Appi kui õudne. Mul on praegu lahkuminek käsil päris inimesest ja olen kurb, et see asi häirib mind ja ikka pole üle saanud. Aga sinu kirjeldatu tundub ju täiesti õudne.
Kuidas sinu olukord tsiteeritu olukorraga seostub? Kaks täiesti erinevat olukorda ju!?
Siis keskendu põhjusele, mitte halamisele. Nutad oma ettekujutust, mis arvasid suhtest olevat. Tegelikult ju seda ilusat suhet pole ning pole mõtet oma aega raisata.
Ära õpeta mind. Olengi ju suhte lõpetanud, aga loomulikult ei lähe emotsioonid üleöö üle. Kui sa midagi suhetest teaks, siis sa ei targutaks nii lollisti. Oled jälle see vaimse häirega naisterahvas, kes siin kõiki elama õpetab, endal pole suhetega peale seriaalide mingit kokkupuudet.
Muidugi on ta seesama vaimse häirega mutt. Kõik need inglise keelsed lingid ja sogane jutt. Ja siis muidugi “kõiketeadmine” armuasjadest ja tunnetest. Ehk siis nendest asjadest, mida ta ise pole iial kogenud, aga mille kohta on ta Daily Mirrorist lugenud.
Kuidas sinu olukord tsiteeritu olukorraga seostub? Kaks täiesti erinevat olukorda ju!?
Kuidas ta siis ei seostu, kui inimene põdes väga kaua armumise pärast (vahet pole, millise). Mina põen praegu armumise pärast ja see tundub hirmutav, et mõnel inimesel võib see põdemine nii tõsine olla ja nii kaua kesta, kui sellel inimesel, keda tsiteeriti.
Muidugi on ta seesama vaimse häirega mutt. Kõik need inglise keelsed lingid ja sogane jutt. Ja siis muidugi “kõiketeadmine” armuasjadest ja tunnetest. Ehk siis nendest asjadest, mida ta ise pole iial kogenud, aga mille kohta on ta Daily Mirrorist lugenud.
Mida hekki, ma pole mingeid linke kuhugi pannud ega eales Daily Mirrorit lugenud. Mingi häire tundub sul endal olevat, paranoia?
Minu arvates ei ole teie aru saanud, et meie teiega ei kohtu enam mitte kunagi ja ma olen õnnelik (mul on suhe). Küll aga kaunitarid, kes on Teie mehest huvitatud. Kui nemad ei lõpeta arvamist, et Teie mees tuleb lõpuks kodust ära, siis ma võtan ise ühendust ja räägin neile kõik ära algusest lõpuni, sest nad vist ei saa aru oma mõtteterade ja ma ei tea millega, et Teie ja Teie mees on lõpuni abielus. Aitäh tähelepanu eest.
+1
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu
17.09.2023 02:14
Ning ennetan. Jah, see jutt võis olla unenäost pärit, aga kurat, mõnikord lähevad unenäod meelest, aga praegu oli hästi meeles. Realm of dreams.