Teema: Tuludeklaratsioon 2022
Peab ikka viitsimist olema 😆 ja siis mina aus inimene mõtlen miks mu tuludek nii kaua ootel on. Sellepärast neid susserdajaid kontrollitakse raudselt 😆😆
Mul on viimased 5 aastat see pull läbi läinud, ei tea kedagi, kes ei lisaks võõraid lapsi.
Kui kõik keda tead, kes lisavad võõraid lapsi siis kohe tekib huvi, et kelle lapsi nad sinna lisavad 😀 . Seega ometi peate ju teadma neid, kes ei lisa, kelle lapsi sinna lisada?! Sama laps ei saa ju mitmes olla.
Aga jah, ausad inimesed isegi ei tule selle peale.
Järgmine, kes ei mõista irooniat/sarkasmi. 🤦
Peab ikka viitsimist olema 😆 ja siis mina aus inimene mõtlen miks mu tuludek nii kaua ootel on. Sellepärast neid susserdajaid kontrollitakse raudselt 😆😆
Mul on viimased 5 aastat see pull läbi läinud, ei tea kedagi, kes ei lisaks võõraid lapsi.
Kui kõik keda tead, kes lisavad võõraid lapsi siis kohe tekib huvi, et kelle lapsi nad sinna lisavad 😀 . Seega ometi peate ju teadma neid, kes ei lisa, kelle lapsi sinna lisada?! Sama laps ei saa ju mitmes olla.
Aga jah, ausad inimesed isegi ei tule selle peale.
Järgmine, kes ei mõista irooniat/sarkasmi. 🤦
See väide saigi ju ümber lükatud, et kehv nali, faktiliselt vale, et tõepähe võtta.
Kohtutäiturite nõuded on ikka nõuete all.
Novat ma ei tea. Pole kogemusi. Aga tean, et trahvid ja võlad maha võetakse. Nii on kõigile parem – võlgnikul väheneb võlg/tasub trahvi ja riik ei pea võlgnikku taga otsima.
brrr.. tundub mida suurem summa seda kauem ootad 😀 ei tea, ei pea statistikat… aga tuttavad, kes on 200-150 saanud juba… ma ka ootan oma 800
Deklaratsiooni esitasin 7.03, otsus 8.03, raha tuli 9.03.
Summa 1160€.
Mina ka ikka veel ootan 😊
Mina ka ikka veel ootan 😊
🙁 Kui tohib küsida millal esitasid?
Mul endal oli 11.02 – siis oli kontrollis, nüüd tundub kontroll on tehtud. Enam ei ole seal “kontrollis”, nüüd esitatud ja ootel.
27.02 otsus, üle kanti 14. märts. Väike summa.
Deklaratsiooni esitasin 7.03, otsus 8.03, raha tuli 9.03.
Summa 1160€.
Mul sama kiirelt: esmaspäeval esitasin, eile oli ootel, täna tuli üle. Summa ca 900€
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.