Esileht Ajaviite- ja muud jutud Uued iPhone-d

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 30 )

Teema: Uued iPhone-d

Postitas:
Kägu

Mis meelt olete välimuse suhtes?
Meie pere kasutab iPhone-e aga need Pro mudelid tunduvad kuidagi koledad. Tagaosas on 3 kaamerat.
Tundub liialdusena.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju seda ikka tagant vaatad 🙂

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

iPhone on kustuv täht. Pole nagu midagi enam mis kutsuks ostma. Ostavad järelmaksuga rohkem magalarajoonide üürnikud kes proovivad ühistranspordis silma paista.

+10
-19
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mulle meeldib iPhone´i juures, et ma saan seda aastaid kasutada. No ikka palju aastaid. Isegi, kui ostad ise uue mudeli, saad aastaid sahtlis tiksunud vana lapsele anda ja see toimib nagu kellavärk. See on minu jaoks üks suur põhjus seda brändi eelistada…

Hiljuti nägin ka uudist uuest mudelist ja kui nüüd lihtsalt visuaalile panustada, siis on see kaamerate paigutus jah silmale harjumatu, aga kelle jaoks see oluline on ostab ja harjub.

Iphone´i kasutajana ma arvan, et seda brändi tänases turuseisus eelistada lihtsalt omamise pärast
on paras narrus, sest hind on ülepakutud ja kõik teised lasevad igas kvartalis uue ja kaasaegsema mudeli välja. ta võib ju olls hetkeks lipulaev mõne eriti vinge tehnilise lahendusega aga “homseks” on see juba paljude teiste tegijate mobiilides soodsama hinna eest. 🙂

Ise uut “tippmudelit” lähimate aastate jooksul ei planeeri hankida, sest kõik see tipptehnoloogia on minule täiesti ebavajalik helistamiseks, netis surfamiseks ja ka lihtsalt pildiklõpsu tegemiseks.

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle meeldib iPhone´i juures, et ma saan seda aastaid kasutada. No ikka palju aastaid. Isegi, kui ostad ise uue mudeli, saad aastaid sahtlis tiksunud vana lapsele anda ja see toimib nagu kellavärk. See on minu jaoks üks suur põhjus seda brändi eelistada…

kui vana mudelit sa kasutad praegu?

me ei osta ka kohe uut, kui välja tuleb, ka oma vanasid oleme lastele andnud, aga nii roosiline see asi siiski ei ole nagu sina kirjeldad. ühel hetkel ei saa enam uut op süsteemi peale lasta, aga vanaga ei tööta jällegi vajalikud äpid. tahvliga sama teema, safari teatud videosid suurel ekraanil ei mängi, chrome nõuab jällegi uuemat op süsteemi, uus aga meie tahvlile ei sobi.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kindlasti ostan uue mudeli, aga mitte kohe. Hetkel 8+ ja mega rahul, aga kindlasti tahan parema vastu välja vahetada.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina kirjutan kahe käega alla sellele, et iphone’i telefone saab aastaid kasutada – mul on 5 aastat vana iphone 6 ja töötab täiesti normaalselt. Varsti sellele enam uuendusi teha ei saa, siis ostan uue, aga muidu ma põhimõtteliselt ei näe põhjust osta uut kuni vana töötab. Macbook pro on mul aastast 2011 ja kasutan siiani, originaalakuga saan paar tundi ilma laadimata kasutada. Olin varem ka skeptiline Apple toodete suhtes, et mingi massipsühhoos, aga nüüd tean omast kogemusest, et kestavad kaua.

+10
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina kasutan ka I Phone’i, sest töötab laitmatult ja ei ole mingeid kokkujooksmisi vms jama. Uusi mudeleid taga ei aja, vanad kõlbavad hästi. Mul 8+ praegu ja ei kavatse veel aastaid uusi osta. Enne oli IPhone 6, ikka väga kaua aega töötas ja polnud midagi tal viga.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

[/quote]

Endal X
Laps1 (7a) – 5
Laps2 (9) – SE

Kõige noorema oma võib jah “vanarauaks” pidada, aga talle vajalik kõik töötab ka ilma kõige uuema op süsteemita. Aga lapsed kasutavad siis kõik nö minu vanu ja ei kurda väga keegi.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kaua need nutitelefonid siis tavaliselt töötavad? Mul on veel nuppudega samsung aastast 2012. Töötab, aga muidugi ei ühildu ühegi operatsioonisüsteemiga ja äppidest võib ka ainult und näha.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

okei :))) nii

Mulle meeldib iPhone´i juures, et ma saan seda aastaid kasutada. No ikka palju aastaid.

räägib inimene, kellel on alla kahe aasta vana telefon… ja kes ka oma eelmist telefoni kasutas alla kahe aasta.

