Ma mingid teemad tagasi kirjutasin, kuidas mu ülemus mind kiusab ja teeb kõik, et minust lahti saada. Eile sain teada, et ta tegi juhatusele avalduse minu koondamiseks…. et kui kõik variandid minu lahkuma sundimiseks on ära proovitud ja need ei tööta, siis viimane variant ongi koondmine? Ma olen keskastme juht, kes haldab ja juhib kolme objekti ja kasumlikult …Masendav ju lihtsalt…. jah ma otsin hetkel juba 2 kuud uut tööd, aga see pole päris nii, et lähed lööd uue töö ukse jalaga lahti…Alati tulen teiseks 🙂 ma mõtlen, kui madalale veel üks inimene (juht) langeda võib oma alluva alandamisega? Olen rääkinud sellest juhatuse liikmega ehk siis minu ülemuse ülemusega, aga tema ei usu minu juttu, sest minu ülemus on suurepärane sitast saia välja rääkija. Ära minna ka ei saa enne kui uus töökoht olemas, arved tahavad maksmist. Kuidas saab üldse sellises positsioonis ettevõtte juht selliselt madalalt oma töötajaga käituda… täiesti ulme…. Ma saan aru, et talle ei meeldi, et ma räägin juhatuse liikmele kõik, mis minu objektidel toimub ja tahab seetõttu minust lahti saada… aga mida ta varjata tahab? Ulme valdkond ausalt
Esileht › Tööelu, raha ja seadused. › Ülemus kiusab
Teema: Ülemus kiusab

See on ju väga hea variant, kui koondatakse. Mis mõttes “ära ka ei saa minna”? Miks sa peaksid ära minema, kui koondamine õhus? Saadki rahulikult uut tööd otsida.

See on ju väga hea variant, kui koondatakse. Mis mõttes “ära ka ei saa minna”? Miks sa peaksid ära minema, kui koondamine õhus? Saadki rahulikult uut tööd otsida.
No avaldus pole veel kinnitatud ja ma ei tea, kas üldse kinnitatakse, sest kõik saavad aru, et see juba kiusamine mitte vajaduspõhine töökoha kaotamine koondamise läbi. Aga jah, ootan otsuse ära, mis sealt tuleb.

Koondamine on kõige parem variant sellises olukorras, see on hea uudis. Kui ka juhi juhiga rääkimine ei aidanud, siis ei ole seal enam midagi teha ja koondamine on lahkumiseks kõige parem.

Koondamine on kõige parem variant sellises olukorras, see on hea uudis. Kui ka juhi juhiga rääkimine ei aidanud, siis ei ole seal enam midagi teha ja koondamine on lahkumiseks kõige parem.
ma tean ise ka, et koondmaine on kõige parem variant, aga lihtsalt naerma ajab ühe inimese meeletu ponnistus minust lahti saada 😀

No ei sobi sa talle üldse ja kuna tema on sust kõrgemal, lähed ära sina. Mõni käibki millegipärast jube närvidele, kuigi ta võib-olla eriti midagi paha ei teegi sulle. Lihtsalt kogu ta olemus nii ärritab, et ei kannata lihtsalt teda välja. Siis teedki ükskõik mida, et tast lahti saada. Võim on praegult tema käes, tema koondab su. Kui sulle ülemus närvidele käib, siis lähed ise mujale tööle, sest koos töötada on võimatu. Nii on.

Sul veab, et koondab, minu oli selline ülemus, kes ühel päeval tuppa kargas ja kõikide peale röökima kukkus ning lõpuks teatas, et võtab minult töökoha ära (olin viimasena tööle võetud), küsisin vaid kuidas see “ära võtmine” välja peaks nägema. Kokutas ja puterdas nagu oskas. Olin teistega võrreldes paremate töötulemustega, vastava haridusega ja tegin ka teiste tööd ära. Tuli ise ära, pakuti paremat tööd. Helistasin ka juhtkonda ja seal paluti ümber mõelda, aga ei. Elu parim otsus. Ükski töökoht ei ole lolli ülemust väärt.

Sul veab, et koondab, minu oli selline ülemus, kes ühel päeval tuppa kargas ja kõikide peale röökima kukkus ning lõpuks teatas, et võtab minult töökoha ära (olin viimasena tööle võetud), küsisin vaid kuidas see “ära võtmine” välja peaks nägema. Kokutas ja puterdas nagu oskas. Olin teistega võrreldes paremate töötulemustega, vastava haridusega ja tegin ka teiste tööd ära. Tuli ise ära, pakuti paremat tööd. Helistasin ka juhtkonda ja seal paluti ümber mõelda, aga ei. Elu parim otsus. Ükski töökoht ei ole lolli ülemust väärt.
absoluutselt nõus – ükski töökoht ei ole lolli ülemust väärt. Ma hetkel ootangi, mida juhatus otsustab, aga selge on see, et kui tuleb tööpakkumine, siis selle ka ma vastu võtan

Eks sa oled muidugi ise ka hirmus emotsionaalne: no mismoodi koondamine hirmus alandmine on? Alandamine oleks, kui ülemus töökaaslastele sinu kohta valetaks või sinu kraesse olematuid vigu kirjutaks. Koondamine on äärmiselt ebameeldiv, kui valituks osutud just sina ja sul on tööd ja raha vaja, tean, olen läbi elanud ja pole siiani üle saanud; aga ta on parim variant, kui on teada, et minna tuleb nii või teisiti.

