Vastus oli tollele mehele eelpool, kes vaatas, kuidas talle algselt huvi mitte pakkuv naine leidis endale kellegi. Sellised suhted, kus algselt huvi ei paku, need pole õiged suhted. Et tuleb tahta seda, kes algselt ka on huvitatud, mitte neid, kes algselt ära põlgavad. Ja ka ise, ise tuleb olla parem, mitte ainult jutustada, et vat mul käivad mehed/naised ise järel ja mina olen tahetud. Jah. Ok. Sündisid sellise välimusega, eks, aga mis sisu seal ka on, mina vähemalt hindan ennast ausalt.
Esileht › Pereelu ja suhted › Tutvumislood
Teema: Tutvumislood

Tundub, et sina ei taha seksida. Miks sa enda kaaslast siis piinad? Armastad sa
Mees sai endale korraliku sexiemme, kes ka süüa teeb…irw
Mis krdi emme, see pole eriline vanusevahegi. Süüa teeb enamasti ikka tema mulle. Seksida ei viitsi juba ammu.
Mis su probleem muidu on?

Enne Tinderi, Facebooki aegu 15 aastat tagasi… Tutvusime ühise tuttava kaudu. Ta hakkas mulle meeldima, seetõttu küsisin tuttavalt ta numbri ja saatsin sõnumi. Olin 20, tema 26.

Vastus oli tollele mehele eelpool, kes vaatas, kuidas talle algselt huvi mitte pakkuv naine leidis endale kellegi. Sellised suhted, kus algselt huvi ei paku, need pole õiged suhted. Et tuleb tahta seda, kes algselt ka on huvitatud, mitte neid, kes algselt ära põlgavad. Ja ka ise, ise tuleb olla parem, mitte ainult jutustada, et vat mul käivad mehed/naised ise järel ja mina olen tahetud. Jah. Ok. Sündisid sellise välimusega, eks, aga mis sisu seal ka on, mina vähemalt hindan ennast ausalt.
On inimesi, kes ei armu mitte välimusse, vaid sisemusse. Need saavadki armuda alles siis, kui on teisega juba rohkem tuttavad.

Tutvusin oma teisest riigist pärit mehega kolmandas riigis, olime seal samal üritusel komandeeringus. Mina tollal 23, tema 27. Olin sel ajal kooselus, nii et selle pilguga vaadata ei tulnud mõttessegi; temal tuli küll, aga ootas sebimisega ära täpselt sinnamaani, kuni teada sai, et olen lahku läinud (u aasta hiljem). Praeguseks üle 20 aasta abielu ja neli last.

MI
Esimene ja teine kooselu tulid jutuka kaudu. Praeguse abikaasaga kohtusin töö juures, mina olin 22 ja tema 25.
22. eluaastaks kolmas kooselu? Äkki oleks võinud ringitõmbamise ajal lapsepõlve nautida pigem?
Mõni kägu ilmselt ei kujuta ette, et kõigil pole ideaalset lapsepõlve, kus tahaks pikki aastaid veeta. Alkohoolikust vanemaga kooselu pole mingi lapsepõlve nautimine nagunii ja juba gümnaasiumi kõrvalt sai tööle mindud, et peale kooli lõppu oma elu alustada. Jah, esimesed kooselud tulid ja lõppesid kiirelt, kuid viimane on nüüd juba ligi 20 aastat kestnud. Ei tunne siiamaani, et lapsepõlvest oleks otseselt midagi olulist puudu jäänud peale hoolivuse, enda laste jaoks loomulikult olen loonud turvalisema ja toetavama keskkonna.

Kunagi ammu – lõbustuspargis tutvusin austraallasest kutiga.
Kunagi pikaaegse boyfriendiga nr 1 – ühiselt sünnipäevalt mindi talle külla (ta vend oli ks sünnipäeval).
Pikaaegse boyfriendiga nr 2 – klubis Hollywood.
Pikaaegse praeguse elukaaslasega – ühiste sõprade jaanitulel.
Vahepeale jäävad ka suur kirg tööpostil (kahjuks oli mehel elukaaslane, see nn läbikäimine kestis ikka on-off pikki aastaid). Endine algklasside koolivend, teises linnas üle pika aja taas kohatud sõprade kaudu. Sõbranna sünnipäeval kohatud tüüp. Baaris kohatud tüüp.
Mina sain aru, et teema küsimus oli, kuidas tutvusite oma elukaaslasega, mitte polnud küsimus baaris kohatud tüüpide kohta, kellega k…i tegid.

