Esileht Pereelu ja suhted Uskumatu lugu Naistekas!

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 93 )

Teema: Uskumatu lugu Naistekas!

Postitas:
Kägu

Minu meelest pole nii halb kirjatükk midagi… noh, pikk jaa, aga halb mitte.

0
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 28 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Miks perekooli moderaatorid pole seda graffomaaniareklaami siin kinni pannud? See on uskumatu.

+3
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kristekaja

Miks peaks selle kinni panema?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks peaks selle kinni panema?

Sest see on esiteks reklaam, teiseks reklaamib täiesti masendavat “toodet” ja kolmandaks on reklaamina ilmselgelt kooskõlastamata.

+3
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Keegi pole ju reklaaminud midagi, vaid lihtsalt arutlenud ja kommenteerinud… ning seega pole mingi reklaam see. Huvitavad arvamused.

0
-4
Please wait...
Postitas:
Kägu

Tere! Juhtusin just lugema ühte lugu Naisteka foorumist…ma ei suuda uskuda…mis teie sellest arvate?

https://m.naistekas.delfi.ee/article.php?id=92137503

uskumatult kehvasti kirjutatud lugu.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kristekaja

Mis siin kehvasti kirjutatud on? Tavaline suht ju?

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks sa mingit soga neli kuud pildis hoiad? Ja kas lõpuks said aru, et perekool näitab, mitu korda sa postitad?

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tundub hetkel nii, et kui pappi on siis ostad naiivsete noorte tütarlaste armastust ja voodimõnusid ja kui üle viskab käsed uttu tõmata.

Ja siis tuleb üks hariduseta, ametita üksikema kelle lapse isa on 20+ aastat vanem krt teab kus riigist eestist meest otsima kes lapse üles kasvataks……

Kui lugu tõsi on siis masendav, et naised nii odavalt ennast müüvad…..

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ise kirjutasid või, et seda oma järjekordse mõttetu kommentaariga uuesti üles upitad?

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Hunnitu lugu!

Näitab väga hästi, mis on teatud seltskonnas ideaalid elus

Ilusad riided. Paaaalju ilusaid riided, saapaid ja kotte. Detailirohkus nende kirjeldamisel ja esiletoomisel oli kõnekas.

Ilus elu

Keegi teine otsustab, teeb ja maksab. Härra see ja see. Partneri härratamine, oimaivõi…

Silmakirjalik seletamine enesele, et küll ma ikka olen aritud, tark ja iseseisev naine, kui ma sellise vanamehe olen enda üle otsustama lasknud

Kinnitamine endale, et ega ma alla selle sugadaddy tahagi (mitte, et keegi tahakski või nii… ja ei usu, et nii meestekeskse mõtteviisi juures see mehetahtmine nüüd vaibuks).

Kirjanduslikult – jube lohisev, kordusi, loogikavigu, kohatisi üle ja alakirjeldusi täis tekst. Istu, 3. Okei, 3- – – –

Delfikad, mis jura teil seal toimub?

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle tundub natuke vale nii palju analoogseid romantilisi kirjutisi peavoolumeedias avaldada ilma reaalse pildiga neid üllitisi tasakaalustamata. Ma kardan, et kas noortel ei jää veidi vale kujutelm nii, et suhkruissidega suhtlemine, topless-modelliks olemine jt. taolised asjad lõppevadki alati muinasjutuga. Reaalsus on ikka enamasti  teistpidine. Hiljuti oli just ka pikk teema sellest kuidas suhkruisside abil saadi õnnelikuks. Ja siis räägiti kusagil sellest, kuidas Tallinna korteris alasti online elamine on kasulik tulevikkukindlustav töökoht. Vastupidiseid jutte tegelikust räpasest seksiteenuste maailmast avaldatakse justkui vähem.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sest see Diana selles loos on minu sõbranna tuttav ning 99% jutust on tõsi!

