Esileht Pereelu ja suhted Uuspõld

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 223 )

Teema: Uuspõld

Postitas:
Kägu

Lootsin, et Uuspõld midagi õppis, aga no ei. Ikka käib ja latrab oma suhteasju avalikkuse ees. Mis häda tal sellega on, tähelepanupuudust ei tohiks mehel ju ometi olla.

+21
-1
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Välismaised staarid teevad endale pdad, pr-i. Eesti staaride kohta ei tea öelda. On võimalik elada privaatset elu suht kõigil inimestel, kes privaatsust tahavad. Vb tema on erand, ei tea öelda.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Välismaised staarid teevad endale pdad, pr-i. Eesti staaride kohta ei tea öelda. On võimalik elada privaatset elu suht kõigil inimestel, kes privaatsust tahavad. Vb tema on erand, ei tea öelda.

Public display of affection?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

#chenford sellest sarjast.

Kui ma seda kirjutasin, siis ma ei teadnud, mis on pda. Nüüd guugeldasin.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pathological Demand Avoidance hoopis. Või Parenteral Drug Association.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pathological Demand Avoidance hoopis. Või Parenteral Drug Association.

https://youtu.be/PpU1KXYTfqU?t=61

PDA!

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lugesin Kroonika artiklit. Uuspõld on n*ku ja naljamees nagu öeldakse. Ilmselt oma naisega elatakse küll koos, aga suhe ei pruugi kõige parem olla (magamine eraldi näiteks?). No ja siis helistab sulle suvearmastus ja palub endale autoga peole järele tulla. Ikka lähed ju ja aitad inimest. Võimalik, et tehti autos muudki. Aga lõppeks mis see meie asi on, las igaüks elab nii nagu saab ja oskab.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lugesin Kroonika artiklit. Uuspõld on n*ku ja naljamees nagu öeldakse. Ilmselt oma naisega elatakse küll koos, aga suhe ei pruugi kõige parem olla (magamine eraldi näiteks?). No ja siis helistab sulle suvearmastus ja palub endale autoga peole järele tulla. Ikka lähed ju ja aitad inimest. Võimalik, et tehti autos muudki. Aga lõppeks mis see meie asi on, las igaüks elab nii nagu saab ja oskab.

Uuspõld meeldib mulle näitlejana väga, aga muid jutte tema kohta ei taha lugeda. See tüütab sajaga, et avad mingi lehe ja jälle on mingi siuke jutt seal. Seetõttu panin ka teile juutuubi lingi, et teemast kõrvale minna. Mind ei huvita, kellega kuulsused magavad ja kui palju magavad, mind huvitab nende professionaalne oskus. Täiesti mitte millestki tehakse lugu ja sina ka üritad teha.

+6
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lugesin ka artiklit ja kuidagi imelik mulje jäi kogu sellest kompotist. Ei saanudki lõpuks aru, et mida siis öelda taheti.

Olen Uuspõldu kui näitlejat alati fännanud, aga eraelu tundub tal küll olevat nagu puder ja kapsad. Ja sel juhul oleks targem lihtsalt intekatele ei öelda, nii, nagu ta seaduslik naine teeb. Väga arukas käik.

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ajaviide pandi kinni, nüüd tuled siia trollitama? Mis see sinu asi on, mida sa klatšid siin? Tahad, et terve Perekool sinusuguste pärast kinni pannakse?

0
-22
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Hoopis mõned naised teevad täpselt nii kui suhe hakkab jahenema, hakkavad armukadeduse tekitamiseks teistega avalikult flirtima. Mõnikord tõesti toimib, aga mitte alati…

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ajaviide pandi kinni, nüüd tuled siia trollitama? Mis see sinu asi on, mida sa klatšid siin? Tahad, et terve Perekool sinusuguste pärast kinni pannakse?

Mida paganat, ma ei tohi sinu arust arvamust avaldada, et pole normaalne niimoodi oma suhteid meedias lahata? Tohin ikka küll.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Xaxaxa. Tõesta, et pole PR agent v/ ajakirjanik ise. Mima ei saa seda väita ega ka ümber lükatta.

0
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oma naise ja lapse suhtes oli väga nõme artikkel. Et ega mina ei kahetse midagi ja ega ei tea, mis paari kuu pärast tuleb, aga praegu olen perega. Ise tõesti sellise mehega olla ei tahaks.

+22
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui mees ei ole naisest üle saanud, siis ei saa ta ka täielikult lõpetada. Ta peab küllastuma, et sellest naisest lahti öelda. Kuni seda küllastumist pole olnud, jääb mehel asi kripeldama. Ja ta võtab ühendust ja üritab kohtuda, kuigi mõistusega saab aru, et ei tohiks. Aga mõistus jääb kehale alla. Kui naine ka veel hoogu takka annab, siis seda raskem on seda kõike lõpetada. Raske värk igastahes.

+3
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oma naise ja lapse suhtes oli väga nõme artikkel. Et ega mina ei kahetse midagi ja ega ei tea, mis paari kuu pärast tuleb, aga praegu olen perega. Ise tõesti sellise mehega olla ei tahaks. Rate this item:Submit Rating00

Üldse pole nõme. Aus on. Ma ei saa isegi aru, mis teid häirib?

