Mina saan tagasi 1400 eurot ja minul sellega kiiret pole, kuna kõik on kavas kanda otse kolmandasse sambasse.
Aga tõesti, ju on peredes olud nii kehvad, et see raha on määramatu tähtsusega. Keegi siin kirjutas, et iga viies elab absoluutses vaesuses. Jah, tunnen ka peresid, kel olud kehvemapoolsed, aitan ise kaht peret juba 10 aastat ja päris põhjalikult kursis vähemalt ühe Tallinna linnaosa madala sissetulekuga peredega. Kahjuks on nii, et hinnanguliselt 85% neist omab peres vähemalt üht uuemat iPhone`i, suured laiekraani telerid on igas toas ning firmariided ainus valik, sageli äritsetakse annetatud riietega jne. Pered, kelle mina olin valinud aidata, on vähesed, kes eristuvad. Neil on palju lapsi ning ongi keeruline, aga nende fookus ei ole tarbimisel, vaid laste koolitamisel, tagamaks neile parim haridus ja parimad võimalused kui vanematel. a.
Mina väidan, aga see on ainult minu arvamus, et paljud vaesed vajavad hoopis finantskoolitust, kuidas oma elu majandada. Ning tarbimishulluse radikaalset vähendamist.
Loomulikult on erandeid, aga neid üleliia palju ei koht