Eks sa oled muidugi ise ka hirmus emotsionaalne: no mismoodi koondamine hirmus alandmine on? Alandamine oleks, kui ülemus töökaaslastele sinu kohta valetaks või sinu kraesse olematuid vigu kirjutaks. Koondamine on äärmiselt ebameeldiv, kui valituks osutud just sina ja sul on tööd ja raha vaja, tean, olen läbi elanud ja pole siiani üle saanud; aga ta on parim variant, kui on teada, et minna tuleb nii või teisiti.
Koondamine selle tõttu et ülemuse kõik teised variandid minust lahti saada ei toonud tulemust – ma ei läinud ise ära – on tõesti ebameeliv jah. Minna tuleb nii või teisiti, sest sellises õhkkonnas ma enam töötada ei taha.

no iseenesest ei saa koondada inimest, koondada saab ainult ametikohta, seega pole kindel, et see skeem neil teostub.

no iseenesest ei saa koondada inimest, koondada saab ainult ametikohta, seega pole kindel, et see skeem neil teostub.
koos minu ametikohaga koondatakse ka mind jah. Ma ainuke inimene sellel ametikohal. Kuna seetõttu minu asemele uut inimest võtta ei saa, siis plaan oli ülemusel jätkata ilma objektide juhita, ainult kahe assistendiga…. aga nagu ma ütlesin, eks siis vaatab, kas tal see idee õnnestub juhatusele maha müüa..lihtsalt naerma ajab ühe inimese ponnistus minust lahti saada iga hinnaga

Aaaa kõige põneva on veel see, et oma koondamise plaanist ei sanud ma teada oma otsese ülemuse käest, kes pole mulle sellest sõnagi maininud, vaid ühe juhatuse liikme suust 😀
Mul on oma ülemusega üle nädala koosolek kahekesi, kus me arutame edasiseid plaane… palun pakkuge, mis näoga-olemusega ma lähen temaga järgmisele koosolekule, kus ta on teinud avalduse juhatusele minu ametikoha koondamiseks, kuid mind teavitanud sellest pole, aga mina tegelikult tean juba 😀 suht nõme olukord ju 😀

lihtsalt naerma ajab ühe inimese ponnistus minust lahti saada iga hinnaga
Vaevalt, et naerma ajab. Kibestunud lihtsalt oled. Selle peale pole tulnud, et ta laua taha kutsuda ja otse küsida, mis sinus häirib?

lihtsalt naerma ajab ühe inimese ponnistus minust lahti saada iga hinnaga
Vaevalt, et naerma ajab. Kibestunud lihtsalt oled. Selle peale pole tulnud, et ta laua taha kutsuda ja otse küsida, mis sinus häirib?
Ei, ma ei ole kibestunud. Ma olen 6 kuud seda teatrit jälginud. Nagu ma ka mainisin, siis otsin juba uut tööd. Pole põhjust kibestunud olla, sest sellised töökeskkonnas ma töötada ei taha 🙂 Tunne on just selline, et õigel ajal saan uppuvalt laevalt minema 🙂 kahju on ainult sinnajääjatest.

Tunne on just selline, et õigel ajal saan uppuvalt laevalt minema 🙂 kahju on ainult sinnajääjatest.
Miks sul teistest kahju? Neid ju ei kiusata. Ju on probleem sinus.

Pole põhjust kibestunud olla, sest sellised töökeskkonnas ma töötada ei taha 🙂 Tunne on just selline, et õigel ajal saan uppuvalt laevalt minema 🙂 kahju on ainult sinnajääjatest.
No milles siis üldse probleem on? Siis peaksid ju ülemusele igati tänulik olema, et uppuvalt laevalt veel koondamisega minema saad. Ta teeb teene sulle.

Koondamine on just hea, sest kohe pole vaja uut tööd otsida. Tiksud niisama, puhkad, võtad koolitusi ja vaatad tööturul rahulikult ringi. Selle eest saad veel raha. Ma puhkasin nii terve aasta. Töötukassas ajasin vaid häma, et kuna tulin pingelisest töökeskkonnast, siis esimest pakkumist vastu võtta ei saa. Tekib kohe ärevushäire. Nii kui otsustasin tööle minna leidsin sobiva pakkumise vähem kui 2 nädalaga ja nüüd olen 7 aastat väga ägedas kollektiivis olnud.

