Esileht Lapse ootamine Uriinipidamatus raseduse ajal

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Teema: Uriinipidamatus raseduse ajal

Postitas:
Kägu

No nüüd 30. rasedusnädalal avastasin, et uriinipidamatus on korralikult süvenenud. Kui varem oli probleem ainult nt täis põiegea hüppamisel või aevastamisel, siis nüüd võib ootamatult tilk püksi tulla suvalisel hetkel. Näiteks ärkasin hommikul pissihädaga ning kerge tilkumise tundega – ehmatav täitsa!
Mul 2. rasedus ja beebi on pea ka allapoole kenasti keeranud ja eks ta surub põiele.
Aga küsimus – kas see läheb peale sünnitust üle? Kas ma saan midagi ise teha (peale kegeli harjutuste), või ongi nüüd nii ja olen terve elu hädas?
Ootaks kogemusi ja nõuandeid naistelt, kes sellega kokku puutunud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pärast sünnitust saab abi nendest harjutustest ja vidinatest, mis seal lehel tutvustatakse https://www.minaolenginaine.ee Ise olen selles võimlemises käinud, aitab, soovitan.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul esimese rasedusega polnud mingeid probleeme, aga teise rasedusega kippus ka nii olema, et suvalisel ajal tuli tilk püksi. Öösiti käisin wc-s ikka korduvalt, sest kardsin, et muidu äkki ärkangi märjas voodis.
Ämmaemand soovitas apteegist osta TENA sidemed, mis on ühtlasi mõeldud ka uriinipidamatuse korral. Nii ma siis käisingi viimase kolmandiku iga päev side püksis. Aga vähemalt ei pidanud kartma, et väljapoolt on näha kui midagi püksi tuleb 🙂
Peale sünnitust kohe see probleem ei kadunud. Ämmakas ütles küll raseduse ajal, et peale sünnitust võib osta tupekuulid ja nendega treenida. Selleni ma ei jõudnud, kuna enne lahenes probleem ise.
Samas 100% ei ole see ka praegu lahenenud. Minj jaoks on batuut ja hüppenöör välistatud. Või kui neid peaks kasutama, siis kihe peale wc-s käimist. Ja aevastamisel tuleb ka jalad tugevasti kokku suruda.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mul esimese rasedusega polnud mingeid probleeme, aga teise rasedusega kippus ka nii olema, et suvalisel ajal tuli tilk püksi. Öösiti käisin wc-s ikka korduvalt, sest kardsin, et muidu äkki ärkangi märjas voodis.

Ämmaemand soovitas apteegist osta TENA sidemed, mis on ühtlasi mõeldud ka uriinipidamatuse korral. Nii ma siis käisingi viimase kolmandiku iga päev side püksis. Aga vähemalt ei pidanud kartma, et väljapoolt on näha kui midagi püksi tuleb 🙂

Peale sünnitust kohe see probleem ei kadunud. Ämmakas ütles küll raseduse ajal, et peale sünnitust võib osta tupekuulid ja nendega treenida. Selleni ma ei jõudnud, kuna enne lahenes probleem ise.

Samas 100% ei ole see ka praegu lahenenud. Minj jaoks on batuut ja hüppenöör välistatud. Või kui neid peaks kasutama, siis kihe peale wc-s käimist. Ja aevastamisel tuleb ka jalad tugevasti kokku suruda.

Kui mitu kuud sul sünnitusest möödas on?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oled kindel, et uriin on?
Minul oli lõpus paar kuud just väga vesine voolus. Esiti arvasin ka, et piss tuleb püksi aga kui kasutasin sidemeid ja need pärast uriini järgi ei haisenud, sain aru, et on hoopis voolus. Korra käsisin isegi erakorralises, et välistada lootevee tilkumine/lekkimine.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sünnitusest möödas veidi üle aasta.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Esileht Lapse ootamine Uriinipidamatus raseduse ajal