Esileht Lapse ootamine Üksi rase

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: Üksi rase

Postitas:
Kikujakaks

Kas on siin saatusekaaslasi…
Mees käis kõrvale, valetas suud silmad täis, lubas kõik ilusad asjad, kuid salasuhe tuli välja.. Ja kõige raskemal ajal, teisel raseduskuul. Mees kolis välja teise naise juurde, mina omapead koolieelikuga ja kõhubeebiga.
Tunnen, et üksi on väga raske olla, väga raske.
Ehk leian siit kellegi..

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma pole küll saatusekaaslane, aga soovin sulle jõudu ja jaksu kõigepealt olukorraga harjumisel ja siis raseduse ja ka suurema lapsega hakkamasaamisel. Eks see algus olegi kõige hullem, kõik tundub lootusetu ja raske. Ajapikku avastad endas sellise jõu, et ise ka ei usu. Kas sul muidu tugivõrgustikku on, vanemad, õde või vend, mõni sõbranna või sõber? Kui on, siis on see väga suur asi ja kindlasti tasub julgeda abi paluda, kui on vaja.

Edu sulle!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma küll seekord saatusekaaslane pole aga esimese lapse ootuse ajal jäin kah üksi. Mees ütles et ma nüüd lähen ja kõik. Sain ema abile loota. Aga kus kandis elad. Kui juhuslikult Tartus saan aidata sind nõuga ja vahel ka vb jõuga. Mul sammuti praegu koolieelik+kestev rasedus. Mees ka aga temal suvel palju tööd. Aega mul on ja kuna lapsedki samas vanuses enamvähem siis ehk saavad sõbrad. Jõudu igaljubul ning ära alla anna. Tugevatele inimestele vaid antakse selline koorem kanda.

+1
-1
Please wait...

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Esileht Lapse ootamine Üksi rase

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.