Esileht Pereelu ja suhted Tunded, (sõge) armumine, limerents

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 67 )

Teema: Tunded, (sõge) armumine, limerents

Postitas:
Kägu

Kui vanad te olete? Tundub nagu mingi pubekate teema.

See miksi pubekate teema ja. Ei ole reaalne, et täiskasvanud inimene nii teeb. Siis peab ikka midagi endal viga olema või mingi lapsepõlvetrauma.

Vaat see on mulle ka väga tuttav. Et enamik inimesi lihtsalt ei koge armumist sellise intensiivsusega nagu mina, ja nad ei oska minuga ka seetõttu absoluutselt empaatilised olla. Ma ei arva, et see kuidas ma tunnen, on patoloogiline – ma ilmselt pole raskekujuline limerentsi kogeja. Osadel inimestel esineb väga tugevalt sundmõtteid – ja nad ei suuda elus hakkama saada, no siis on jah ilmselt vaimse tervise häire.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole reaalne, et täiskasvanud inimene nii teeb. Siis peab ikka midagi endal viga olema või mingi lapsepõlvetrauma.

Väga õige, halvustamise ja üleoleku käigus tabasid kogemata ära, sundmõtted, vaimsed häired ja limerents tulenebki lapsepõlvetraumast või puudulikust emotsiooniregulatsioonist. Jah, neil inimestel ongi “midagi viga”. Lahenduseks on teraapia, psühholoog, antipsühhootikumid jne vastavalt vajadusele ja olukorra tõsidusele. Milleks sul on vaja nii üleolevalt nähvata, kui vaimne tervis on tõsine probleem paljudele.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole reaalne, et täiskasvanud inimene nii teeb. Siis peab ikka midagi endal viga olema või mingi lapsepõlvetrauma.

Ma küsiks siis teisiti. Kuidas täiskasvanud inimene teeb või peaks tegema?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ära õpeta mind. Olengi ju suhte lõpetanud, aga loomulikult ei lähe emotsioonid üleöö üle. Kui sa midagi suhetest teaks, siis sa ei targutaks nii lollisti. Oled jälle see vaimse häirega naisterahvas, kes siin kõiki elama õpetab, endal pole suhetega peale seriaalide mingit kokkupuudet.

Olen varasemalt 3 kommentaari kirjutanud, pikemat sorti. Ise peate tundma, missugused.
Vaimse häirega naisterahvas olen mina, kes õpetab elama. Ma rääkisin juba aastaid, et seksige oma mehega, pühenduge mehele või ärge võtke meest. Rääkige mehega, rääkige rasketest asjadest mehega. Kui on armuke, jätke maha või kui korvab üle kuidagi, ärge jätke. Suhtes olla pole kohustuslik, abielus olla pole kohustuslik. Laste saamine pole kohustuslik. Ma ei tea, mis siin jutus erineb ühe advokaadi jutust, kelle jutt minu arvamusega klapib vähemalt 90%, ja isegi rohkem, ja kellel on aastakümneid kogemust lahutamise vallas.

Pigem küsiks, et kui inimene seriaale ei vaata ja on suure suhetepagasiga, et kuidas saab siis nii a) vihane/kibestunud olla b) mitte midagi sellest õppida, et ikka mehi ei tunne.

Mis arvan nutmisest. Nutmine on normaalne. Matustel on ka normaalne nutta. Nutta on normaalne ikka leinates, aga nutta pole normaalne enam pärast mõnda aega või vähemalt lohutamatult nutta. Nii et segab elu. Siis on valesti elatud elu ja speab vaatama seriaale siiski, et õppida. Kui palju peab ühe inimese pärast nutma? Saan aru, et siin ajatakse lausa abielumehi vahel taga, ja loodetakse veel 35+ vanuses pätsata mingi naise mees endale, aga kuidas saab sellist taga nutta? Korra võib-olla, aga hiljem. Dziiz. Kui inimene sind ei väärtusta, wtf kuidas saab temast hoolida?

