Kus ja kuidas teie oma praeguse kaaslasega tutvusite ?
Mis vanuses sellel hetkel olite?
Niisama oleks tore lugeda teiste lugusid 🙂
Kus üldse tänapäeva inimesed tutvuvad ?
Esileht › Pereelu ja suhted › Tutvumislood
Kus ja kuidas teie oma praeguse kaaslasega tutvusite ?
Mis vanuses sellel hetkel olite?
Niisama oleks tore lugeda teiste lugusid 🙂
Kus üldse tänapäeva inimesed tutvuvad ?
Tinder ja paljud ka teised seal tutvunud tuttavatest. Eesti mees ei tule sulle poes ligi, kui sa just kaunitar ei ole. Mõtlen just keskealisena tutvumist. Selle eesmärgiga kuskile klubisse või baari minna ja loota, et keegi sind märkab on ka tobe.
Spordiklubis, trennist.
Spordiklubis, trennist.
Ma ei kujuta seda ette? Mees piidleb treenivat naist ja kutsub välja?Natuke nagu pervolik pole?
Juhendas praktilist tegevust.
Ok, siis jõusaali treenerid sebivad seal naisi…jälk
Eestis on rohkem treenituid jalgu ja tuharaid kui üks või kaks. Pole see nii eriline, et treenerid sebiksid.
No ma nägin vastupidist. Nii 30+ mees, keskmisest kenam ja ehk ka edukam esimest korda eratreeneri juures. Noor tüdruk. No sellist flirti ja võrgutamist tüdruku poolt ei näe ka ööklubis.
jutukas, 22 olin (kuigi seda ei küsitud);
tinderis, 39 olin.
puhas netivärk niisiis
Spordiklubis, trennist.
Ma ei kujuta seda ette? Mees piidleb treenivat naist ja kutsub välja?Natuke nagu pervolik pole?
Nii tutvutaksegi ju, kus iganes. Mina näiteks Norras matkarajal ja teinepool osutus ülla-ülla ka eestlaseks, kellega juhuslikult rajal kokku saime.
Tinder, 41
Sõltub ju trennist. Kui koos käib koguaeg sama grupp inimesi, siis kõik suhtlevad ja tunnevad ajapikku üksteist.
Kas keegi mainis, et üks osapool oli treener? Kust see jutt tuli?
Ühiste sõprade kaudu kõik mu tutvumised. Sattusime kellegi juures samale üritusele, üks asi viis teiseni ja nii oligi. Elus ei julgeks mingi netist leitud võhivõõraga kohtuma minna, jumal teab, mis psühhi otsa sattuda võib. Pärast ei saa laps enam õue mängima minna, sest ei julge teda kuhugi lasta, kui piidleja ümber maja luusib.
Ühiste sõprade kaudu kõik mu tutvumised. Sattusime kellegi juures samale üritusele, üks asi viis teiseni ja nii oligi. Elus ei julgeks mingi netist leitud võhivõõraga kohtuma minna, jumal teab, mis psühhi otsa sattuda võib. Pärast ei saa laps enam õue mängima minna, sest ei julge teda kuhugi lasta, kui piidleja ümber maja luusib.
Seda kardad, aga endisest tuttavast endist vangi mitte?
Kas keegi mainis, et üks osapool oli treener? Kust see jutt tuli?
Ehk ajati segi teemasse vastamine (praktiline tegevus) ja vastamine jõusaali kohta?
Ühiste sõprade juures õhtusöögil ühes teises riigis, mees eestlane, mina oli siis 47 ja mees 31.
Ühiste sõprade juures õhtusöögil ühes teises riigis, mees eestlane, mina oli siis 47 ja mees 31.
Mees sai endale korraliku sexiemme, kes ka süüa teeb…irw
Kui mõlemale sobib, siis mis siin irvitada on.
Mis krdi emme, see pole eriline vanusevahegi. Süüa teeb enamasti ikka tema mulle. Seksida ei viitsi juba ammu.
Mis su probleem muidu on?
Seda kardad, aga endisest tuttavast endist vangi mitte?
Õnneks ma liigun teistsuguses seltskonnas kui sina ja vangidega ei pea suhtlema.
Õnneks ma liigun teistsuguses seltskonnas kui sina ja vangidega ei pea suhtlema.
