Kus kandis teised üksikud naised elavad? Ma olen Lääne-Virumaal. Ses suhtes on eelkõnelejal küll õigus, et sageli pärast mehe leidmist jätavad naised oma sõbrannad unarusse. Ses suhtes kardan minagi, et okei, hakkan mõne teise üksiku naisterahvaga sõbrannatama, aga kui ta leiab omale peika, siis varsti on mulle adjöö. Kuna mina olen seal kõrval ju nagu üksik konkurent (s.h. vallaline naisterahvas), mitte keegi, kellega koos paaridena (s.h. mul on mees ja sõbrannal ka mees) aega veeta.
Minul tegelikult aga läbi elu olnud üks sõbranna. Lapsepõlves oli sõpru rohkem, aga nendest on elu lahku viinud. Mulle teadmata põhjusel on nimetatud sõbranna viimastel aastatel minust eemale hoidnud. Mul on veel mõned tuttavad, kellega aeg-ajalt suhtlen ja vahest harva külas käin. Nemad on aga kõik pereinimesed ja toimetavad koos oma meeste-lastega. Mina oleks seal kõrval nagu mingi võõrkeha.
Olen ka kahe meesterahvaga suhelnud, kellega asjast miskit välja ei tulnud. Üldiselt tundub, et see kärgperenduse teema pole mulle (toob pigem kurbust ja segadust kui rõõmu) ja mõtlen, kas enne lapse suureks saamist üldse kellegagi rohkem romantilises plaanis suhelda soovin.
Ses suhtes ongi keeruline n-ö tõelisi sõpru leida. Ma pole enda kodukandis teisi vallalisi endasarnaseid (või sarnases olukorras olevaid) vallalisi naisi leidnud. Väga selliseid ka ei taha, kellel nt viis last viie erineva mehega või tohutud probleemid kaelas seoses pere lagunemisega. Viimase variandi puhul kardan, et äkki mind tahetakse pigem ära kasutada psühhoterapeudi aseainena (saab kellelegi oma nõmedast eksmehest kiruda), rahaliste murede leevendajana (vähemalt praegu on mul endal hea sissetulek) või tasuta lapsehoidjana (mul endal seda teenust tõenäoliselt vaja pole).