Vahel lihtsalt inimesed kirjutavad nagu mina, mis teha. Ajaviite all on vähemalt kaks kasutajat, kes nagu mina kirjastiililt.

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://www.youtube.com/watch?v=o5z8-9Op2nM&ab_channel=SoftWhiteUnderbelly
Tark mees.

Või tihti näeb siit, et kaasa ei tunta armukestele, sest noh nad ju armukesed. Parastate, et mees ei tule ikka kodunt ära. No miks peaks teile kaasa tundma? Nah.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja pigem ma ütleks seriaalide kohta nii, et mitte nemad ei kujunda mind, vaid mina vaatan seriaale, mis mind kõnetavad. Umbes nagu teie kõi siin, keda softwhiteunderbelly ei kõneta, elus ei hakka te vaatama tema videodest mõnda. Loogish.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja nutta on ikka normaalne, olla kurb, haletseda ennast, olukordi jne, mitte kurbust enda sees hoida, välja tuleb ajada sealt, aga kas on norm suvalisel hetkel kuskil foori taga nutma hakata? EI. Minu meelesti ei, see on minu arvamus ja paistab, et kellegi oma ka. Mõni hakkab alla võtma mingi ravimiga, tobedaid bikiinipilte postitama, mõtteterasid, end hädiseks tegema, et ikka meest tagasi saada. Fuck, ma võin leinata, patja nutta, aga ma ei hakka elus nii tegema, esiteks näitab nõrkust ja teiseks milleks? Selline asi ei aita kindlasti rohkem kui lihtsalt oma elu elades, ok mõni lahutab ja saab pärast mehe tagasi, mõni abiellub sama mehega kaks korda. Aga siis tulebki sirgeks rääkida asjad omavahel, mitte käituda nagu Jeremy Meeksi endine abikaasa, kes hakkas huuli süstima jne.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma varasemalt kirjutasin

…. nutsin, pisarad voolasid…..

Siit see minu nutu asi tuli. Minul siis armumine kellegisse, vaid enda teada. See mul siis ilmselt enda viga või lapsepõlvetauma nagu siin keegi välja tõi.
Nii ilmselt ongi ja ma nutan ka seda, et ma ei suuda või ei julge midagi ette võtta ja et järjekordselt keegi teine kellesse armunud olen saab ta endale.
Ehk nutsin jah aga mitte pidevalt. Algus rohkem pärast vähem.
Armunud olen jätkuvalt ja praegugi. Nuttu enam pole, pisaraid vahetevahel ikka. Tahaks armastada ja olla armastatud.
Mind võib õpetada või nõu anda küll.

Aga veel, et siin teemas ka keegi teine kel lahutus käsil, kes on kurb ja pole üle saanud.
Tema pole minuarust oma nutmisest kirjutanud.
Aga see nutt ja hala läks tema pihta.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siit see minu nutu asi tuli. Minul siis armumine kellegisse, vaid enda teada. See mul siis ilmselt enda viga või lapsepõlvetauma nagu siin keegi välja tõi. Nii ilmselt ongi ja ma nutan ka seda, et ma ei suuda või ei julge midagi ette võtta ja et järjekordselt keegi teine kellesse armunud olen saab ta endale. Ehk nutsin jah aga mitte pidevalt. Algus rohkem pärast vähem. Armunud olen jätkuvalt ja praegugi. Nuttu enam pole, pisaraid vahetevahel ikka. Tahaks armastada ja olla armastatud. Mind võib õpetada või nõu anda küll.