Jah?. Ei karda kõrgust… ei karda 3. Korruse rõdul istuda seljaga. Väga alalhoidlik. Privaatsus on turvalisuse kaalutlustel vajalik. Sest need, keda kardad, need ei tule, aga need, keda ei.. mina inimesi ei usalda. Vangla muudab? Dunno..
tinder
Jah?. Ei karda kõrgust… ei karda 3. Korruse rõdul istuda seljaga. Väga alalhoidlik. Privaatsus on turvalisuse kaalutlustel vajalik. Sest need, keda kardad, need ei tule, aga need, keda ei.. mina inimesi ei usalda. Vangla muudab? Dunno..
Täitsa pekkis, jälle see suguhaiguste-hull platsis.
Ah? Ise muidu saad aru, mis pläusti sa suust välja ajad? Keset päeva purjus jälle?
Ma pole kunagi mingist tutvumisportaalist endale kaaslast leidnud. Tinderit tean vaid “Tinder swindler” filmi põhjal Netflixis.
Aga oma abikaasa saime tuttavaks tööl. Töötasin jalatsivabrikus, kuhu ta siis oli appi saadetud mulle. Pilgud kohtusid ja blablabla 😀 tegelikult kaasa ütleb, et tema kohe pani mind tähele. Minul läks paar nädalat aega enne kui panin tähele, et mulle osutakse tähelepanu märke, tuuakse kohvi ja saiakesi ja šokolaade. 🙂 ja nii ta vaikselt läks, 9 kuu pärast kolisime kokku, 3 aasta pärast abiellusime, nüüd on meil kaks poega ja 12 aastat koos.
Minul läks paar nädalat aega enne kui panin tähele, et mulle osutakse tähelepanu märke, tuuakse kohvi ja saiakesi ja šokolaade. 🙂
Kohe on teise teema kägu kohal ja kukub kisama, et tema elu sees ei lase mingil mehel endale kohvi tuua, tema ise toob endale kohvi ja kõik kes ise endale kohvi ei too on hädapätakad 😂
Igatahes edu teile ja tore kuulda, et ka päriselus keegi kellelegi veel läheneda julgeb.
sellega mul meenub, kuidas paar aastat tagasi maapoes tulid sisse 2 suht ärajoonud meest, üks rääkis telefoniga ja siis vaatas mind, ütles tel-ni, et ooot–ottt…maisaa räägida…ma kohtasin just oma Elu Armastust!
Et lihtsalt selline fun vahepala.
Jah, saan aru, et tutvuseks ei saa seda nimetada. samas mina kõnetan kuidagi sageli selliseid totaalseid jotasid, nr Pärnus üks prükkar vaatas mind tükk aega ja siis ajas end püsti, kummarda ja ütles…”phffantaphstiline nainnnee…”.
Arusaamatu 🙂
Teemasse:
oma mehega tutvusin vägagi klišeelikul viisil, ettevõttes sekretärina töötades. 25 a tagasi!.
Meie abikaasaga tutvusime jutukas.
Kirjutatu põhjal arvasin, et ta on ülbe ja kuri vms, hoopis vastupidi. Kuidagi juhtus nii, et kirjutasin talle ja asjad läksid omasoodu. Sel ajal elasime erinevates maakondades ja olime erinevates eluetappides, seega olime aasta-kaks kaugsuhtes.
Aastaid hiljem oleme abielus, mitme lapse vanemad ja õnnelikud. Mees on mitu korda öelnud, et ta ei kujutaks elu ilma minuta ette ja minust paremat ei ole. 🙂
sellega mul meenub, kuidas paar aastat tagasi maapoes tulid sisse 2 suht ärajoonud meest, üks rääkis telefoniga ja siis vaatas mind, ütles tel-ni, et ooot–ottt…maisaa räägida…ma kohtasin just oma Elu Armastust!
Et lihtsalt selline fun vahepala.
Jah, saan aru, et tutvuseks ei saa seda nimetada. samas mina kõnetan kuidagi sageli selliseid totaalseid jotasid, nr Pärnus üks prükkar vaatas mind tükk aega ja siis ajas end püsti, kummarda ja ütles…”phffantaphstiline nainnnee…”.
Arusaamatu 🙂
Teemasse:
oma mehega tutvusin vägagi klišeelikul viisil, ettevõttes sekretärina töötades. 25 a tagasi!.
Jah, mul oleks praegu keskealine vene mees partneriks, aga ei taha. Ma pole ilus ega sale, aga praktika ajal hakkas ligi tikkuma.
Esileht › Pereelu ja suhted › Tutvumislood