Endal X

Laps1 (7a) – 5

Laps2 (9) – SE

Kõige noorema oma võib jah “vanarauaks” pidada, aga talle vajalik kõik töötab ka ilma kõige uuema op süsteemita. Aga lapsed kasutavad siis kõik nö minu vanu ja ei kurda väga keegi.

selles vanuses lastel ei ole tõesti vahet, et äpid ei jookse enam. mul on (hilis)teismelised ja no iphone 5s-ga on ikkagi juba probleeme ühe ja teise äpiga.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mulle uus iphone meeldib.
iphone

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on iphone 7 ja ülirahul. Ostsin kasutatuna. Pole kunagi kokku jooksnud.
Iphone 4 kasutasin kunagi 5aastat ja kui arvestada igaaastaseid softi uuendusi, mis septembris alati tulevad, siis oli mu telefon iga aastaga parem. Ainult aeglasemaks muutus, mis muutus häirivaks lõpuks. Kokku ei jooksnud kunagi.
Macbook on mul 2015 air ja aku peab vabalt 4-5h filmide vaatamist. Kiirus ka parem, kui paljudel win arvutitel, millel sama palju ram-i. Ja samuti pole kunagi ühtki probleemi olnud kasutusaja jooksul.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on 2a vana iphone 8, ei kavatse niipea vahetada – nagu uus. Macbook air on mul 7 aastat vana ja ikka töötab väga hästi.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on kahe ja poole aastane iPhone SE, jookseb nagu kulda küll. Esimene iPhone, enne olin nende vastu, aga nagu vist paljudel on – tagasi küll ei vahetaks. Sellisega vist ühistranspordis eriti ässa ei mängi, et hajutada niimoodi mõtlevate kahtlusi.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on kahe ja poole aastane iPhone SE, jookseb nagu kulda küll. Esimene iPhone, enne olin nende vastu, aga nagu vist paljudel on – tagasi küll ei vahetaks. Sellisega vist ühistranspordis eriti ässa ei mängi, et hajutada niimoodi mõtlevate kahtlusi.

Mul ka umbes sama vana SE ja samuti olen väga rahul. Ei tahagi uut, mõtlen hirmuga, et mis siis saab, kui see saba annab. Kõik uuemad on nii suured, SE on minu jaoks ideaalse suurusega.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei ole magalarajoonist vaid pigem eliitrajoonis, mitte põllu peal ja eramajas ja mul on iPhone. See siis üleval sellele targutajale.

Aga minul on iPhone X ja kasutuses algusest peale kui see tuli. Ma ausalt isegi ei mäleta kuna see oli. Kaks aastat tagasi?

Mehel on iPhone 6s ja ka sellest hetkest kui see tuli, kasutab igapäevaselt ja kõik Toimib.

Meil on ka macbook airid ühel 2012 ja teisel 2014 ja ka toimivad ideaalselt.

Seega ma ei saa aru sellest paanikast, et apple muudetakse aeglasemaks jne. Telefoni ma ei plaani vahetada, mehel küll, sest tal on vana ja uued iphoned teevad ilusaid pilte jne.

Sülearvuti vahetan ka vb välja (mitte sp et ei töötaks, aga GB on vähe).

+1
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

https://novaator.err.ee/979477/uus-i-telefon-aratab-inimestes-urgse-hirmu-aukude-vastu

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sülearvuti vahetan ka vb välja (mitte sp et ei töötaks, aga GB on vähe).

Sa pead silmas et kõvaketta mahtu on vähe või häirib sind rohkem, et töömälu (RAM) on vähe?
Arvutiasjanduse hindajana sa niimoodi termineid väärkasutades usaldusväärse arvajana ei mõju. Mis omakorda diskrediteerib ka sinu kiidulaulu õunafirmale.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on iPhone 6S Plus, enne seda oli 6S, enne seda 5S ja esimene telefon oli 4. Ühegi telefoni osas pole ainsatki pretensiooni olnud, võrratu kvaliteet ja kaunis välimus.
Iial ei vaheta androidi vastu.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

selles vanuses lastel ei ole tõesti vahet, et äpid ei jookse enam. mul on (hilis)teismelised ja no iphone 5s-ga on ikkagi juba probleeme ühe ja teise äpiga.