Mina olen see, kes ütles, et mida krt on nutta, ma ei ole see vaimse häirega naisterahvas. Kui mina armun, siis ütlen oma objektile, et ta meeldib mulle väga. Siis on roheline tuli antud, aga kui midagi ei teki, pole ka mitte midagi piinlikku. Siiani pole olnud, et ma selle teadmisega üksi oleks jäänud 😀

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitv, kas rohkem polegi kellegil sellist armumist nagu TA küsis?
Mul võibolla on selliselt kuna viimati olin armunud u20 aastat tagasi. Võimalik, et panin end lukku, kuna ütlesin, et enam sellist ei taha. Praegusega võrreldes oli see eelmine ühepoolne armumine kordi lühem ja kergem.
Võibolla tulevad need tunded kõik välja mis nende aastatega on kinni olnud.
Nüüd hakkasin tundma tundeid, et tahan armastada ja olla armastatud. Nagu oleksin enne olnud pimeduses.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui mina armun, siis ütlen oma objektile, et ta meeldib mulle väga. Siis on roheline tuli antud, aga kui midagi ei teki, pole ka mitte midagi piinlikku. Siiani pole olnud, et ma selle teadmisega üksi oleks jäänud

Mille pärast miinused?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

et tahan armastada ja olla armastatud

Kui ainus kriteerium on see, võib iga suvaline ilusaid sõnu öelda ja siis on varsti ilusate sõnade asemel probleemid.
Kui mõtlen, et suhtes/abielus tuleks vaeva ka näha, mitte ainult nautida, siis ma ei mõtle, et sama vaeva tuleb suvalisega näha. Vahe on ilmselge – et üks on teadlik valik nagu ka öeldi ju, et maailmas on miljardeid inimesi ja valitakse just tema. Proovi abiellu panustada piisavalt palju nagu suhte alguses, ehkki siis piisas kirest, ja kui mees ei käivitu, vähemalt üritasid ja näed, et abielul puudub tulevik. Mees võib ka seda teha, muidugi ei pea vaid üks abikaasa pingutama, aga kui näed, et mees ei tee, siis alternatiiv on ikka ise proovida ja kui välja ei tule, siis juba otsustad, kas tahad edasise elu abiellu jäädes veeta või mitte.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ning samuti minu arvamus on ikka see, et suhe peaks olema sotsiaalmeediast prii ja keskenduma peab just sellele, kes on su kõrval, mitte tõestama teistele, kui hea on suhe või naistele, et mees on kinni. Kui ma oleks selle naise mees ja naine võtab kaamera või telefoni alati välja… juba see häirib.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siiani tulevb meelde Armie Hammer ja tema endine abikaasa. Aastaid kaks jälgisin naist sotsiaalmeedias. Pilt pildi otsa. Okei… ilus pere. Imelised pildid. Nunnud lapsed. Mhm. Ikka ei oldud koos lõpuks.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ning samuti minu arvamus on ikka see, et suhe peaks olema sotsiaalmeediast prii ja keskenduma peab just sellele, kes on su kõrval, mitte tõestama teistele, kui hea on suhe või naistele, et mees on kinni. Kui ma oleks selle naise mees ja naine võtab kaamera või telefoni alati välja… juba see häirib.

Mis prii? Mees peab minust tegema ilusaid pilte sotsmeediasse.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis prii? Mees peab minust tegema ilusaid pilte sotsmeediasse.

Aga milleks? Selgita milleks. Sa ei oska.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga milleks? Selgita milleks. Sa ei oska.

Sest ma olen edev naine.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ikka koos selfisid tuleb teha, et kõik näeksid, et te koos olete.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas keegi ohustab teie suhet? Et kui seda ei tee, siis keegi napsab sinu või mehe ära?

On sul vägivaldseid jälitajaid, kes akna all serenaadi laulavad? On mees üle aisa löönud? On su mehel mingeid armukesekandidaate? Jne.

On see ärapanemine, et mul on ja teil pole?

Kõik variandid on ju halvad.