Välimuse kohta ütlevad isegi mehed, et ka kõige ilusam naine on tigeda ja kurjana kole ja ebaseksikas. Ära ülehinda välimust.

Tundub, et sina ei taha seksida. Miks sa enda kaaslast siis piinad? Armastad sa
Mina ei piina kedagi. Meil on koos väga hea ning oleme õnnelikud!

Eelmisi polnud küll küsitud, aga
* praegune töölt
* eelmine töölt
* üle-eelmine töölt
* esimene töölt

Mingeid 5-aastaseid sutsakaid pikakas suhteks ei loeta.
Sina ei loe. Palun ole täpne, kui iseenda arvamusi esitad mingi üldteada fakti pähe. Mina näiteks loen pikaks suhteks ka mõningaid 2-aastaseid suhteid, millele on eelnenud pikk seksuaalsuhteta vastastikku meeldimise periood ja sõprus.

Esimene pikem suhe ühiste tuttavate kaudu, teine hobiürituselt.

Kus ja kuidas teie oma praeguse kaaslasega tutvusite ?
Mis vanuses sellel hetkel olite?
Niisama oleks tore lugeda teiste lugusid 🙂
Kus üldse tänapäeva inimesed tutvuvad ?
Mis ajast hakkab tänapäev????

Vanuses 35-40 on viljakus kahanenud poole võrra ning kui 35.a. last pole, peaks munarakke külmutama.
Kui naine on jube üle 35, siis ei pruugi ka sellest enam kasu olla,

Suhet meil pole, hirm tegi oma töö.
Just, ka oma 12 aastat tuttavasse ja kümaks jätvasse klassiõesse võid lõpupeol niimoodi ära armuda, et ohooo. Kui alguses ei meeldi, siis küll hakkab meeldima, tuleb ainult piisavalt kaua oodata. 😀

Nagu And Just Like That sarjas Seema – ”From everything I have heard, it sounds to me that you’ve had these two great loves and I’ve had none. No, please don’t say I will because I might not, and I can live with that….” ja siis vatrab edasi Ma ei saa sellest aru, sellepärast, et ma olen olnud küll elu jooksul armunud mitmetesse, aga ühel või teisel põhjusel ei ole sealt midagi enamat arenenud ja tagantjärgi ma enam ei tahagi suhteid. Kõlab traagiliselt, tean. See on ”jaded” olek, mis juhtub inimestega lõpuks. Võib juhtuda ka suhetes muidugi.
Kas võib paluda, et eestikeelses foorumis kirjutatakse eesti keeles? Olen enam kui kindel, et kui keegi samamoodi venekeelseid lõike siia lajataks, siis oleks kohe pahandus majas.
Lisaks, mida tähendab “jaded” olek? Kas tõesti ei ole kõikidele ingliskeelsetele sõnadele eestikeelseid vasteid olemas?
Ja veel lisaks, mitte midagi ei saa aru, mida sa oma kommentaariga öelda tahad. Ka mitte selle lõiguga, mis on eesti keeles kirjutatud.

Need saavadki armuda alles siis, kui on teisega juba rohkem tuttavad.
Jutt käiski nendest, keda tunned ja oled korduvalt suhelnud. Kui inimene jätab pikema aja jooksul täiesti külmaks, siis ei usu sarnase suhte ehedusse, et mõlemad armuvad, pigem variant, et üks piidleb teist juba aastaid, aga ei julge midagi ette võtta.

