Esileht Ajaviite- ja muud jutud Trollivad ostjad

Näitan 26 postitust - vahemik 31 kuni 56 (kokku 56 )

Teema: Trollivad ostjad

Postitas:
Kägu

Koroona

+1
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma pole ise autoinimene ning kui olen suuremaid asju (mööblit) neti vahendusel otsinud ja ostnud, siis esimene küsimus ostjale on alati olnud, et kas tal on endal olemas kohaletoimetamise võimalus. Kui jah, siis kas ta soovib selle eest lisatasu. Olen asjad enamasti nõnda lahendatud saanud, pole pidanud mingeid autojuhtidest sugulasi-tuttavaid selle võrra rohkem tülitama.
Muidugi, kui kuulutuses on kirjas, et ostja korraldada on äravedu, siis on müstika, miks müüjat selle küsimusega üldse tüüdata 😀

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Alles üleeile oli negatiivne kogemus- sain inimesega kokku, tal polnud täpset raha, ütlesin siis- kõrval on pood vahetage seal lahti, läks, tuli tagasi ja ulatas raha, mida oli 5€ vähem ja sõnas: müüja ei saanud paremini lahti vahetada!
Sõna otseses mõttes sattusin sõnatult hämmingusse ja nii ma istusingi 5€ võrra väiksema summaga autosse
See pole veel kõik! Hiljem oli inimesel mulle jultumust kirjutada, et ikka kuidagi vähe selle summa eest (suur 15kg kastitäis legosid) – järsku leian veel mingeid juppe juurde

+18
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Alles üleeile oli negatiivne kogemus- sain inimesega kokku, tal polnud täpset raha, ütlesin siis- kõrval on pood vahetage seal lahti, läks, tuli tagasi ja ulatas raha, mida oli 5€ vähem ja sõnas: müüja ei saanud paremini lahti vahetada!

Sõna otseses mõttes sattusin sõnatult hämmingusse ja nii ma istusingi 5€ võrra väiksema summaga autosse

See pole veel kõik! Hiljem oli inimesel mulle jultumust kirjutada, et ikka kuidagi vähe selle summa eest (suur 15kg kastitäis legosid) – järsku leian veel mingeid juppe juurde

Nojah, eks see kiusatusse viibki, kui loll laseb end 5€ lüpsta sõnatult siis peab ikka veel proovima talt need aluspüksid ka kuidagi jalast maha saada ehk viimast koorida niipalju kui annab! Küsija suu peale ei lööda!

+7
-12
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Vabandan, et väga teemast mööda küsimus, aga mul ka kastide viisi legosid üle, palju sa kilost küsisid?

+9
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks siis endale arvele kohe ei lasknud kanda? Mina küll väiksemate summadega juba põhimõtteliselt nõus ei ole ja mingid nipitamised ei aita. Olen ka lihtsalt ära sõitnud, kui ostja lolli hakkab mängima. Legodest saab alati lahti, ei ole vaja mingitele jobudele mõista anda, et ole siga edasi, küll lollid teevadki kõik, mis tahad.

+26
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks siis endale arvele kohe ei lasknud kanda? Mina küll väiksemate summadega juba põhimõtteliselt nõus ei ole ja mingid nipitamised ei aita. Olen ka lihtsalt ära sõitnud, kui ostja lolli hakkab mängima. Legodest saab alati lahti, ei ole vaja mingitele jobudele mõista anda, et ole siga edasi, küll lollid teevadki kõik, mis tahad.

Sest inimene ütles, et maksab sulas, kui kauba üle vaatab
Ütlen tõesti- olukord oli minu jaoks ( ma ei saanudki aru miks) imelik ja ei osanudki miskit öelda, hiljem kodus hakkasin mõtlema- oot, igatepidi lahti vahetades 50 € saab sealt 30 ju ära anda, mitte ainult 25

Mind hämmastab ainult, et inimene andis nahhaalselt 5€ vähem ja hiljem nõuab veel midagi 🙁

+20
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja mina, jälle, juurdlen, on sul päriselt vaimne häire diagnoositud ja sellest tulenevalt paranoiad või trollid sa niisama,

Sa isegi mitte ei “juurdle”, vaid sa saadad ka ebabobivaid mulle postkasti.
Äkki siiski proovid ilma näputoksimata edaspidi juurelda?
Ei oska?

Või perekoolika jaoks tähendabki see “juurdlemine” mingit lollimängimist?