Kui on lihtsalt rõõm, nii suur rõõm koos olla, mis on parim variant, siis… okei, ma saan aru, et on inimesi, kes tahavad oma õnne jagada. Nagu jagaakse lemmikloomast sadu pilte ja lastest. Et nii hea on lihtsalt olla. Aga siiski, seal taga peab olema teatavat sorti exhibitionism või sõltuvus. Noh, on inimesi, kes tahavaad terve oma elukäigu internetti panna ja lõpuks koguneb tuhandeid, kui mitte kümneid tuhandeid, pilte.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sest ma olen edev naine.

Jah, see põhjus on loogiline ja arusaadav. Ei märganud seda vastust.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina meest ei võta pildile. No vb korra paari aasta jooksul.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oi, mina olen küll raske juhtum, iseendale just. Oli armukese periood. Väga raske iseloomuga mees. Vaimses mõttes tuli see suhe lõpetada, väga raskelt läks -minu poolt just. Vahepeal ei suhelnud, kontakt taastus lihtsalt niisama vestlusteks, sellegi poolest väga keeruline suhtlemine. Peaksin pealiskaudsest suhtlemisest ka ikkagi loobuma aga mingi osa minust jääb seda kohutava iseloomuga inimest armastama, ei teagi miks, pole võimeline aru saama. Mul on hulk küsimusi iseendale, küll ma välja nuputan, milles on minu tegelik probleem.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olin täiesti hullult armunud umbes 23 aastaselt. Me olime sõprade kaudu tuttavad. Teretasime tänaval, naeratasime, teinekord paar sõna juttu. Mõned korrad sattusime seltskonnas kokku. Ta ilmselgelt ei olnud minust huvitatud, oli sügavalt armunud teisesse naisesse, kes aga oli abielus ja vist ka ei soovinud endale mingit boheemlast. Austajannnasid sel mehel aga jagus.
Olin võimeline 11-12 tundi seisma tänavanurgal, kus teadsin teda mööduvat…võibolla. Meigile kulus 4-5 tundi. Kõik pidi olema veatu ka riietuses. Öösel tegin trenni. Lugesin meeletult (tema IQ ja haritus kiirgasid kaugele). Kõik minus pidi olema ideaalne ja-või sarnanema veidi-veidi sellele naisele, kellesse tema armunud oli. Aga üldse mitte koopia! Kõik pidi olema viimse detailini väljapeetud, maitsekas, stiilne ja samas massist erinev. Tema nähes ma näiteks oleksin pigem surnud, kui välja võtnud rahakoti, mis ei sobinud näiteks mu küünelaki või käekotiga.

Kui teda tänaval nägin, sõna otseses mõttes läksid jalad alt ära. Ühe korra minestasin otse vabaduse väljakul, vajusin peaga vastu maad, kui ta ootamatult selja tagant tuli ja teretas. Verd lendas, kiirabi huilgas.
Jalad on süldiks läinud teda nähes ja olen kukkunud või peaaegu pikali käinud veel raekoja platsil, mõnes restoranis, mõnel kontserdil. Ühes baaris kukkusin puki otsast alla, kui ta sisenes ja tõmbasin kaasa veel kolm pukki pluss inimesed pluss nende joogid. See kestis umbes poolteist aastat.

Lõpuks läksin talle koju, andsin uksekella ja rääkisin ära, et armastan. Ta pakkus lahkelt teed ja veini, ütles, et ei saa samaga vastata, aga austab mu avameelsust ja pakub sõprust. Tellis mulle takso. Nii läkski. Ta hakkas praktiliselt iga päev mingitel argistel teemadel helistama ja näiteks piknikule, kontserdile, näitusele kutsuma. Seltskonnaga, alati. Mul polnud enam põhjust teda igatseda, nägin teda kohe kui tahtsin. Mõne kuu pärast avastasin end talle helistamast, et ole hea, mul on palavik, sa lähed siit mööda, too mulle kõhulahtistit ja tampoone. Mõni kuu varem ma oleksin pigem surnud, kui tema nähes näiteks lehttaignapirukat söönud või nina nuusanud. Päev päeva järel see müstiline oreool hajus ja ta muutus mulle argiseks. Kergelt kriibib mul senini, natuke piinlik on ka. Aga vahele seda etappi poleks ka jätnud.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen mehena olnud armunud naisesse, kes polnud mu liigast. Ma samuti panin ainult veatud riided selga, valasin riided kallilõhnaga üle. Vaatasin peeglist üle, et ma oleks veatu. Pesin, küürisin ennast. Temaga olles koos olin üle enda võimete, tegin talle välja. Viiisn lilli, kingitusi, mis polnud mu loomuses. Jõudsin temaga ka suhtesse. Temaga sexist ei piisanud, ma peksin ka pihku ja unistasin temast.

