Ja ka mõned riided on elektrit täis ja tõmbavad selle tolmu kergelt külge. Nt kui pikki pükse jalga ajad, otsad ikka puudutavad põrandat.
Kle niii palju tolmu ei ole küll enam mõistlik nagu sa kirjeldad. Sulle ehk sobiks see robottolmuimeja variant, kui põrandal ka tolmurullid lendavad.
Ma tean, need tolmurullid võivad tekkida paari päevaga, kui mu laps oli väike, siis ma tõmbasin tolmu kord päevas tolmuimejaga, lisaks mõnikord aurupesuriga, sest koer oli meil ka ja laps roomas. Meil oli see süsteem, et vanaema tuli keset päeva meile, viis lapse vankris õue pooleks tunniks ja sellel ajal siis mina ahvikiirusel koristasin tolmu. Robotimeja meile ei sobinuks, pinnad väga sopilised, toad pisikesed.
Täna ma hakkan ka tolmuga võitlema, laps nüüd kooliealine juba, aga tema tuba on nüüd nädal aega koristamata, valge mööbli peal on paks hall tolmukiht. Seekord ronin ka lae alla, et ahju pealt ja kapi otsast tolm ära pühkida. Ilmselt nihutan ka voodit ja kummutit, et sealt vahelt kätte saada. Olen tõsiselt mõelnud sellele, et peaks hankima õhuniisuti+pesuri vähemalt sinna tahatuppa, mis tundub kõige kiitemini tolmuvat. Ilmselt nüüd sel aastal ostan ära, mulle ka väga käib närvidele see tolmulaviin, mis eriti kevadel ja suvel rohkem välja paistab ja mitte mööbli värvuse tõttu, vaid seetõttu, et päikest ja valgust on rohkem, valgus ei ole kogu aeg ühtlaselt hall ja hämar.