Esileht Ajaviite- ja muud jutud IT nurgake

Näitan 20 postitust - vahemik 511 kuni 530 (kokku 530 )

Teema: IT nurgake

Postitas:
Dorada

Milline laptop emailide saatmiseks ja filmide vaatamiseks

Oleks vaja soetada sülearvuti, millega saaks vaadata filme ja saata emaile. Ehk siis pilt võiks enamvähem selge olla ekraanil. Millised näidatajad peale ekraani suuruse on selliste vajaduste juures olulised ja millised need siis olema peaksid? Kasutaja on vanem inimene ja ei hakka sinna mingeid programme laadima peale Skype. Tema soov on mõistagi võimalikult vähe maksta. Aitäh!

0
0
Please wait...

Postitas:
ninakaru

Oleks vaja soetada sülearvuti, millega saaks vaadata filme ja saata emaile. Ehk siis pilt võiks enamvähem selge olla ekraanil. Millised näidatajad peale ekraani suuruse on selliste vajaduste juures olulised ja millised need siis olema peaksid? Kasutaja on vanem inimene ja ei hakka sinna mingeid programme laadima peale Skype. Tema soov on mõistagi võimalikult vähe maksta. Aitäh!

Selleks ei ole küll vaja mingeid eriomadusi otsida. Aga Skype sööb meeletult mälu, siis vaata võimalikult hea RAM.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Dorada

Selleks ei ole küll vaja mingeid eriomadusi otsida. Aga Skype sööb meeletult mälu, siis vaata võimalikult hea RAM.

Aga milline on hea RAM, et korra nädalas videokõne tegemine arvutile üle jõu ei käiks? Kas põhimõtteliselt võib minna ja osta kõige odavama läpaka, kui on sooviks vaadata vaid netist filme?

0
0
Please wait...

Postitas:
ninakaru

Aga milline on hea RAM, et korra nädalas videokõne tegemine arvutile üle jõu ei käiks? Kas põhimõtteliselt võib minna ja osta kõige odavama läpaka, kui on sooviks vaadata vaid netist filme?

Standardne 8GB ajab asja ära, aga jällegi sõltub protsessorist. Vaevalt see nädalas korra videokõne ja mõnikord filmi vaatamine nii palju jõudlust vajab, et sul mingeid eriomadusi oleks vaja otsida. Vaata mõni arvuti välja, mis sulle hinna poolest tundub ok ja loe arvustusi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Tige_Kapsas

Millest sõltub Zoomi töökindlus?

Kuu aega tagasi oli suur koosolek (120+ osalejat), kõik töötas laitmatult. Paar päeva tagasi oli väike koosolek (10 inimest) – pilt hakkis, heli ei tulnud üldse läbi. Arvuti ja netiühendus sama (tuleb kaabliga, ei ole wifi). Mida ma saan teha selleks, et järgmine kord Zoom kindlasti ja laitmatult töötaks?

0
0
Please wait...

Postitas:
kolja

Kõige odavam tahvelarvuti sobib.

0
0
Please wait...

Postitas:
kriibukraabu

Millest sõltub Zoomi töökindlus?

Kuu aega tagasi oli suur koosolek (120+ osalejat), kõik töötas laitmatult. Paar päeva tagasi oli väike koosolek (10 inimest) – pilt hakkis, heli ei tulnud üldse läbi. Arvuti ja netiühendus sama (tuleb kaabliga, ei ole wifi). Mida ma saan teha selleks, et järgmine kord Zoom kindlasti ja laitmatult töötaks?

Võta hd maha.
Sulge need background proged, millele kaamera ja audio oled lubanud.

Kaabel või WiFi- vahet pole ju erilist, tee ruuterile restarti ka ikka vahel.

Zoom sul updated?

Kui jandib ja sa eriti ei jaga matsu, siis tee, mida ikka sel juhul tehakse-praegusele teed uninstall ja siis installid uuesti.

Ja see su “kaabel” ei taga sulle ometigi mingit 100 proosast garantiid…pakkujal juhtub, kasutajal juhtub, kaablil juhtub, zoomil juhtub…

Tee uninstall ja võta uuesti – zoomi emalehel lausa ise soovitavad. Ausõna. 😁

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Tige_Kapsas

Mul polegi Zoom arvutisse installitud, kasutan seda veebivarianti. Kõik muud programmid on kinni, video keerasin ka kinni, aga ikka ei midagi (heli ei tule enam üldse). Aga aitäh soovituste eest, mu kursus hakkab varsti lõppema ja äkki siiski saan ka ilma Zoomis osalemata oma tunnistuse kätte.

0
0
Please wait...

Postitas:
kriibukraabu

Kas said kursuse tunnistuse kätte? 😊

0
-1
Please wait...

Postitas:
Tige_Kapsas

Otsustati jätkata hoopis Webexiga, kuna ma polnud ainus, kellel Zoom tõrkus. Vähemalt Webex töötab normaalselt.

0
0
Please wait...

Postitas:
temake

Kas keegi oskab öelda, milles probleem, kui vaatan youtubes videot, lülitub video mõnikord ise automaatselt seisma. S.t et jätan video mängima, järsku jääb video seisma, see esita nupp läheb iseenesest kinni?

0
0
Please wait...

Postitas:
sirets

Kas keegi oskab öelda, milles probleem, kui vaatan youtubes videot, lülitub video mõnikord ise automaatselt seisma. S.t et jätan video mängima, järsku jääb video seisma, see esita nupp läheb iseenesest kinni?