0
-17
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Ja mina, jälle, juurdlen,

Kas kuidagi oleks võimalik, et sa sita…s ei juurdleks rohkem?
Sest pärast igat sinu “ebasobivat” kirjutan ma sulle siia.

Saad kogu aeg juurelda.

0
-16
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ja mina, jälle, juurdlen,

Kas kuidagi oleks võimalik, et sa sita…s ei juurdleks rohkem?

Sest pärast igat sinu “ebasobivat” kirjutan ma sulle siia.

Saad kogu aeg juurelda.

Kuule, see, et sina neid meile saad, siis miks sa pead mulle neid ebasobivaid saatma?
Mul on ausalt öeldes kopp ees, nendest meididest.

+1
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma pole ise autoinimene ning kui olen suuremaid asju (mööblit) neti vahendusel otsinud ja ostnud, siis esimene küsimus ostjale on alati olnud, et kas tal on endal olemas kohaletoimetamise võimalus. Kui jah, siis kas ta soovib selle eest lisatasu. Olen asjad enamasti nõnda lahendatud saanud, pole pidanud mingeid autojuhtidest sugulasi-tuttavaid selle võrra rohkem tülitama.

Muidugi, kui kuulutuses on kirjas, et ostja korraldada on äravedu, siis on müstika, miks müüjat selle küsimusega üldse tüüdata 😀

palju sa oled lisatasu pakkunud, kui inimesel ongi kohaletoimetamise võimalus olemas? 5 eur? 7 eur? need tuttavate autojuhtide tüütajad on veel kõige koonrimad, sest üldiselt oma tuttavatele ei maksta ammugi bensiini eest mitte midagi. tuttav ju.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arvates kõige jubedam asi müües on- paku ise hind! Pakutakse siis tuleb hala, et a la liiga madal. Tsiisas, pane hind siis ise!

+19
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on ausalt öeldes kopp ees, nendest meididest.

Ütleme nii, et sul on isegi oma kirjaoskamatusest kopp ees.
Mul oleks ka, kui ma sina oleks ja kirjutada ei oskaks.

0
-11
Please wait...
Postitas:
Kägu

Sellepärast müün min ainult pakiautomaati. ma ei viitsi isegi mingeid kohtumise aegu enam kokku leppida, liiga tüütu.

asjad, mis pakiautomaati ei mahu (sporditarbed, mööbel) – nende müümise olen volitanud mehele, et kui viitsib, tegelegu. Mina kas viin mingile puuetega inimeste asjade kogumispäevale või viskan ära, kui ükski tuttav ei taha.

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

bisin põhimõtteliselt ilmaasjata 40km ja raiskasin 2 tundi j

Aga debiil ju seda põhimõtteliselt raiskabki?

Selles mõttes kõik on ok. Ma ei mäe mingit errorit.

+1
-13
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kui müün oma lapsele väikeseks jäänud asju, on küsitud seljas pilti? Et kuidas see välja peaks nägema ja mis kasu on pildist, kus 152 numbrit kandvale lapsele on selga topitud 134 jope/pusa??
Marketplace on ok, aga paljud millegipärast ei vaevu vaatama, millisesse alajaotusesse oma pildid üles panevad. Laste riideid võib leida nii meeste või naiste riiete, spordikaupade jne alt. Ja kui siis on müügis pusa, suuruseks märgitud M, siis kas see on naiste, meeste või laste?

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Läbisin põhimõtteliselt ilmaasjata 40km ja raiskasin 2 tundi ja samal ajal juurdlesin, et mis nende inimeste peas küll toimus?

Sa debiil raiskasid ilmaasjata 4 tundi, et mulle 23 ebasobivat postitutust saata?
MIS SINU PEAS TOIMUB; sa idioot?
Juurdle oma mõistuse suhtes edaspidi.

0
-24
Please wait...
Postitas:
Kägu

bisin põhimõtteliselt ilmaasjata 40km ja raiskasin 2 tundi

Oot, mida sa debiil seal täpselt bisid? Pissisid?
Ja mingi põhimõte oli ka veel kaasas?

0
-16
Please wait...
Postitas:
kriibukraabu

Minu arvates kõige jubedam asi müües on- paku ise hind! Pakutakse siis tuleb hala, et a la liiga madal. Tsiisas, pane hind siis ise!

Otsisin sobivat laevalgustit magamistuppa.

