Mina olen abordi keelustamise poolt. Lõpeb ükskord see kõigi ja kõigiga ringitõmbamine ära. Rasestumisvastaseid vahendeid USA-s kindlasti ei keelustata.
Konservatiivsus on maailmas viimaste nädalate trendide järgi tõesti pead tõstmas: Marie Le Peni partei sai enamuse Prantsuse parlamendivalimistel, Bulgaarias kihutati rahvale suurt majanduslikku kahju toov paduliberaal (peaminister) ametist minema, Bideni toetus USA-s on 20% ja konservatiivide popularsus on tõusuteel.
Ma ei toeta konservatiive, sest konservatiivid ja liberaalid on ühe p…se 2 kannikat. Aga ma valin konservatiive Eestis, sest midagi peab ju ometigi tegema, et liberaalidest Eesti valitsuses kunagigi (ilmselt palju hiljem kui see mujal maailmas juhtunud on) lahti saada. Peale Euroopa kõrgeima hinnatõusu ei ole Eesti liberaalid millegi muuga hakkama suutnud saada.
Ja millal lõppeb selle lolli müüdi levitamine, et aborti teevad ringitõmbajad ja abordi keelamine lõpetab ringitõmbamise? Aborti teevad peamiselt hoopis pereemad, kellel soovitud laste arv täis. Nende intiimelu on siiski tunduvalt aktiivsem kui ühel vallalisel nn ringitõmbajal ja oma mehega pole põhjust nii kiivalt hoolas olla. Mehed on ajast aega ringi tõmmanud ja enne rasestumisvastaseid vahendeid. Kas sulle meeldiks, et abielumeestel on oma abikaasade kõrvalt rohkelt salalapsi ka nende nn ringitõmbajatega? Kuidas see peresuhetele kasuks tuleb? Sinu unelm, et su mehel on salalapsed? Vähe sellest, et ise lakkamatult rase oled ja sünnitad, pead taluma, et kõrvalmajas mehe armuke ka muudkui sünnitab ja teiega rahakotti jagab.
Ja kui naised on lakkamatult rasedad, siis on kerge ka nende muid õigusi piiramata hakata. Mida nad kanda tohivad ja kas nad töötada tohivad, kas neile üldse haridust vaja. Ja mis neil valimistele asja, las mehed otsustavad riigis kõige üle. Anna aga anna õigused iseenda keha üle meestele.
Ma loodan, et ameeriklased pole lambad ja näitavad rahulolematust.