Minul esines see probleem, kui polnud uuendatud browserit. Kasutan Safarit

0
0
Please wait...

Postitas:
Muugimarket

Palun abi arvuti muudkui ketrab

Kui käivitan siis küsib ilusti salasõna ja desktop ikoonidega tuleb ette. Aga mingit ikooni klikkides see ei avane vaid hakkab lõputult ketrama. Kaustu ka avada ei saa. Küll saab desktopilt dokumente kausta tõsta ja desktopilt asju kustutada. Kui vajutan ctr alt del siis avaneb valik kuid süsteemihaldur ei avane. Kui valin sulge siis jääb ka ketrama terveks päevaks. Lasin akul tühjaks saada ja lootsin et uuesti käivitades midagi muutub aga ei.

Kas on võimalik ise midagi teha? Arvuti ca 4 a vana äriklassi hp.

Ette tänud!

0
0
Please wait...

Postitas:
waynor

Kuidas lülitada välja MSOffice failide kuvamine teises arvutis?

Tööarvuti litsents võimaldab office paketi kasutamist kahes arvutis ja kuvab koduarvutis kõik tööarvutis olevad failid, mis ei ole turvaline, sest koduarvutit kasutab kogu pere. Kuidas lülitada välja selline infovahetus?

0
0
Please wait...

Postitas:
proxy

OneDrive – tegin selle korra lahti (logisin sisse) ja see kukkus nagu hull kõike sünkroniseerima… aga ma ei tahtnud seda ja kuidagi täiesti välja lülitada ka hästi ei saanud ja nüüd see on mul arvutis asjad segi ajanud.

Kaustades, kus oleks mul pidanud mingid materjalid olema – ei ole. Mine jälle sinna Drive-i siis ja lae alla. Või kui sealt midagi ära kustutan, siis jälle mul pole. Kõik nagu pudru ja kapsed. Kuidas algne olukord taastada?

Ja kuidas teha nii, et kui selle Onedrive-i lahti teen, et see siis ei kukuks kohe kõike automaatselt sünkroniseerima?

0
0
Please wait...

Postitas:
kriibukraabu

Tööarvuti litsents võimaldab office paketi kasutamist kahes arvutis ja kuvab koduarvutis kõik tööarvutis olevad failid, mis ei ole turvaline, sest koduarvutit kasutab kogu pere. Kuidas lülitada välja selline infovahetus?

Tee koduarvutisse lihtsalt teine kasutaja lisaks ja määra kodus esmaseks uus kasutaja. las olla sul vajadusel kättesaadavad, sest kahene litsents on ostetud tööandja poolt, nt kaugtöö jaoks.

0
0
Please wait...

Postitas:
kriibukraabu

OneDrive – tegin selle korra lahti (logisin sisse) ja see kukkus nagu hull kõike sünkroniseerima… aga ma ei tahtnud seda ja kuidagi täiesti välja lülitada ka hästi ei saanud ja nüüd see on mul arvutis asjad segi ajanud.

Kaustades, kus oleks mul pidanud mingid materjalid olema – ei ole. Mine jälle sinna Drive-i siis ja lae alla. Või kui sealt midagi ära kustutan, siis jälle mul pole. Kõik nagu pudru ja kapsed. Kuidas algne olukord taastada?

Ja kuidas teha nii, et kui selle Onedrive-i lahti teen, et see siis ei kukuks kohe kõike automaatselt sünkroniseerima?

Logi siis onedrive’i sisse ja lülita sealt sync välja. Või uninstalli onedrive üldse välja kui sa ei vajagi seda. Või kui nt teatud folderit hakkab syncima diisel folderis saad määrata et stop syncing this folder. See, et midagi kaob ja siis jälle midagi avastad topelt, see oli mingi win versiooni ja arvutiseadete ebakõla kunagi aga pole vaja hakata midagi seal taaskõlastama, kõige lihtsam on onedrive lihtsalt uninstallida, kui sa enam ise ka aru ei saa, kuhu ja mida ja miks syncib.

0
0
Please wait...

Postitas:
kriibukraabu

Sest sul on prioriteet seatud nt sissetulevatele meilidele koos värina ja plärinaga see näiteks siis vaid. kui uus meil saabub siis osad äpid tahes rahtmatult taandatakse või nt yt pausitakse, aga yt peale pausimidt ei saa uuesti ise pausilt play peale lülituda, sest ega yt mingi ise toimetav ai pole, vaid ikka sina käsutad oma seadet. /kui me nii soovime endale valetada, siis see ei muuda enam midagi/

0
0
Please wait...

Postitas:
sinilinnuke

Facebookiga arvutis probleem – viimasel ajal FB kogu aeg nö jookseb kokku – ei lae enam lehte ära – kogu aeg viskab uusi pilte ette aga allapoole kerides on tühjus, vasakul servas hakkab mingi läbu jooksma, kuhugi lehel enam klikkida ei saa. Korraks aitab aiult refresh.

Mobiilis on kõik ok.

Vahetasin ära salasõna, tegin sisselogimise 2astmeliseks aga ikka sama jama.

Oskab keegi arvata, et milles võib robleem olla?

0
0
Please wait...

Postitas:
alysee

Teab keegi öelda kas on võimalik näha, millal on iphoniga mingi app nö pilvele tõmmatud?

0
0
Please wait...

Näitan 20 postitust - vahemik 511 kuni 530 (kokku 530 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud IT nurgake