Ma ei tea siiani, mis kamm nende valgustitega on, aga julgelt veerand lambimüüjatest oli klõpsinud 5+ pilti, et kui korras, puhas ja ilus tema müüdav valgusti ikka on, aga hind oli väga salajane info.

Kust mina tean, äkki ongi ta lamp mingi high end design või äkki on hoopis 100 aastat vana antiik…

Lõin lõpuks käega ja ostsin lambi ühest teise ringi kodusisustust pakkuvast e-poest. Poes ringi klõpsides oli pilte palju ja otsingufilter nats kohmakas, aga lampide hinnad olid olemas.

Ma ei kannata selliseid müüjaid, kes viskavad oma kauba letti ja siis klient peab hindama tema tavaari hinnaklassi.

+9
0
Please wait...

Postitas:
kriibukraabu

Kui müün oma lapsele väikeseks jäänud asju, on küsitud seljas pilti? Et kuidas see välja peaks nägema ja mis kasu on pildist, kus 152 numbrit kandvale lapsele on selga topitud 134 jope/pusa??

Marketplace on ok, aga paljud millegipärast ei vaevu vaatama, millisesse alajaotusesse oma pildid üles panevad. Laste riideid võib leida nii meeste või naiste riiete, spordikaupade jne alt. Ja kui siis on müügis pusa, suuruseks märgitud M, siis kas see on naiste, meeste või laste?

On küll täitsa viisakas keskkond.

Aga see valedesse alajaotustesse sattumine, see pole alati müüja viga või hooletus, vaid megasüsteemidele omane tõrge, kui üklekoormus liigsuur. Listi tegemisel on minugi naiste saapad MP jonnakalt paigutanud mööbli osakonda. Kolmandal katsel avastas MP hoopis, et mu saapad lähevad vastuollu FB komblusreeglitega ja mu suspicious saapad said 24 tunnise läbivaatluse osaliseks.

🤣

+4
0
Please wait...

Postitas:
serenity85

Mul on tõesti kurb lugeda neid negatiivseid kogemusi. Siinkohal tahan aga meelde tuletada ja tänada kõiki toredaid müüjaid-andjaid-ostjaid. Minule on korduvalt korralikke sh. uusi asju tasuta ära antud ja veel koju kätte ka toodud. Ma pole seda kunagi palunud, lihtsalt on kodu jäänud nende trajektoorile. Olen siiralt tänulik nendele inimestele ja võimalusel olen neile ka midagi tänutäheks andnud. Ise olen sama asula piires samuti mõned korrad asjad koju viinud, sest tundub arutu raiskamisena väikelinna siseselt pakke saata. Kõigil kahjks pole nt. tervislike põhjustel või majanduslikult võimalik autot kasutada. Ise selles olukorras olles püüan mõista teisi samasuguseid ning võimalusel vastu tulla.

Eks tilk tõrva rikub ikka meepoti..

+2
-1
Please wait...

Postitas:
vaaks

Ma elan Tallinna lähedal ja umbes pooled ostjad küsivad, et kas Tallinnasse satun. Ma vastan, et mitte (no tegelikult käin Tallinnas tööl, aga ei viitsi peale tööd veel mingeid müügisõite teha. Seda enam, et mulle on ühistransport tasuline ja autole kuskilt tasuta kütust ka ei saa). Aga kel tõsine soov osta, tuleb ise järgi (või saadab tuttava) või kannab paar eurot pakiautomaadi jaoks. Või ostab hoopis kellegi teise käest.

Mina olen seda küsimust mitu korda küsinud, aga mõttega, et kui inimene satub Tallinnasse, siis sõidan temale sobivasse kohta ja sobival ajal, mitte ei eelda, et eraldi selle jaoks sõit tehakse. On asju, mida ei julge siiski postiga osta 🙂

Kurbnaljakas lugu meenub, kui ostja teise inimese järele saatis. Andsin ära suure kaktuse, tasuta. Põhjus äraandmiseks oli, et see kaktus oli päris võimatuks kasvanud – oli nii suur, et kuidagi ei andnud seda enam nihutada või tõsta nii, et pärast ise okkaid täis ei olnud. Ja need pisikesed, peaaegu läbipaistmatud okkad tulid läbi isegi paksude nahkkinnaste! Hoiatasin ka soovijat, kes saatis noore mehe järgi. See tuligi ja hops kohe taim sülle! Ma jõudsin vaid karjatada, et aga okkad! Paraku ta minust aru ei saanud ja läkski rõõmsalt sellega autosse. Ma kujutan ette, kuidas ta oli mitu päeva üle rindkere näoni välja neid okkaid täis… 🙁

+2
-1
Please wait...