Minul on 5s (ostetud 2014) ning kõik äpid jooksevan laitmatult, sh videod. Piltide tegemine ei ole enam sama kvaliteediga, mis varem, aga sedagi vaid hämaras. Kõik süsteemi uuendused olen peale lasknud, mingeid probleeme ei esine. Kõige esimene telefon oli mul android, mingi samsungi galaxy, aga absoluutselt ei meeldinud. Peale seda ostsin õuna ning jään sellele tõenäoliselt elu lõpuni truuks.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Uute kaamerapaigutus ei meeldi üldse, samas eks ole suuresti harjumuse asi. Kasutan hetkel XS ja seega ei ole veel soovi ega vajadust välja vahetada. Enne seda kasutasin 6S kuskil 2.5 aastat. 6S siiani töökorras ning teatud perioodidel kasutan seda teise telefonina. Välja vahetasin peamiselt kaamera pärast, kuna see hakkas juba ajale jalgu jääma ning hindan kvaliteetseid fotosid.

+1
0
Please wait...

Postitas:
ninakaspreili

Ei tekiks mõttessegi osta ühtegi teist telefoni peale iphone’i, mis kustuv täht.. iPhone on ilus, lihtne ja väärikas. Nende Samsungi käkkidega ei anna võrreldagi kuigi mingil uuel mudelil tõesti oli parem kaamera. 90% tuttavatel on iPhone, üheks erandiks mu ema, kes eelistab endiselt nuppudega telefone.

/ninakaspreili

+2
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen samuti viimased 3 aastat olnud SE kasutaja ja kuigi praegu telefon töötab hästi, siis kardan juba, mis siis saab, kui see lootusetult vananeb. No ei taha ma neid suuri kobakaid. 🙁 Lootsin, et ehk nüüd tuleb ka mõni väiksem mudel välja, kuid ei. Googeldades märksõna SE2 tuleb välja, et minusuguseid on veel väga palju ja see on maailma oodatuim mudel. Ma ei saa aru, kui isegi apple ei tee uut SE mudelit, siis miks ükski teine tootja ei paku midagi sarnast? Väikese, kuid korralike näitajatega telefoni soovijaid on meeletult palju ning väga suur osa ongi ainult seetõttu hakanud iphone kasutajateks. K.a. mina ise, minu abikaasa, mitu sõbrannat, kõigil just SE.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

iPhone on ilus, lihtne ja väärikas. Nende Samsungi käkkidega ei anna võrreldagi

Kui nüri peab olema inimene, kelle jaoks eksisteerib ainult kaks telefonibrändi – Iphone ja Samsung?
Juba su allkiri näitab rumalust… Muu jutt ei ole sugugi targem.

+6
-4
Please wait...

Postitas:
Mehike27

iPhone on ilus, lihtne ja väärikas. Nende Samsungi käkkidega ei anna võrreldagi kuigi mingil uuel mudelil tõesti oli parem kaamera. 90% tuttavatel on iPhone, üheks erandiks mu ema, kes eelistab endiselt nuppudega telefone.

Sa oled tavaline iLammas, kes arvatavasti ei tea tehnikast midagi. Maksad sita eest topelthinda ja veel oled uhke selle üle kui rumal sa oled. Lollidelt tulebki raha ära võtta.

/Mehike27

+8
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav millise eelmise telefoniga võrreldes siis iPhone ilusam ja parem on?
Lihtsam ja piiratum küll. Põhiturg USA ja seal igati sobilik, et Apple dikteerib ette mis on hea ja sobiv ja mis mitte.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on praegu IPhone 4. Sain selle umbes 3,5 aastat või isegi rohkem tagasi kasutatuna. Ostetuna siis, kui see üldse meil müügile tuli. Senimaani peab aku nädala, kui ma eriti ei surfa ja 60 tundi, kui surfan nagu segane. Videovaatamise kommet mul telefonist pole. Selleks on tahvel.

Lapselapsel (8 a) on minu endine iPhone 2. Töötab suurepäraselt, ainult aku vajab laadimist iga päev kindlasti. Äppe ta ei kasuta, vaatab nii oma pangaarvet kui ka instagrammi, bussiaegu jms brauseris.

Ma ei tea, kus ma selle raha võtan, aga järgmise ostan ka kindlasti IPhone. Ideaalis mõne tehnikataipliku, ausa, korraliku ja jõuka tehnikavidinatefännist tuttava käest eelmise mudeli siis, kui tema uusima ostab. St mõnelt oma ülemuselt või tehnikaosakonna mõnelt tipumalt kutilt.

Mul on olnud ka ajutise telefonina LG ja pikemalt kaks Samsungi (sry, ma neid mudeleid ei tea, Galaxy miski), aga minu loogikale on Iphone orgaanilisem kasutada.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kaup24 andis päris hea ülevaate uuest Iphonest https://kaup24.ee/et/g/apple-uhiuued-telefonimudelid-iphone-11-iphone-11-pro-iphone-11-pro-max
Selle põhjal mõtlesin küll, et võiks osta ja praeguse Androidi välja vahetada. Palju häid omadusi on tal.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 30 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Uued iPhone-d