Esileht Kodunurk Üleküpsetatud sealiha

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: Üleküpsetatud sealiha

Postitas:

Tahaksin teha külalistele pealkirjas mainitud viisil sealiha, kuid tekkis küsimus, kuidas kõige parem oleks sellist asja teha:
Kas liha ära vasardada, praadida pannil kergelt ja siis ahju koos ananassi ja juustuga?
Kas liha eelnev vasardamine on vajalik või pigem mitte?
KAs eelnev pannil praadimine on vajalik?
Jagage nippe, kuidas olete sellist toitu teinud ja millist lisandit üleküpsetamisel kasutanud. Endal mõttes ananass ja teise variandina seened+sibul ja muidugi juust peale ka.
Tänud!

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Vasardada, paneerida, praadida ja siis ahju. Ma eelistaks metsaseente, peekoni ja juustuga.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Mina vasardan, praen,maitseid (sool pipar) panenen praetud poolele praadimise käigus. Peale tavaliselt röstin sibula ja küüslaugu ning katan juustuga ja siis ahju.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )


Esileht Kodunurk Üleküpsetatud sealiha

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.