Ma lihtsalt ei oska paremat pealkirja panna. Müün tihti oma või laste asju. Need ostjad, kes ise järgi tulevad või kes lasevad postiga saata on kõik toredad ja mõistlikud, aga olen aru saanud, et koju ei tasu teistele viia. Siiski oli mul tekkinud neli ostjat, kes ütlesid, et kui Tallinnasse tulen, siis sooviksid nad tehingu teha. Mõtlesin, et miks mitte, viin asjad neile ikkagi ära. Sain esimese ostjaga kokku poe parklas. Temagi oli vaeva näinud ja sõitnud kuskilt kohale. Vaatas kauba üle, oli rahul ja ostis ära.
Nüüd aga need kojuviimised. Vaatasin, et järgmine 4 km kaugusel. Sõitsin kohale. Vaatas üle, oli rahul ja ostis ära. Hetk tagasi kirjutas, et see ikka väga suur talle ja soovib tagastada! Mul olid kuulutuse juures kõik mõõdud ja kas siis tõesti varem ei oska mõõta, kas asi sobib või mitte. Eriti kui raiskan enda aega ja bensiini, et kohale viia. Ja muidugi ta soovis, et tagastamiseks ise järgi tuleksin… Kirjutasin küll, et Omniva või Smartpostiga võib ka tagasi saata, aga see talle ei sobinud. Tegelikult ma tean, et ma ei pea tagasi ostma.
Nii, sõitsin siis järgmise juurde 5 km! Võtan seeliku, annan talle ja tuleb hüüatus, et see on ju sinine! Ilmselgelt- isegi kuulutuse juures oli kirjas, et müüa tumesinine maksiseelik! Aaaa… No ma sinist ei soovi! Ma ei pannud vist tähele, et tumesinine!
Mul oli tõesti selline tunne, et ta teeb nalja! Ei teinud….
Naeratasin viisakalt ja suundusin Kristiinest Mustamäele. Seal pidi olema ostja, kes 100% soovis ühte lastekomplekti. Ostsin selle enda lapsele, aga kasvas nii ruttu, et kanda ei saanudki. Ostuhind oli u 50 euro ringis. Vaatab siis naine ja ütleb, et jaaa, väga ilus, aga tal just selgus, et see kuu ei ole võimalik ikka nii kallist osta, aga näiteks 5 euro eest ostaks küll ära. Mul oli hinnaks 25 pandud. Noo ilmselgelt tehinguks ei läinud.
Sõitsin siis koju tagasi. Läbisin põhimõtteliselt ilmaasjata 40km ja raiskasin 2 tundi ja samal ajal juurdlesin, et mis nende inimeste peas küll toimus? Miks ei hinnata minu aega. Ei süveneta kuulutuse teksti või mõõtudesse. Ja otsustasingi, et mitte kunagi enam ei vii midagi kellelegi koju. Tulgu ise järgi, kui soovivad!
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 04.09 15:54; 04.09 17:21;