sinist ei soovi! Ma ei pannud vist tähele, et tumesinine!
Mul oli tõesti selline tunne, et ta teeb nalja! Ei teinud….

Naeratasin viisakalt ja suundusin Kristiinest Mustamäele. Seal pidi olema ostja, kes 100% soovis ühte lastekomplekti. Ostsin selle enda lapsele, aga kasvas nii ruttu, et kanda ei saanudki. Ostuhind oli u 50 euro ringis. Vaatab siis naine ja ütleb, et jaaa, väga ilus, aga tal just selgus, et see kuu ei ole võimalik ikka nii kallist osta, aga näiteks 5 euro eest ostaks küll ära. Mul oli hinnaks 25 pandud. Noo ilmselgelt tehinguks ei läinud.

Sõitsin siis koju tagasi. Läbisin põhimõtteliselt ilmaasjata 40km ja raiskasin 2 tundi ja samal ajal juurdlesin, et mis nende inimeste peas küll toimus? Miks ei hinnata minu aega. Ei süveneta kuulutuse teksti või mõõtudesse. Ja otsustasingi, et mitte kunagi enam ei vii midagi kellelegi koju. Tulgu ise järgi, kui soovivad!

+109
-9
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

samal ajal juurdlesin, et mis nende inimeste peas küll toimus?

Kõik su teema lugejad JUURDLEVAD, mis sinu peas hommikust õhtuni toimub.
MIKS sa oled loll ja MiKS sa teed neid teemasid.

+10
-76
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

See on netimüügi kirjutamata reegel, et liiga vastu pole mõtet inimestele tulla, pärast kahetsed. Palju on kirjutatud sellest fenomenist, et kui reklaamida mingit vana aga korralikku asja tasuta vs panna talle ikka mingi sümboolne hind, siis tasuta asja peale ronivad välja kõige ülbemad inimesed, kes tahavad, et selle asja neile koju tuppa tooksid ja selle ülesvuntsimise eest maksaks ja enne kohtumist neile meeldetuletusi saadaks nagu mudilasele vs normaalsed inimesed, kes tulevad ise järgi, maksavad sümboolse summa, on tänulikud ja viisakad.

+56
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selliseid teemasid on siin ka varem olnud. Otsinguga ehk leiad üles.
Loo moraal on see, et inimesi ongi igasuguseid, mis sulle tundub ebanormaalne, see on talle normaalne käitumine. Kui asjad on väga odavad, siis see meelitab ligi eriti vaese ja kahtlase kontingendi, kellele tuleb asi Lasnamäle korterisse kätte viia ja 1 euro eest üle anda. Piltlikult öeldes.
Ma ise sagedasi asju ei müü, aga hetkel müün üht väikest mööblitükki. Üks vene inimene kirjutas mulle paar kirja täpsustavate küsimustega ja siis küsis, et kes asja talle koju kätte toob, tema on pensionär. Ma kirjutasin, et ma võin tuua, kui kokkuleppele saame. Eks näis mis vastab.
Ükskord viisin Koplisse (minu jaoks ca 10 km sõitu) ühele vene pensionärile tasuta suurema lillepoti (hind oli 3 eurot). Mul oli tuju tol päeval heategusid teha;)

+21
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Noh, nüüd oled targem 🙂 Ma müün ka palju, aga koju kellelegi midagi ei vii. Pakiautomaadiga saatmine on nii odav ja mugav, et selleks ei ole tegelikult vajadustki.

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina hoopis juurdlen selle üle, kus kohast võtab üks inimene õiguse rääkida kõigi eest.

Aga teemast, siis jah, mina ka ei vii kellegile koju. Ma üldiselt eelistan postiga saatmist, lihtsam on.

+25
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Mina müün ka palju facebooki marketplaces. Kellelegi koju või kuhugi kohta midagi viima ei hakka (mul pole autotki), kui inimene on samast linnast ning soovib käest-kätte tehingut, siis ütlengi et kätte saab sellelt aadressilt (ehk kodust) siiani on kõik rahul olnud, või olen lihtsalt mõistlike ostjate otsa koperdanud. Soovitan sulle sama, kui on tõsine huvi, küll siis leiavad aega ka ise järgi tulla või maksta siis see pakiautomaadi tasu paar eurot.