5 kuuga lõppes me suhe. Ma murdusin selle koorma all. Ma ei jõudnud teda enam restodesse ja hotellidesse vedada. Ma sain aru, et see pole jätkusuutlik. Õpetlik kogemus ja hindan tulevikus hoopis naisi, kes oma arveid ise maksavad. Ilu ja seksapiilsus pole nii oluline.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jalad on süldiks läinud teda nähes ja olen kukkunud või peaaegu pikali käinud veel raekoja platsil, mõnes restoranis, mõnel kontserdil. Ühes baaris kukkusin puki otsast alla, kui ta sisenes ja tõmbasin kaasa veel kolm pukki pluss inimesed pluss nende joogid. See kestis umbes poolteist aastat.

Püha jumal, see on juba küll haige värk ju. Ta nägi su pikali viskumisi alati pealt või?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Püha jumal, see on juba küll haige värk ju. Ta nägi su pikali viskumisi alati pealt või?

Kahel korral umbes neljast nägi, aga ei seostanud endaga. Pluss mõned korrad nägi mind väga kentsakal pehmel kõnnakul kõndimas ilmselt, vähemalt endal tundusid jalad küll risti käivat, kui teadsin, et ta näeb või võib näha mind kõndimas. Tookord baaripukkide puhul nägi, aga ega ta ei saanud aru täpselt, kes ja miks selle nö dominoefekti algatas. Oskaks siis seda iseendaga siduda, tema mitte. Vabaduse platsil ei näinud, sest tema kõndis reipal sammul edasi, keeras ümber nurga ja kadus nurga taha, kui mina maha vajusin.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Inimene, kes kasutab sellist sõna, nagu limerents, ei ole juba korras. Ja need jutud on ikka iuuuu, otsige abi.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No kui tal reaktsioon oli selline, mis teha.

Ma ühe naise peale kellesse olen armunud tardusin, ei teadnud mida teha, mõtlemisvõime kadus, tagant järgi ei tea mis ütles või oli. Maha ei ole küll kukkunud. Kui kokku juhtub siis ei tea kas nareatada või mitte, kuidagi ei tea kuidas olla. Tean küll, et ole mina ise, aga vat ei saa.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No kui tal reaktsioon oli selline, mis teha. Ma ühe naise peale kellesse olen armunud tardusin, ei teadnud mida teha, mõtlemisvõime kadus, tagant järgi ei tea mis ütles või oli. Maha ei ole küll kukkunud. Kui kokku juhtub siis ei tea kas nareatada või mitte, kuidagi ei tea kuidas olla. Tean küll, et ole mina ise, aga vat ei saa.

Tasuks oma enesehinnanguga tegeleda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

……
Olin võimeline 11-12 tundi seisma tänavanurgal, kus teadsin teda mööduvat…võibolla.

….
Lõpuks läksin talle koju, andsin uksekella ja rääkisin ära, et armastan….

Mul umbes sama, ootasin tänaval naist keda teadsin, et peaks millalgi autoga mööduma.

Aga imetlen su julgust, et läksid ja rääkisid, et armastad sellises seisundis. Mina praegu ei suudaks.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 67 )

Esileht Pereelu ja suhted Tunded, (sõge) armumine, limerents