Jagan kogemusi. Olen ka mina sattunud selliste lühisooritusega meeste otsa. Mu enda kunagine abikaasa ei olnud miski pika eelmängu ning tunde kestva vastupidamisega mees. Seega oligi nii, et mina teadsingi, et seks on selline. Aga siis tuli lahutus ja selgus, et mehi on ikka väga erinevaid.
Uhhh, päriselt on mehi, kes teevad kõik, et naine oleks rahuldatud, seks on mitmekülgne, pikk ja tõesti orgasmiderohke. Mul on olnud nii, et ma olen ühest partnerist lahku läinud ja kahetsenud, et kas ma enam parema saangi, sest tehnika, mõõdud ja vastupidavus oli fantastiline. Ja nii sattusin ka mina mehe otsa, et kellega seks oli tagasihoidlik. No ma ei saanud orgasmi kätte, sest tal oli liiga väike peenis. Kusjuures tema ise võttis jutuks, et mina liiga suur. 😀 Ma isegi ei pahandanud tema peale, sest no temal oli väike, sest mu eelmisel partneril oli tõesti kaks korda suurem.
Ja nüüd on jälle super partner. Ta vaatab alati, et mina saaks naudingu. Talle meeldib head seksi pakkuda, kuid ta ei jäta ka ennast naudinust ilma.
Naised, kui mees on voodis jama, siis pole mõtet edasi suhelda. Maailm on väga lahedaid mehi täis, tuleb lihtsalt jamad seenele saata. 🙂