Mulle käivad rohkem ajudele need, kes kirjutavad ja küsivad ‘tere, kas on alles?’…vastan jaatavalt ja selle peale ei tule sealt enam mitte kunagi mitte mingit vastust 🤨 Ja seda juhtub ikka väga tihti.

+30
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kellegi koju ma midagi ei vii. Samas hind kivist ei ole ja niisama seisva hilbu võin ära anda ka 5 euro eest. Mulle teeb head meelt, kui keegi seda vajab ja kanda saab, mitte et see mul kapis niisama tolmu kogub. Liiatigi lapsele andes, ma oleksin sellele emale vastu tulnud ja 5 euroga leppinud.

+2
-32
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina hoopis juurdlen selle üle, kus kohast võtab üks inimene õiguse rääkida kõigi eest.

Muidugi sa tundide viisi JUURDLED, sest sa oled samasugune tobu nagu see teemaalgataja. (sinu JUURDLEMINE ei vii sind kuhugi, seda sa ilmelt juba tead)

Sina sinna mittejuurdlevate seltskonda kahjuks ei kuulu, võid oma Reformierakonda vabalt edasi valida.
Ikka sa normaalsete hulka ei kuulu.

+3
-44
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ma enam ei ole aastaid midagi müünud, aga kui lapsed väikesed olid, siis küll. Õppisin ka üsna kiirelt ära, et mingeid koju viimisi ei ole! Inimesi on tõesti igasuguseid. Ps. Miks peab uuena 50 eur ostetud asja andma ära 5 eur eest? Eriti veel ebaviisakale inimesele? Mina ka ei annaks.

+49
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja mina, jälle, juurdlen, on sul päriselt vaimne häire diagnoositud ja sellest tulenevalt paranoiad või trollid sa niisama, kui igas teemas esimese asjana nagu katkine grammofon käiad, kuidas teemaalgataja KOGUAEG siia selliseid teemasid toodab.

+34
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu

Muidugi sa tundide viisi JUURDLED, sest sa oled samasugune tobu nagu see teemaalgataja. (sinu JUURDLEMINE ei vii sind kuhugi, seda sa ilmelt juba tead)

Sina sinna mittejuurdlevate seltskonda kahjuks ei kuulu, võid oma Reformierakonda vabalt edasi valida.

Ikka sa normaalsete hulka ei kuulu.

Hahahahaha😂😂😂
Kus kohast sa võtad, et ma Reformierakonda valin? Kuidas sa selle siit välja lugesid?

+13
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja mina, jälle, juurdlen, on sul päriselt vaimne häire diagnoositud ja sellest tulenevalt paranoiad või trollid sa niisama

Tegelt ka, JUURDLED või … lihtsalt oled loll?
Loomulikult, trollin niisama, selle üle ei pea isegi debiil JUURDLEMA.

Mis sul juhtus, kas haridus olematu, raha vähe, meest pole või lihtsalt elu on suht per…sses?
Et niimoodi lihtsate ja elementaarsete asjade üle JUURDLED.
Normaalne inimene ju ei tee seda.

PS. See sinu “juurdlemine” on isegi pisut naljakas.
Kisub kuhugi 50ndate hullumaja kanti, seal ka enamus patsiente kõik midagi juurdlesid. Elektriravi vahepeal.

+2
-37
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ja mina, jälle, juurdlen, on sul päriselt vaimne häire diagnoositud ja sellest tulenevalt paranoiad või trollid sa niisama

Tegelt ka, JUURDLED või … lihtsalt oled loll?

Loomulikult, trollin niisama, selle üle ei pea isegi debiil JUURDLEMA.

Mis sul juhtus, kas haridus olematu, raha vähe, meest pole või lihtsalt elu on suht per…sses?

Et niimoodi lihtsate ja elementaarsete asjade üle JUURDLED.

Normaalne inimene ju ei tee seda.

Aa mis sul endal viga on? Normaalne inimene ei käi teisi niisama sõimamas. Tööl läks kehvasti, naine tahab lahutust?

