No didriksonist on ka paremaid kombekaid olemas, aga need on umbes sama kallid või kallimad. Didrikson on suhteliselt keskmine, telefonidega võrreldes rohkem sinna Samsungi odavama otsa kui iPhone klassi.
Miks seda ostetakse? Kui on soov enda lapsele osta uus riietus, siis on mõtekas osta just selline kaubamärk, mis on teiste seas samuti ihaldatud, Viking, Superfit, Didriksons… Sest siis sa saad selle pärast järelturul maha müüa. Kui sa ostad mingi kohalikele tundmatu brändi kallima raha eest, siis võidki seda müüma jääda.
Mind eriti ei huvita kaubamärk kui selline, mind huvitab eelkõige see, et mulle mingi ese MEELDIKS ja teiseks see, et mulle selle hind meeldiks. Mu laps on ka Moschino saabastega ringi silganud, sest need maksid 40 eurot (vrdl Viking maksab rahulikult 100) ja olid ilusad. Pärast müüsin 25 euroga maha ja keegi teine laps oli ka rõõmus.
Kui sul on mingi koht, kust tellida ja sa ei aja taga viimase hooaja kaupa, siis ei ole need brändiriided iseenesest midagi nii kallid. Mina ostan enamasti outlet-tüüpi kaubamajadest. Mul on näiteks Byblose pintsak, mis maksis 25 eurot, klassikaline, väga hästi istub, nii kui nägin, kohe meeldis ja ostsin ära. Mul on Hugo Bossi mantel, mis maksis 40 eurot. No neil muidugi ei ole mingeid suuri brändinimesid peal kohe kõigile näkku karjumas 😀 lapsele ostan tihti childrensalonoutlet.com lehelt, sest seal on ilusaid lapselikke rõivaid sugugi mitte pöörasema hinnaga kui meie kaubandusvõrgus nn “tavalisi” riideid.
Telefon on mul mingi odav huawei, sellel on hea kaamera ja töötab normaalselt. Eelmine telefon oli poole kallim, läks paari aastaga mahakandmisele.