Ma ei usu, et üheski toiduaines endas mingi probleem on. Teoorias enamus meist teab seda, aga praktikas suudavad väga vähesed ära protsessida infot, et inimesed on erinevad. Eluviisid on erinevad, füsioloogia on erinev, harjumused, meeldimised – kõik on erinev. Vaevalt, et on kahte inimest, kelle maitsed ja vajadused toidu osas oleks täpselt ühesugused. Kuni selleni välja, et üks ja sama toiduaine võib olla ühele tervislik, teisele ebatervislik või mõnel juhul kas või surmav.
Kindlasti on ka kõik need mingis ajahetkes nö ülehaibitud toiduained kellegi jaoks maitsvad ja kellegi jaoks tervislikud, ja mõne teise jaoks ei ole. Ainult selle üle võiks imestada, kui inimesed tarbivad moe pärast mingeid asju, mis neile päriselt ei meeldi ja tervisele hästi ei mõju ja tagatipuks veel maksavad palju. Aga ka siin pole tegelikult midagi imestada, see on lihtsalt teatud inimtüüp, kes teeb tõenäoliselt täpselt seda sama igas oma elu valdkonnas, mitte ainult toiduga.