Õigesti dikteerib. Jutt muutub jauramiseks juba.
A see vastaja ei jauranud, andis mõistliku vastuse kellegi jauramisele.
Puha sassis siin juba, et milles ja kellel probleem on.
Teemasse:
Ma nõustun, et kui mees päev otsa nokib, siis naisena peaks juba lõunaks teatama, et kui norimist ei lõpeta, astub uksest välja.
Tegu on naise koduga ja naine kehtestab rahu, eriti väikese lapsega majapidamises.
Naisena tuleks seda mehele üsna pidevalt meenutada, kuidas tema kodus temaga räägitakse ja kuidas mitte.
Mu mees läks ka minu kodus alguses üsna õhku täis. Paar krõbedamat lauset sai öelda, rohkem neid minu suunal ei tule, vähemalt minu loodud kodus.
Hakkasin üsna regulaarselt meenutama kelle köögis ta on. Ja minu juures minu suunalisi purskeid ma ei aktsepteeri (sisulistel teemadel tulisemat sorti vaidlust küll), aga esimese isikliku solvanguni ja mitteomanik lahkub. Igasugused emotsionaalsed pursked tehakse aia või ukse taga.
Muidugi vaidlen isegi tsiviliseeritult, püsin teemas, ei solva, naeruväärista jne. isiklikult.
Ja mis puudutab taldrikute kranaikaussi jätmist, või muud korraldusliku, siis majaomanikul on voli end kehtestada küll, kus ja millal taldrikud ja muu soga kokku korjatakse.
Sa pole seal teenindaja vaid omanik, võid vastavalt ka käituda!
Juhul, kui teil naabrid on/tegu korteriga, siis vastutad ka naabrite ees sina (kõrgendatud hääletoonide osas) .
Ja kordan, sul ei ole vastutus ja kohustused vaid ka õigused oma kodus.
Ma istuksin homme laua äärde ja teeksin selgeks mehele, et minu juures elamise reeglid on sellised… Kui ei sobi, lahkub.