Mul oli samamoodi, et mul esimene partner, kellega 11a koos elasin ja kes siis tundus mulle voodis lihtsalt normaalne ja tavaline, seadis mul tegelikult lati päris kõrgele, et pärast selle suhte lõppu tundusid mitmed järgmised voodipartnerid ikka väga-väga viletsad.
Ma olin nii ära harjunud, et mehel ongi hea suurusega varustus, ei mingeid erektsiooniprobleeme, tegeleb enne vahekorda minuga piisavalt, teeb alati keelekat jne.
Peale seda sattus ikka ridamisi mitu viletsat partnerit – väikese varustusega, erektsiooniprobleemidega, ei osanud või ei viitsinud üldse eelmängu teha, rääkimata keelekast jne jne.
Õnneks ei leppinud ühegagi neist, liikusin edasi ja leidsin endale väga hea ja armsa mehe, kes on ka voodis väga hea.
Minu nõuanne on mitte leppida viletsa seksiga – kui olete ikka 3x proovinud ja iga kord on mingil moel ebameeldiv olnud ja mees ei huvitu ega püüagi midagi parandada siis tuleb talle head aega öelda – mingit head suhet sellest nagunii ei tule ja kehva seksiga pole ka mõtet oma aega raisata.