+19
-4
Please wait...
Postitas:
Kägu

Seda nimetataksw kauplemiseks. Kui sa ei saanud aru, miks sult taheti 25€ asi 5€ ära osta. Sinu asi oleks siis olnud öelda, et ok teeme 23,5€ ja lahkume sõpradena. Siis tema oleks pakkunud olgu teema 8€ eest sa jälle ok teeme siis 22,5€ eest ta oleks vastanud noo maksimum mis ma saan pakkuda on 9€ . Sa siis oleks pakkunud, et okey teeme siis 23€ eest ja lapsele väikes sokolaad kaasa. Kui tal laps seal lähedal siis oleks kohe kaubaks läinud. Küll näed, järgminekord kui viitsid normaaselt käest kätte kaubelda.

+2
-48
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Normaalne inimene ei käi teisi niisama sõimamas. Tööl läks kehvasti, naine tahab lahutust?

Kes alustas sõimamist, sul on vist meelest läinud….

Naist polegi.
Aga pole välistatud, et tuleb.

+2
-19
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mina müün ka palju facebooki marketplaces. Kellelegi koju või kuhugi kohta midagi viima ei hakka (mul pole autotki), kui inimene on samast linnast ning soovib käest-kätte tehingut, siis ütlengi et kätte saab sellelt aadressilt (ehk kodust) siiani on kõik rahul olnud, või olen lihtsalt mõistlike ostjate otsa koperdanud. Soovitan sulle sama, kui on tõsine huvi, küll siis leiavad aega ka ise järgi tulla või maksta siis see pakiautomaadi tasu paar eurot.

See oleks mõistlik jah, aga ma elan linnast väljas ja sellepärast mõtlesin, et tulen neile vastu ja toon ära. 🙂 Autoga ostjad on järgi ka tulnud ja tõesti väga toredad inimesed olnud! 🙂

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma elan Tallinna lähedal ja umbes pooled ostjad küsivad, et kas Tallinnasse satun. Ma vastan, et mitte (no tegelikult käin Tallinnas tööl, aga ei viitsi peale tööd veel mingeid müügisõite teha. Seda enam, et mulle on ühistransport tasuline ja autole kuskilt tasuta kütust ka ei saa). Aga kel tõsine soov osta, tuleb ise järgi (või saadab tuttava) või kannab paar eurot pakiautomaadi jaoks. Või ostab hoopis kellegi teise käest.

+26
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pead end mingiks arvamusliidriks, et võtad endale õiguse kogu Perekooli nimel avaldusi teha? Suurushullustus? Tõmba tagasi, ainus loll oled sa siin ise!

+13
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pead end mingiks arvamusliidriks, et võtad endale õiguse kogu Perekooli nimel avaldusi teha?

Ma ei pea, ma olengi.
Ja sina ei ole. Eks ta raske endale tunnistada ole.

+1
-22
Please wait...
Postitas:
Kägu

Pead end mingiks arvamusliidriks, et võtad endale õiguse kogu Perekooli nimel avaldusi teha?

Ma ei pea, ma olengi.

Ja sina ei ole. Eks ta raske endale tunnistada ole.

Selge, sa oled täisopakas, pole mõtet enamat öelda 😀

+11
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jälle see oss platsis, kes suudab viimasel ajal kõik teemad oma mõttetu kraaklemisega ära rikkuda. Miks teda ei blokeerita.

+36
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda nimetataksw kauplemiseks. Kui sa ei saanud aru, miks sult taheti 25€ asi 5€ ära osta. Sinu asi oleks siis olnud öelda, et ok teeme 23,5€ ja lahkume sõpradena. Siis tema oleks pakkunud olgu teema 8€ eest sa jälle ok teeme siis 22,5€ eest ta oleks vastanud noo maksimum mis ma saan pakkuda on 9€ . Sa siis oleks pakkunud, et okey teeme siis 23€ eest ja lapsele väikes sokolaad kaasa. Kui tal laps seal lähedal siis oleks kohe kaubaks läinud. Küll näed, järgminekord kui viitsid normaaselt käest kätte kaubelda.

