Esileht Lapse ootamine Ülekaalulised rasedad võivad ka teised head nõu anda

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Teema: Ülekaalulised rasedad võivad ka teised head nõu anda

Postitas:
Kägu

Tere.

Palju on meie seal ülekaalulisi rasedaid? Ülekaalu alla mõtlen enne rasedust 15-20 kg.

Kyidas rasedus mõjunud on? Tervis jne? Palju juurde võtsite? Kyidas kaalu hoida, et väga suurt kaalutõusu ei tuleks?

Kuidas oma kehaga rahul olete?

Ise olen hädas nõrga iseloomu ja ülekaaluga. Võitlen sellega terve elu. Olen alla võtnud 15 kg  kuid nüüd enam ei suuda. Tundub, et iga amps, mis teen annab juurde 1kg juba. Olen täiesti hädas. Kõht kasvab ja ei oska seda nautida. 😥Praegu olen alles poole raseduse peal ja umbes 6kg juba juures.

Ei suuda enam ühtegi toitumiskava jälgida ja end piirata.

Kyidas sellega hakkama saate?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on samuti kaalukiiksud eluaeg olnud, aga praegu raseduse ajal katsun olla, nagu olen. Muidu kaaluga probleeme pole, aga mindset on selline, et peab olema super vorm.

Lohutab see, et esimese rasedusega võtsin u 20 kg juurde, aga 75% oli sünnitusjärgse kuuga juba läinud. Ilmselt talletas keha ka vedelikke, sest päris rasva üleöö 1 kg keha ikka juurde ei võta, kuigi mul oli ka iga jumala hommik alati suurem number kui päev varem.

Aga eelmise kogemuse pärast ei piitsuta end liigselt. Tervislikumalt tahaks toituda puhtalt beebi tervise pärast. Tean, et mul tahtejõudu, et pärast rasedust oma kehaga mässama hakata. Ei hakka praegu lisastressi tekitama. Trennid võtan ka ette, kui iiveldused läbi ja seda samuti selleks, et lapsel oleks hea ja sünnitusel hea võhm, mis mind ka eelmisel korral aitas.

Ehk siis minu võti on usk, et ma saan oma keha piitsutada ka hiljem ja praegu keskendun lihtsalt terve olemisele.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oli ka minul u 15-20 ülekilo juba enne rasedaks jäämist. Hetkel olen ~8 kuud rase ja juurde võtnud 5.5-6kg, 2x tegin GTT testi, rasedusdiabeeti ei olnud ja preklampsia riski samuti mitte.  Minul on tugev iseloom, aga varem olid tervisemured seoses rasestumisvastaste vahendite kasutamisega ja sai siiski kõvasti juurde võetud kuigi liikusin palju ja sõin täpselt ja tervislikult..  varsti beebi käes siis hakkame kõvasti jalutama..hetkel end ei piitsuta.  Joon palju vett, ehk on abiks olnud, aga kui isu on siis söön kommi ka.

A.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui sa oma pealkirja loed, kas sulle tundub see arusaadav?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui sa oma pealkirja loed, kas sulle tundub see arusaadav?

Kahjuks perekool minu telefonis koguaeg jamab. Kui kirjutan, siis hüppavad aknad üles ja alla. Tihti tulevad tänu sellele vead sisse või kaob üldse tekst ära.

Loodan, et su päev läks korda ja tähenärimine tegi su tuju paremaks.

Antud postitust muuta ega kustutada ei saa, seega pole minul midagi teha.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma võtsin rasedana u 8-9 kg juurde (olles enne 20 kg ülekaalus) ja ei osanud väga kaalu pärast põdeda. Huvitaval kombel ei tundnud ennast ka väga paksuna 😀 ei tea, mis kõverpeeglist end vaatasin.

Aga pärast sünnitust hakkasin imetama ja jalutamas käima ning esimese nelja kuuga läks 20 kg. Täna, paar aastat pärast sünnitust, olen ikka u 10 kg ülekaalus ja tegelen aktiivselt mahasaamisega. Samas väga pahasti end ei tunne ka – oma lapsele olen ikka armas.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No ma ei tea, kas 10kg ka ülekaaluks loetakse? Ma olen eluaeg pisike olnud. 160 cm ja 50 kg kaalunud. Aga enne viimast rasedust olin 69.
Siis iiveldusega võtsin alla 4 kg ja lõppkokkuvõttes tuli juurde vaid 14 kg. Nüüd nädal peale sünnitust on maas 7kg.

Esimese lapsega(10a tagasi) oli algkaal 50 ja juurde tuli lausa peaaegu 30kg.

Mina arvan, et sul ei ole hullu midagi hetkel.

Mõlemaga lõpus 37+ nädalal muidugi tuli tursete arvelt 1kg nädalas.

0
0
Please wait...

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Esileht Lapse ootamine Ülekaalulised rasedad võivad ka teised head nõu anda