Esileht Tööelu, raha ja seadused. Tuludeklar. palgaandmete ja tegelike ülekannete vahe

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Teema: Tuludeklar. palgaandmete ja tegelike ülekannete vahe

Postitas:
Kägu

Vaatasin MA lehelt oma tulusid kulusid ja tegin siin igasugu arvutusi ja mulle tundub, et mu tööandja on mind veidi püganud. Nimelt 2011 jaanuari palgaandmed
VML 647,55
TM 101,94
MV 144
TK 18,13
SM 213,69

Neid numbreid liites ja lahutades saan, et tööandja oleks pidanud mulle maksma 527,48 eurot, tegelikult maksis aga 505,88. Vahe on sees ka veebruari ja märtsi andmetel/ülekannetel, aprilli oma on õige. Olen ise rahaasjadest juba pikka aega eemal olnud ja seega päris kindlalt muidugi väita ei saa.

Teine küsimus ka, nimelt näitab MA leht, et pensioniamet on maksnud minu vanemahüvitise pealt sots maksu iga kuu 91,75 euri, aga minu teada ei ole VH sots. maksuga maksustatav tulu ju.

Ahh, peaksin vist magama ära minema, järjest segasemaks läheb.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

RE: Tuludeklar. palgaandmete ja tegelike ülekannete vahe

Sinu arvutus on tõesti õige. Mina küsiks asja raamatupidajalt.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küsi raamatupidajalt palgalipikut, vaata, mis seal peal kirjas.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mitte, et ma oleks nüüd väga hoolega süvenenud. Aga kas sa töötuskindlustused ja pensionisambad ka maha arvestasid?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Töötuskindlustuse arvutasin maha, pensionisammast mul ei ole. Selle esimeses vastuses oleva lingi järgi on minu arvutused õiged.
Võtan raamatupidajaga ühendust ja küsin järgi milles asi võiks olla. Igaks juhuks kontrollin ka 2010 a palganumbid üle, kuigi tagantjärgi pole vist enam midagi teha.

0
0
Please wait...

Postitas:
marihen

Ega sul pole a/ü maksu nt, kuigi ka see ei tohiks sinu palganumbri juures u20 eurot olla.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuida sul ei ole pensjonisammast, see ju kohustuslik jälle. Mina pole ka teinud aga iga kuu läheb palgast 2% pensjonisambasse.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

On inimesi, kellel EI OLE pensionisammast. Jäi õigel ajal liitumata ja ongi nii,.

Mina nt olin lhp-l ja ei pidanud liituma, jumal tänatud.

0
0
Please wait...

Postitas:
katikene24

Mingist a/ü maksust ei tea ma küll midagi, järgnevatel kuudel on vahe väiksem, 11-16 eurot.
Pensionisammast ei ole, sest ma pole sellega kunagi liitunud. Vägisi peale pandud ka seda ei ole, pangas küll üksvahe pidevalt küsiti, et kas olen liitunud ja kas tahan, aga vastasin iga kord, et ei ole sellest huvitatud ja sinnapaika see jäigi, jumal tänatud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mingist a/ü maksust ei tea ma küll midagi, järgnevatel kuudel on vahe väiksem, 11-16 eurot.
Pensionisammast ei ole, sest ma pole sellega kunagi liitunud. Vägisi peale pandud ka seda ei ole, pangas küll üksvahe pidevalt küsiti, et kas olen liitunud ja kas tahan, aga vastasin iga kord, et ei ole sellest huvitatud ja sinnapaika see jäigi, jumal tänatud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kohustuslik on \”pensjoni\”sambaga liitumine alates 1982 sündinutele, vanemad inimesed said ikka valida.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Esileht Tööelu, raha ja seadused. Tuludeklar. palgaandmete ja tegelike ülekannete vahe

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.