See pole mingi normaalselt kauplemine, kui pakud viiendiku summast, et paari eurot alla saada, ja siis loodad, et müüja on mingi kommionu.

+29
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuule, kauplemine peab ikka ka realistlikkuse hinnavahesse jääma. Tahta 25-eurost asja viiega pole mitte kauplemine, vaid trollimine.

+37
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks sa viid odavaid asju koju kätte? Mina olen nõus käest- kätte tehinguid tegema kaubaga, mille hind algab 50st eurost. Sellisel juhul kohtun ostjaga kusagil mulle sobivas kohas, tavaliselt mõnes kaubanduskeskuses. Kuhugi ekstra sõidan, kui soovin kauba eest vähemalt 100 eurot. Aga siiski peab sihtkoht jääma linna piiresse.

+15
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju teil seda vana träno on, et nii suured probleemid oma asjade müümisega? Ja pidevalt kohe probleemid. Te ikka ettevõtlusmakse ka maksate või skeemitate niisama mustalt papi tasku ja tellite muidkui Aliekspressist smogesid juurde mida lollidele siis oma lapse riiete pähe müüa?

+2
-30
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ma elan Tallinna lähedal ja umbes pooled ostjad küsivad, et kas Tallinnasse satun. Ma vastan, et mitte (no tegelikult käin Tallinnas tööl, aga ei viitsi peale tööd veel mingeid müügisõite teha. Seda enam, et mulle on ühistransport tasuline ja autole kuskilt tasuta kütust ka ei saa). Aga kel tõsine soov osta, tuleb ise järgi (või saadab tuttava) või kannab paar eurot pakiautomaadi jaoks. Või ostab hoopis kellegi teise käest.

eh, ma elan Tallinnast 120 km ja müüsin paari mööblitükki, mille ära viimiseks oleks suuremat autot vaja olnud. Asukoht ja mõõdud olid kõik kenasti kirjas ning ka see, et ostjal peab endal transport olema.
Ka siis suutis paar inimest mu käest küsida, et ega ma Tallinnasse ei satu ja ise ära tuua ei saa. Mul on tavaliselt jah kombeks veoautoga Tallinnas käia 😀
Nüüdseks olen ma ammu lõpetanud juurdlemise selle üle, millega inimesed mõtlevad.

+32
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sea hinnapiir, millest allapoole sa pole nõus ühtegi liigset liigutust tegema. Olgu see siis 25, 50 või 500 eurot. Piirist odavam asi läheb teele ainult postiga. Tasuta saab asju hoiustada Collectneti kappides, ei pea ostjaga kokku saama ega aegu- kohti klapitama.

+15
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle käivad rohkem ajudele need, kes kirjutavad ja küsivad ‘tere, kas on alles?’…vastan jaatavalt ja selle peale ei tule sealt enam mitte kunagi mitte mingit vastust 🤨 Ja seda juhtub ikka väga tihti

Telefonis skrollides olen korduvalt kogemata neid automaatküsimusi saatnud😊 Mina küll alati vabandan, aga tegelikult on see mõttetu lahendus seal Marketplaces, huvi korral suudan ise ka küsimuse sõnastada.

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paljud eraisikute käest ostjad ongi lihtsalt nahaalsed. Kui te vaatate ostumüügigruppidesse postitatud ostusoove, siis enamus on sellised, et asi peab olema uus või uueväärne, see või see asi on välistatud (caps lockiga), poehinda ei maksa. Nagu oleks raske viisakalt kirjutada. Nõudmiste nimekiri on pikk ja sisuliselt soovitakse uut siltidega asja murdosaga uue hinnast.

Järeletulemisega seoses oli endal kunagi juhtum, kus müüsin lauda, toodud olid mõõdud kokkupanduna, aga juba lauaplaat oli umbes poolteist meetrit pikk ning ostja tellis kõigepealt pakiautomaadi kulleri ja seejärel saatis ühe tuttava pisikese autoga sellele järele. Küll see alles kirus, kui üritas seda endale autosse toppida (lõpuks isegi õnnestus).

+13
-3
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 56 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Trollivad ostjad