Esileht Pereelu ja suhted Ülemõtlemine

Näitan 13 postitust - vahemik 1 kuni 13 (kokku 13 )

Teema: Ülemõtlemine

Postitas:
Kägu

Olen täiesti hädas ülemõtlemisega, eriti suhetes. Hakkan mõtlema juurde asju, mida tegelikult ei ole ja kuidagi krutin ennast üles. Samas ei oska ka kuidagi neid mõtteid peatada. Eks siin võib olla kasu ka psühholoogist, aga äkki keegi oskab omast kogemusest tuua näiteid, kuidas sellega igapäevaselt hakkama saada?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaata inimeste kehakeelt ja tegusid, mitte lausutud sõnu, vahel on inimene sinuga äärmiselt meeldiv, aga kehakeelest on aru saada, et tegelikult on lood teistsugused.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

..

Sul on ilmselt ärevushäire, tee test, loe selle kohta natuke, mina sain abi ravimitest, neid peaks võtma vähemalt pool aastat.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ülemõtlemine või kuidas sel on teisi nimesid, nagu kõhutunne, seitsmes meel, naiselik vaist. Mis neil vahet on või kuidas teha vahet ülemõtlemusel ja neil teistel?

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ülemõtlemine või kuidas sel on teisi nimesid, nagu kõhutunne, seitsmes meel, naiselik vaist. Mis neil vahet on või kuidas teha vahet ülemõtlemusel ja neil teistel?

mu meelest täiesti erinevad asjad. Kõhutunne ja seitsmes meel ütlevad sulle, et just sellele kuulutusele vastates saad tööle, et just kohatud mehest saab su abikaasa, et täna juhtub midagi erilist.

Ülemõtlemine – mees ei helista, ilmselt on tal teine (tegelikult lihtsalt töötab), laps pole õigel ajal kodus, ilmselt on õnnetus juhtunud (tegelikult longib sõbrannaga).

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ülemõtlemine on see, kui tehakse ennetlike järeldusi, ilma et oleks teise osapoole selgitusi või seisukohti kuulnud.

Siis genereerid oma peas mingi lahenduse/pildi, mida ei pruukinud reaalselt üldse toimuda.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

üks nipp ülemõtlemisega hakkama saamiseks on selline, et kui hakkad peas mingit oletust ketrama, siis küsid endalt, et kas see on fakt või oletus. Kui jõuad järeldusele, et ikkagi vaid oletus, siis korrutadki endale, et sa ei tea, mida teine tegelikult mõtleb ja see pole sinu kontrolli all.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jõulud. Eelmine aasta välistasin akendel viisnurgad. Sel aastal vaatan et mul on  kuusnurgad. Kas need ka nüüd välistada? Mingeid vikerkaari ja rukililli ma ja enam sisekujundses ei taha kasutada. See on ülemõtlemine?

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mehena võin öelda, et mul midagi samamoodi suhtega, st selle olemasoluta.
Ma selleks siia foorumisse tulingi, et oma mõtteid ventileerida. Tundub, et aitab. Naised panevad hagu alla, mina harjun sellega, isegi tunnen puudust, et võiks rohkem olla.

Aga üks küsimus sul võiks olla oma mõtetele, et kuidas ma tean seda? Sa ju arvad ainult.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui mõte kruttima hakkab pahas suunas, siis võta ja loe midagi. Uudiseid või perekooli või raamatut. Viib mõtted mujale.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Moodsa aja teema. Inimesi julgustatakse kõike analüüsima ja oma hingesoppides urgitsema ilma, et antaks õpetust, kuidas seda end kahjustamata teha.

Võetakse tuld igasugustest vastuolulistest teooriatest, ideoloogiatest ja rahale orienteeritud hingeteadlastest-koolitajatest. Lisaks sotsiaalmeediast tulev soga. Tulemuseks on virrvarr peas.

Analüüsivõimeline ja tugeva närvikavaga inimene tuleb ehk toime, aga nagu näha, siis paljud mitte.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ma arvan ka, et tegelikult ei pea igas asjas nii süviti minema ja kuskilt 50 aasta tagant ja hingepõhjast põhjuseid otsima. Oleks vähem ka ülemõtlemist.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui sa oled sama inimene ja siiagi kirjutada kaasko, sul ei ole pere, sul ei ole lapsi jne. siis see on haiglane tegevus. Seda on mitu korda kirjutatud ja ei vasta tõele. Kui suhtes sama teed, siis õudne ju.

Kui vaadata ümberringi valetamist ja petmisi, siis miks peaks kedagi üldse usaldama? või lihtsalt jutu põhjal kedagi uskuma?

Suhtes, kas kaaslane on kordagi valetanud? petnud? Kui jah, siis sina valetajat ei muuda. 90% eestlastest tahavad olla ebaausad.

0
-1
Please wait...

Näitan 13 postitust - vahemik 1 kuni 13 (kokku 13 )

Esileht Pereelu ja suhted Ülemõtlemine