Esileht Pereelu ja suhted Üksikemasid on ka korralikke.

Näitan 7 postitust - vahemik 31 kuni 37 (kokku 37 )

Teema: Üksikemasid on ka korralikke.

Postitas:
Kägu

RE: Üksikemasid on ka korralikke.

Inimesi on igasuguseid ja üldistada on mõttetu. See, et teemaalgataja ei plaani abielumehi küttima hakata, ei tähenda, et ei leiduks hulgaliselt üksikemasid, kes seda teevad või teha plaanivad.

Kunagi oli ajakirjas \”Pere ja Kodu\” artikkel, kus üksikemad rääkisid oma elust. Minu jaoks jäi sealt õõvastavalt kõlama, et uusi suhteid luues neid absoluutselt ei huvitanud, kas mees on abielus või mitte. Õigustus oli lihtne – üksikema ise ju kedagi ei peta – vaba inimene, teeb, mis tahab.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]

kui ei saa aru, siis ei saa … aga nii on. või sa tahad väita, et abielus naine, kelle mees töötab välismaal ja käib korra kuu või harvemgi kodus, on üksikema ja sina ei ole üksikema?

[/tsitaat]

Täpselt. Olen üksik, meheta naine, aga last kasvatan eksmehega koos. Ta tegeleb lapsega igas mõttes rohkem kui paljud nö suhtes isad. Saavad mitu korda nädalas kokku, helistavad iga päev, mees maksab suurt elatist ja ostab ise lapsele palju asju, harrastavad kos mitut hobi, mees on lastevanemate listides, käib koolikoosolekutel, on minuga kordamööda haiguslehel ja käib arsti juures jne, jne. No mitte kuidagi ei ole üksikema!

Loen siit hämmastusega, kuidas paljudes peredes on kõik või enamik lapsega seonduv naise rida (haigused, õppimine, riided jms) – vot need on üksikemad! Kuigi suhtes naised.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mina peale lahutust küll kuidagi üksikemaks ei saanud. Mees lahutas minust, mitte lapsest.[/tsitaat] mina pean üksikemaks naist, kes elab laste isast eraldi ja kelle juures on lapsel/lastel püsielukoht.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

mina pean üksikemaks naist, kes elab laste isast eraldi ja kelle juures on lapsel/lastel püsielukoht. [/tsitaat]

mina ka ja enamus inimesi. paraku on siin mõned veidrikud, kes ennast üksikemaks ei taha tunnistada ja seetõttu ajavad absurdset juttu, et üksikemad on hoopis laste isaga abielus või suhtes olevad naised, kelle mees võrdselt nendega lapsega ei tegele… 😀

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

mina ka ja enamus inimesi. paraku on siin mõned veidrikud, kes ennast üksikemaks ei taha tunnistada ja seetõttu ajavad absurdset juttu, et üksikemad on hoopis laste isaga abielus või suhtes olevad naised, kelle mees võrdselt nendega lapsega ei tegele… :D[/tsitaat]

Kas ei ole siis? Üksikema tähendab minu meelest üksi last kasvatavat ema. Vahekord mehega ei ole kuidagi lapse kasvatamisega seotud.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kas ei ole siis? Üksikema tähendab minu meelest üksi last kasvatavat ema. Vahekord mehega ei ole kuidagi lapse kasvatamisega seotud.[/tsitaat]

Sa ei saa öelda meremeeste abikaasade kohta öelda üksikema. Ka nemad kasvatavad enamuse ajast lapsi üksi.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Sa ei saa öelda meremeeste abikaasade kohta öelda üksikema. Ka nemad kasvatavad enamuse ajast lapsi üksi. [/tsitaat]

A miks ei saa? Saab väga kenasti olla üheaegselt abielunaine ja üksikema või vallaline naine ja mitte-üksikema, kui nt. laps on pea iga päev ka isaga koos.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Näitan 7 postitust - vahemik 31 kuni 37 (kokku 37 )

Esileht Pereelu ja suhted Üksikemasid on ka korralikke.

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.