Postitas:
RebaseMaie

Jaa, minu jaoks ostjana on kaks kõige ebameeldivamat asja:

1) “Paku ise hind” (ignoreerin lihtsalt selliseid kuulutusi, sest ma ei viitsi kaubelda)

2) “Müün asja X! Kiire!” – Ja siis teed kuulutuse lahti ja vaatad, et inimene pole viitsinud näiteks kirja panna, mis mõõtudes see mööbliese või riidejupp on ning piltidel pole selle kohta mitte ühtki viidet. Paari päeva pärast saadab Marketplace mulle teavituse, et “ese, mida vaatasite, on nüüd 20 eurot odavam” – äkki alustad sellest, et inimesed teaksid, mis mõõtudes asja sa üldse müüd, oleks lihtsam lahti saada. (Olen muuhulgas ka näinud ca 10 pildiga kuulutust, kus inimene tegelikult müüs mingit riietuseset, aga ühel pildil oli näiteks seen metsas, ühel mererand, riietusese ise oli ca pooltele piltidele jõudnud.)

Ahjaa, minu jaoks üks väga huvitav fenomen on inimesed, kes müüvad asju mitte lähtuvalt nende turuhinnast, vaid lähtuvalt loogikast, et “mina maksin asja eest X eurot ja nüüd olen nõus 10-25% sellest alla laskma” – mis sellest, et kui sa oled näiteks mingit tehnikavidinat aasta aega kasutanud, siis 99% tõenäosusega saab selle praegu poest tuttuuena ja garantiiga odavamalt kui see hind, millega sa hetkel oma kasutatud asja müüa üritad. Ja neid inimesi ei ole vähe ja see ei käi ainult tehnika kohta – näiteks just ostsin endale poest ühe uue eseme 99 euro eest, aga samal ajal üritavad mitu inimest müüa sama asja (täpselt sama mudel jne) kasutatuna hinnavahemikus 125-140 eurot. Mind isegi ei häiri see, aga täitsa siiralt huvitab, et kas nad tõesti leiavad siis lolle, kes on valmis kasutatud asja eest rohkem maksma kui poes uue eest.

+9
0
Please wait...

Postitas:
cavrina

Mulle käivad rohkem ajudele need, kes kirjutavad ja küsivad ‘tere, kas on alles?’…vastan jaatavalt ja selle peale ei tule sealt enam mitte kunagi mitte mingit vastust 🤨 Ja seda juhtub ikka väga tihti.

Sest FB kaotab tihti need kuulutused ära! Ise olen ka hädas olnud, tean et olen kirjutanud ja küsinud et kas on alles ja siis enam mitte kusagil seda ei näita. Ei kuulutust ennast ega kirja. Olin ka alguses vihane et mismõttes nii nõmedad huvilised, kuid nüüd ise järjest kaks kuulutust nii ära kaotanud.

+2
0
Please wait...

Postitas:
ingenue

Müts maha inimeste ees, kes viitsivad tegeleda järelturuasjade müümisega, kuna ostan ise väga palju neilt, aga kui olen ise proovinud müümisega tegeleda, saanud aru, kui tohutult tüütu see on. Just nimelt selliste imelike inimeste pärast.

Mina ostjana kunagi ei eelda, et keegi toob mulle midagi koju ära. Arvestangi peas alati 2-3€ postimaksu juurde. Vahel oleme müüjaga tõesti avastanud, et teed ristuvad ideaalselt, ja saanud näost näkku kokku.

Mina soovitan ka, et sea endale väga konkreetsed piirid: kui palju oled nõus hinnast alla laskma ja et saadad ainult postiautomaati või järeletulemisega (või tõesti, kui selgub, et inimene elab naabruses). Ja juba eos välistada kojuviimine. Ma pole elu sees selle peale tulnud, et küsida, kas keegi viitsib mulle asja koju ära tuua!

Nii kui tundub, et tegu on imeliku kliendiga, lõpeta see vestlus – küll tulevad uued ja normaalsemad.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Tervist

Kui sa oled nõus sõitma, siis ei  saa sind mitte keegi keelata.

0
0
Please wait...

Näitan 26 postitust - vahemik 31 kuni 56 (kokku 56 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Trollivad ostjad