Ikkagi imestada pole siin midagi. Kus on see koht? Lugesin ja ootasin seda, aga seda ei tulnudki. Nii mõtetu mees tundus oma ea kohta. Nagu pajats oma roosidega jookseb, otsib aga uusi ja nooremaid naisi, omal perekond samas. Usun, et laseb samaoodi siiani edasi. Kiini naiste suunas. Rooside ja vidinatega. Päris elust irdunud ja täielikust aferismist l’bi imbunud, ei oskagi normaalne olla. Kahju muidugi, kui ta oma väärastunud mõjust mingigi % oma naiskaaslastele edasi kandis ellu. Kui selline mees esimene saab elus olema, siis võib ta muuta elukaugeks ka osa naisi, kes jäävadki arvama, et riided toome kuskilt dubaist, kõik värk on luks ja söök restos. Puhas klišee, kordan ennast.

Nii et olgu see tõsi, see on stamp või farss. See ei tundu tavainimesele vaimustav ega lahe.

Kes siis need tavainimesed on?

Need, kelle arust see ei ole lahe ega õige. Pigem jama. Cartlandi kogutud teosed on klassika seal kõrval. Ja sinine sari samuti.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mis siin kehvasti kirjutatud on? Tavaline suht ju?

Perekoolikad võivad vahel totud olla, kuid puhtalollideks meid pidada ei ole mõtet. Praeguseks on ilmselge, et see oli su enda kirjutis, millele tahad tagasisidet/reklaami, sest muidu poleks su jutt siin kommentaarides korduvalt muutnud (alguses “sattusid” lugema, siis selgus, et on “sinu sõbranna” jne) ning teiseks ei hoiaks sa seda teemat siin ka üleval.

Endal ei ole piinlik nii meeleheitel olla?

PS: perekoolis näeb, milline kägu millisel kellaajal ja mitu korda kirjutanud on, ning sealt on näha, et üritad iga natukese aja tagant anonüümsena või kasutaja alt teemat mõne uue hüüatusega upitada.

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma pole öelnud, et selle loo ise kirjutasin, lihtsalt avaldasin arvamust.

Ise kirjutasid või, et seda oma järjekordse mõttetu kommentaariga uuesti üles upitad?

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kristekaja

Mulle tundub natuke vale nii palju analoogseid romantilisi kirjutisi peavoolumeedias avaldada ilma reaalse pildiga neid üllitisi tasakaalustamata. Ma kardan, et kas noortel ei jää veidi vale kujutelm nii, et suhkruissidega suhtlemine, topless-modelliks olemine jt. taolised asjad lõppevadki alati muinasjutuga. Reaalsus on ikka enamasti teistpidine. Hiljuti oli just ka pikk teema sellest kuidas suhkruisside abil saadi õnnelikuks. Ja siis räägiti kusagil sellest, kuidas Tallinna korteris alasti online elamine on kasulik tulevikkukindlustav töökoht. Vastupidiseid jutte tegelikust räpasest seksiteenuste maailmast avaldatakse justkui vähem.

Teie jutus on tõetera sees. Väärtushinnangute promomine on vales suunas tänapäeval, kuid see konkreetne lugu ei olnud ju õnneliku lõpuga, kui lõpuni lugesite :/

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle tundub natuke vale nii palju analoogseid romantilisi kirjutisi peavoolumeedias avaldada ilma reaalse pildiga neid üllitisi tasakaalustamata. Ma kardan, et kas noortel ei jää veidi vale kujutelm nii, et suhkruissidega suhtlemine, topless-modelliks olemine jt. taolised asjad lõppevadki alati muinasjutuga. Reaalsus on ikka enamasti teistpidine. Hiljuti oli just ka pikk teema sellest kuidas suhkruisside abil saadi õnnelikuks. Ja siis räägiti kusagil sellest, kuidas Tallinna korteris alasti online elamine on kasulik tulevikkukindlustav töökoht. Vastupidiseid jutte tegelikust räpasest seksiteenuste maailmast avaldatakse justkui vähem.

