Ma ei saa hästi aru, miks teemaalgataja omaenda teemat 16 korda kommenteerinud on ja iga kord justkui uue isikuna esinedes, kellele see ilane ja seosetu kirjutis justkui muljet avaldab? See on ju näha, et ta ise oma teemat kõige rohkem kommenteerinud on, ilmselgelt autor, kellel klikke vaja.
Ma ei kujuta ette, mis maailmast on pärit selle “teose” autor, need väärtused ja hinnatavad asjad on nii üheksakümnendad lihtsalt 😀
Mis kuradi hinnaline ülikool see on, kus kaastudengid on ikka rikkast perest, mõistavad firmamärkide väärtust ning tähendust ja seetõttu on nendega huvitav vestelda? Päriselt? Kas see autor üldse omab mingitki ettekujutust tõeliselt mainekate (nt Oxbridge) ülikoolide tudengielust ja kontingendist?
Apple telefon ja Vanalinna (suure algustähega!?) korter on tõesti kellegi eluideaal? Tuba täis eilset disaini, mida peategelane plaanib elupäevade lõpuni mälestuseks hoida?
Ja muidugi see Guido moondumine algsest toidukriitikust juristiks ja sealt edasi kuskile investoriks, mulle tundub, et autor ise ka unustas selle lohiseva eepose peale ära, kellena see Guido ikkagi oma pappi kokku ajab.
Need Delfi kirjaneitsid võiks enne taoliste kirjutiste treimist lugeda läbi paar intervjuud mõne selle maailma tõelise reaalse tegijaga. Kui Zuckerberg või Gates on liiga kõrge klass, siis ehk sobib prototüübiks mõni kohalik ärihiid, meil neid ükssarvikute tegijaid siin ikka juba leidub, kes üle miljardilise väärtusega firma käima tõmmanud. Kahetsusväärsel kombel ei trügi tõelised tegijad oma eluga aga ajaleheveergudele tuhkatriinulugudesse, pigem elavad väga lihtsat elu, millest avalikkus suurt midagi ei teagi.