+1
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sellist liiderlikku troppi oma ellu ei sooviks. Oma naine on temast samuti palju ilusam ja noorem, milleks ennast alandada sellises suhtes, kus mees noolib mingit lehtsaba. Mingu oma kunstrindadega armukese juurde ja see asi oleks läbi paari kuu pärast nagunii.

+21
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui mees ei ole naisest üle saanud, siis ei saa ta ka täielikult lõpetada. Ta peab küllastuma, et sellest naisest lahti öelda. Kuni seda küllastumist pole olnud, jääb mehel asi kripeldama. Ja ta võtab ühendust ja üritab kohtuda, kuigi mõistusega saab aru, et ei tohiks. Aga mõistus jääb kehale alla. Kui naine ka veel hoogu takka annab, siis seda raskem on seda kõike lõpetada. Raske värk igastahes.

Tsiteerides klassikuid: Aga siis tuleb see toine, kas sa tead, sa hakkad kibama kut kirpude käes. Ja ta tuleb sulle kallale kut marupull, väravast pilpad järgi ( filmist “Siin me oleme”) 🙂

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oma naine on temast samuti palju ilusam ja noorem,

Minu meelest küll mitte. Ju on nende valik selline elu. Miks see sind üldse puudutab?

+1
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind ei huvita, kellega kuulsused magavad ja kui palju magavad, mind huvitab nende professionaalne oskus. Täiesti mitte millestki tehakse lugu ja sina ka üritad teha.

No vaata siis. Minu jaoks on esimeses järjekorras see, milline inimene oma olemuselt on. Kui inimest ei saa austada, siis on tema looming tähtsusetu.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõige lihtsam maailmas on aus olla ja sellega kõik sigadused välja vabandada. Tahtsid liblikaid, siis nüüd kannata ja valeta meediale, et oma peret, naist ja last kaitsta. Võitle, hoia hambad koos, ära vatra igast oma mõttest ja kubemeliigutusest. Ei peagi elu lihtne olema.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõige lihtsam maailmas on aus olla ja sellega kõik sigadused välja vabandada. Tahtsid liblikaid, siis nüüd kannata ja valeta meediale, et oma peret, naist ja last kaitsta. Võitle, hoia hambad koos, ära vatra igast oma mõttest ja kubemeliigutusest. Ei peagi elu lihtne olema.

Aus mees vatrab. Sinu mees mõtleb seda omaette-põrutab sind ja unistab oma armukesest, kellest sul aimugi pole. Muud vahet polegi.

+3
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pigem mõelgu omaette.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pigem mõelgu omaette.

Jaanalind oled.

+3
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga mõistus jääb kehale alla. Kui naine ka veel hoogu takka annab, siis seda raskem on seda kõike lõpetada.

Nii ta on. Ma kujutan ette, kui B saadab Janile sõnumi, siis mehel juba püksis tuksatab. Tahad ju veel proovida head asja, nagu laps kommipoes, kel isu täis ei saa.

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind ei huvita, kellega kuulsused magavad ja kui palju magavad, mind huvitab nende professionaalne oskus. Täiesti mitte millestki tehakse lugu ja sina ka üritad teha.

No vaata siis. Minu jaoks on esimeses järjekorras see, milline inimene oma olemuselt on. Kui inimest ei saa austada, siis on tema looming tähtsusetu.

Ei saa nõustuda. K*ppigu ringi, kui tahab, aga kui oma tööd teeb suurepäraselt, siis mind jätab eraelu külmaks.

Hoopis teine asi oleks vägivaldsus– seda ma ei tolereeri. Aga eraeluline  ringiaelemine ei ole kunsti nautimist pidurdav tegur. Punkt.

+1
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei saanudki lõpuks aru, et mida siis öelda taheti.

Eks ta natukene sisuturundus oli. Uuspõld puistas pisut südant ja sai ära mainida, et tal praegu mingid etendused käimas. Andis ridade vahelt mõista, et ostke ka pilet ja tulge vaatama.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aus mees vatrab. Sinu mees mõtleb seda omaette-põrutab sind ja unistab oma armukesest, kellest sul aimugi pole. Muud vahet polegi.

Heh, aus pole neist kumbki. Üks on loll petis ja teine natuke targem petis. Loeb ikkagi lõppkokkuvõttes see, kui palju halba su käitumine kaasa toob – ja selline avalikult oma suhtest latrav inimene toob oma lähedastele kaasa võrreldamatult rohkem kannatusi kui vaikida suutev mees.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pigem mõelgu omaette.

Jaanalind oled.

Parem õnnelik jaanalind kui üle Eesti tuntud petetud naine.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks ta natukene sisuturundus oli. Uuspõld puistas pisut südant ja sai ära mainida, et tal praegu mingid etendused käimas. Andis ridade vahelt mõista, et ostke ka pilet ja tulge vaatama.

Kus see sisuturundus siin on? Minul on kevadest peale tõrge etenduste vastu, kus Uuspõld mängib. Mind ei morjendaks mingid kõrvalsuhted, aga nendega niimoodi meedias laperdamine on lihtsalt niivõrd rumal või julm või mõlemat, et ma ei saa peaaegu et aru, kuidas see võimalik on.

+13
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 223 )

Esileht Pereelu ja suhted Uuspõld