Teie jutus on tõetera sees. Väärtushinnangute promomine on vales suunas tänapäeval, kuid see konkreetne lugu ei olnud ju õnneliku lõpuga, kui lõpuni lugesite :/

Kui see reaalsusesse panna ja seal ei oleks seda jama olnud, oleks see loo tegelane sellise matsmehega kokku jäänudki. Ei mäleta, aga oli seal lõpus mingi lause ka, kus loo tegelane ütles või mõtles, et –  täiesti jama, kuhu ma sattusin, sellise pa..a sisse ja selliste kujudega, see pole ju reaalne elu, see on ülevõlli amoraalsete inimeste teema, kellel on elus liiga kergelt asjad kätte tulnud, areng seisma jäänud, hinnata midagi ei oska ega taha, vaid laastavad.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Miks sa mingit soga neli kuud pildis hoiad? Ja kas lõpuks said aru, et perekool näitab, mitu korda sa postitad?

Sai aru, sellepärast kirjutabki nüüd Kristekaja nime alt. Aga aru ei saa, milleks. Kas teenid klikkidelt raha?

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Sai aru, sellepärast kirjutabki nüüd Kristekaja nime alt. Aga aru ei saa, milleks. Kas teenid klikkidelt raha?

Keegi ei teeni minu teada raha sealt 🙂

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ohjah, kui 2 kõrgharidusega daam nii naiivset teksti suudab kirjutada, siis on meie kõrgkoolidega küll hapu seis.

Aga samas- kui disainerrõivaste tundmine aitab kõrgkooli sulanduda….no äkki õppiski mingid moevärki, seda jutust välja ei tulnud.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ohjah, kui 2 kõrgharidusega daam nii naiivset teksti suudab kirjutada, siis on meie kõrgkoolidega küll hapu seis.

Aga samas- kui disainerrõivaste tundmine aitab kõrgkooli sulanduda….no äkki õppiski mingid moevärki, seda jutust välja ei tulnud.

No eks inimestel olegi ju tarku külgi, aga ka neid, kus lamp eredalt ei põle. Nii Sinul kui autoril, nendel, meil…

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Enne Paula peretuttava poole sööma ja kohvile sõitmist küsis Paula, kas ma saaksin laenata tema telefoni, tal olevat vaja helistada. 

et Paula küsis: Diana, kas sa saaksid mulle mu telefoni laenata????

0
0
Please wait...

Postitas:
Kristekaja

Ilmselt on mõeldud ikka OMA telefoni, kui loogiliselt moelda.

Enne Paula peretuttava poole sööma ja kohvile sõitmist küsis Paula, kas ma saaksin laenata tema telefoni, tal olevat vaja helistada.

et Paula küsis: Diana, kas sa saaksid mulle mu telefoni laenata????

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes siin tahtis, et see nn grafomaania lugu vaibuks – saite vist oma tahtmise😁

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes siin tahtis, et see nn grafomaania lugu vaibuks – saite vist oma tahtmise😁

Tõsiselt tahad klikke aasta jagu vanale loole?

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Järg sellele loole?

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/95851089/kaksikmorva-tagamaad-pastori-nouanne-hanna-mariale-lopeta-see-suhe-soome-mehega

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

ja peategelased on kahjuks nüüdseks juba surnud. Võin ka kinnitada, et see jutt vastab 99% tõele. Lugege nädal tagasi õhtulehe sündmusi, ehk saate rohkem asjast aru.

+1
-4
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kahjuks jah, kahte loo peategelast ei ole enam. Ei osanud keegi arvata, et lugu nii dramaatilise lõpu leiab.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma tahaksin, et ma juba õpiksin ja ei klikiks nendel napakatel ” Uskumatu lugu… ” tüüpi pealkirjadel.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma tahaksin, et ma juba õpiksin ja ei klikiks nendel napakatel ” Uskumatu lugu… ” tüüpi pealkirjadel.

Keegi ei käsi ju lugeda …

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 93 )

Esileht Pereelu ja suhted Uskumatu lugu Naistekas!