Esileht Beebi ja mitmikud Uh laste

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Teema: Uh laste

Postitas:
Kägu

Laste vanusevahe… mis/ kui palju on teile laste vanuse vahed.

Endal 1a1k kutt aga üllatust sain triibud ja uus tita peaks 2023 märtsis saabuma vanuse vaheks 1a9k

SOrry pealkirja pärast telefonis ültse ei lase kirjutqda

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma saan aru, et pealkirja ei õnnestu panna aga selgemalt saab ikka kirjutada.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Laste vanusevahe… mis/ kui palju on teile laste vanuse vahed.

Endal 1a1k kutt aga üllatust sain triibud ja uus tita peaks 2023 märtsis saabuma vanuse vaheks 1a9k

SOrry pealkirja pärast telefonis ültse ei lase kirjutqda

Ja kui sobivaid vastuseid ei  tule, siis teed aborti? Mis vahet seal on, kui juba rase oled.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kaks aastat, mõlemad sündinud samal kuul. Lahutamatud parimad sõbrad ajast kui teine sündis. Kindlasti mängib suurt rolli ka see, et nad on samast soost.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vastused võivad tulla vabalt ükskõik mis numbrid u 1a ja 30a vahel. Ja iga vanusevahe on tore just mingil isesugusel põhjusel.

Minu laste vanusevahe 4a4k ja see on meie pere jaoks ideaalne.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meie kahe esimese lapse vanusevahe on 1,5 aastat. Väga hea vahe. Mulle ei meeldi eriti lastega koos mängida. Ma olen alati öelnud, et olen ema, aga mitte mängukaaslane. Mul muudki teha. Esimesed lapsed mängisid koos. Olid küll erinevast soost, aga polnud hullu midagi. Miinuseks on see, et kahe väikse lapsega on mässamist palju alguses. Miinus on ka see, et kui üks haige, siis nädala pärast järgmine haige ja nii need lasteaia aastad läksid. Miinus ka see, et kaklusi ja käratsemist palju. Eks see oleneb lastest. Nüüd need samad lapsed juba teismelised. Üks saab 14 ja teine 15. Saavad normaalselt läbi.
Mul lihtsalt hea võrrelda, sest oluliselt hiljem sündis kolmas laps ja 5 aastat hiljem neljas laps. Nende vahe on juba suur. See kolmas on mega aktivist ja üritab suuremaid mängima saada ehk siis suuremate laste arvates kiusab ja segab neid palju. On tüütu. Pesamuna on alles beebi ja temast mängukaaslast veel pole. Tegelikult oleks pidanud kolmanda ja neljanda vahe ka väiksem olema.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vanusevahed 2a7k, 1a8k, 1a11k ning tänaseks vanuses 6a, 4a, 2a ja 4k.

Kolm vanemat toredad sõbrad ja mängukaaslased. Eriti muidugi kaks esimest, sest kolmas kipub oma vanusest tulenevalt veel liialt rapsima, lõhkuma ja möllama ning püsivust on vähe.

Beebit hoiavad kõik väga. 🙂

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil laste vanusevahed 8 aastat. Vanim oli 16, keskmine 8 kui kõige pisem sündis. Mulle selline vahe sobib ja teadlikult suure vanusevahega lapsed. Olen kuulnud negatiivseid kommentaare selles osas, aga minu jaoks on ka mõistmatu mitu last järjest saada ja 10 aastat jutti kodus istuda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mõtlesin, et teema on laste ultrahelist.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No mul lapsed 7, 5 ja 1. Vanusevahed siis vastavalt – esimesel kahel 2 aastat paaripäevase nihkega, ning suurematel nooremaga vastavalt siis 6,5 ja 4,5 aastat.

Laste nö tegemise aega ei planeerinud mitte vanusevahejärgi vaid enda soovidest, millal soovisin järgmist last juurde saada

0
0
Please wait...

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Esileht Beebi ja mitmikud Uh laste