Ei loeta – kes ei loe? Minu elus on 5 aastat küll pikk aeg.
Mul sama. Lühikeseks suhteks loen alla aastast suhet.
Eks iga inimene näebki asja vastavalt oma elukogemusele.
Mina ütleksin ka, et 5 aastat on lühikene suhe. Ja alla-aastane… No, kas selle ajaga jõuab üldse kokkugi kolida? Seda loeksin pigem lihtsalt sebimiseks.
Meil mehega on vanim laps juba 33-aastane. Ja me olime koos juba mitu aastat enne tema sündi. Vanim lapselaps on meil 10-aastane. Ja me ei ole üldse vanad inimesed. Täitsa 50ndate alguspooles.
Tutvusime tänaval. Ilmselgelt tol ajal mingit internetis tutvumist ei olnud. Kuigi, Juku arvutid vist hakkasid koolidesse jõudma. Aga netiühendust ja tutvumisportaale ikkagi ei olnud.
Meil on neli last ja kaks lapselast.
Olen nõus kellegagi, kes eespool ütles, et koos hoiab austus ja hoolivus üksteise suhtes. Eriti just hoolivus. Ma ütleks nii, et kõikide pikaajaliste paaride (ja siin ma ei pea silmas üldse 5 aastat kestnud suhteid, vaid päriselt pikki kooselusid) puhul olen märganud just seda joont – et üksteisest hoolitakse väga. Kas või mingid väga väikesed žestid – näiteks mees viitsib sulle hilja õhtul kuhugile autoga järele tulla, kuigi, ta võiks sel ajal hoopis mõnusalt telekat vaadata. Või et naine pakib komandeeringusse mineva mehe kohvrisse kaasa väikese üllatuse. Või haiguse ajal hoolitsetakse teise eest – tehakse haige olemine mugavaks. Ühel vanemal paaril oli näiteks nii, et naine luges mehele ajalehti ja raamatuid ette. Mees aga tegi naisele alati hommikul kohvi ja võileivad valmis.
Hästi lihtsad asjad, aga need loevad nii palju.

Kuule, aitab nüüd küll! Sa oled terve teema imelikku pläma täis kirjutanud. Vähemalt kahe lehekülje-jagu oled siin heietanud oma negatiivsusest ja säärte tegemisest ning nõudnud, et kellelgi peab siin teatud vanuses laps olema – või muidu mingu oma munarakke külmutama.
Me oleme juba ammu aru saanud, et sa oled see, kes teistes teemades HIVist karjub ja kellel meestega suhted puuduvad.
Lihtsalt tüütu on lugeda huvitavate ja teemasse vastavate kommentaaride vahelt sinu segaseid nämmutamisi ja inglise keelseid hüüatusi, mida oled Daily Mirrorist teada saanud.
Revolvrist on perekool lahti saanud. Ehk tõmbad sina ka nüüd tagasi? Täitsa sobib, kui sa käid siin ainult lugejana.

On inimesi, kes ei armu mitte välimusse, vaid sisemusse. Need saavadki armuda alles siis, kui on teisega juba rohkem tuttavad.
Inimesed, miks te vastate sellele hullule? Kas te tõesti ei saa aru, kellega tegu?

Kus oma olen üldse oma elus oluliste meestega kohtunud – kõige esimene partner – mingi vabaõhu üritus oli (suhe kestis aasta); laste isa – tööl – olin tema juhendaja (suhe kestis neli aastat); järgmine tõsine suhe – hot.ee jutukas (vahelduva eduga ligi 16 aastat – kohtusime ja alustasime ja lõpetasime jne, kuni nüüdseks pole enam vist 6 aastat üldse suhelnud); sellest järgmine – ta oli mu klient (vahelduva eduga 18 aastat vt eelmine) ; sellest järgmine – toidupoes ( 6 kuud); viimane suhe (praegune) – tutvumisportaalis (neljas aasta jookseb)

Kus oma olen üldse oma elus oluliste meestega kohtunud – kõige esimene partner – mingi vabaõhu üritus oli (suhe kestis aasta); laste isa – tööl – olin tema juhendaja (suhe kestis neli aastat); järgmine tõsine suhe – hot.ee jutukas (vahelduva eduga ligi 16 aastat – kohtusime ja alustasime ja lõpetasime jne, kuni nüüdseks pole enam vist 6 aastat üldse suhelnud); sellest järgmine – ta oli mu klient (vahelduva eduga 18 aastat vt eelmine) ; sellest järgmine – toidupoes ( 6 kuud); viimane suhe (praegune) – tutvumisportaalis (neljas aasta jookseb)
Nii imelik, et mõni naine ei soovi oma ellu mitte mingisugustki stabiilsust. Eriti veel siis, kui juba lapsed on olemas.