Nii kui otsustasin tööle minna leidsin sobiva pakkumise vähem kui 2 nädalaga ja nüüd olen 7 aastat väga ägedas kollektiivis olnud.
7 aastat tagasi oli vast tööturul teistsugune olukord. Nüüd koondatakse paljudes kohtades, mitte ainult TA töökohal. Täna ei ole eriti mõistlik propageerida, et istu aasta aega kodus, kui tööle tahad, siis kohe saad. TA on praegusel kohal ju rahulolematu juba pool aastat ja vaatab uue koha järgi ringi – seni pole seda leidnud.

Nii kui otsustasin tööle minna leidsin sobiva pakkumise vähem kui 2 nädalaga ja nüüd olen 7 aastat väga ägedas kollektiivis olnud.
7 aastat tagasi oli vast tööturul teistsugune olukord. Nüüd koondatakse paljudes kohtades, mitte ainult TA töökohal. Täna ei ole eriti mõistlik propageerida, et istu aasta aega kodus, kui tööle tahad, siis kohe saad. TA on praegusel kohal ju rahulolematu juba pool aastat ja vaatab uue koha järgi ringi – seni pole seda leidnud.
Koondamine on ikka parem variant. Vähemalt tagatakse sissetulek töö otsimise perioodil ja lolli ülemust ka enam pole.

Mind kiusati teise kaastöötaja poolt ja olin sunnitud lahkuma . Lihtsalt selline psühhoterror tapab ,tekkisid ka ärevushäired .Nüüd otsin rahulikult uut töökohta .ja ma ei kahetse seda ,olen saanud tagasi oma rõõmsameele ja hingerahu .

Mind kiusati teise kaastöötaja poolt ja olin sunnitud lahkuma . Lihtsalt selline psühhoterror tapab ,tekkisid ka ärevushäired .Nüüd otsin rahulikult uut töökohta .ja ma ei kahetse seda ,olen saanud tagasi oma rõõmsameele ja hingerahu .
Täiestu õudne, mis sul nende tühikutega on?

Koma ja punkt käivad kohe peale sõna lõppu. Ja siis tuleb tühik.

Minul puhul vihastas see, et ülemus manipuleeris ca 2 aastat meiega pidevalt, et juhtkond tahab ühe koha ära koondada, et kedagi peab lahti laskma jne. Minul oli ükskõik, mul oli teisi pakkumisi, aga kolleeg oli üksikema ning oli väga mures. Kui siis ise lõpuks ära läksin, siis võttis oma sõbranna sinna tööle ja kadus igasugune jutt, et töö vähesuse tõttu peaks kedagi koondama, kusjuures sõbrannale tehti kõrgema palgaga koht, kui mina sain.

aga lihtsalt naerma ajab ühe inimese meeletu ponnistus minust lahti saada 😀
Siis nera, mitte ära trei neid teemasid.
Ja meeles tasub pidada, et süü pole kunagi ühepoolne.

Ei, ma ei ole kibestunud. Ma olen 6 kuud seda teatrit jälginud. Nagu ma ka mainisin, siis otsin juba uut tööd. Pole põhjust kibestunud olla, sest sellised töökeskkonnas ma töötada ei taha 🙂 Tunne on just selline, et õigel ajal saan uppuvalt laevalt minema 🙂 kahju on ainult sinnajääjatest.
Mkm. See on sul pigem naer läbi pisarate.
Ja miks oeaks teistest kahju olema? Täiskasvanud inimesed, ise teavad, kas kannatavad või lähevad ära.

Emakeele algkursused tasuks ka võtta.
Koma ja punkt käivad kohe peale sõna lõppu. Ja siis tuleb tühik.
Inimene ei loe kontrollitud (aja)kirjandust, vaid ainult sotsiaalmeediat, foorumeid ja blogisid.

Head ja produktiivset töötajat nii naljalt keegi ei koonda. Siin on ilmselt pikem ajalugu, millest sa ei pea vajalikuks rääkida.
Variante on lõputult, ei hakka isegi pakkuma.
Tühja koha pealt sellised teemad ei teki.

Head ja produktiivset töötajat nii naljalt keegi ei koonda. Siin on ilmselt pikem ajalugu, millest sa ei pea vajalikuks rääkida.
Variante on lõputult, ei hakka isegi pakkuma.
Tühja koha pealt sellised teemad ei teki.
Normaalne ettevõtte arengule keskendunud juht ei tegele mingi kiibitsemisega, et töötajast lahti saada. Järelikult ongi asi isiklik. Kas siis ülemusele ei meeldi inimese olemus, välimus, mingi käitumine käib närvidele. Või tahab oma parema tuttava tööle sokutada ja on vanast vaja lahti saada. Kui on kinnisideeks saanud inimesest lahti saada, siis ei ole mingit vahet, et ta on ka hea ja produktiivne töötaja.

Esileht › Tööelu, raha ja seadused. › Ülemus kiusab