Teema: Unenäos lendamine
Siin teisest unenäoteemast inspireerituna — kas keegi teab, mis tekitab lendamisunenägusid ja kas kuidagi saaks neid esile kutsuda? Mul aastaid tagasi olid tihti sõna otseses mõttes lennukad unenäod ja need täiega meeldisid mulle. Õigemini oli see pigem nagu õhus kõndimine või jooksmine, korra olen ka unes jalgrattaga õhus sõitnud. Vahel oli ka seltskonda või põgenesin lennates kellegi eest, aga enamasti olid need väga meeldivad unenäod.
Nüüd pole enam ammu unes lennanud.
Guugel ajab selle teema kohta mingit esoteerilist möga, et astraalrännak ja kehast väljumine jms. See mind ei huvita, tahaks teada, mis tegelikult selliseid unenägusid esile kutsub. Inimene ju ei lenda tegelikult õhus. Inimene ka ei käi vee all jalutamas, ei roni puu otsa nagu orav, ei teleporteeru nagu ulmefilmides ega libise mööda maad nagu madu. Aga selliseid unenägusid millegipärast ma ei näe. Kõigist päriselus võimatutest asjadest näeb unes just lendamist. Miks? Ja miks see nii meeldejääv on? Kas saaks kuidagi need lendamisunenäod tagasi meelitada? Kas te lendate unenägudes?
Kommentaarist on juba teavitatud
Vbl peaks rohkem sellele magama minnes enneuinumist mõtlema.
Mina kunagi põhikooli ajal õppisin unes nö lendama – esialgu nägin, et sain väga pikki hüppeid teha ja tasapisi arenes see päris lendamiseks. Väga mõnusad unenäod olid.
Negatiivne oli see, et kui ma kõrgele üles läbi pilvede lendasin, siis tekkis hirm, et ma ei suuda samasse kohta tagasi tulla.
Ja teine asi, mida on võimalik unes ka näha on see, et oled unenäos ja järsku on sul teadmine, et see on unenägu! Esimel korral ehmatas see teadmine unes mind nii ära, et ma ärkasin üles. Järgmistel kordadel olen proovinud seda meeles hoida, et ise oma unenägusid muuta. Aga see on üliraske, vähemalt minu jaoks.
Lendamist seostatakse hoopis ülemäärase seksuaalenergiaga, st maisemalt öeldes, et pole ammu korralikult k*ppi saanud, vabandust otsekohesuse pärast.
Sageli nähakse kõige intensiivsemaid lendamisunenägusid just teismelisena ja need vaibuvad keskeas, aga mingitel eluhetkedel võivad jälle aktiveeruda.
Lendamisega seotud unenäod olid rohke pubeka ajal, hilisemalt enam lendamist unes selliselt ei näinud. Aga siis jah mäletan, et lendasin oma korteri aknast välja (3K) ja see oli nii lihtne.
Mina mäletan, et vahepeal muudkui lendasin, aga see oli natuke hirmus, sest ei osanud nagu hästi maanduda. Ei teagi, kuidas alla sain siis üldse, see jäi nagu lahtiseks.
Lendamine oli tore, aga nägin, et pärast kukkusin alla ja see oli jube.
Olen aastaid uurinud unenägude sümboolikat.Lendamise unenäod ennustavad kahjuks haigust ja raskusi.Eriti halb unenägu on see kui lendad toast läbi akna õue.Samuti on halb enne kosmoses lendamine.(ennustab vaimsed probleeme) Soovitan muretseda Tamara Maunoneni “Suur Unenäoraamat” See üks parimaid unenägude seletamise raamatuid mis Eesti keeles saadaval.
Olen aastaid uurinud unenägude sümboolikat.Lendamise unenäod ennustavad kahjuks haigust ja raskusi.Eriti halb unenägu on see kui lendad toast läbi akna õue.Samuti on halb enne kosmoses lendamine.(ennustab vaimsed probleeme) Soovitan muretseda Tamara Maunoneni “Suur Unenäoraamat” See üks parimaid unenägude seletamise raamatuid mis Eesti keeles saadaval.
See on ju täielik jamps.
Nagu Mart Helme või, levitatsiooni korras?
Tundub hirmutav. Mine tea, kes vastu leviteerida võib.
Kommentaarist on juba teavitatud
Nagu Mart Helme või, levitatsiooni korras?
Tundub hirmutav. Mine tea, kes vastu leviteerida võib.
Ma ju kirjutasin, et mind esoteerilised seletused ei huvita.
[/quote]
Teema algataja soovib teada, kuidas näha lendamise unenägusid? Kas TA poolearuline või trollib niisama? Nii rumal ei saa inimene ju ometi olla. Päris piinlik on siin lugeda sellist soga.
Teema algataja soovib teada, kuidas näha lendamise unenägusid? Kas TA poolearuline või trollib niisama? Nii rumal ei saa inimene ju ometi olla. Päris piinlik on siin lugeda sellist soga.
Ahh, sa oled seesama kägu, kes uhuu-raamatut unenägudeseletajat soovitas. Solvusid, jah, et su umbamumba ära põlgasin?
Ma kunagi enda teada lennanud pole, küll aga olen korduvalt näinud, kuidas terve kodulinnaosa on üle ujutatud ja ma ujusin oma korteris, siis aknast välja, kuni jõudsin viiekorruselise maja katusele. Uppumisohtu ei olnud. See on tore mälestus, see unenägu.
Maq olen näinud unes mõned korrad, et olen suurepärane pianist, mägisin klaveril mingit väga lennukat ja keerulist pala (võib olla ka sellist, mida tegelikult olemas ei ole, tuttav see ette ei tulnud). Tegelikult on mul karu kõrva peale astunud.
Lendamist ei mäleta, aga noorena tundsin sageli kukkumise tunnet magades.
Minu lendamisunenäod on jäänud ka põhiliselt teismeliseikka. Aga üks oli võimsalt täiskasvanueas. Ei oska arvata, mis selle inspireeris, aga igasugused tiivasirutused ja madallennutehnikad on siiani meeles.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.