Kus ja kuidas teie oma praeguse kaaslasega tutvusite ?
Mis vanuses sellel hetkel olite?
Niisama oleks tore lugeda teiste lugusid 🙂
Kus üldse tänapäeva inimesed tutvuvad ?
Mis ajast hakkab tänapäev????
Tänapäev algas siis, kui nelja küsimärgi eest enam karistuseks foorumitest välja ei visatud.

Nii imelik, et mõni naine ei soovi oma ellu mitte mingisugustki stabiilsust. Eriti veel siis, kui juba lapsed on olemas.
Nii imelik, et pärast laste saamist lahutatakse ja julgetakse oma eluga edasi minna, sh uut kaaslast otsida. Ikka nii ebastabiilsed lapsevanemad, jube, kui jube.
Istugu kõik taolised kodus nelja seina vahel ja pakkugu oma lastele 24/7 stabiilsust. Veel parem oleks, kui ta laste isal tagasi paluks tulla. Nii oleks veel üldse kõige stabiilsem pereelu tagatud. Peaasi, et keegi oma eluga edasi ei läheks. Stoppama jääda võib ja tagasi minna võib. Siis on su jaoks küllalt stabiilsust või on veel sul sel teemal pretensioone?

Nii imelik, et pärast laste saamist lahutatakse ja julgetakse oma eluga edasi minna, sh uut kaaslast otsida. Ikka nii ebastabiilsed lapsevanemad, jube, kui jube.
Istugu kõik taolised kodus nelja seina vahel ja pakkugu oma lastele 24/7 stabiilsust. Veel parem oleks, kui ta laste isal tagasi paluks tulla. Nii oleks veel üldse kõige stabiilsem pereelu tagatud. Peaasi, et keegi oma eluga edasi ei läheks. Stoppama jääda võib ja tagasi minna võib. Siis on su jaoks küllalt stabiilsust või on veel sul sel teemal pretensioone?
Ja nii kohe kolm, neli jne jne korda järjest?
Saan aru, et ühega läheb lörri, teisega ehk ka, aga konkreetne tsiteeritu ju jäigi loendama oma järgmiseid…
Enne lapsi ehk ongi ok selline elu, aga kui on lapsed saadud, siis võiks elu juba tiba kainema pilguga vaadata ja kas või ainuüksi nende nimel mingi stabiilsema elu moodustada.
Lastele muidugi “imeline” eeskuju, kui emme mingi järjekordse mehe koju toob.
Ilmselt on selline naine ise ka igatepidi lõhkisest perekonnast ja vastav peremudel on juba lapsepõlvekodust kaasa antud. Ja ju jäävad ka tema enda lapsed seda mustrit kordama. Sest see on ju nii loomulik, et kaaslaseid vahetatakse kui sokke.

Oli minu esimese poiss-sõbra sõber, mina 16 ja tema 18. Kolme aasta pärast abiellusime, sel aastal tuleb 40 aastapäev.

Täna on ju muinastulede öö…
Siinkohal: minagi nüüd pooleldi pärnakas. Aga tema ei ela linnas sees, vaid maal. Ja seal meeldib mulle VÄGA. Oma suur tiik aias. Elu nagu muinasjutt 🙂
Lähed /-te mere äärde ka õhtul? Meie ei lähe, sain herilaselt sutsu pea piirkonda ja olen hiinlane nüüd :S Väldin inimesi, ka omasid. Küll saab normaalseks taas. Ongi kodus ka toimetamist üksjagu.

Panin kuulutuse foorumisse, et otsin inimest, kes mind ühes projektis aitaks. Tema oli üks ~40st vastajast. Olime mõlemad ~5aastases püsisuhtes ehk hõivatud. Aega läks mööda, ~2a olime sõbrad. Nüüd oleme üle 12a abielus olnud, 2 last.

Vabandust, see läks nüüd küll valesse aknasse. Multitasking pole just mu tugevaim külg…

Mina ei mõista hukka. Kui elu on nii läinud siis põhjusega.

Esileht › Pereelu ja suhted › Tutvumislood